Şimdi Ara

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.245
Cevap
148
Favori
1.222.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abate abi Abate.Baska adama gerek yok.Sabri-Abate tecavuz ederler.Forvet Gignac olabilir.Yıldız bir adam.
    Burak umut olcan selçuk gibi Topçular maaşlarında indirim yapmayacaklarsa satilsinlar.Ozan Tufan genç yetenek kesinlikle alınmalı.Sinan Gümüş,Emre Can,Ontivero,Bruma,Koray Günter'in onu açılmalı.Ramirese teklif goturulmeli.Sabri sözleşme yenilemeli.Hamit te artık gitmeli.Vakti gelmişken hazır parlamisken Yasin Öztekin de gitmeli.Chedjou semih kaya stoperi götürür.Bilal Kısa ya 500 bin den fazla maaş verilmemelidir.Orta sahaya agresif bir adam alınmalı.Kanatlarada abdel kader keita tarzı bit topçu alınmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • podolski ile çarşamba bir görüşme yapacakmışız .. la gazetta della sport
  • FutbolArena Özel - Siyah beyazlılar, Dnipro forma giyen Evgen Konoplyanka'yı istiyor.

Futbolcunun aynı zamanda menajerleğini yapan babası geçtiğimiz günlerde İstanbul'a geldi. Siyah beyazlılarla masaya oturan futbolcunun babası şartlarını sundu.

Bu sezon takımı ile Avrupa Ligi, finaline yükselen futbolcunun sözleşmesi bu ay sonu bitiyor.

Bence bizim için gelmiştir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

FutbolArena Özel - Siyah beyazlılar, Dnipro forma giyen Evgen Konoplyanka'yı istiyor.

Futbolcunun aynı zamanda menajerleğini yapan babası geçtiğimiz günlerde İstanbul'a geldi. Siyah beyazlılarla masaya oturan futbolcunun babası şartlarını sundu.

Bu sezon takımı ile Avrupa Ligi, finaline yükselen futbolcunun sözleşmesi bu ay sonu bitiyor.

Bu adamın şl şartı var diyorlardı. O yüzden Beşiktaşa gitmez. Ha bize de gelmez çünkü İngiltere, İtalya da epey talibi varmış. Belki çok para verirsek ikna olur ama pek sanmıyorum. Adam fmde bile gelmiyor tr ye.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

FutbolArena Özel - Siyah beyazlılar, Dnipro forma giyen Evgen Konoplyanka'yı istiyor.

Konoplyanka Beşiktaş'a, Mbia Trabzon'a giderse ciddi üzülürüm. ŞL avantajımı koyup almamız lazım ikisini de, gerçi yönetim ilgileniyor mu bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray'da bütün sezonu kadro dışı olarak geçiren ve sözleşmesi sona eren Emmanuel Eboue, antrenmanı ziyaret ederek takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Sarı kırmızılı futbolcular, Eboue'yi omuzlara aldı.

Galatasaray Futbol Takımı, 3 Haziran Çarşamba günü Bursaspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası final maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmana Uruguay Milli Takımı kampına katılmak üzere ülkesine giden kaleci Fernando Muslera katılmadı.

EBOUE VEDA ETTİ

Galatasaray'da sezonu kadro dışı olarak geçiren ve çalışmalarını 21 yaş altı takımında sürdüren Emmanuel Eboue, antrenmanı ziyaret etti. Sözleşmesi sona eren Fildişi Sahilli oyuncu, takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Takım arkadaşları, Eboue'yi birlikte havaya kaldırdı.

BAŞKAN ÖZBEK'TEN ZİYARET

Bu arada Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek Florya Metin Oktay Tesisleri'ni ziyaret ederek, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi. Tesis bahçesinde mangal partisi düzenlendiği kaydedilirken, Özbek'in burada oyuncularla sohbet ettiği belirtildi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• SON DAKİKA | Ali Dürüst : Dün bizim almış olduğumuz mesaj, bizim bugün bu istifayı vermemiz gerektiğini gösterdi. İstifa ediyorum.

Şampiyon olduk, başarı geldi ya şimdi camia kaosa sürüklenir yavaştan.Zamanı geldi.
  • SON DAKİKA

Ali Dürüst : Dün bizim almış olduğumuz mesaj, bizim bugün bu istifayı vermemiz gerektiğini gösterdi. İstifa ediyorum.

Ali Dürüst : Dursun Özbek’i sahnede görünce şaşkınlık yaşamadık fakat "keşke haberimiz olsaydı, birlikte çıksaydık sahneye." dedik.

Ali Dürüst: Biz yönetim olarak karar almıştık. Yarsuvat yönetimi aldı kararı. Dursun Özbek’i sahada görünce şaşırdık.

Ali Dürüst: Bu saatten sonra Dursun Özbek benim Sportif AŞ’de çalışmamı isterse de çalışmam. Bugün itibariyle yöneticiliğim sona erdi.
  • Dursun ozbek i yakistiramiyorum baskanliga..

• Ali Dürüst yerden göre haklı, yeni başkan daha yeni geldi gördüğü her kameraya 1 saat röportaj veriyor bu bana yalnış geliyor, Galatasaray başkanlığının bi ağırlığı olmalı, kupa töreninde de ben yaptım ben ben ben der gibi hep ön plandaydı, biraz soğudum açıkçası.. çok ayıp edildi Albayrak ve Ali Dürüst’e..Gerçekten çok üzüldüm ne sevinmesini ne üzülmesini berecerebiliyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

Hiç aksiyona gerek yok dinamo sağ bek savaşçı orta saha yırtıcı forvet (hepsi yabancı) bu takıma şl için yeter

+golcü kanat
  • Baştan beri yeni başkana içim ısınmamıştı, ama şimdi takıma zarar vereceğinden korkmaya başladım
  • dursun başkan arenaya işedi yakında da takımın içine edicek galiba.
  • Son dakika:Mbia Trabzonspor'da

Beyaz tv

• Ünal Aysal tamam ne kadar sevilmese(görevdeyken kahramandı) bir başkan duruşu vardı Dursun Özbek başkan olacak profilde biri değil

• Bu Dursun Özbek denen ezik herif; sözleşmesi biten Evgen Konoplyanka, Andre Ayew, Balazs Dzsudzsak, Alex Song, Stephane Mbia, Ignazio Abate, Maxi Perreira, André-Pierre Gignac, Danny Ings, Andrea Ranocchia, Ron Vlaar gibi üst düzey oyuncuları alamayacak gibi duruyor. Çapı böyle transferler yapmaya yetmez. Anca Süper Lig'den Hamza Hoca'nın istediği çer çöp oyuncuları alır. Sonra saç baş yolarız. Seneye de Hamza Hocayla beraber arkasına teneke bağlayıp göndeririz ama iş işten geçmiş olur. Şampiyonluğu kaybetmiş, Şampiyonlar liginde şamar oğlanına dönmüş oluruz. İnşallah yanılırım da adam gibi transferlerle takımı ŞL'de iş yapabilecek seviyeye çeker.
  • Babel takımdan ayrılacakmış ya beşiktaş ya bizi seçecekmiş. gelmesini isterim iş yapar bence, sevdiğim kanat oyuncularından bizim ligde. kaynak beyaz futbol
  • Yeri degl ama keske ali durust baskan olsaydi

• Ali durust ile Abdurrahim Albayrak'a yapilan bana gore resmen alcakliktir.

Ne zamandir duyuyorum GS'yi inan kirac yonetiyor vs diye... Kulubumuzu gercekte kim yonetiyor bilmiyorum ama (bana gore) 4.yildizda Aslan payi olan bu Adam gibi Adamlara yapilanlar, (yapanlarin) assagilik kompleksinin yansimasindan ve cekememezlikten baska bir sey degildir

Ulan, Adamlarin zaten gorev sureleri bitmis, sampiyonlugun kazanilmasini ve takim ruhunu saglayan da zaten bu Adamlar; birakin da bari onca emeklerinin sonucuna sevinsinler

yaziklar olsun be

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.