Şimdi Ara

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49.245
Cevap
148
Favori
1.222.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yasin Öztekin: Ödemelerim var onları ödüyorum hala devam ediyor. Evim tesislere yakın arabam yok ama bunu büyütmemek gerek.

Yasin Öztekin: Hamza Hocamız insana değer veriyor ve bunu gösteriyor. Her şey onun gelişiyle değişti.

Yasin Öztekin: Beni göndermek için Karabükspor’la anlaşmışlar. Haberi Televizyonda görünce hemen Hamza hocaya koştum. Gitmeyeceğim dedim.

Yasin Öztekin: Ben diğerlerine benzemem. Hemen pes edip gitmem. Bir gün herkese gerçek Yasin’i göstereceğimi biliyordum.

Yasin Öztekin: Mesela araba… Hala arabam yok. Bazen Galatasaray’da da düzenli para almadım sorun etmem sağlık olsun yeter bana.

Yasin Öztekin: Günlerdir kutlama yapıyoruz. Açıkçası şampiyonluğu sadece denizde kutlamadık o da yakındır. Bursa dönüşü feribotta yapmalıyız.

Futbolu araba, ev almak ;
    Karıyla-kızla para yemek için oynayanlara ders olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pargalı1905

Türkiye toprakları içinden Yerli Yabancı futbolcu alanın aklı yoktur..
    Yabancı sınırı kalkmışken bu ligde 1 tane adam Galatasaray formasını hak etmiyor..

Mecburen kaleci Gökhan’ı alıp yedeğe atmamız lazım, kupa maçlarını falan idare eder, başka gerek yok..

Öncelikle 2015-2016 sezonu için kararlaştırılan yabancı kuralına göre bir yorum yapayım dedim bende.

Kural özetle şu:

1-Takımlar kadrosunu 28 lisanslı oyuncu olarak oluşturacak.
    2-28 oyuncunun 14'ü yerli, 14'ü yabancı olabilecek ve 14 yabancı isimden 11'i istenmesi halinde sahada yer alabilecek.
    3-Ayrıca 18 kişilik kadrolarda en az 4 tane Türkiye'de yetişmiş oyuncu, 2 tane altyapıdan gelmiş oyuncu ve 1 tane yerli kaleci bulunmak zorunda olacak.

Bu kurala göre öncelikle takımda olan ve uygun bir teklif gelse bile kesinlikle satılmaması gereken yabancı oyuncularımız bana göre:

1-Muslera 2- Sneijder 3- Melo 4-Chedjou 5-Telles( daha iyi bir sol bek alabilirsek gönderilebilir)

En az 14 yerli oyuncu olması gerek kadroda. Bu oyuncularımızdan kesinlikle takımda olması gerekenler yine bana göre:

1-Selçuk 2-Burak 3-Yasin 4-Umut 5-Hakan Balta 6- Semih 7- Sabri (Hem altyapı hem Türkiyeden yetişen oyuncu sayımız yeterli)

İdeal 11 için ise hangileri ilk 11 olmalı dersek ;

1-Muslera

2-Sneijder

3-Melo

4-Selçuk

5-Burak

6-Semih

7-Hakan Balta

Transfer politikamız eğer belirttiğim hususlara uygun yürütülürse açık bir şekilde görünen bir gerçek var; en az 4 tane ilk 11 oynayacak düzeyde oyuncu alınmalı.

Transfer dedikodularında ismi geçen ve olabilecek isimlerden aklıma gelen ilk ikisi Andre Ayew ve Gignac.

Kesinlikle iyi bir yerli kaleci bulmalıyız.Musleranın yokluğunda kaleci sorunu yaşamamak için. (yarın TK finali var ve Muslera milli takımı ile kampa gitti. Hepimizin ödü kopuyor yarın bir kaleci faciası yaşanmasın diye.)

Defansa en az 2 takviye, orta sahaya en az 2 takviye. Kalan 4 kişilik kontenjan ise duruma göre değerlendirilebilir.

• Buralar neden sessiz arkadaşlar, Galatasaray'ın kadrosu çokta yeterli değil bana göre CL için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen

Buralar neden sessiz arkadaşlar, Galatasaray'ın kadrosu çokta yeterli değil bana göre CL için.

Ibrahimovic nirdaaa!?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri

quote:

Buralar neden sessiz arkadaşlar, Galatasaray'ın kadrosu çokta yeterli değil bana göre CL için.

Ibrahimovic nirdaaa!?

Gignac'ı alacaksınız bence Ibra'nın gelmesi hayal olur şu anlık.40'ına kadar oynar o adam Avrupa'da.
    Melo'nun gideceğini düşünürsek sağ bek, sol açık ve orta sahaya takviye lazım, ligde oynamazlarsa iyi olur ayrıca.

• Gelen giden yok mu? O kadar yırtındık yabancı kuralı kalksın diye kalktı bu seferde yerliye yöneliriz.

• gignac kesin bence.ibra işi olmaz 36 yaşında belki gelir.kanata poldoski yi alırsak hucum hattında sağlam oluruz.Orta saha konusunda melonun gidici olması kafa karıştırıyor.Ben sneijder selçuk(gitse iyi olur gerçi) ve hamit diyorum ama hamitte çok sakatlanıyor.yedekte bilallin olması güzel birşey bu yüzden geriye gs nin stoper ve sağlam bir bek oyuncu alması gerekiyor.

not:Tv de felan poldoski ırkçı gelmesin felan demişler.Yahu bizim ligimizdeki Türk adamlar milletin anasını bacısını sövüyor onlara laf yok.Ayrıca lucas poldoski üst düzey bir futbolcudur son zamanlarda formsuz olmasına aldanmayın.
  • Ülkenin geleceği Ozan Tufan kim alırsa 10 yıl kafası rahat olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri

quote:

Ibrahimovic nirdaaa!?

Gignac'ı alacaksınız bence Ibra'nın gelmesi hayal olur şu anlık.40'ına kadar oynar o adam Avrupa'da.
    Melo'nun gideceğini düşünürsek sağ bek, sol açık ve orta sahaya takviye lazım, ligde oynamazlarsa iyi olur ayrıca.

• İtalyan basını, sarı-kırmızılı yöneticilerin çarşamba günü yıldız futbolcuyla masaya oturacağını yazdı.

KAYNAK:http://sporhaber.biz/haber-galatasaray-dan-podolski-harekatI-5074.html
  • Adı bir süredir İnter’le anılan Semih Kaya hakkındaki detaylar belli oldu.

KAYNAK:http://sporhaber.biz/haber-semih-kaya-ya-inter-kancasI-5073.html
  • Arkadaşlar kulüpte şuan transfer için en yetkili, görüşen ve yöneten isim kim ?

Mevcut durum hakkında yorum yapmak istiyorum, yeni şampiyon olmuşsun elinde sıcak para var.

Şampiyonlar liginde gruplarda mücadele edeceksin şuan ligde en rahat transfer yapacak takımız umarım kozları yanlış oynamazlar.

Özellikle elinde bonservis olan üst seviye oyunculara talip olmalıyız.

İbrahimovic gelir gelmez bilemem ama transfer sezonunun sonuna kadar bu mesele olumlu yada olumsuz sürdürülür. Yönetimin işine geliyor...
  • 'Zlatan gelsin, ben onu beslerim' Şampiyonluk sürecini değerlendiren Galatasaray'ın ikinci yarıdaki yıldızlarından Yasin Öztekin, Zlatan Ibrahimovic transferi dedikodularını da cevapladı. Prandelli döneminde yeterince şans bulamadığı Galatasaray’dan, devre arasında gönderilme noktasına gelen Yasin Öztekin, Hamza hocaya kalmak için ısrar etmiş ve takımda bu şekilde kalmıştı. İkinci yarıda ise bambaşka bir Yasin ortaya çıktı. Tecrübeli futbolcu, önce kupa maçlarında kendini gösterdi, ardından 11’in vazgeçilmezi haline geldi. Hem attığı kritik goller hem de yaptığı müthiş asistlerle Galatasaray’ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Yasin, sezonun hikayesini FANATİK okurları için anlattı:
    ‘Kafam rahatlayınca...’
    “Gençlerbirliği’nden Trabzon’a gittim. Orada işler istediğim gibi gitmedi. Bir de sözleşmemde sıkıntı vardı ve ayrılmak zorundaydım. Erciyesspor benim için doğru bir tercihti. Çünkü kafam rahat olduğunda yeniden büyük takıma gidebilecek bir performans sergileyeceğimi biliyordum, öyle de oldu.”
    ‘500 bin Euro verdim’
    “Tabii Galatasaray’a gelişim sanıldığı gibi kolay olmadı. Kendi cebimden tam 500 bin Euro verdim Erciyesspor’a. Bu çok önemliydi. Yoksa transferim gerçekleşemeyecekti. Galatasaray’ın futbolcusu olmak için senelik paramın yarısını verdim. Dolayısıyla hiçbir şey kolay değildi.”
    ‘Herkes onu ister’
    “İbrahimovic gibi bir dünya yıldızıyla her futbolcu oynamak ister. Eğer gelirse asistlerimle beslerim onu. Hayırlısı olsun, ne diyelim.”
    ‘Prandelli inanmadı’
    “Ben kendime her zaman inandım. Ama inanmayanlar da oldu, güvenmeyenler de. Zamanında bana güvenmeyenler şimdi nasıl hata yaptıklarını biliyorlar. Sezonun ilk yarısında Prandelli oynatmadı beni. Demek ki inanmıyordu, güvenmiyordu ki fazla şans vermedi. Sadece bana değil, birçok oyuncuya vermedi. Ama ben hiçbir zaman küsmedim. Kafamı eğmedim, çünkü bir gün her şeyin benim istediğim gibi olacağını biliyordum.”
    ‘Televizyonda gördüm’
    “Kiralama işine gelirsek, Karabükspor’la benden habersiz anlaşmışlar. Bana sormadan böyle bir karar almışlar. Evde otururken televizyondan öğrendim bunu. Sonra hemen hocanın yanında aldım soluğu ve kesinlikle gitmek istemediğimi söyledim, zaten hoca da bana, ‘Ben de seni göndermek istemiyorum’ dedi. Ben başkasına benzemem. Hemen pes edip gitmem. Herkese bir gün gerçek Yasin’i göstereceğimi biliyordum ve Allah’a şükür gösterdim. Kimin ne olduğunu bana inanmayanlara, güvenmeyenlere gösterdim. Beni göndereceklerdi ama Allah büyük işte. Yürekten çalışana, inanana hak ettiğini verir böyle.”
    ‘Daha araba alamadım’
    “Mesela araba... Hâlâ arabam yok. Zaten evim tesislerimize yakın ama bu senenin böyle olması gerekiyordu. Ödemelerim vardı. Galatasaray da düzenli para vermiyordu, geç veriyordu. Ama ben bu konuyu da hiçbir zaman sorun yapmadım. Ağzımı bile açmadım, isyan etmedim. Arabamın olmaması çok da önemli değil, bunlar ufak tefek şeyler. Sağlık olsun yeter.”
    ‘2015 muhteşem bir yıl oldu’
    “2015 yılında bir çocuğum oldu. Galatasaray’a transfer oldum. Şampiyonluk yaşadım. Milli Takım’a seçildim. Benim için muhteşem bir yıldı.”‘Adımı duymak gurur verdi’
    “Türk Milli Takımı’nın formasını giymeyi bırakın, kadroda adımın olması bile inanılmaz güzel bir duygu (bunu söylerken gözleri doldu). Fatih hocama beni tercih ettiği için sonsuz teşekkür ederim. Umarım bana inananları, güvenenleri mahçup etmem. Galatasaray’ın şampiyonluğu için elimden geleni yaptım. Şimdi sıra milli takımda. Eğer fırsat bulursam her şeyimi ortaya koymaya hazırım.”‘Son kutlama denizde olur’
    “Şampiyon olduk. Günlerdir kutlamalar yapıyoruz. Büyük coşku içindeyiz. Her türlü kutlama yaptık. Açıkçası sadece denizde yapmak kaldı. Onu da Bursa’dan dönüşte feribotta yapmak isteriz. Son bir maçımız kaldı. Onu da kazanıp, sezonu Galatasaray’a yakışır biçimde bitirmek en büyük amacımız.”
    ‘Şampiyonluk çok hızlıydı’
    “Hazır olursan güçlü olursun her konuda. Ben iyi zamanda da, kötü zamanda da kendime güvendim ve eşimden, ailemden çok destek aldım, ayrıca menajerimden de. Hepsi her zaman yanımda oldular. Böylesine hızlı şampiyonluk yaşayacağımı bilmiyordum. Bunu yaşamak lazım, anlatılmaz. Gurur verici. Allah’a şükürler olsun. Allah’ın sevdiği kuluyum. Hiçbir zaman kötü düşünmedim, kötülük yapmadım. Hep inandım, çalıştım ve bugünlere geldim."
    ‘Hocaya saygısızlık yapmam’
    Oyundan çıkarken hocanın elini sıkmama modasını da değerlendiren Yasin, “Saha içinde hiçbir futbolcu oyundan çıkmak istemez. Ama ben öyle olamam, kimseye saygısızlık yapamam” diye konuştu-Erken oyundan alındığın maçlar oldu ama sen hocaya hiç tepki göstermedin. Burak ve Emre ise yakın zamanda bu yüzden hocayla sorun yaşadı ve tepki çekti. Neler söylersin bu konuda?
    “Saha içinde oynayan hiçbir futbolcu oyundan çıkmak istemez. Ama ben öyle olamam işte. Kimseye saygısızlık yapmam damarıma basılmadığı sürece. Hocanın kararlarına saygı duymak lazım. Oynatır, oynatmaz. Saygı duyuyorum Hamza hocama. Seviyorum da gerçekten. Çok dürüst bir hoca. Saygılı ve sevgili. İnsana değer veriyor ve bunu gösteriyor. Ve bence bu sene Galatasaray’ın adına sezonun olayı Hamza Hamzaoğlu’nun takımın başına geçmesi oldu. Benim için de aynı şekilde. Her şey onun gelişiyle değişti. Bana güvendi ve ben de güvenini boşa çıkarmamak için elimden geleni yaptım.”

• En az 1.90 lık 2 stoper şart
    Forvet hattına 1-2 takviye
    orta sahaya 2 takviye
    beklere 2 takviye

en az 7 transfer gerekli .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transferden sayabiliyor muyuz ?

Haluk Ulusoy, TFF başkanlığına aday olacak. Çarşamba günü basın toplantısı düzenleyerek kararını açıklayacak. [Sporx]
  • haluk başkan hadi inşallah

• quote:

Dursun Özbek denen çapsız herif Mbia'yı Trabron'a, Pereia'yı da Beşiktaş'a kaptırınca sesimiz soluğumuz çıkmıyor.
  • Hiç haber yok ya

• Podolski işi ciddi diyorlar. 29 yaşında, kalitesi belli bir adam. Kölndeki formunu yakalarsa ligi alır, götürür ama soru o forma tekrar gelip gelemeyeceği. Gelip elde patlama ihtimali var. Ayrıca Podolski gelirse Gignac gibi bir golcü alınmazsa büyük hata olur. Ama Gignac'ta gelirse Gignac-Sneijder-Podolski üçlüsü felaket olabilir.
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt
    Padolski pandev gibi olucak.Yaz adımı.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.