Şimdi Ara

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.865
Cevap
59
Favori
597.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tatil için bugün Brezilya'ya gidecek sambacı 15 bavul hazırladı Bazı oyuncularla vedalaşması 'dönmeyecek' diye yorumlandı

JUVENTUS'TAN KOMİK İNDİRİM!
    Galatasaray'ın bu sezon kazandığı şampiyonlukta oynadığı futbol ve attığı 12 golle büyük payı olan Felipe Melo'nun sarı-kırmızılı takımla yolları ayrılıyor. Sarı-kırmızılı yönetimin, Juventus'un Brezilyalı yıldız için istediği 13 milyon euro bonservis bedelinde cüzi bir rakam dışında indirime yanaşmaması nedeniyle Pitbull'dan vazgeçme aşamasına geldiği öğrenildi. Bu durum Melo'nun canını sıktı.

Fotomaç bileti kesmiş çoktan
  • Melo indirime gider mi bilmem ama bu parayı başka hiçbir yerde kazanamaz buda bir gerçek. Zaten indirim dedilerse yarı yarıya dememişlerdir sonuçta. Yönetimi tatmin edecek bi fiyatta anlaşırlar gibime geliyo. Çünkü bonservisi alınacak yüklü miktarda kasamızdan para çıkacak o yüzden Melo'nunda bize biraz yardımcı olması gerekiyor...
  • sorun juve değil melonun yıllık ücreti
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.F. ASLAN

ooo duyumcularımız da gelmiş. ama thatsright olmadan duyumun da tadı yok.

%100, kesin
  • melo umarım gitmez.
  • Başkan programlarda gelecek vadeden transferler yapılacağından bahsetti bence berbatov drogba falan gelmez gibi.
  • sivok bjk'den ayrılmış sanırım, uygun bir ücrete anlaşsak iyi bir alternatif olmaz mı?
  • Aykut, Serkan, Servet, Çağlar, Riera, Baros, Batdal ve kiradan dönecek olan Kazım, Pino ; önce bunları yollayacaksın. Özellikle Baros ve Riera... Baros 2.5 mil euro alıyor, Riera 2.9 alacak. İki oyuncuya verilen sabit ücret 5.4, yuvarla 5.5 mil euro. Yazık yahu. Ha katkıları oldu ona lafım yok. Ama aldıkları ücrete göre konuşur, f/p oranına bakarsak harbiden yazık. Her neyse... Bunlara maaş olarak ayrılan o para daha iyi, takıma daha fazla katkı sağlayacak oyuncular için kullanılır. İlave olarak, bu iki oyuncudan 5-6 mil euro civarı bir bonservis elde edilebilir.

Sercan ve Yiğit ise kiralık olarak verilsin derim. (En az 15-20 maç oynayacakları bir kulübe.) Çünkü bizde forma şansı bulamadı bunlar, böyle giderse bulamayacaklar da. Gider kiralık olarak, oynar, bir ihtimal iyi bir performans gösterirler. E ikisi için verilen toplam 5.5 mil euro da çöpe atılmamış olur.

Kiradan dönecek olan Culio ve Stancu ' nun ise ' yedek ' olarak kalmasından yanayım. Culio solda oynar, ortada oynar, iyi de oynar. Aldığı para desen transfer piyasasına göre sakız parası, daha ne olsun. Stancu konusunda kalsın dedim, gitsin dedim. Son olarak kalsın diyorum. :) Adam Ordu'da iyi işler yaptı. Uyum süreci, çekingenlik vs durumlarını da üzerinden atmış gibi. Bunu göndersen, yine yedek forvet alacaksın. Elinde bu ligi tanıyan, senin oyuncun varken ekstra masrafa gerek yok. Şampiyonlar Ligi + lig + kupa derken bir ton maç var, iki oyuncu da faydalı olur bu süreçte.

Bir de Mertan var, onu da ufaktan kadroya almak lazım.

Kısaca yedek kadro ; Ufuk, Eray / Sabri, Zan / Çolak, Engin, Mertan, Ceyhun, Culio, Aydın, Yekta / Necati, Stancu

( Sabri muhtemelen takımda kalır, o nedenle yazdım. Keza Necati'nin sözleşme de yenilenir. )

Kulübe bu veya buna yakın olur. Fakat ŞL, lig, kupa için yetersiz, orayı güçlendirmek gerek. Stopere 1, sol beke 1, orta sahaya 1, forvete 1 olmak üzere 4 ' yedek ' transfere ihtiyaç var. İsim vermek gerekirse Serdar Aziz, İshak Doğan, Alper Potuk, Muhammet Demir mesela.

As kadro ; Muslera - Eboue Ujfa Semih Balta - Transfer Selçuk Transfer Transfer - Elmander Transfer

Sağ tarafa Hamit alınırsa aynı zamanda Eboue'nin olmadığı - sakatlık, kart, Afrika Kupası - zamanlarda bekte oynar. Selçuk'un yanına Melo veya başka bir yabancı alınır. Bundan sonrası ise yabancı kontenjanı nedeniyle sıkıntılı. Ya sola yabancı alıp forvete yerli alacaksın ya da tam tersi. Fakat solda oynayacak iyi bir yerli olmadığına göre oraya yabancı alınacaktır. Bu durumda forvete yerli alınır. Yerli olarak kim var, Burak.

Hadi rastgele.
  • En önemlisi sağ sol ve forvet hattı. Forvete yerli alınırsa burakdan daha iyi bir isim yok tabiki. Mevcut kadroya sağ ve sol kanat'a büyük yatırım lazım. 6milyon euro prim verceklerdi futbolculara keşke vermeselerdi.
  • şöyle adam gibi bir futbolcu istiyorum Türkiye'de. kaleci ile karşı karşıya kaldığın da %100 atabilen bir oyuncu. Çalımlamayı bilen bir oyuncu istiyorum. Yok arkadaş. O adam kaleciyle karşı karşıya kalıp o golü atamayınca ben kafayı yiyorum. Ulan çalımla geç ya da aşıttır birşey yap!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

Aykut, Serkan, Servet, Çağlar, Riera, Baros, Batdal ve kiradan dönecek olan Kazım, Pino ; önce bunları yollayacaksın. Özellikle Baros ve Riera... Baros 2.5 mil euro alıyor, Riera 2.9 alacak. İki oyuncuya verilen sabit ücret 5.4, yuvarla 5.5 mil euro. Yazık yahu. Ha katkıları oldu ona lafım yok. Ama aldıkları ücrete göre konuşur, f/p oranına bakarsak harbiden yazık. Her neyse... Bunlara maaş olarak ayrılan o para daha iyi, takıma daha fazla katkı sağlayacak oyuncular için kullanılır. İlave olarak, bu iki oyuncudan 5-6 mil euro civarı bir bonservis elde edilebilir.

Sercan ve Yiğit ise kiralık olarak verilsin derim. (En az 15-20 maç oynayacakları bir kulübe.) Çünkü bizde forma şansı bulamadı bunlar, böyle giderse bulamayacaklar da. Gider kiralık olarak, oynar, bir ihtimal iyi bir performans gösterirler. E ikisi için verilen toplam 5.5 mil euro da çöpe atılmamış olur.

Kiradan dönecek olan Culio ve Stancu ' nun ise ' yedek ' olarak kalmasından yanayım. Culio solda oynar, ortada oynar, iyi de oynar. Aldığı para desen transfer piyasasına göre sakız parası, daha ne olsun. Stancu konusunda kalsın dedim, gitsin dedim. Son olarak kalsın diyorum. :) Adam Ordu'da iyi işler yaptı. Uyum süreci, çekingenlik vs durumlarını da üzerinden atmış gibi. Bunu göndersen, yine yedek forvet alacaksın. Elinde bu ligi tanıyan, senin oyuncun varken ekstra masrafa gerek yok. Şampiyonlar Ligi + lig + kupa derken bir ton maç var, iki oyuncu da faydalı olur bu süreçte.

Bir de Mertan var, onu da ufaktan kadroya almak lazım.

Kısaca yedek kadro ; Ufuk, Eray / Sabri, Zan / Çolak, Engin, Mertan, Ceyhun, Culio, Aydın, Yekta / Necati, Stancu

( Sabri muhtemelen takımda kalır, o nedenle yazdım. Keza Necati'nin sözleşme de yenilenir. )

Kulübe bu veya buna yakın olur. Fakat ŞL, lig, kupa için yetersiz, orayı güçlendirmek gerek. Stopere 1, sol beke 1, orta sahaya 1, forvete 1 olmak üzere 4 ' yedek ' transfere ihtiyaç var. İsim vermek gerekirse Serdar Aziz, İshak Doğan, Alper Potuk, Muhammet Demir mesela.

As kadro ; Muslera - Eboue Ujfa Semih Balta - Transfer Selçuk Transfer Transfer - Elmander Transfer

Sağ tarafa Hamit alınırsa aynı zamanda Eboue'nin olmadığı - sakatlık, kart, Afrika Kupası - zamanlarda bekte oynar. Selçuk'un yanına Melo veya başka bir yabancı alınır. Bundan sonrası ise yabancı kontenjanı nedeniyle sıkıntılı. Ya sola yabancı alıp forvete yerli alacaksın ya da tam tersi. Fakat solda oynayacak iyi bir yerli olmadığına göre oraya yabancı alınacaktır. Bu durumda forvete yerli alınır. Yerli olarak kim var, Burak.

Hadi rastgele.

Olay budur.
  •  Galatasaray 2012-2013 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları

Yedekler:

Ufuk
    Sivok
    Ceyhun
    Emre
    Engin / Kalou
    Necati
    Guidetti / Burak

Rotasyon:

Aykut
    Gökhan
    Çağlar giderse sol bek (İshak Doğan, Gökhan Süzen, Attila Turan)
    Sabri
    Culio
    Aydın
    Stancu

benim düşüncem bu şekilde.

özellikle trabzon'a burak için sözleşmesindeki serbest kalma tutarı 5 milyon'un yanında yekta, baros, sercan, çağlar gibi oyunculardan 1-2 tanesi teklif edilebilir. zaten 5 m euro maddesi olduğu için kabul etmek zorundalar ama saydığım oyuncular da trabzon'un işine yarayabilecek isimler. yekta ve çağlar'ı da bir ara şenol güneş çok istiyordu çünkü. o yüzden kadroya yazmadım.

bunların dışında riera, serkan, batdal, yiğit, pino, kazım gibi oyuncular da ya kiralık ya da bonservisle birlikte gider diye düşünüyorum.

aykut ve servet'in sözleşmesi zaten bitiyor. servet'e güle güle, ama genç bir kaleci bulamazsak (eray'ı 1-2 kere izledim a2 takımında bence a takım için yeterli seviyede değil) aykut kalmalı.

sivok'u da hem tr'yi hem istanbul'u tanıyan, kaliteli ve bonservissiz bir oyuncu olduğu için yazdım. tabi ömer toprak veya serdar aziz alınabiliyorsa daha iyi olur.

son olarak nuri gelirse ligde yine 4-4-2'ye devam ederiz nuri sol çizgiye yakın oynar diye düşünüyorum ayrıca cl'de 4-1-4-1 oynarsak orta sahayı coşturur.

kısacası ben fatih hoca'ya güveniyorum, eğer yönetimden yine çıkıntılık yapanlar olmazsa transferlerde nokta atışı yaparız. bu yazdıklarım haricinde kadro derinliği için soner aydoğdu, emrah başsan, tunay torun, sercan sararer gibi yerli genç oyuncular da (bonservisleri uçuk olmamak şartıyla) takıma kazandırılırsa çok iyi olur.
  • mesajı atınca aklıma geldi

martin olsson ismi de ne zamandır gs ile geçiyor.

kalou yerine olsson da alınabilir.

yeri gelir hakan sol bek, olsson sol açık oynar; yeri gelir olsson beke geçer engin sol açık oynar.

bence olsson transferi daha mantıklı gözüküyor kalou'ya göre. engin'in bu sezonki performansını ve sol bekteki genel algıyı göz önünde bulundurursak...
  • Forumun yeni modası Ishak mı oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskobiii

quote:

Orijinalden alıntı: A.F. ASLAN

ooo duyumcularımız da gelmiş. ama thatsright olmadan duyumun da tadı yok.

%100, kesin

Sen thatsright'ı nerden biliyon, 4 nisanda kayıt olmuşun zaten
    Çok fena fake avlarım
  • http://www.medyaspor.com/haber/melo-fenerbahce-de-asla-oynamam-3080527

Beyler Melo'nun açıklamaları çok hoşuma gitti. İnşallah anlaşma yapılır ve kalır takımda.
  • Başgan Ntvsporda şimdi transferlerden bahsedecek
  • Başkan artık akıllanmış isim söylemiyor
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.