Şimdi Ara

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.245
Cevap
148
Favori
1.222.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aziz Üstel @aziz_ustell 3 sa.3 saat önce İzmir, Türkiye

Marsilya'nın santraforu, Fransız MT oyuncusu Francois Gignac yolda Aslan olmasına az kaldı. Yıllık 2.5 m euro alacak.
  • Hamza hoca ve yonetim sanki sampiyonlar ligi icin gerekli vizyona sahip degilmis gibi duruyolar , umarım cl de maymuna cevrilecek türk oyunculara para vermeyiz icimden bir his oyle olacak diyor , umarım yanılırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Aziz Üstel tam kolpacı. Sürekli birilerini getirip götürüyor.

İnşallah Gignac gelir, İbo'nun gelmeyeceğini varsayarsak ilaç gibi gelir. Gignac forvet hasretimizi giderir, derman olur. Kötü oynadığı maçta dahi Umut ve Burak gibi değildir, ayağı top tutar, pas atar.

Melo'nun yerine De Jong hiç içime sinmiyor bu arada. Şu sıralar İnter ve Milan'dan futbolcu alırken 2 kere düşüneceksin eğer ismi Icardi değilse.
  • 2 gün önce sevinçten üst üste atlamıyorlar mıydı şampiyonlukta noldu da ortalık karıştı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mbia gibi adamı nasıl kaptirdik.

• Zaten Mbia kaçırmışız
    Benfica'lı Maxi Pereira
    Ayew
    Gignac
    Konoply...
    bunladan ikisini alamayacaksak kulübün kapısına kilit vuralım
  • Beyler açık açık söyleyeyim benim gelecek sene için hiç ümidim yok. Dursun Özbek bu takımı batıracak gibi hissediyorum. Umarım yanılırım.

• Galatasaraylı yıldız Fiorentina yolunda
    Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray forması giyen Blerim Dzemaili, adım adım Serie A yolunda. Sezon başında Goran Pandev ile beraber Napoli'den Galatasaray'a gelen Blerim Dzemaili, sezon başında şans bulsa da Prandelli'nin gidişi ve Hamzaoğlu'nun gelişi ile beraber şans bulamamaya başladı. Serie A ekibi Napoli'den 2 milyon 350 bin euro bonservis bedeli ile Galatasaray'a transfer edilen ve Galatasaray'dan bu sezon yıllık 2 milyon 400 bin euro ücret alan Dzemaili, Süper Lig'de 2. haftadan itibaren tam 8 hafta üst üste forma şansı bulmuştu. Daha sonra sakatlık sebebi ile takımdan uzak kalan Dzemaili, bir kez daha formayı kapmakta zorlandı ve adım adım ayrılığa yaklaştı. Genoa ve Fiorentina gibi takımların ilgisinin olduğu Dzemaili için İtalyan basını yeni bir haber ortaya attı. Buna göre, sezon sonunda orta sahadan Alberto Aquilani ve David Pizarro'nun takımdan ayrılmasının beklendiği Fiorentina, Arnavut asıllı İsviçreli oyuncuyu kadrosunda görmek istiyor. Ve gözden çıkardıkları bonservis bedeli ise 3 milyon euro. Galatasaray'ın da 3 milyon euro gibi bir teklife evet diyeceği iddia ediliyor.Bu sezon Galatasaray'da 20 maçta forma giyip 1232 dakika şans bulan Dzemaili 1 gol 2 asist ile oynadı.

• Ibrahimovic istiyorum ben ya... Şu takımdaki abicilik olayını bitirsin. Selçuk ve burak ı yola getirsin falan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye toprakları içinden Yerli Yabancı futbolcu alanın aklı yoktur..
    Yabancı sınırı kalkmışken bu ligde 1 tane adam Galatasaray formasını hak etmiyor..

Mecburen kaleci Gökhan’ı alıp yedeğe atmamız lazım, kupa maçlarını falan idare eder, başka gerek yok..
  • O ibo buraya gelecek.

• Bilal gelsin,Güray da gelsin bonservisleri elindeymiş ikisinin de.Zararları olmaz ancak asıl mesele bu ikisi ilk onbir için mi düşünülüyor yoksa yedek kulübesi için mi.İLk onbir içinse durum vahim demektir.

Ancak şöyle birşey var.İLk onbirin tamamı yabancı çıktık diyelim.Geriye kalan 7 yedek oyuncu yerli olmak durumundaymış bildiğim kadarıyla.Yani yedekte yabancı bulunduramıyorsun.Bu durumda Bilal ve Gürayın transferine kızmam.Yedekte Yekta bekleyeceğine Bilal bekler.Yanlış mıyım?
  • Ntv Spor, Maxi Beşiktaş'a yakın diyormuş. Bizim yönetim uyuyor herhalde

• Arkdslar gignac yada ibo
    Alves
    Podolski ve yabanci stoper alabilisek yeter ins becerirler

• Seneye CL de çeyrek finale gidecek kadro
    Muslera (her ne kadar final oynamayı hakeden bi kaleci olsada..)
    Sağ bek keşke eboue olsa avrupada sabriden daha iyi is yapar
    Semih cheodju
    Sol bek telles her ne kadar defansi kötü olsada iyi isler yapacaktır ofansif açıdan
    Orta saha çok sıkıntı dzemaili melo giderse ligte iş yapabilir kalitede bi oyuncu ama daha hiç gösteremedi.
    Neyse defans onu melo selçuk
    Kanatlar podolski yasin forvet arkası sneijder
    Ve forvette hiç izlemedim herkes iyi yazıyo gignac yazayım bende :D
    Şuan ki kadrodan bütün forvetleri at çöpe gitsin sinan gümüş umarım ilerde çok iyi yerlere gelir

Gönlümden zlatan gecsede takım içi dengeleri bozması gibi bi durum olacaksa gelmesin daha iyi. Orda sneijder muslera bile 4-5 milyon almiyo sen onların iki katından fazla para istiyosan seni barindirmazlar Drogba gibi de değil adam biraz egosu var

Drogba yi geri alalım işte seneye Chelsea de değil adam gelsin yine bize her türlü iş yapar
    Ayrıca elmander ve baros u özlemedim değil ayrı bi sempatisi vardı onların şuan ki umut a falan bakınca

• melo güçlü, kuvvetli, hırslı bir oyuncu tamam ama alternatifini bulmak zorundayız..

ayrıca son demeçlerini ben manasız buluyorum.

yönetim - albayrak -dürüst sürtüşmesine yorum yapması gereksiz. askerin siyasete bulaşması gibi gereksiz bir olay.

gönlüm elbet kalmasından yanadır, ancak az evvel dediğim gibi alternatifini bulmak şart.. ayrıca şunu kabul etmeliyiz ki Melo özellikle bu seneki oyun stilini düzelmez ise avrupada bizi çok yanlız bırakır. orası buraya benzemez.
  • TS Mbia yı alırsa BJK de Maxi yi bu yönetime söven çok olacak orası kesin
  • exxplorer kullanıcısına yanıt
    En dandik takımlar bile bize karşı net pozisyon bulmakta zorlanmazken defansa transfer yapmamak neyin nesidir arkadaş? Bu defans hattıyla devam edersek, clde gene çuvallar ve bol gol yeriz. Onların haricinde baya transfer ihtiyacımız var. Oldu ki Melo sakatlandı, Hamit yetecek mi bize? Diğer mevkilerde de aynı durum geçerli. Sadece as takım değil, yedeklerimiz de sırıtmamalı fazla. Büyük takımız falan diyoruz, ama çook uzağız büyük takım olmaya. Kıçı kırık ligte şampiyon olmaya benzemez cl. Bu koşullar sağlanmadıkça da clde başarı hayaldir bence.

• Allan, N'golo Kante,Gelson Fernandes, Nigel de Jong.
    Umarım bu isimlerden birisini kadroda görürüz.

• Yabancı sınırının kalktığının farkına varın artık! Yönetim ayakta uyuyor gibi geliyor.

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.