Şimdi Ara

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.245
Cevap
148
Favori
1.222.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • melo gitmiyor arkadaşlar açıklama yaptı bana hiç bir yerden bir teklif gelmedi diye dün kutlamalarda çok durmamasının sebebi albayrak ve ali dürüst ün sahneye çağrılmamasına çok bozulmuş,üzülmüş sonra onların yanına gitmiş.
  • bu arada babel kasımpaşa dan kesin ayrılıyor 28 yaşında bu sezon 9 gol 5 asist yapmış ligde yasin-sneijder-babel-gignac şampiyonlar liginde çeyrek final garanti olur bence.Beşiktaş da istiyor Babel'i.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58zara

bu arada babel kasımpaşa dan kesin ayrılıyor 28 yaşında bu sezon 9 gol 5 asist yapmış ligde yasin-sneijder-babel-gignac şampiyonlar liginde çeyrek final garanti olur bence.Beşiktaş da istiyor Babel'i.

Babel bizde iş yapmaz açık alan topçusu. Amrabat da bu yüzden başarısız oldu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mitokondri. kullanıcısına yanıt
    doğrudur hocam ben tecrübesi için söyledim sadece santrafor konuşuluyor kanat oyuncusu kimler alınabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 58zara

doğrudur hocam ben tecrübesi için söyledim sadece santrafor konuşuluyor kanat oyuncusu kimler alınabilir?

Ben bizim ligden istemem açıkçası medyada Konoplyanka,Dzsudzsak,Podolski isimleri geçiyor ama bence Hamza Hoca maalesef transfer yapmayacak kanat için. Konoplyanka gelse çok iyi transfer olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: LKLC

Ozan iyi futbolcu 20 yasinda fizikli cok kosan caliskan bir adam. O bolgede uzun yillar oynar.

Melo giderse de jong a tercih ederim. 10 yas genc. 8 m euroya gelir.

Hocam ne 8m i ya Bursaspor iflas etmedi mi adamlari Avrupa musabakalarina almiyorlar o kadar yuksek fiyat cekebileceklerini sanmam.Hem artik yabanci sinirida yok market bizim lig takimlari icin genisledi.Tas catlasin 5m gibi bi fiyata aliriz on numara transfer olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Babel bitmis topcu bu transferden son derece rahatsizim. Umarim olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieve

quote:

Orijinalden alıntı: LKLC

Ozan iyi futbolcu 20 yasinda fizikli cok kosan caliskan bir adam. O bolgede uzun yillar oynar.

Melo giderse de jong a tercih ederim. 10 yas genc. 8 m euroya gelir.

Hocam ne 8m i ya Bursaspor iflas etmedi mi adamlari Avrupa musabakalarina almiyorlar o kadar yuksek fiyat cekebileceklerini sanmam.Hem artik yabanci sinirida yok market bizim lig takimlari icin genisledi.Tas catlasin 5m gibi bi fiyata aliriz on numara transfer olur.

5 m olcaksa super ama ozan cok genc ve cok potansiyelli suan avrupadan da talipleri var. Yabanci siniriyla alakasi yok 20 yasinda bu duzeyde oynayan futbolcuyu 8 den asagi alamassin deger bence.

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

Up

ana konuyu uplayını ilk defa gördüm
  • Fener'in listesi iyi harekete geçmemiz lazım.
    BİLAL KISA
    Akhisar Belediyespor forması altında bu sezon sergilediği performansla dikkati çeken Bilal Kısa, Galatasaray ’ın radarına girdi. Geride bıraktığımız dönemde takımında çıktığı 35 karşılaşmada 6 gol ve 8 asistlik performans sergileyen 31 yaşındaki futbolcunun, sarı-kırmızılılara imza atmaya yakın olduğu öğrenildi. Kulübüyle sözleşmesini uzatmayan ve bugün itibariyle boşa çıkan deneyimli oyuncunun, yakın zamanda Cimbom’a transfer olacağı konuşuluyor. Bu transferde, Kısa’nın eski hocası olan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun etkis büyük.
    GÜRAY VURAL
    Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Hamza Hamzaoğlu, önceki takımı Akhisar Belediyespor’dan yeni ekibine takviye yapmakta kararlı. Sarı-kırmızılı yönetim, Hamzaoğlu’nun isteği doğrultusunda Güray Vural’ı da listesine ekledi. Kulübüyle yaptığı 3 sezonluk anlaşması sona eren 26 yaşındaki orta sahayı kadrosunda görmek isteyen 45 yaşındaki çalıştırıcının, Bilal Kısa’yla beraber bu oyuncuya da gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde forma vermeyi hedefliyor.
    GÖKHAN DEĞİRMENCİ
    Sarı-kırmızılılar, Süper Lig’de bu sezon Kayseri Erciyesspor formasıyla küme düşen Gökhan Değirmenci ile ön anlaşma sağlamıştı. Galatasaray’a, Fernando Muslera’nın alternatifi olarak kazandırılması planlanan 26 yaşındaki file bekçisinin, resmi imzaları atmak için gün saydığı bildirildi. Yönetimin, Haziran ayı içerisinde yapmayı planladığı imza şovda, ona da yer vermeyi hedeflediği öğrenildi.

• Katar'ın Umm Salal takımında teknik direktörlük yapan Bülent Uygun, Katar basınına önemli açıklamalarda bulundu. Bülent Uygun Katar futbolu ve hedefleri hakkında konuşurken transferle ilgili de flaş sözler sarf etti. İşte Bülent Uygun'un sözleri...

"Şu anda bazı isimler üzerinde çalışıyoruz. Büyük ihtimalle Türkiye'den birkaç transferimiz olacak. Gökhan Töre, Mehmet Ekici, Emenike, Sneijder, Burak Yılmaz ve Mehmet Topal'ı Katar'da görmek istiyorum"

"Katar ve Türkiye arasındaki güçlü ilişki benim Katar'da bir spor elçisi olmamı sağlıyor. Yakın gelecekte sadece futbolda değil birçok konuda işbirliği yapacağız. Futbolcu ve hocaların buraya geleceğini düşünüyorum. Daha sonra Katar ve Türkiye Milli Takımları bir dostluk maçı yapacak"

"Takımı ve teknik direktörü ayrı ayrı düşünemezsiniz. İkisi birdir. Rijkaard, örneğin, Galatasaray'da Barcelona'daki başarısını gösteremedi. Ve şu anda kimse ondan söz etmiyor"

• Bundesliga'da bu sezon başarılı futboluyla dikkatleri üzerine çeken isim olan Süleyman Koç, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin radarına girdi.

Türkiye'de futbol oynamaya sıcak baktığını ifade eden başarılı orta saha oyuncusu hem Galatasaray hem de Fenerbahçe'nin kendisiyle ilgilendiğini açıkladı.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Koç, "Menajerlerim çalışıyor. 2018'e kadar Paderborn'la kontratım var. G.saray şampiyon oldu. Çok çok büyük bir kulüp. Şampiyonlar Ligi'nde doğrudan oynayacaklar. FENERBAHÇE -F.Bahçe 'nin beni izlediğini duydum. Türkiye'nin en çok büyük takımları sebep gitmeyeyim. Olabilir. Futbola başladığımda Türkiye'deki çok büyük takımlarda oynamayı hayal ediyordum " diye konuştu.

Çok yönlü bir oyuncu olan Süleyman, "Sağ açık ve sol açık da oynayabiliyorum. Sağ bek de oynadım. Bundesliga'da forvet de oynadım. Ama sağ ve sol açık da oynamayı tercih ediyorum" ifadelerini kullandı.

Süleyman, tatilden sonra karar vereceğini belirtirken, Bundesliga'dan da çok fazla teklif aldığını belirterek, "Hamburg, Augsburg, ikinci ligden çıkan Ingolstadt, Köln, Wolsfburg ve Herta Berlin de beni istiyor" dedi.

• Fernandao olmuyor Ozan gelecek

Sarı-Kırmızılılar’ın ikinci bombası ise Bursaspor’dan... İlk etapta Yeşil-Beyazlılar’da kiralık oynayan Fernandao’yu renklerine bağlamayı amaçlayan ancak Brezilyalı futbolcunun Fenerbahçe’yle anlaştığı iddialarının ortaya atılması sonrasında hedefini değiştiren Galatasaray’ın, Ozan Tufan için bastırdığı bildirildi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun isteği doğrultusunda 20 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek için harekete geçen yönetim, 3 Haziran’daki Türkiye Kupası Finali’nin ardından işi bitirecek.

• Transfermarkt GS söylentileri
    Michal Kadlec
    Ali Adnan
    Emre Can
    Bruma
    Erman Kılıç
    Matija Nastasic
    Benoit Tremoulinas
    Davide Astori
    Erik Pamela

Tabi haber niteliği taşımıyor bunlar.

• şampiyonlar liginde tekrar sorun yaşamak istemiyorsak beklere adam almaları şart.Hatırlayın hem sağdan hem soldan adamlar ellerini kollarını sallayarak geçiyorlardı.Takımın santrafora da ihtiyacı var.Drogba nın elmandar in yokluğunu çok hissettik bu sene.
  • Sözleşmeleri bitmiş, yakında bitecek kolay lokmaları araştırdım. Buyrun:

Alberto Aquilani; 31 yaşında ama sözleşmesi bitmiş. İlginç olabilir.
    http://www.transfermarkt.co.uk/alberto-aquilani/profil/spieler/5957

Luiz Adriano; yıl sonu sözleşmesi bitiyor. 28 yaşında, oldukça yararlı. Gol-asist ikisi de var. 32 maç 21 gol 11 asist. Bomba.
    http://www.transfermarkt.de/luiz-adriano/profil/spieler/48974

Davide Santon; maç eksiği var, 24 yaşında sol bek, bonservisi elinde. Beklentimiz büyük olmazsa rotasyona uygun.
    http://www.transfermarkt.co.uk/davide-santon/profil/spieler/84344

John Guidetti; 23 yaşında, 1.85cm. Galatasaray sempatizanı, adı geçmişti. Celtic ile 35 maç 15 gol 12 asist. Sözleşmesi muallak, anlamadım.
    http://www.transfermarkt.co.uk/john-guidetti/profil/spieler/98596

Bunlar gözüme çarpanlardı. İyi niyetle taradım. Maksadım çok ciddi değil. Boş zamanımı doldurdum.

Bir de Felipe Melo giderse yerine araştırma yaptım. Onu da ekleyeceğim.

• Guidetti ile Adriano'yu alamayız.Diğerleri de iyi futbolcular değil zaten,Aquilani'nin Selçuk'tan artı bi yanı yok.
  • -Abate sözleşme yenilemediyse bence teklif götürülmelidir. Gelmez ama denemeye değer.

-bilal kısa bence ise yaramiycak adam yedek durduğu için maç eksiği olacak ve sonradan girdiğinde de o yaştaki futbolcu bi is yapamayacak.

-bence birde meneze teklif götürülmelidir. Adam çok iyi oynuyor.

• Ozan mehmet ekici bilal kisa gural vural gibi yerli coplere para vermeyiz umarim. Hatta zor ama burak umut olcan gibi hayirsizlardanda kurtulmak sart.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.