Şimdi Ara

Galatasaray 14/15 Sezonu Oyuncular Hakkındaki Görüşleriniz ve Maç Analizleri (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
0
Favori
7.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan ilk defa takımda bi kıpırtı var onu da Prandelli bitirecek iyi mi!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muslera

Tarık-Semih-Chedjou-Hakan

Hamit-Melo-Sneijder

Olcan------Bruma(Pandev)

Umut
  • LİG1
    Sinan
    Hamit-semih-chedjou-tarik
    Selcuk-melo
    Olcan-sneijder-bruma
    pandev
    LİG2
    Muslera
    Tarik-semih-hakan-telles
    Hamit-melo
    Olcan-sneijder-bruma
    Burak

AVRUPA
    Muslera
    Tarik-semih-ched-telles
    Melo-dzemaili
    Olcan-sneijder-bruma
    Pandev

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu takıma Bielsa gibi ta.aklı bir teknik adam lazım.
  • Ne Burak nede Pandev tek forvet oynayamaz.
  • O değilde biz bu yasin odunu ile napıcaz ? veyselden kurtulduk şimdide bu dengesiz çıktı başımıza abi az önce biri konu açmıştı potur sanırım adam doğru diyor harbiden bu oyuncular ile biz sıradan bi takım olduk. Anadolu takımlarının hepsinde bu oyunculardan fazlasıyla var.
  • Venüsdeki Limon Ağacı V kullanıcısına yanıt
    Maalesef yabancı sınırı yüzünden bu tarz adamlara muhtacız.
  • carter kullanıcısına yanıt
    bu konudan bizim bölümede açar mısın ? yoksa ben mi açayim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepherd.

İsterseniz siz açabilirsiniz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

quote:

Açtım hocam. Burada
  • takım berbat.
  • quote:

quote:

quote:

Açtım hocam. Burada

• hocanın artık bu dizilişten vazgeçmeyip en iyi oyuncu grubunu bulmaya çalışması lazım.
    tarıkı sola atıp sağ backde hamit veya veyseli oynatmak ve sol açıkta yasin yerine ruma yı denemek çok daha iyi olacaktır bence.
    milli takım arasında buna hazırlanıp fb maçına böyle çıkmalı
  • Bu akşam Tarık sağ tarafta güzel işler yaptı. Orta açma konusunda biraz sıkıntısı olsa da artık oraya monte edilmesi gerek. Siz neler düşünüyorsunuz?
  • quote:

Bu akşam Tarık sağ tarafta güzel işler yaptı. Orta açma konusunda biraz sıkıntısı olsa da artık oraya monte edilmesi gerek. Siz neler düşünüyorsunuz?

hocam tarık maçta en ufak olumlu birşey yapmadıki.tek ortası dahi yok
  • selçuk olduğu sürece burak olduğu sürece bu takım iyi oynamayacak.

sizler taktik dizmeye transfer falan düşünmeye devam edin. bu ikisi varolduğu sürece iyi oyun yok.

elbet birgün anlarsınız da.
  • Hoca artık kafasında netleştirmeli kadroyu ve dizilimini ama madem bu kadar denedi göbekte Sneijder Melo ikilisini de deneyip 4-4-2'yi de denemeli. Tabii bu Fenerbahçe maçında olmamalı.

İçerideki maçlarda Tarık sola çekilip Veysel veya Hamit sağda oynatılıp Bruma'ya yer açılabilir veya Bruma sağda oynayabilir ancak bizim Telles Bruma ikilisini bir arada oynatacağımız bir formül bulmamız gerekiyor. Neden bilmiyorum ama Koray hiç şans bulamıyor. Hani Mancini'de vermedi Prandelli'de vermiyorsa bu adam yeteneksizdir diyemem belki yıldızları barışmamıştır belki hocalar risk almak istemiyordur belki başka sebepler vardır ama bu çocuğun oynaması lazım. Chedjou'da bu sezon gayet iyi takıma ve geçen sezona göre. Hani bizim bütün bunlara çözüm üretmemiz gerekiyor. Sneijder'ı kessen kesemezsin geçen sezondan beri gerçekten harika işler yapıyor. Muslera keza öyle. Melo en kötü dönemde bile kesilse takımın orta sahası çöküyor. Bu takımda zaten yazılacak ilk 3 yabancı Melo, Muslera, Sneijder.

Taraftarın bir şekilde artık maçlara çekilmesi lazım. Hani nasıl olur bilmiyorum mevcut şartlar altında ama bir şekilde taraftar stada çekilmeli. Fenerbahçe maçında Anerlecht maçında olduğu 30 bin kişi olmasın stadyumda.

Ama takım ve hoca 25 Ekim'e kadar kenetlenmeliler bir şekilde. Onlar için belirsiz bir hava var ancak yapmaları gereken olması gereken bu. Yeni başkan yeni hoca derse umarım kısa sürede takıma adapte olacak birini getirir. Tabii mantıklı olan Prandelli'nin kalmasıdır.

Artık belirli bir düzen ve kadro oturtulmalı. Bana göre de her ne kadar istemesem de;

Ligde;
    Muslera
    Tarık Semih Chedjou Telles(Balta)
    Selçuk(Hamit/Dzemaili) Melo
    Olcan Sneijder Yasin
    Burak

Şampiyonlar Ligi'nde de Yasin yerine Bruma olabilir. Ama rotasyonun çok doğru yapılması lazım. Yani hoca oyuncuları küstürmemeli. Bruma ligde mutlaka şans bulmalı. Sürekli hazır tutulmalı. Çünkü FM'de koyduğunda pat diye oyuncu oynar 10 maç oynamasa da ama gerçek hayatta o işler öyle yürümüyor maalesef.

Umarım şampiyon oluruz.

• Bir maç 3'lü defans diğer maç 4'lü defans olmaz. Her maç 4'lü defans olmalı. Ayrıca Yasin de ne buluyor bu hoca anlamadım. Onu alacağımıza geçen sene Kerim Frei'ı Beşiktaş'a kaptırmasaydık çok daha iyi olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coldwalker

quote:

Bu akşam Tarık sağ tarafta güzel işler yaptı. Orta açma konusunda biraz sıkıntısı olsa da artık oraya monte edilmesi gerek. Siz neler düşünüyorsunuz?

Tarık, bizim takımda 5518 m ile ilk yarının en çok koşan ismi olmuş. Maç sonunu bulamadım. Sağ kanatta Selçuk, Olcan ve Tarık bu akşam güzel paslaşmalar gerçekleştirdiler ama söylemiş olduğum gibi etkili ortalar gelmiyor. Bunda Burak'ın tek forvet olmasının nedeni de olabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Coldwalker

quote:

Tarık, bizim takımda 5518 m ile ilk yarının en çok koşan ismi olmuş. Maç sonunu bulamadım. Sağ kanatta Selçuk, Olcan ve Tarık bu akşam güzel paslaşmalar gerçekleştirdiler ama söylemiş olduğum gibi etkili ortalar gelmiyor. Bunda Burak'ın tek forvet olmasının nedeni de olabilir.

Hem o nedenle,hemde adam bizde ilk kez mevkisinde oynadı,genelde solda değerlendirildi,az süre aldı.Bi kaç hafta geçsin daha iyi değerlendirebiliriz.Ama şu kesin adam iyi niyetli,sürekli arıyor bişey yapmaya çalışıyor,henüz yapamasa da,takıma adapte oldukça düzelir bunlar,katkıda verir elbet skora

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.