Şimdi Ara

GALAKTİOS MU KATALANLAR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • heyecan dorukta bu sene dünya futbolunda en merak edilen soru kuşkusuz bu
    ben MADRİD şampiyon olur diyorum çünkü
    barça da; çok iyi bir oyuncu olmasına rağmen ibrahimoviç takım içi dengeleri bozacaktır,birde tüm kupaları alan barçada doymuşluk olacaktır...
    madrid de ise takım oturuna kadar sıkıntı olacaktır bence kısa zamanda bu sorunu aşacaklar ondan sonrada kolay kolay kimse durduramaz...

• lig kesin barçanın ama ligi kaybeden madrid kupaya asılabilir CL'de barçanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: wandy

lig kesin barçanın ama ligi kaybeden madrid kupaya asılabilir CL'de barçanın
    Galaktikos kim
  • quote:

Orijinalden alıntı: __LP__

Galaktikos kim

Alıntıları Göster
    Çok büyük konuşuyorsunuz.Derbi gelsin katalanlar kim dersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sipahi

Çok büyük konuşuyorsunuz.Derbi gelsin katalanlar kim dersiniz.

Alıntıları Göster
    Los Galacticos tabi ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyükseltürk

Los Galacticos tabi ki

Alıntıları Göster
    Hiçbiri sadece ve sadece mvp osman!

Hocam,10 kez aynı konu açıldı ya,biraz dikkat lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cellar Door

Hiçbiri sadece ve sadece mvp osman!

Hocam,10 kez aynı konu açıldı ya,biraz dikkat lütfen.

Alıntıları Göster
    sevilla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cortland Andrus

sevilla.

Alıntıları Göster
    Herşey para değil tabi ki Barcelona Ayrıca Zlatan'ın niye dengeleri bozduğunu anlamadım??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koçero

Herşey para değil tabi ki Barcelona Ayrıca Zlatan'ın niye dengeleri bozduğunu anlamadım??

Alıntıları Göster
    Real'i Severim Ama C9'dan Nefret Ederim...Messi'yi Severim Ama Barça'yı Sevmem... :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: bncvleng

Real'i Severim Ama C9'dan Nefret Ederim...Messi'yi Severim Ama Barça'yı Sevmem... :))

Alıntıları Göster
    la liga el turco deportivoyu desetkliyorum deportivo seyircileri maçlara çoğu zaman Türk bayraklarıyla geliyor Türklerle bir bağlantıları, bir geçmişleri var ama nedir çözemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KrcgN®

saydığın özellikler bende de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDV Beyannamesi

quote:

Orijinalden alıntı: KrcgN®

saydığın özellikler bende de var.

Alıntıları Göster
    Barçayı severim, Messiyi severim, Ronaldonun futbolunu severim madridi sevmem.

Barça bu senede favori hemde eskisinden daha fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Barçayı severim, Messiyi severim, Ronaldonun futbolunu severim madridi sevmem.

Barça bu senede favori hemde eskisinden daha fazla.

Alıntıları Göster
    İkisinin de canı cehenneme. İkisini de sevmem ama La Liga'da bunlardan başka bir takımın şampiyon olma ihtimalinin olmadığını düşünürsek Barça olsun isterim. Genel şampiyonluk sayısındaki farkı azaltmalılar gelecek yıllarda rekabet daha da güçlensin ve artsın. Zaten şuanki oturmuş kadrosu, kadro kalitesi ve oyun sistemiyle Barça yine götürür gibi.

ŞL'ye gelirsek; finalin Barnebeu'da olmasından dolayı ŞL'nin de en büyük favorisi bu 2 takım.. Birisi için kendi sahasında 10. kez şampiyon olma şansı, diğeri için rakibinin sahasında ŞL şampiyonu olup unutulmayacak bir sezonu geride bırakma şansı... Çok ekstra motivasyon sağlayacak etkenler. O yüzden ŞL'yi bu 2 takımdan birisi kazanacak maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarı Laci

İkisinin de canı cehenneme. İkisini de sevmem ama La Liga'da bunlardan başka bir takımın şampiyon olma ihtimalinin olmadığını düşünürsek Barça olsun isterim. Genel şampiyonluk sayısındaki farkı azaltmalılar gelecek yıllarda rekabet daha da güçlensin ve artsın. Zaten şuanki oturmuş kadrosu, kadro kalitesi ve oyun sistemiyle Barça yine götürür gibi.

ŞL'ye gelirsek; finalin Barnebeu'da olmasından dolayı ŞL'nin de en büyük favorisi bu 2 takım.. Birisi için kendi sahasında 10. kez şampiyon olma şansı, diğeri için rakibinin sahasında ŞL şampiyonu olup unutulmayacak bir sezonu geride bırakma şansı... Çok ekstra motivasyon sağlayacak etkenler. O yüzden ŞL'yi bu 2 takımdan birisi kazanacak maalesef.

Alıntıları Göster
    Real Madrid'e bir türlü ısınamadım nedense.Ancak Benzema ve Kaka'yı beğenirim.
    Tahminen Madrid fazla birşey yapamayacağıdır ancak bu durum tam tersine dönebilir bunun nedeni ise herşeyin
    tam yerine oturmamıs ve bizim La Liga nın durumundan pek haberdar olmayısımız olabilir.Cünkü gördükki R.Madrid'e
    gelenler kadar gidenlerde cok bazı seyler değişebilir ancak eski sahip oldukları iyi özellikleri kaybedebilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chiellini

Real Madrid'e bir türlü ısınamadım nedense.Ancak Benzema ve Kaka'yı beğenirim.
    Tahminen Madrid fazla birşey yapamayacağıdır ancak bu durum tam tersine dönebilir bunun nedeni ise herşeyin
    tam yerine oturmamıs ve bizim La Liga nın durumundan pek haberdar olmayısımız olabilir.Cünkü gördükki R.Madrid'e
    gelenler kadar gidenlerde cok bazı seyler değişebilir ancak eski sahip oldukları iyi özellikleri kaybedebilirler.

Alıntıları Göster
    Madrid tabikide

• quote:

Orijinalden alıntı: |John Rambo|

Madrid tabikide

Alıntıları Göster
    barca'yı tahtından indiribilmek için xavi iniesta messi ve henry gibi artık birbirleriyle gözü kapalı oynayabilecek duruma gelmiş oyuncuların arasındaki uyumun bozulması lazım, ibrahimovici hiç saymıyorum oda bu 4lünün yarattığı pozisyonlardaki gol makinası olur artık

• quote:

Orijinalden alıntı: iremmurat

barca'yı tahtından indiribilmek için xavi iniesta messi ve henry gibi artık birbirleriyle gözü kapalı oynayabilecek duruma gelmiş oyuncuların arasındaki uyumun bozulması lazım, ibrahimovici hiç saymıyorum oda bu 4lünün yarattığı pozisyonlardaki gol makinası olur artık

Ronaldo-Kaka siler atar hepsini Ribeyde olsaydı 3ü1arada olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: |John Rambo|

quote:

Orijinalden alıntı: iremmurat

Ronaldo-Kaka siler atar hepsini Ribeyde olsaydı 3ü1arada olurdu

Alıntıları Göster
    Los Galacticos

• quote:

Orijinalden alıntı: Roll

Los Galacticos

Alıntıları Göster
    realllllll
  • quote:

Orijinalden alıntı: __LP__

Galaktikos kim

gs imiş öle diyolar bu aralar... pfff..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.