Şimdi Ara

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.865
Cevap
59
Favori
597.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alozz

Bizim bi scouting konusu vardı ya bulamadım, onu hortlatsak

http://forum.donanimhaber.com/m_52426844/mpage_1/f_/key_scout//tm.htm#52759813

Bu konu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ëmir

quote:

Orijinalden alıntı: alozz

Bizim bi scouting konusu vardı ya bulamadım, onu hortlatsak

http://forum.donanimhaber.com/m_52426844/mpage_1/f_/key_scout//tm.htm#52759813

Bu konu mu?

evet güzel konuydu bu
  • Beyler az önce Kakayla ilgili bir haber gördüm. Kalacağı villa bile hazırlanmış falan birşeyler yazıyordu. Şu kaka gerçekten gelirse çok iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: entrika888

Beyler az önce Kakayla ilgili bir haber gördüm. Kalacağı villa bile hazırlanmış falan birşeyler yazıyordu. Şu kaka gerçekten gelirse çok iyi olur.

bu kaka olayini saglam bir yerden ben de duydum.. gazete site falan degil.. hayirlisi..
  • ooo duyumcularımız da gelmiş. ama thatsright olmadan duyumun da tadı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler başka bir forumda gördüm şimdi JOHN GUIDETTI GS için istanbul'a gelmiş deniyor. elmander'in vatandaşı, 20 yaşında. man city'nin futbolcusu bu sezon feyenoord'da 20 gol 8 asisti var. gelirse iyi transfer olur bence.

• vay arkadas kakayı konusur olduk. hatta kaka, berbatov, hamit ve urfalının yerıne de genc bır defans gelsın o zaman. lıgde herkesı ezer gecerız, avrupada da ıyı yerlere gelırız.
  •  Galatasaray 2012-2013 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları

melo selçuk ikilisinin bozulmaması lazım sol beke de transfer yapılabilir ama asıl 2 kanat ve bir forvet ihtiyacımız var bu kadro bence gayet kafi
  • KAKA'nın bonservisini kim ödeyecek ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcno

beyler başka bir forumda gördüm şimdi JOHN GUIDETTI GS için istanbul'a gelmiş deniyor. elmander'in vatandaşı, 20 yaşında. man city'nin futbolcusu bu sezon feyenoord'da 20 gol 8 asisti var. gelirse iyi transfer olur bence.

Güzel golleri var alınmalı
  • Kaka gelsin en az ben 3 tane formasindan alirim. Benim gibi dusunen milyonlarca gsli sadece forma satisi ile oder o bonservisi. Melo ile vatandaslar . taffarelde var uyum skntisi az olur
  • YA Bİ DAKKA MELO YU ALMIYORLAR MI ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.F. ASLAN

ooo duyumcularımız da gelmiş. ama thatsright olmadan duyumun da tadı yok.

hocam haksiz degilsin.. ancak ben liseden mezun olali bundan 12 sene mutevellit.. ve sadece tesaduf eseri tek bir yerden, fakat guvenilir bir yerden duymus bulunuyorum bunu.. sonradan "ben demistim" olsun diye de yazmadim..

neyse zaten bolume yazdigim yok.. duzenli takipciyim.. iyi forumlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devil1106

YA Bİ DAKKA MELO YU ALMIYORLAR MI ?

Kiralık sözleşmesi biten Melo konusuna da değinen Aysal, "Bu sene bize yeteri kadar katkı verdiğine inanıyorum. Biraz sinir sorunu var ama onu da çözeceğine inanıyorum. Melo'nun kalması için aldığı maaştan indirim yapması gerekiyor" açıklamasını yaptı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rhombeus

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları

melo selçuk ikilisinin bozulmaması lazım sol beke de transfer yapılabilir ama asıl 2 kanat ve bir forvet ihtiyacımız var bu kadro bence gayet kafi

Valla bu kadroyu kursunlar ben daha bisey istemem kaka falan hayal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Transfer Haberleri ve Dedikoduları

Güzel kadro olmuş birde stoper lazım
  • john guidetti sanırım Euro 2012 kadrosuna alınmamış

http://www.uefa.com/uefaeuro/news/newsid=1796991.html

bu bir işaret olabilirmi
  • Büyük ihtimal burak yılmaz + bi yabancı forvet alacağız elmander ligde yedek oturur seneye kakayıda alırsak uçarız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Devil1106

YA Bİ DAKKA MELO YU ALMIYORLAR MI ?

Kiralık sözleşmesi biten Melo konusuna da değinen Aysal, "Bu sene bize yeteri kadar katkı verdiğine inanıyorum. Biraz sinir sorunu var ama onu da çözeceğine inanıyorum. Melo'nun kalması için aldığı maaştan indirim yapması gerekiyor" açıklamasını yaptı.

melo yap indirim gönlümüzde taht kur
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.