Hakem: BÜNYAMİN GEZER Tarih: 09.08.2009 19:30 Yer: KAMİL OCAK STADI
Maç Antep'te olacak, saat 19:30'daki mücadele ve sıcaklık 40 derecenin üzerinde olacaktır. İnşallah oyuncularımız bu durumdan etkilenmeden kolayca maçımızı kazanır ve döneriz..
Nonda ve Keita oynarsa gaziantepliler yağlanıp top ayaklarından kayacaktır ve nonda bu maçta yine hatrick yapacaktır..
umarım lige güzel başlarız
quote:
Orijinalden alıntı: dispiacere
Her sezon öncesi, bu sene Kadıköy'deki maçı kesin alıyoruz desem de (her sene iddia kaybediyorum), bu sene kesin alacağız artık, kaçarı yok.Gerçekten şöyle bir baktığımda, maşallahı var takımın. Kadro iyi, teknik kadro iyi, takım kenetlenmiş durumda, moraller yerinde gibi. Geçen seneki kadar sakatımız da yok çok şükür. İlk maçımızı kazanarak bu maratonun sonunda kupaya uzanırız inşallah. Yeni sezonun bize kupalar getirmesi dileklerimle. Yeter ki biz desteğimizi hiç eksik bırakmayalım. Başarılar gelir geçer, asaletin bize yeter.
hacı bende senin gibi her sene kadıköyde kesin alcaz diom ama adamlar ne kadar kötü olsalarda sadece bize karşı iyi oynayıp kazanıyorlar kadıköyde
Ankaraspor maçına gidemeyebilirim ama Ankaragücü maçına gidicem.
Bende hersene Kadıköy'de alacağız diyorum özellikle geçen sene Lincoln'ün ilk golünde tamam farka gideceğiz demiştim hatta o sayılmayan freekick golünde merdiven altındaydım zıplayıp kafamı vurmuştum ama sonra geçersiz olduğunu duyunca sövmüştüm falan ama bu sene kaçarı yok gibi genede büyük konuşmayalım.
Gaziantep maçı beklediğimizden zor geçebilir. Rakip futbolcuların demeçlerini dinledim, baya bir inanmışlar motive olmuşlar galibiyet için. Antep bu sene büyük beklenti içinde takımından. Bu senenin Sivas'ı olmayı hedefliyorlar. Diğer yandan bakarsak böyle bir durum olacaksa ilk maçtan daha takım oturmadan Antep'le karşılaşırsak ve olası bir galibiyet alırsak bu zorlu deplasmanı silmiş oluruz. Bizim takım baya hazır erken maçlar yaptığımız için. Bakalım hava sıcaklığı da etkili olabilir maçın temposu ile ilgili.
2.Yarı fikstürü zormuş.Deplasmanlar özellikle ...
quote:
Orijinalden alıntı: cscageonly
Gaziantep maçı beklediğimizden zor geçebilir. Rakip futbolcuların demeçlerini dinledim, baya bir inanmışlar motive olmuşlar galibiyet için. Antep bu sene büyük beklenti içinde takımından. Bu senenin Sivas'ı olmayı hedefliyorlar. Diğer yandan bakarsak böyle bir durum olacaksa ilk maçtan daha takım oturmadan Antep'le karşılaşırsak ve olası bir galibiyet alırsak bu zorlu deplasmanı silmiş oluruz. Bizim takım baya hazır erken maçlar yaptığımız için. Bakalım hava sıcaklığı da etkili olabilir maçın temposu ile ilgili.
Federasyonun bu yaptığı terbiyesizliktir. Kan davası mı yapmaya çalışıyolar anlamadım ama başa gelen çekilir... şimdilik...Eğer böyle devam ederse, geçen seneden de olan olayların etkisiyle Galatasaray'ın federasyona ağır bir tavır koyacağını düşünüyorum
Gaziantepspor Maçı Kadrosu
Galatasaray, 2009-2010 sezonunda Turkcell Süper Lig'deki ilk maçında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak. Gaziantepspor maçı kafilesinde aşağıdaki oyuncular yer alıyor:
Leo Franco Orkun Usak Sabri Sarıoğlu Uğur Emre Güngör Gökhan Zan Servet Hakan Balta Yolkan Yaman Barış Özbek Ayhan Mustafa Sarp Aydın Arda Keita Kewell Baros Nonda
18:20'de THY'nin tarifeli seferiyle Antep'e gidecek olan takımımız 1 saatlik yolculuğun ardından oteline yerleşecek ve maç saatine kadar kampa girecek.
quote:
Orijinalden alıntı: ZamansizKar
Galatasaray, 2009-2010 sezonunda Turkcell Süper Lig'deki ilk maçında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak. Gaziantepspor maçı kafilesinde aşağıdaki oyuncular yer alıyor:
Leo Franco Orkun Usak Sabri Sarıoğlu Uğur Emre Güngör Gökhan Zan Servet Hakan Balta Yolkan Yaman Barış Özbek Ayhan Mustafa Sarp Aydın Arda Keita Kewell Baros Nonda
18:20'de THY'nin tarifeli seferiyle Antep'e gidecek olan takımımız 1 saatlik yolculuğun ardından oteline yerleşecek ve maç saatine kadar kampa girecek.
Burdan Erzurum 1.45 saat abi nası 1 saat oluyo özel uçak olduğu için olabilir mi
Olabilirmi değil öyle :D
quote:
quote:
Böyle çıkalım
Kazanacağız çok büyük ihtimal.
quote:
Orijinalden alıntı: sinmu
quote:
Böyle çıkalım
Zaten sakatlar düzelince
barış yerine m.topal ayhan yerine elano aydın yine kalabilir serdar ardanın yedeği olur kewell gibi bir adam harcanıyor ama ne yapalım rijkaard bir şekilde kullanır onu
Kewell 2. yarı oynar merak etmeyin onu zaten 90 dk. oynatmaz zor hastalığı yüzünden