Şimdi Ara

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.865
Cevap
59
Favori
597.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gstmr

quote:

Orijinalden alıntı: rhombeus

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları

melo selçuk ikilisinin bozulmaması lazım sol beke de transfer yapılabilir ama asıl 2 kanat ve bir forvet ihtiyacımız var bu kadro bence gayet kafi

Valla bu kadroyu kursunlar ben daha bisey istemem kaka falan hayal

şu kadroyu kurmak hayal değil ki .. meloyu tekrarda kiralayabilirler. ambrabatı 5 milyona burak yılmazı 5 milyona hamiti 3-4 e alırız 15 milyon euro yeterde artar bile asıl önemli olan yedeklerimiz. kadro genişliğimiz az. bence stancu takımda kalmalı..
  • İBRAHİM SETEN ‏ @ibrahimseten
    Ünal Aysal, Dimitar Berbatov ile anlaşmış.. Fatih Terim "pahalı" diye veto etmiş.. Adamcağıza ağız tadıyla bir flaş transfer yaptırmıyorlar!

Acaba doğrumu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: chngrn1905

İBRAHİM SETEN ‏ @ibrahimseten
    Ünal Aysal, Dimitar Berbatov ile anlaşmış.. Fatih Terim "pahalı" diye veto etmiş.. Adamcağıza ağız tadıyla bir flaş transfer yaptırmıyorlar!

Acaba doğrumu..

Doğru olma ihtimali yüksek zira İbrahim Seten'nin twitterdan Galatasaray'la ilgili verdiği transfer haberlerinin kaynağı Gökmen Özdemir diye biliyorum
  • Barça Drogbayı istiyormuş onlar kapmadan alsak iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut5513

Forumun yeni modası Ishak mı oldu?

moda olmakla alakası yok. eğer çağlar giderse yerli bir sol bek almamız lazım (olsson, pranjic gibi isimler gelmezse) zaten piyasada kaç tane yerli sol bek var ki? hasan ali desek kayseri 7-8 milyon ister bizden, ishak'ı da bir kaç maç izledim fena oyuncu değil. gökhan süzen de keza alternatif olabilir o yüzden yazdım. atila turan'ı hiç bilmiyorum ama fransa'da genç milli takımlarda oynamış bir oyuncu boş değildir herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

Barça Drogbayı istiyormuş onlar kapmadan alsak iyiydi.

Drogba, kariyerini Barca gibi bir klupte sonlandırmak istedigini acıklamıs. Barca'da Larsson tarzı bu transferi bitirmek istiyor ama taraftarladan cekiniyor. 09'daki sozlerini unutmadılar, unutmadık..
  • Buragi lazio istiyomus bence berbatovu alcaklar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

Aykut, Serkan, Servet, Çağlar, Riera, Baros, Batdal ve kiradan dönecek olan Kazım, Pino ; önce bunları yollayacaksın. Özellikle Baros ve Riera... Baros 2.5 mil euro alıyor, Riera 2.9 alacak. İki oyuncuya verilen sabit ücret 5.4, yuvarla 5.5 mil euro. Yazık yahu. Ha katkıları oldu ona lafım yok. Ama aldıkları ücrete göre konuşur, f/p oranına bakarsak harbiden yazık. Her neyse... Bunlara maaş olarak ayrılan o para daha iyi, takıma daha fazla katkı sağlayacak oyuncular için kullanılır. İlave olarak, bu iki oyuncudan 5-6 mil euro civarı bir bonservis elde edilebilir.

Sercan ve Yiğit ise kiralık olarak verilsin derim. (En az 15-20 maç oynayacakları bir kulübe.) Çünkü bizde forma şansı bulamadı bunlar, böyle giderse bulamayacaklar da. Gider kiralık olarak, oynar, bir ihtimal iyi bir performans gösterirler. E ikisi için verilen toplam 5.5 mil euro da çöpe atılmamış olur.

Kiradan dönecek olan Culio ve Stancu ' nun ise ' yedek ' olarak kalmasından yanayım. Culio solda oynar, ortada oynar, iyi de oynar. Aldığı para desen transfer piyasasına göre sakız parası, daha ne olsun. Stancu konusunda kalsın dedim, gitsin dedim. Son olarak kalsın diyorum. :) Adam Ordu'da iyi işler yaptı. Uyum süreci, çekingenlik vs durumlarını da üzerinden atmış gibi. Bunu göndersen, yine yedek forvet alacaksın. Elinde bu ligi tanıyan, senin oyuncun varken ekstra masrafa gerek yok. Şampiyonlar Ligi + lig + kupa derken bir ton maç var, iki oyuncu da faydalı olur bu süreçte.

Bir de Mertan var, onu da ufaktan kadroya almak lazım.

Kısaca yedek kadro ; Ufuk, Eray / Sabri, Zan / Çolak, Engin, Mertan, Ceyhun, Culio, Aydın, Yekta / Necati, Stancu

( Sabri muhtemelen takımda kalır, o nedenle yazdım. Keza Necati'nin sözleşme de yenilenir. )

Kulübe bu veya buna yakın olur. Fakat ŞL, lig, kupa için yetersiz, orayı güçlendirmek gerek. Stopere 1, sol beke 1, orta sahaya 1, forvete 1 olmak üzere 4 ' yedek ' transfere ihtiyaç var. İsim vermek gerekirse Serdar Aziz, İshak Doğan, Alper Potuk, Muhammet Demir mesela.

As kadro ; Muslera - Eboue Ujfa Semih Balta - Transfer Selçuk Transfer Transfer - Elmander Transfer

Sağ tarafa Hamit alınırsa aynı zamanda Eboue'nin olmadığı - sakatlık, kart, Afrika Kupası - zamanlarda bekte oynar. Selçuk'un yanına Melo veya başka bir yabancı alınır. Bundan sonrası ise yabancı kontenjanı nedeniyle sıkıntılı. Ya sola yabancı alıp forvete yerli alacaksın ya da tam tersi. Fakat solda oynayacak iyi bir yerli olmadığına göre oraya yabancı alınacaktır. Bu durumda forvete yerli alınır. Yerli olarak kim var, Burak.

Hadi rastgele.

Batdal bence kalmalı. Hem yerli hem de yedek olarak kullanılır. Bundan o da rahatsız olmaz sonuçta. Ayrıca Trabzon maçında atamadığı golü saymazsak çok iyi bir performans ortaya koymuştu. Bir pozisyonla biletini kesmemeliyiz diyorum. Stancu'yu da gönderip yabancı kontenjanı açarsın böylece.

Bunun dışında Emre'nin de yedek gönderilmesi fena olmayabilir. Yetenek mevcut ancak hem mental hem de fiziksel olarak gelişmesi lazım. İkili pozisyonları genelde hep kaybediyor çünkü. Onun dışında ayak hakimiyeti çok iyi.

Sabri'yi paniğe sevk etmezsek yedek olarak kalmasından yanayım. Hiç oynamasa dahi takımı motive edecek etmenler arasında bana göre. Sonuçta takım içi olmasa da Florya'da takım kaptanı oydu.

Hamit bence transferde bir numaralı hedef olmalı. Hem sağ açık derdi kapanır hem de sağ beke alternatif olur. Bunun dışında kanat bindirmesi yapabildiği, orta açabildiği kadar içeriye girip Fatih Terim'in istediği o muazzam presi yapabilecek bir oyuncu. Aynı zamanda yerli. Bu kadar eksiği tek bir seferde tamamlayabilecek başka bir transfer daha yok.

Nuri'nin transferine Melo'nun durumuna bağlı gözüyle bakıyorum. Eğer Melo indirime gitmezse ücretinde muhtemelen Nuri'yi kiralayacağız.

Bunların dışında Nuri ve Melo'nun da olmaması ihtimaline istinaden orası başka bir yabancıyla doldurulmak zorunda kalacağından sola Gökhan Töre için bir girişimde bulunulur muhtemelen. Alınır demiyorum ama girişim muhakkak olacaktır onun içinde.

Ayrıca Serdar Aziz'de bence Terim'in kafasındadır. Urfalı'dan sonrasını da düşünüyordur şimdiden.
  • aykut takımda kalmalı bence
  • Beyler uyanın , Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız

Ne Batdal'ı , ne Yekta'sı , Ne Necatisi , Stancu'su Allah aşkınıza yav dalga mı geçiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Beyler uyanın , Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız

Ne Batdal'ı , ne Yekta'sı , Ne Necatisi , Stancu'su Allah aşkınıza yav dalga mı geçiyorsunuz?

Galatasaraylı değilim de bence sen uyan. Türkiye'deki hangi takım yedek kulübesinde Necati'yi Yekta'yı Stancu'yu oturtmayacak kadar gelişmiş? Necati çift forvetli bir takımın 2. yedeği gayet de olabilir. Yüksekten mi uçuyorsunuz yoksa bu adamları mı tanımıyorsunuz bilmiyorum.

Konuya gelecek olursak;

Galatasaray geri 5'lisine daha iyi takviyeler yapamaz. Forumda Ujfalusi gitsin diyenler var ama Semih'in tüm açıklarını Ujfalusi kapatıyor böyle bir şey yapmak anlamsız olur ve Ujfalusi de en az 1 sene daha oynar. Hakan Balta güzel bir sezon geçirdi, daha iyisi Türk olarak belki Hasan Ali'dir ama onunla da biz anlaştık sanırım ayrıca Gs-Kayseri ilişkileri bozuk olduğu için bu transfer yatar. Belki bir ihtimal Gökhan Süzen olabilir ama onun da Balta'dan bir fazlası yok. Elmander'in ve Selçuk'un da yerinin garanti olduğunu düşünürsek 2 tane kanat 1 tane orta saha 1 tane de forvet lazım Galatasaray'a. Orta sahaya ya Melo ya da bir başka yabancı oyuncu alınır. Bir de Hamit Altıntop gelir muhtemelen. Yani geriye sol açık ve forvet kalıyor. Bu 2 alan için 1 tane yabancı hakkı var. Şahsen ben olsam bunu sol kanattan yana kullanırım. Ama eğer Burak'ı alamassa Gs bunu yapmanın da bir anlamı yok. Eğer ki sol kanadı Türk yapacaksa Olcan'ı çok arayacak Gs. Ozan İpek'in sözleşmesi uzatıldı mı bilmiyorum bir ihtimal o olabilir. Bir ihtimal Erman Kılıç bir ihtimal Sercan Saraer bir ihtimal de Gökhan Töre olabilir. Yani Galatsaray'ın bu 2 mevkide hangisini Türk alırsa çok heyecanlandırabilecek bir transfer olmaz. Kilit olan diğer transfer. Yani Galatasaray'ın bu sezon fazla takviye yapmasına gerek yok. Ama alacağı bir yabancı gerçekten çok çok kaliteli über bir adam olmalı. 15 milyon euro verip alınmalı. Velhasıl kelam;

Muslera
    Eboue Semih Ujfalusi Hakan
    Hamit Melo Selçuk Yerli/Yabancı
    Yerli/Yabancı Elmander

İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris

quote:

Galatasaraylı değilim de bence sen uyan. Türkiye'deki hangi takım yedek kulübesinde Necati'yi Yekta'yı Stancu'yu oturtmayacak kadar gelişmiş? Necati çift forvetli bir takımın 2. yedeği gayet de olabilir. Yüksekten mi uçuyorsunuz yoksa bu adamları mı tanımıyorsunuz bilmiyorum.

Konuya gelecek olursak;

Galatasaray geri 5'lisine daha iyi takviyeler yapamaz. Forumda Ujfalusi gitsin diyenler var ama Semih'in tüm açıklarını Ujfalusi kapatıyor böyle bir şey yapmak anlamsız olur ve Ujfalusi de en az 1 sene daha oynar. Hakan Balta güzel bir sezon geçirdi, daha iyisi Türk olarak belki Hasan Ali'dir ama onunla da biz anlaştık sanırım ayrıca Gs-Kayseri ilişkileri bozuk olduğu için bu transfer yatar. Belki bir ihtimal Gökhan Süzen olabilir ama onun da Balta'dan bir fazlası yok. Elmander'in ve Selçuk'un da yerinin garanti olduğunu düşünürsek 2 tane kanat 1 tane orta saha 1 tane de forvet lazım Galatasaray'a. Orta sahaya ya Melo ya da bir başka yabancı oyuncu alınır. Bir de Hamit Altıntop gelir muhtemelen. Yani geriye sol açık ve forvet kalıyor. Bu 2 alan için 1 tane yabancı hakkı var. Şahsen ben olsam bunu sol kanattan yana kullanırım. Ama eğer Burak'ı alamassa Gs bunu yapmanın da bir anlamı yok. Eğer ki sol kanadı Türk yapacaksa Olcan'ı çok arayacak Gs. Ozan İpek'in sözleşmesi uzatıldı mı bilmiyorum bir ihtimal o olabilir. Bir ihtimal Erman Kılıç bir ihtimal Sercan Saraer bir ihtimal de Gökhan Töre olabilir. Yani Galatsaray'ın bu 2 mevkide hangisini Türk alırsa çok heyecanlandırabilecek bir transfer olmaz. Kilit olan diğer transfer. Yani Galatasaray'ın bu sezon fazla takviye yapmasına gerek yok. Ama alacağı bir yabancı gerçekten çok çok kaliteli über bir adam olmalı. 15 milyon euro verip alınmalı. Velhasıl kelam;

Muslera
    Yerli/Yabancı Elmander

İyi forumlar.

Yorumunun altına imzamı atarım.
  • Nedense acayip heyecanlıyım transferler için bu dönem.
  •  Galatasaray 2012-2013 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları

Şuan ki kadroya göre konuşmak gerekirse;

Kaleci mevkisinde bir sıkıntı olmadığını gördük, Muslera'nın alternatif olarak Ufuk kullanılır (Türkiye kupasında güzel performans sergilerdi.) Aykut ise Muslera veya Ufuk'un sakatlığında ilk 18 kadroya alınabilir.

Defans mevkisine gelince; Her ne kadar ligde en az gol yiyen takım Galatasaray olsa'da Sol ve Stoper'de sıkıntı yaşayabiliriz. Servet Çetin kesin olarak gidici gözüküyor, Serkan kurtuluş ise bu sezon hiç bir maçta oynamadı. Sağ bekte Eboue ve Sabri'nin arkasında kalıyor. Yaşı 22 olduğundan dolayı başka bir takıma kiralanabilir. Takımın şuan kaleci mevkisinden sonra transfer gerektirmeyen mevki olarak Sağ bek olarak gözüküyor.

Orta Saha Mevkisi; Melo'nun bu sezonda takımda kalması halinde orta saha orta alanında transfer gerekmeyecek, Ceyhun Gülselam yine Melo ve Selçuk'un alternatifi olarak yedek kalır. Yekta'ya gelince uzun bir sakatlık dönemi yaşadı. Form tutması zaman alsa bile bana göre önümüzdeki sezonda Selçuk ile iyi anlaşabilir.(Melo'nun bonservisini alamazsak) Aydın,Yiğit,Reira,Engin ve Emre'nin istikrarsız performansları kanatta transferi zorunlu kılıyor.
    Bana göre bu 5 oyuncudan 1 veya 2'si kiralık veya satılık olarak gider. Yerine takıma dönen Culio veya Pino ikilisinden birisi takviye edilebilir. Yabancı kontenjanı yüzünden Reira gidici gözüküyor.

Forvet mevkisi; Öncelik olarak Mehmet ve Sercan'ın gönderilmesi gerekiyor. Baros'a ciddi bir teklif gelirse hem yabancı kontenjan'dan yer ayırmak, hemde takımı maliye açısından rahatlatmak için gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum. Necati ise yarım sezondur Galatasaray'da bana göre 1 sene daha takımda oynayabilir. Forvet'e 1 Tecrübeli yabancı (Yaşı 25-30 arası olabilir) 1'de yerli futbolcu transferi şart.

Galatasaray'ın bu sezon ilk 11 büyük ihtimalle;
    1- Muslera (Kaleci)
    2-Hakan Balta (Sol Bek)
    3-Tomás Ujfalusi (Stoper)
    4-Semih Kaya (Stoper)
    5-Emmanuel Eboué (Sağ Bek)
    6-Culio veya Transfer (Sol kanat)
    7-Selçuk (Orta Saha orta)
    8-Melo veya Transfer (Orta saha Orta)
    9-Transfer (Sağ Kanat)
    10-Elmander(Santrafor)
    11-Transfer(Santrafor)

Yedek;
    12-Ufuk Ceylan (Kaleci)
    13-Cağlar Birinci(Sol Bek) ~~ Cağları gönderip Hasan Ali Kaldırım Transfer edilebilir.
    14-Gökhan Zan(Stoper)
    15-Ceyhun Gülselam (Orta Saha Orta)
    16-Engin Baytar ve Aydın yılmaz (Sağ Kanat)
    17-Albert Reira ve Emre Çolak (Sol kanat)
    18-Necati (santrafor)

Kesin olarak 3 transfer 1 Tane'de zorunlu olmadığı taktirde Sol Bek için transfer yapılabilir.
  • quote:

quote:

Konuya gelecek olursak;

Muslera
    Yerli/Yabancı Elmander

İyi forumlar.

Burak ya da Eren Derdiyok Necati'den 5 kat iyidir. Sanmıyorum ki Eren'i takip ediyorlar , adam 4.5 M. Euro'ya Hoffenhaim'a gitti. Burak her türlü 3. forvetimiz olur bizim. Berbatov (isim önemli değil , o düzeyde bir adam) , Elmander ve Burak forveti bize yeter. Ben Eboue'yi çok beğenmiyorum , onun yerine Hamit'i çok istiyorum. Hamit'in önüne de Töre'yi koyabiliriz. Eboue'yi sol bekte deneyebiliriz. Sol açığa da Podolski ayarında bir adam alırız. Urfalı'nın yerine mutlaka biri lazım kim olur bilmiyorum ama bence onunla yollar ayrılmalı. Yedek stoperler de Zan ve Ömer/Serdar olur. Selçuk ve Melo'nun yedeği olarak Soner alınabilir.
  • quote:

quote:

quote:

Konuya gelecek olursak;

Muslera
    Yerli/Yabancı Elmander

İyi forumlar.

Burak ya da Eren Derdiyok Necati'den 5 kat iyidir. Sanmıyorum ki Eren'i takip ediyorlar , adam 4.5 M. Euro'ya Hoffenhaim'a gitti. Burak her türlü 3. forvetimiz olur bizim. Berbatov (isim önemli değil , o düzeyde bir adam) , Elmander ve Burak forveti bize yeter. Ben Eboue'yi çok beğenmiyorum , onun yerine Hamit'i çok istiyorum. Hamit'in önüne de Töre'yi koyabiliriz. Eboue'yi sol bekte deneyebiliriz. Sol açığa da Podolski ayarında bir adam alırız. Urfalı'nın yerine mutlaka biri lazım kim olur bilmiyorum ama bence onunla yollar ayrılmalı. Yedek stoperler de Zan ve Ömer/Serdar olur. Selçuk ve Melo'nun yedeği olarak Soner alınabilir.

hayırlı uçuşlar
  • Şu BALTA'NIN bu kadar hayranının olduğunu gördükçe futboldan spordan soğudum arkadaş.Her maç o kadar dikkatli izliyorum her top çevirişimizde zıçan tek adam bu BALTA , top dönüyor dolaşıyor sola açılıyor balta efendi bomboş alanda iki metre gidemeden topu geri atıyor veya kaybediyor.Savunmada kimseden top kapamamasına hiç girmiyorum.(Paslaşmaların son bulduğu diğer oyuncu Semih ama hem tecrübesizliğinden hem stoper olmasından dolayı bu sezonluk sorun yok , kendini geliştirecektir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SI-YA-U

quote:

quote:

quote:

Konuya gelecek olursak;

Muslera
    Yerli/Yabancı Elmander

İyi forumlar.

hayırlı uçuşlar

dalga mı geçiyorsun futboldan mı anlamıyorsun anlayamadım. Abartı şeyler mi yazmışım ben orada? ŞL'ye Engin'le , Emre'yle , Necati'yle mi gideceksin? Adamakıllı 2 tane kanat , 2 tane forvet lazım değil mi?

Vizyonunuz neden bu kadar düşük anlamadım Valla. Koskoca Galatasaray'sın , şampiyon olmuşsun maddi durumun fena değil ama millet hâlâ Amrabat'ın , Pino'nun , Stancu'nun peşinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marophat33

quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

Aykut, Serkan, Servet, Çağlar, Riera, Baros, Batdal ve kiradan dönecek olan Kazım, Pino ; önce bunları yollayacaksın. Özellikle Baros ve Riera... Baros 2.5 mil euro alıyor, Riera 2.9 alacak. İki oyuncuya verilen sabit ücret 5.4, yuvarla 5.5 mil euro. Yazık yahu. Ha katkıları oldu ona lafım yok. Ama aldıkları ücrete göre konuşur, f/p oranına bakarsak harbiden yazık. Her neyse... Bunlara maaş olarak ayrılan o para daha iyi, takıma daha fazla katkı sağlayacak oyuncular için kullanılır. İlave olarak, bu iki oyuncudan 5-6 mil euro civarı bir bonservis elde edilebilir.

Sercan ve Yiğit ise kiralık olarak verilsin derim. (En az 15-20 maç oynayacakları bir kulübe.) Çünkü bizde forma şansı bulamadı bunlar, böyle giderse bulamayacaklar da. Gider kiralık olarak, oynar, bir ihtimal iyi bir performans gösterirler. E ikisi için verilen toplam 5.5 mil euro da çöpe atılmamış olur.

Kiradan dönecek olan Culio ve Stancu ' nun ise ' yedek ' olarak kalmasından yanayım. Culio solda oynar, ortada oynar, iyi de oynar. Aldığı para desen transfer piyasasına göre sakız parası, daha ne olsun. Stancu konusunda kalsın dedim, gitsin dedim. Son olarak kalsın diyorum. :) Adam Ordu'da iyi işler yaptı. Uyum süreci, çekingenlik vs durumlarını da üzerinden atmış gibi. Bunu göndersen, yine yedek forvet alacaksın. Elinde bu ligi tanıyan, senin oyuncun varken ekstra masrafa gerek yok. Şampiyonlar Ligi + lig + kupa derken bir ton maç var, iki oyuncu da faydalı olur bu süreçte.

Bir de Mertan var, onu da ufaktan kadroya almak lazım.

Kısaca yedek kadro ; Ufuk, Eray / Sabri, Zan / Çolak, Engin, Mertan, Ceyhun, Culio, Aydın, Yekta / Necati, Stancu

( Sabri muhtemelen takımda kalır, o nedenle yazdım. Keza Necati'nin sözleşme de yenilenir. )

Kulübe bu veya buna yakın olur. Fakat ŞL, lig, kupa için yetersiz, orayı güçlendirmek gerek. Stopere 1, sol beke 1, orta sahaya 1, forvete 1 olmak üzere 4 ' yedek ' transfere ihtiyaç var. İsim vermek gerekirse Serdar Aziz, İshak Doğan, Alper Potuk, Muhammet Demir mesela.

As kadro ; Muslera - Eboue Ujfa Semih Balta - Transfer Selçuk Transfer Transfer - Elmander Transfer

Sağ tarafa Hamit alınırsa aynı zamanda Eboue'nin olmadığı - sakatlık, kart, Afrika Kupası - zamanlarda bekte oynar. Selçuk'un yanına Melo veya başka bir yabancı alınır. Bundan sonrası ise yabancı kontenjanı nedeniyle sıkıntılı. Ya sola yabancı alıp forvete yerli alacaksın ya da tam tersi. Fakat solda oynayacak iyi bir yerli olmadığına göre oraya yabancı alınacaktır. Bu durumda forvete yerli alınır. Yerli olarak kim var, Burak.

Hadi rastgele.

Batdal bence kalmalı. Hem yerli hem de yedek olarak kullanılır. Bundan o da rahatsız olmaz sonuçta. Ayrıca Trabzon maçında atamadığı golü saymazsak çok iyi bir performans ortaya koymuştu. Bir pozisyonla biletini kesmemeliyiz diyorum. Stancu'yu da gönderip yabancı kontenjanı açarsın böylece.

Bunun dışında Emre'nin de yedek gönderilmesi fena olmayabilir. Yetenek mevcut ancak hem mental hem de fiziksel olarak gelişmesi lazım. İkili pozisyonları genelde hep kaybediyor çünkü. Onun dışında ayak hakimiyeti çok iyi.

Sabri'yi paniğe sevk etmezsek yedek olarak kalmasından yanayım. Hiç oynamasa dahi takımı motive edecek etmenler arasında bana göre. Sonuçta takım içi olmasa da Florya'da takım kaptanı oydu.

Hamit bence transferde bir numaralı hedef olmalı. Hem sağ açık derdi kapanır hem de sağ beke alternatif olur. Bunun dışında kanat bindirmesi yapabildiği, orta açabildiği kadar içeriye girip Fatih Terim'in istediği o muazzam presi yapabilecek bir oyuncu. Aynı zamanda yerli. Bu kadar eksiği tek bir seferde tamamlayabilecek başka bir transfer daha yok.

Nuri'nin transferine Melo'nun durumuna bağlı gözüyle bakıyorum. Eğer Melo indirime gitmezse ücretinde muhtemelen Nuri'yi kiralayacağız.

Bunların dışında Nuri ve Melo'nun da olmaması ihtimaline istinaden orası başka bir yabancıyla doldurulmak zorunda kalacağından sola Gökhan Töre için bir girişimde bulunulur muhtemelen. Alınır demiyorum ama girişim muhakkak olacaktır onun içinde.

Ayrıca Serdar Aziz'de bence Terim'in kafasındadır. Urfalı'dan sonrasını da düşünüyordur şimdiden.

Batdal için yazdıklarına saygı duyarım. Fakat ben onu kulübede bile tutmam, 2. lig topçusudur benim gözümde.

Melo olmaz ve o bölgeye Nuri alınırsa orada sırıtabilir. Çünkü yapı olarak - fizik, kondisyon durumu açısından - Melo'nun gerisinde. Oyun anlayışı olarak da Melo'dan çok farklı. Atıyorum bir Nuri - Melo orta sahasına hayır demezsin de, Selçuk - Nuri için kafada bin tane soru işareti oluşur.

Diğer konularda ise genel olarak aynı şekilde düşünüyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcno

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları

Yedekler:

Ufuk
    Sivok
    Ceyhun
    Emre
    Engin / Kalou
    Necati
    Guidetti / Burak

Rotasyon:

Aykut
    Gökhan
    Çağlar giderse sol bek (İshak Doğan, Gökhan Süzen, Attila Turan)
    Sabri
    Culio
    Aydın
    Stancu

benim düşüncem bu şekilde.

özellikle trabzon'a burak için sözleşmesindeki serbest kalma tutarı 5 milyon'un yanında yekta, baros, sercan, çağlar gibi oyunculardan 1-2 tanesi teklif edilebilir. zaten 5 m euro maddesi olduğu için kabul etmek zorundalar ama saydığım oyuncular da trabzon'un işine yarayabilecek isimler. yekta ve çağlar'ı da bir ara şenol güneş çok istiyordu çünkü. o yüzden kadroya yazmadım.

bunların dışında riera, serkan, batdal, yiğit, pino, kazım gibi oyuncular da ya kiralık ya da bonservisle birlikte gider diye düşünüyorum.

aykut ve servet'in sözleşmesi zaten bitiyor. servet'e güle güle, ama genç bir kaleci bulamazsak (eray'ı 1-2 kere izledim a2 takımında bence a takım için yeterli seviyede değil) aykut kalmalı.

sivok'u da hem tr'yi hem istanbul'u tanıyan, kaliteli ve bonservissiz bir oyuncu olduğu için yazdım. tabi ömer toprak veya serdar aziz alınabiliyorsa daha iyi olur.

son olarak nuri gelirse ligde yine 4-4-2'ye devam ederiz nuri sol çizgiye yakın oynar diye düşünüyorum ayrıca cl'de 4-1-4-1 oynarsak orta sahayı coşturur.

kısacası ben fatih hoca'ya güveniyorum, eğer yönetimden yine çıkıntılık yapanlar olmazsa transferlerde nokta atışı yaparız. bu yazdıklarım haricinde kadro derinliği için soner aydoğdu, emrah başsan, tunay torun, sercan sararer gibi yerli genç oyuncular da (bonservisleri uçuk olmamak şartıyla) takıma kazandırılırsa çok iyi olur.

Elmanderin yanına Burak ol-maz yahu.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.