Elimde galaksy s var yurtdisi bir telefoncuda da 8 gunluk faturali e6 var kafa kafaya takas ederiz dedi sizce edilirmi?internet deneyimi nasil.akillica bi is olurmu takas.galaksy s cok temiz onuda diyim
Takas edilcrk tel nokia bu arada
Galaxy S'den memnun değilmisin ?
yada bozulacağından mı korkuyorsun ?
Galaxy S donanım olarak çok daha üstündür. üstelik e6'nın kamerasında olmayan otofokus özelliği bile var :)
İsin asli memnunum da sanirim macera ariyorum:)telefon saglam her yeri kusursuz calisiyor.kamera olarak e6 daha iyi diye biliyodum otofokus yokmu?
galaksy s ı bılmem de e6 da fena degıl :) ama tahmnmce samsungdakı dokunmatıgi e6 da bulamazsın
Dokunmatik pesinde degilim q klavye ve farkli bir deneyim ariyorum e6 acaba memnun edermi?
artık dokunmatiklerin birbirinden farkımı kaldı hala dokunmatiği bulamazsın vs diyenler var arkadaş :D :D takas edilir, ama E6da pek özgür olabileceğini düşünmüyorum ana ekran olsun uygulamalar olsun.. ha macera arıyosan takas et :D
Bakin ben kiyaslamiyorum galaksy s le kiyaslanmaz biliyorum ama farkli bisey kullaniyim dedim bir haftalik bir tel ile yurtdisi bi cihazi degistirme sansim oldu firsat olarakmi gormeliyim yoksa sacmalamayip galaksy s ile yola devammi etmeliyim benim karin agrim bu:)
aynı durumda e6 değilde bold 9900 olsaydı macera yap takas derdim.
Bis bbm falan takılırdın bakardın nasıl oluyor diye.
dokunmatik tuş takımı gayet hızlı alışırsın ben gayet rahat yazıyorum hemde Wave ile
Hala karar veremedim kararsizlik ne kotu bisey
Kararimi verdim takastan vazgectim e6 ana basligini okudum cihaz hep sikinti ozellikler iyi ama sorunlari fazla herkese tesekkurler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme