Şimdi Ara

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.245
Cevap
148
Favori
1.222.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asosyalist

Gökmen Özdemir:

Semih Kaya, Melo ve Telles'e bugün İnter kulübü resmi teklif yaptı. Toplam 3 futbolcu için 16,5 milyon Euro önerdiler

Galatasaray bu üç futbolcu için İnter ile anlaşırsa Ozan Tufan için Bursaspor'un kapısını çalacak.

Mönchengladbach'da forma giyen Alvaro Dominguez, İstanbul'a Galatasaray için geldi.

Frankfurt forması giyen stoper Carlos Zambrano ile Galatasaray ilgileniyor.

Galatasaray, Bilal Kısa ile geçtiğimiz hafta anlaştı. Fernandao ve Şener Özbayraklı Fenerbahçe'de

(aslanstatistic)

Zambrano nedir ya, adam Frankfurt'ta full yedekti.
    Bu sene hiç iyi işler beklemiyorum transferde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan boştaki adamlardan nerdeyse yeni takım kurulur ama bizimkiler uyuyor hepsini kapicaklar .s

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-)Fernandao bize gelmeyecek Fenere gidiyor arkadaşlar %90 ihtimalle kaynak pm den isteyene atabilirim.
    2-)Bence Galatasarayın as oyuncuların yanında Bruma hamlesi gibi birkaç genç oyuncu alması lazım.Ozan Tufan,Muhammet Demir,Eren Albayrak(Özellikle söylüyorum bu adam 24 yaşında 2-3 sene sonra yeni bir Caner Erkin olacak bu adam ofansif yönü çok güçlü hızlı yetenekli bir sol bek şuan Rizede.)
    3-)İbra,podolski,gignac gibi ŞL maçlarını kaldırabilecek tecrübeli ve golcü bir santrafor alınmalı diye düşünüyorum.
  • Ozan Tufan da o potansiyel var bence olur olmaz orası ayrı ama o potansiyeli görüyorum
  • biraz baktım da bu sene sakatlıklardan dolayı 17 maç oynayabilmiş, ondan önceki 2 sene 30 maç üstünde
    tabi nasıl oyuncudur bilmiyorum
  • son dakika arkadaşlar gignac twitterden galatasarayı takibe aldı

https://twitter.com/AslanStatistic/status/605128832933359616/photo/1
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyalist

biraz baktım da bu sene sakatlıklardan dolayı 17 maç oynayabilmiş, ondan önceki 2 sene 30 maç üstünde
    tabi nasıl oyuncudur bilmiyorum

Hocam twitter meselesi işin esprisi tabii ama ben Marsilya'nın baya bir maçını izledim. Bizim Burak'tan kesinlikle daha kaliteli bir adam. Çok iyi top tutuyor ayağında.

• Bu kadroyla şampiyonluk büyük başarı. Ama bu kadroya baya takviye lazım şampiyonlar ligi için. Beke ihtiyaç var, Melo giderse o agresiflikte bi orta saha, forvet. Forvete bedava Gignac'ı kaçırmasınlar. Melo'nun yerini gönlüm isterki Ramires doldursun
    Ligimizde çok iyi kanat oyuncularıda var. Chahechoue veya Scarione gelse bence iyi olur. Bruma, Emre ve Hamit yeterli değil. Kanat olarak tek verimi Yasin'den aldık. Bir takviye istiyor o bölgede.
    Bek için ise şöyle olabilir. Telles takımda tutulur, çift yönlü bir bek alınır ise 3 bek alternatifimiz olur. İlla 2 ayrı bek satın almaya gerek yok. Alsınlar Milan'dan De Sciglio'yu misal. Mis gibi olur :)
    Birde yine ligimizden yerli 1-2 ismide benchi güçlendirmek için almalıyız. Yekta gibi Aydın gibi adamlara yol verilmeli artık. Benchte Ozan gibi bi adamımız olsun mesela.

• Telles gitmesin lan. Bir daha nah sol bek buluruz.

Adam genc potansiyelli son zamanlarda ve ilk geldigindr cok iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Spunch1212

Peki Hamza hoca hakkında ne düşünüyorsunuz merak ediyorum. 2. dönem helal olsun öyle böyle takımı çevirdi oynattı ama belirgin şekilde hataları ve eksikleride vardı.
    Seneye lig+CL var bide. Ben ister istemez bi kuşkuya düşüyorum.

kuşkaya düşecek bir durum yok ilk turdan elenicez belki bi 3.lük
  • Hiç aksiyona gerek yok dinamo sağ bek savaşçı orta saha yırtıcı forvet (hepsi yabancı) bu takıma şl için yeter

• podolski - rafael - alvaro - gignac - de jong - bilal ve bir çilek
  • Gökmen Özdemir: "Amrabat, Pandev, Eboue, Dany, Melo, Telles, Ontivero ve Dzemali Galatasaray'dan ayrılacak."
  • Wesley Sneijder galatasaray da kalacağını açıklamış galatasaray için şampiyonlar liginde çok önemli bir futbolcu
    http://sporhaber.biz/haber-wesley-sneijder-dan-transfer-aciklamasi-5047.html
  • Dzemaili kalmalı.

Telles+Mel0+Semih 20 ye okutulur kapıyı 16'dan açtılarsa. O paraya da alsınlar bir sol bek + orta saha..

GignaCCCC''!!
  • Telles in 8 mio şu var.Semih de keza 7-9 milyon euro.Melo desen hadi yaşlı felanur filan de 5 milyon euro.20 milyon euro çok ucuz kacar.Telles ve Semih için alt sinir bunlar zaten.Bakmayın ligde vasatlar ama CL de semih'in talibi çok.Telles de Chelsea maçıyla değer katmisti parasına.Arda turan gibi yine kaziklanmayalim.Ben Semihin fr chedjoununda gitmesini istemiyorum.

• Simdi baktım.Transfermarktta Semih'in değeri 9.5 milyon euro

• Gençler İbo istanbula gelmiş, yoksa

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.