Şimdi Ara

Galatasaray 14/15 Sezonu Oyuncular Hakkındaki Görüşleriniz ve Maç Analizleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
7.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dzemailli'yi çok beğendim.Aldığı pasların neredeyse hiç birini geriye oynamadı ,hep ileriye oynamayı düşünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biggiesmalls1

Dzemailli'yi çok beğendim.Aldığı pasların neredeyse hiç birini geriye oynamadı ,hep ileriye oynamayı düşünüyor.

Aynen takıma ısındıkça performansı daha da artacak. Hep dikine gidiyor takıma hız kattı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nef'i

quote:

Orijinalden alıntı: biggiesmalls1

Dzemailli'yi çok beğendim.Aldığı pasların neredeyse hiç birini geriye oynamadı ,hep ileriye oynamayı düşünüyor.

Aynen takıma ısındıkça performansı daha da artacak. Hep dikine gidiyor takıma hız kattı.

Gayet iyi pas dağıtıyor, ölü gibi de değil. Omuz omuza da hemen yıkılmayan bir oyuncu.
  • O çıkıp yerine yekta girincede sivas daha etkili oynamaya başladı

• Tarık ile Olcan'ı baya beğendim Sneijder o mevkide oynayınca selçuk gözümü bir hoş gelmeye başladı Burak böyle mücadele ederse taraftar ıslıklamaz ama sahada ronaldo da yürüse taraftar ıslıklar
  • Ayni kadroyla ve duzenle arsenale karsi oynarsak fark yeriz. Bir kere veysel yetenek fakirinin bu takimda isi yok sag tarafta tarik Sol tarafta telles oynamali.

Melo stoper oynamaz ayni sekilde sneijder de defansif orta saha oynamaz. Yani oynar da cok iyi olmaz ozellikle ardenale karsi.

Burak bu takimon topcusu degil kesinlikle arsenal deplasmaninda ilk 11 baslamamali ama yapacak bir sey yok Adami kesemiyorlar.

Bruma ve olcan kanatlarda olmali foevete de pandevi koymaliyiz. Ilk onceligimiz maxi kaybetmemek olmali defans yapmaliyiz.

Muslera
    Tarik-Ched-Semih-Telles
    Melo
    Selcuk-Sneijder
    Olcan-Pandev-Bruma

Dun yenmis olabiliriz ama berbat oynadik. Sivas rahat yenebilirdi. Bir gol penaltidan diğeri köşe vuruşundan attik. Takim oyunu yine yok güzel hazirlanmis pozisyon yine yok. Bu şekilde takimdan bir halt olmaz.

• Tarık konusunda çok şüphem vardı ama dün asıl mevkisine geçince nispeten düzgün bir performans gösterdi. Yine de Ebue'nin 2 sene önce ki haliyle bir bek performansı beklemeyelim derim.

Dzemailli ise kondisyon olarak %100 değil sanırım. Bazı şeyler var yapmaya çalıştığı, ama hareketi tamamlayamıyor. Gücünü toparladığında yapmak istediği şeyleri tam olarak yapabilir diye düşünüyorum. Kapasitesinin farkında bir oyuncu.

Olcan için konuşmaya gerek yok, bence sezonun en iyi transferi. Ah bir de doğru taktik içerisinde kullanılsa on numara olacak. Pandev'in arkasında Bruma'yla oynasa, Sniejder'de dün veriminin yükseldiği orta sahada olsa çok etkileyici bir hücum hattı olur diye düşünüyorum.
  • Maç devam ediyor maçın konusu var oraya yazmıyorsunuz konu açıyorsunuz, maçın ardından da buraya yazarsanız memnun olurum. Diğer konuları kapatacağım.
  • Sivas karşısında bu kadar pozisyon veren bir taktiği, Arsenal deplasmanında kullanırsan patlarsın; açık seçik ortada.
    Pek kredilik bir durum kalmıyor artık, yeni yönetimin ilk işi teknik direktör olur. Ünal Aysal seçilse de.
  • Arsenal maçından sonra görülen o ki gruptan çıkmaya yetecek bir oyunumuz, ruhumuz yok. 3. olup UEFA'ya gidersek öpüp de başımıza koyalım.
  • Burak yerine Umut oynasın bari yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

Maç devam ediyor maçın konusu var oraya yazmıyorsunuz konu açıyorsunuz, maçın ardından da buraya yazarsanız memnun olurum. Diğer konuları kapatacağım.

hocam konuları direk silince yanlış anlıyor insanlar seni.
    buranın linkini koyup konuyu kilitle arkandan çok konuşuyorlar sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

Orijinalden alıntı: carter

Maç devam ediyor maçın konusu var oraya yazmıyorsunuz konu açıyorsunuz, maçın ardından da buraya yazarsanız memnun olurum. Diğer konuları kapatacağım.

hocam konuları direk silince yanlış anlıyor insanlar seni.
    buranın linkini koyup konuyu kilitle arkandan çok konuşuyorlar sonra

Onu da yaptım ama bölümde bir konu açma merakıdır gidiyor. Kim konuşuyormuş arkamdan.

• Kabus gibi bir maçtı dün evet ama bence dünün bizim adımıza kazancı Hamit oldu. oyuna girdiğinde hocaya net biçimde sövmüştüm Hamit ne yapacak lan demiştim ama dün oyuna girdi gayet olumlu oynadı. Savunma yaptı aralara iyi girdi. İleri kat etti pozisyona girdi . Topu ayağına aldığında olumlu kullandı. Net biçimde dünkü haliyle bile K.Erciyes maçında ilk 11 de Selçuk'un yerine oynaması gerektiğini gösterdi bence.
  • Dün geceki taktik net hatalıydı. Bu takımın bundan sonra 4-4-1-1 oynaması gerektiğini düşünüyorum.

Kanatlar Hamit, Olcan, ve Bruma üçlüsünden ikisi şeklinde. Hamit ve Olcan top tutma ve ileride pres yapmamızıda sağlayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

Kabus gibi bir maçtı dün evet ama bence dünün bizim adımıza kazancı Hamit oldu. oyuna girdiğinde hocaya net biçimde sövmüştüm Hamit ne yapacak lan demiştim ama dün oyuna girdi gayet olumlu oynadı. Savunma yaptı aralara iyi girdi. İleri kat etti pozisyona girdi . Topu ayağına aldığında olumlu kullandı. Net biçimde dünkü haliyle bile K.Erciyes maçında ilk 11 de Selçuk'un yerine oynaması gerektiğini gösterdi bence.

Erciyes macinda hata yapar auuvvv dersiniz.
    Tipki hazirlik maclarinda yere goğe sigdiramadiginiz veysel gibi. Ben veysele cacik dedigimde topa tutmuslardi beni

• Prandelli ne yaptıysa tutturamadı gerçekten gario lig maçlarında selçuğu kesmedi gitti ŞL maçında kesti. Taktik faciaydı berbat tempomuzu hemen aştılar. Bu tempoyla ŞL'de şansımız yok. İleride hele Bruma gibi dinamizm geitiren bir oyuncuyu maç zaten bittikten sonra soktu. 3-5-2 zaten faciaydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: orhanyıldız

quote:

Orijinalden alıntı: Hatake Kakashi

Kabus gibi bir maçtı dün evet ama bence dünün bizim adımıza kazancı Hamit oldu. oyuna girdiğinde hocaya net biçimde sövmüştüm Hamit ne yapacak lan demiştim ama dün oyuna girdi gayet olumlu oynadı. Savunma yaptı aralara iyi girdi. İleri kat etti pozisyona girdi . Topu ayağına aldığında olumlu kullandı. Net biçimde dünkü haliyle bile K.Erciyes maçında ilk 11 de Selçuk'un yerine oynaması gerektiğini gösterdi bence.

Erciyes macinda hata yapar auuvvv dersiniz.
    Tipki hazirlik maclarinda yere goğe sigdiramadiginiz veysel gibi. Ben veysele cacik dedigimde topa tutmuslardi beni

Auuvv deriz veya demeyiz ama şu bi gerçek ki eğer Hamit dünkü gibi oynayacaksa Selçuk'un yerine en azından 1-2 maç formayı almayı hak ediyor. En azından denenmiş olur. Kötü oynarsa da en azından Selçuk'un vereceğini vermiş olur.

• Aslında çok takımda çok başarılı oyuncular var. Fakat bu oyuncuları oynatmayı bilen teknik direktörümüz yok.

Muslera, Semih, Chedjou, Tarık, Telles, Melo, Sneijder, Dzemaili, Bruma, Olcan, Burak, Pandev, Hamit, Selçuk, Umut.

Bu oyuncuların arasında formu düşük olan Burak ve Selçuk'da var tabiki. Fakat bu bolluktan iyi bir kadro çıkmıyorsa ve iyi bir oyun sergilenmiyorsa, tek suçlu teknik direktördür. Yukarıda Burak ve Selçuk dışındaki oyunculara kimse kolay kolay eleştiri getiremez.
  • Aslında suç ne prandellide ne baskanda çünkü yerli oyuncularimiz yeterli değil yabancı da alamıyoruz bu yüzden kotu durumdayız. Tabi prandellinin son maçlarda yaptığı taktiksel hatalar yüzünden hezimete ugradik donem başından beri kanatsiz oyunda ısrar etmesi anlamsız buragi kesmemesi de keza öyle fakat hic bir teknik direktör kusursuz değildir fatih terim hakkında açtığınız konuları unutmuş olmamalisiniz mancini için totem konusu bile acmistiniz ki mancini fatih terimden de prandelliden de daha kariyerli bi td.

Sonuç olarak yabancı siniri olmasaydı biz de yeterli yabancıları alsaydik veya trdeki altyapı sistemi oyuncu geliştirme sistemi birazcık iyi olsaydı lige ambargo koymustuk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.