Ben aksini demiyorum ki. Benim burda belirtmek istediğim mücadeleci oyunculara ihtiyacımızın olduğu. Şu an Mehmet Topal ve Linderoth sakat. Ayhan'ın yanınada en uygun isim Barış..
Alternatif olarak diyorsan tabi ki Barış.
Bence Barış'a çamur atmayın.Mücadeleci ve 90dk koşabilen bir futbolcu
Bu kadro içinde Barışı sağ beke monte etsek muazzam olur. Kendisi geliştiren birisi, sağ bekte de kendisini geliştireceğini sanıyorum.
Eldeki sağ beklerden daha iyi oynayacağını sanıyorum.
İlk başta Kewell yazmışlardı ama Aydın oynuyormuş. Rijkaard hakkı olana formayı vermiş, yedek olsaydı kötü olurdu bence.
Kewell yedek başlar mı sezonun ilk maçına ya?!
Aydın çok iyi performans sergilemişti maçta, herkesten çok o haketti bu maçta oynamayı.
Kewell gibi bir oyuncu ancak bizim gibi geniş kadrosu olan takımlarda yedek kalır.
Kewellı hem insan olarak hemde futbolcu olarak çok seviyorum, kadroya girmek için daha fazla çalışması gerekecek bu sene.
Haklısın da, Harry Kewell'dan bahsediyoruz ya. Bilmiyorum, belki duygusal yaklaşıyorum biraz olaya. Ama Kewell'ın yedek kalıp Aydın'ın oynaması yanlış gibi, her ne kadar Aydın son maçta çok iyi oynamış olsa da.
Rijkaard kim oynatıyorsa o doğrudur benim için.
Keita ilk yarıyı zor çıkarır, yerine Kewell girer zaten
Aydın çıkacak Kewell girecek
Mustafa çıkacak Elano girecek.
Kadroya bak yedek kulübesinde 2 tane dünya yıldızı oyuncu duruyor olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: metinyurdaer
Aydın çıkacak Kewell girecek
Mustafa çıkacak Elano girecek.
Kadroya bak yedek kulübesinde 2 tane dünya yıldızı oyuncu duruyor olacak.
elano ilk maçta oynamayacak heralde...
Elano Antep'e gitmediki?
Çok takıntılı bir yeni kuşak var milletimizde.Çocuk körün değneği bellediği gibi bellemiş Sabri de Sabri , tamam iyi güzel Sabri bazen saçbaş yolduruyor da Uğur Sabri yi kesebilecek durumda hiç değil.Ayrıca Reykart Serkan Kurtuluş u düşünmüyorsa acilen kiraya verilsin harcanmasın , Sabriden de Uğurdan da iyi o çocuk.