Barışı niye kötülüyorsunuz anlamıyorum. Tamam teknik olmayabilir ama her maç gösterdiği mücadele, savaşan yapısı yeter :)
Sence Galatasaray gibi büyük bir klüpte oynamak için mücadele yeterli mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Mé®t
quote:
Orijinalden alıntı: Kènan
Barışı niye kötülüyorsunuz anlamıyorum. Tamam teknik olmayabilir ama her maç gösterdiği mücadele, savaşan yapısı yeter :)
Yeterli tabi ki de. En önemlisi de bu olmalı. Takımı için savaşan, o ruhu benimsemiş oyunculara ihtiyacımız var bizim. Yoksa teknik olmuş mücadele yok kime ne fayda. En yakın örneği Lincoln.
elano oynasaydı keşke.bi görmüş olurduk adamı....
quote:
Orijinalden alıntı: ZamansizKar
quote:
Orijinalden alıntı: Cane®
Maç zor geçsede, duran toplardan atarız bir tane.Duran toplarda büyük gelişme var takımda.
Yeterli tabi ki de. En önemlisi de bu olmalı. Takımı için savaşan, o ruhu benimsemiş oyunculara ihtiyacımız var bizim. Yoksa teknik olmuş mücadele yok kime ne fayda. En yakın örneği Lincoln.
Ben de Barış'ı hiç beğenmiyorum öylesine koşuyor falan tamam presleri iyi de pas organizasyonlarını bozuyor hep attığı paslar da iyi değil sadece defansif yönü var.Bir de her pozisyonda atıveriyor kendini yere.
Ugur niye oynamiyor....Sabriiii.
quote:
Orijinalden alıntı: Attila-HUN
Ugur niye oynamiyor....Sabriiii.
sabri hemen bi siftah yapar.yine yan hakemle dalaşır.sonra da sezonun ilk sarısını alır...
quote:
quote:
quote:
Takım için yüreğini koyan teknik oyunculara ne dersin ? Örneğin Arda. Bence sadece mücadele yetmez. Eğer Rijkaard'ın sistemine uygun oynayacaksak, sahanın her yerinde üçgenler oluşturmamız gerekecek. Rijkaard topu havalandırmayı yasaklıyor neden ? Zorda kaldığımızda üçgenlerle pas yaparak dar alandan çıkmak için. Barış bunu becerebilecek bir adam değil. Ayhan ve Mehmet Topal'ı Barış'a tercih ederim.
Daha ilk 11ler belli olmadı. Sanırım bu muhtemel 11'imiz.
quote:
quote:
quote:
quote:
Takım için yüreğini koyan teknik oyunculara ne dersin ? Örneğin Arda. Bence sadece mücadele yetmez. Eğer Rijkaard'ın sistemine uygun oynayacaksak, sahanın her yerinde üçgenler oluşturmamız gerekecek. Rijkaard topu havalandırmayı yasaklıyor neden ? Zorda kaldığımızda üçgenlerle pas yaparak dar alandan çıkmak için. Barış bunu becerebilecek bir adam değil. Ayhan ve Mehmet Topal'ı Barış'a tercih ederim.
Ben aksini demiyorum ki. Benim burda belirtmek istediğim mücadeleci oyunculara ihtiyacımızın olduğu. Şu an Mehmet Topal ve Linderoth sakat. Ayhan'ın yanınada en uygun isim Barış..