Aman sakın Kaka için totem konusu felan açmayın açanı çıplak kovalarız tüm forum olarak.Üçüncü bir totem vakası daha yaşamak istemiyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: Ëmir
Kaka nın alındığını düşünemiyorum. Mükemmel bir transfer olur.
Hagi Galatasaray a geldiğinde 30 yada 31 yaşında falandı. Bize gelmeden önce Barcelona da oynamıştı ve Bacelona da bekleneni tam anlamıyla verememişti. Kaka da şuan 30 yaşında. Real Madrid de oynadığı süre boyunca o da tam anlamıyla bekleneni veremedi.
Bence alınırsa mükemmel bir transfer olur.
Şu kadro size ne hatırlatıyor?
Bana göre Kaka nın en başarılı şekilde oynayacağı sistem 4-2-3-1 yada 4-3-1-2 sistemi
Bazılarımıza göre sadece hayal ama neden olmasın?
Valla hocam bravo , su ana kadar gördüğüm(bana göre) en mantıklı ve en iyi kadro budur. Kanatlara göre orta alanı daha guclu tutmalıyız, büyük kulüplere göre çok büyük kalite farkı var çünkü kanat oyuncularında.Tabi Kaka nın olması zor bi ihtimal ama neden olmasın
Totem konusu mu açsak acaba
Hamit & Kaka
KAKA.
başkan 18.45 te kanald habere 21.00 da trt spora konuk olacakmış.gelişme olurmu dersiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Schizophrenia
sakın
kaka ve hamit :)
quote:
Orijinalden alıntı: Pozitron~
quote:
Orijinalden alıntı: Schizophrenia
sakın
Çoktan açılmış bile...
Süper transferler yaparak ligi 3-4 sene domine etmeliyiz ! Yedek diye bir kavram olmamalı. Aynı Athletico Madrid gibi herkes bir anda 11 oynayabilmeli, acayip bir kadromuz olmalı.
ŞL de en az çeyrek final oynamalıyız bu sene. Böyle olursa eğer süper olur. Bir daha ki şampiyonluk için 2-3 sene beklememeliyiz, İSTİKRAR ŞART !
quote:
Orijinalden alıntı: iskobiii
quote:
Orijinalden alıntı: Ëmir
Kaka nın alındığını düşünemiyorum. Mükemmel bir transfer olur.
Hagi Galatasaray a geldiğinde 30 yada 31 yaşında falandı. Bize gelmeden önce Barcelona da oynamıştı ve Bacelona da bekleneni tam anlamıyla verememişti. Kaka da şuan 30 yaşında. Real Madrid de oynadığı süre boyunca o da tam anlamıyla bekleneni veremedi.
Bence alınırsa mükemmel bir transfer olur.
Şu kadro size ne hatırlatıyor?
Bana göre Kaka nın en başarılı şekilde oynayacağı sistem 4-2-3-1 yada 4-3-1-2 sistemi
Bazılarımıza göre sadece hayal ama neden olmasın?
oha mükemmel olmuş içim bi garip oldu.
hocam semihi kazanırız yada serdar aziz ob ama urfalı yerine transfer sonra elmander bence yolcu 1.5ay sahalardan uzak sonra dönmesi vs derken baroş vol2 olur o yüzden bence 2 forvet %1000000 şart fatih terimde hep söyledi bunu onun dışında kadro bombakakayı almak için uğraşsın başkan
kakanın gelme ihtimali 0'dır.
quote:
Orijinalden alıntı: SI-YA-U
kakanın gelme ihtimali 0'dır.
+ o paraya daha genç daha hırslı + dortmundan Lewandowski yi alalım Bu sene en az 1 tane almanya liginde oynayan bir takımdan iyi bir transfer bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Devil1106
Süper transferler yaparak ligi 3-4 sene domine etmeliyiz ! Yedek diye bir kavram olmamalı. Aynı Athletico Madrid gibi herkes bir anda 11 oynayabilmeli, acayip bir kadromuz olmalı.
ŞL de en az çeyrek final oynamalıyız bu sene. Böyle olursa eğer süper olur. Bir daha ki şampiyonluk için 2-3 sene beklememeliyiz, İSTİKRAR ŞART !
+1
Ünal başkan açıkladı yine sözleşmesi biten futbolcular öndeymiş :) kaliteli futbolcuları aramak lazım hemen :D
Genç ve bonservisi elinde olan oyuncular öncelikli.
şampiyonlar liginde başarılı olabilmemiz için kontra atak topçusu lazım saldırarak o düzeyde rekabet edemeyim burak doğru seçim olur yanına sağlam bi sol açık birde genç defans aldıkmı 2. tur garanti
Nuri ve hamite olumlu dedi kiraliıkta olsa :)
Hamit,Nuri,Kaka'ya pahalı dedi ama olur olur Birde Melo %90 tamam.
Bizim bi scouting konusu vardı ya bulamadım, onu hortlatsak