Şimdi Ara

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49.245
Cevap
148
Favori
1.222.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Spunch1212

quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

quote:

Orijinalden alıntı: DeadlyDazz

O değilde artik lar ne olacak? Sercan , Dany vs ?takasla serdar aziz alınabilir mesala

Serdar Aziz nedir hocam. Dany'i Serdar'a yeğlerim.

Katılıyorum Serdar Azizi hiç begenmiyorum. Koray varken hiç gerek yok bence

Koray çok dengesiz oyuncu zaten dortmund bu nedenle sattı bize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kamptan önce transferlerin bitmesi lazım yoksa çöpe dönüyor oyuncular.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamza Hamzaoğlu " öyle bir transfer yapalım ki Selçuk alternatif olsun" demiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhaegar Targaryen

Hamza Hamzaoğlu " öyle bir transfer yapalım ki Selçuk alternatif olsun" demiş.

nerde demiş renkdaş.
  • Lig tvde.
  • quote:

Lig tvde.

umarım öyle olur.
  • WE ARE THE CHAMPIONS ‏@AslanStatistic 41 sn.42 saniye önce

Adı Galatasaray ile de anılan orta saha/stoper Stephane Mbia, Trabzon'a geldi ve Tranzonspor ile anlaştı.
  • quote:

Hamza Hamzaoğlu " öyle bir transfer yapalım ki Selçuk alternatif olsun" demiş.

onu öylesine söyledi. bana yönetim şuraya adam alalımmı dese ben hayır demem her bölgede alternatifim olsun isterim dedi.sonrada selçuklu cümleyi kurdiki ardından selçuk kaptan olduğu için dedim dedi yani örnek gösterdi. selçuk bana kızmayacağı için bu örneği gösterdim demek istedi.
  • Trabzon akıllı davranıp erkenden bitirmiş Mbia'yı
  • Paradaisu. kullanıcısına yanıt
    Seneye Trabzon müthiş gelecek bence. 1-2 tane daha transfer yaparlar direk oynayacak kanat alırlar Ersun Yanal ile birlikte şampiyonluğa oynarlar
  • Bari bu yıl transferler yaz kampına yetişsin. Son dakika transfer yapacaksak da hiç yapmayalım paraya yazık.
  • Sen 95 liymişsin.Ben 90 lıyım görmedim daha o dediğini.Benden 5 yıl büyükler de görmemiş.Yani transferin son günlere kalması Galatasaray geleneğidir.O gelenek bozulmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradaisu.

WE ARE THE CHAMPIONS ‏@AslanStatistic 41 sn.42 saniye önce

Adı Galatasaray ile de anılan orta saha/stoper Stephane Mbia, Trabzon'a geldi ve Tranzonspor ile anlaştı.

Çok iyi transfer olur

• quote:

Sen 95 liymişsin.Ben 90 lıyım görmedim daha o dediğini.Benden 5 yıl büyükler de görmemiş.Yani transferin son günlere kalması Galatasaray geleneğidir.O gelenek bozulmaz.

Hocam cümleye öyle bi başlamışsınız ki ürpererek okudum devamını

Bu arada mbia tsyle anlaşmış diyolar
  • Serdar Aziz nedir ya nedir kafayı yiyeceğim ! Onu almak isteyen hocanında onu beğenen futbol izleyicisinide zerre futbol bilgisi yok gözümde. Bu kadar şişirme bir oyuncuya para vermek saçmalıktan başka bir şey değil. Emin olun altyapıda olan Emre Can bundan 10 kat daha iyi hatta bizim Semih'ten bile iyi çünkü bir defansta olması gereken fizik ve sertlik fazlasıyla var. Bize futbolcu lazım manken değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biggiesmalls1

Trabzon akıllı davranıp erkenden bitirmiş Mbia'yı

kupa finalinde izledim, bildiğin viera adam

• Mbia aradığımız adam değil.Selçuk'un yapamadığı dinamizmi yapacak ön libero lazım.Melo dinç iken o iş için biçilmiş kaftandı ama artık olmuyor.

M'vila Matuidi tarzında ön libero lazım.
  • Gökmen Özdemir: Semih Kaya, Melo ve Telles'e bugün İnter kulübü resmi teklif yaptı. Toplam 3 futbolcu için 16,5 milyon Euro önerdiler.

Twitterda gördüm. Bu teklif için (gerçekse tabi) ne düşünüyorsunuz?
  • Gökmen Özdemir:

Semih Kaya, Melo ve Telles'e bugün İnter kulübü resmi teklif yaptı. Toplam 3 futbolcu için 16,5 milyon Euro önerdiler

Galatasaray bu üç futbolcu için İnter ile anlaşırsa Ozan Tufan için Bursaspor'un kapısını çalacak.

Mönchengladbach'da forma giyen Alvaro Dominguez, İstanbul'a Galatasaray için geldi.

Frankfurt forması giyen stoper Carlos Zambrano ile Galatasaray ilgileniyor.

Galatasaray, Bilal Kısa ile geçtiğimiz hafta anlaştı. Fernandao ve Şener Özbayraklı Fenerbahçe'de

(aslanstatistic)
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Gökmen Özdemir: Semih Kaya, Melo ve Telles'e bugün İnter kulübü resmi teklif yaptı. Toplam 3 futbolcu için 16,5 milyon Euro önerdiler.

Twitterda gördüm. Bu teklif için (gerçekse tabi) ne düşünüyorsunuz?

20 milyon verirlerse satsınlar. artık yabansı sınırı yok istediğimiz gibi oyuncu alabiliriz.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.