heyecan dorukta bu sene dünya futbolunda en merak edilen soru kuşkusuz bu ben MADRİD şampiyon olur diyorum çünkü barça da; çok iyi bir oyuncu olmasına rağmen ibrahimoviç takım içi dengeleri bozacaktır,birde tüm kupaları alan barçada doymuşluk olacaktır... madrid de ise takım oturuna kadar sıkıntı olacaktır bence kısa zamanda bu sorunu aşacaklar ondan sonrada kolay kolay kimse durduramaz...
lig kesin barçanın ama ligi kaybeden madrid kupaya asılabilir CL'de barçanın
quote:
Orijinalden alıntı: wandy
lig kesin barçanın ama ligi kaybeden madrid kupaya asılabilir CL'de barçanın
Galaktikos kim
quote:
Orijinalden alıntı: __LP__
Galaktikos kim
Alıntıları Göster
Çok büyük konuşuyorsunuz.Derbi gelsin katalanlar kim dersiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: Sipahi
Çok büyük konuşuyorsunuz.Derbi gelsin katalanlar kim dersiniz.
Alıntıları Göster
Los Galacticos tabi ki
quote:
Orijinalden alıntı: gyükseltürk
Los Galacticos tabi ki
Alıntıları Göster
Hiçbiri sadece ve sadece mvp osman!
Hocam,10 kez aynı konu açıldı ya,biraz dikkat lütfen.
quote:
Orijinalden alıntı: Cellar Door
Hiçbiri sadece ve sadece mvp osman!
Hocam,10 kez aynı konu açıldı ya,biraz dikkat lütfen.
Alıntıları Göster
sevilla.
quote:
Orijinalden alıntı: Cortland Andrus
sevilla.
Alıntıları Göster
Herşey para değil tabi ki Barcelona Ayrıca Zlatan'ın niye dengeleri bozduğunu anlamadım??
quote:
Orijinalden alıntı: Koçero
Herşey para değil tabi ki Barcelona Ayrıca Zlatan'ın niye dengeleri bozduğunu anlamadım??
Alıntıları Göster
Real'i Severim Ama C9'dan Nefret Ederim...Messi'yi Severim Ama Barça'yı Sevmem... :))
quote:
Orijinalden alıntı: bncvleng
Real'i Severim Ama C9'dan Nefret Ederim...Messi'yi Severim Ama Barça'yı Sevmem... :))
Alıntıları Göster
la liga el turco deportivoyu desetkliyorum deportivo seyircileri maçlara çoğu zaman Türk bayraklarıyla geliyor Türklerle bir bağlantıları, bir geçmişleri var ama nedir çözemedim.
quote:
Orijinalden alıntı: KrcgN®
saydığın özellikler bende de var.
quote:
Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi
quote:
Orijinalden alıntı: KrcgN®
saydığın özellikler bende de var.
Alıntıları Göster
Barçayı severim, Messiyi severim, Ronaldonun futbolunu severim madridi sevmem.
Barça bu senede favori hemde eskisinden daha fazla.
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Barçayı severim, Messiyi severim, Ronaldonun futbolunu severim madridi sevmem.
Barça bu senede favori hemde eskisinden daha fazla.
Alıntıları Göster
İkisinin de canı cehenneme. İkisini de sevmem ama La Liga'da bunlardan başka bir takımın şampiyon olma ihtimalinin olmadığını düşünürsek Barça olsun isterim. Genel şampiyonluk sayısındaki farkı azaltmalılar gelecek yıllarda rekabet daha da güçlensin ve artsın. Zaten şuanki oturmuş kadrosu, kadro kalitesi ve oyun sistemiyle Barça yine götürür gibi.
ŞL'ye gelirsek; finalin Barnebeu'da olmasından dolayı ŞL'nin de en büyük favorisi bu 2 takım.. Birisi için kendi sahasında 10. kez şampiyon olma şansı, diğeri için rakibinin sahasında ŞL şampiyonu olup unutulmayacak bir sezonu geride bırakma şansı... Çok ekstra motivasyon sağlayacak etkenler. O yüzden ŞL'yi bu 2 takımdan birisi kazanacak maalesef.
quote:
Orijinalden alıntı: Sarı Laci
İkisinin de canı cehenneme. İkisini de sevmem ama La Liga'da bunlardan başka bir takımın şampiyon olma ihtimalinin olmadığını düşünürsek Barça olsun isterim. Genel şampiyonluk sayısındaki farkı azaltmalılar gelecek yıllarda rekabet daha da güçlensin ve artsın. Zaten şuanki oturmuş kadrosu, kadro kalitesi ve oyun sistemiyle Barça yine götürür gibi.
ŞL'ye gelirsek; finalin Barnebeu'da olmasından dolayı ŞL'nin de en büyük favorisi bu 2 takım.. Birisi için kendi sahasında 10. kez şampiyon olma şansı, diğeri için rakibinin sahasında ŞL şampiyonu olup unutulmayacak bir sezonu geride bırakma şansı... Çok ekstra motivasyon sağlayacak etkenler. O yüzden ŞL'yi bu 2 takımdan birisi kazanacak maalesef.
Alıntıları Göster
Real Madrid'e bir türlü ısınamadım nedense.Ancak Benzema ve Kaka'yı beğenirim. Tahminen Madrid fazla birşey yapamayacağıdır ancak bu durum tam tersine dönebilir bunun nedeni ise herşeyin tam yerine oturmamıs ve bizim La Liga nın durumundan pek haberdar olmayısımız olabilir.Cünkü gördükki R.Madrid'e gelenler kadar gidenlerde cok bazı seyler değişebilir ancak eski sahip oldukları iyi özellikleri kaybedebilirler.
quote:
Orijinalden alıntı: Chiellini
Real Madrid'e bir türlü ısınamadım nedense.Ancak Benzema ve Kaka'yı beğenirim. Tahminen Madrid fazla birşey yapamayacağıdır ancak bu durum tam tersine dönebilir bunun nedeni ise herşeyin tam yerine oturmamıs ve bizim La Liga nın durumundan pek haberdar olmayısımız olabilir.Cünkü gördükki R.Madrid'e gelenler kadar gidenlerde cok bazı seyler değişebilir ancak eski sahip oldukları iyi özellikleri kaybedebilirler.
Alıntıları Göster
Madrid tabikide
quote:
Orijinalden alıntı: |John Rambo|
Madrid tabikide
Alıntıları Göster
barca'yı tahtından indiribilmek için xavi iniesta messi ve henry gibi artık birbirleriyle gözü kapalı oynayabilecek duruma gelmiş oyuncuların arasındaki uyumun bozulması lazım, ibrahimovici hiç saymıyorum oda bu 4lünün yarattığı pozisyonlardaki gol makinası olur artık
quote:
Orijinalden alıntı: iremmurat
barca'yı tahtından indiribilmek için xavi iniesta messi ve henry gibi artık birbirleriyle gözü kapalı oynayabilecek duruma gelmiş oyuncuların arasındaki uyumun bozulması lazım, ibrahimovici hiç saymıyorum oda bu 4lünün yarattığı pozisyonlardaki gol makinası olur artık