Şimdi Ara

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2452. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.245
Cevap
147
Favori
1.222.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24502451245224532454
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: yellowred81

Jem karacanın furkan özcal dan oyun olarak artısı ne söyleyin

quote:

Orijinalden alıntı: the_japan

Kayserili Oliviera umuttan bin kat iyidir

@yellowred81, @the_japan Bugün oyuna geç girdi ama bence Oğulcan ÇAĞLAYAN da sağlam topçu.

quote:

Orijinalden alıntı: panacotta35

ne zaman kapanıyor transfer dönemi

@panacotta35

• O değil yine forvet alınmadı.
  • Herr Adler kullanıcısına yanıt
    Ama kiralık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

Adamların gündemini bile biz atıyoruz buraya. Bu bölüm ölmüş, gömeni yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LossMaho

Ama kiralık

1000 euro opisyon var
  • Umut, Tarık, Jem, Koray, Dzemali, Ontevario (artık nasıl yazılıyorsa), Hamit ve diğer kiralık oyuncuları piyasa değerinden az aşağı satılsın.

Umut ve Onteverio mu artık ne haltsa bu ikisi dışında ki oyunculara boş, gereksiz demiyorum ama yıllık bazda kulübe yük oldukları kesin.

Bir de Türkiye de yaşadığımız halde neden Türk oyunculara € üzerinden yıllık maaş biçilir. Yabancıları anlarım ama 2.8 milyon € Selçuk alıyor ve kur şuanda 3.2 olmuş. Yaklaşık 9 milyon TL!!! biletler TL ile satılıyor. Yayın gelirleri TL ile, formalar TL ile sırf döviz alımı ile büyük külfet.

Dursun yapamaz ama yeni bir başkan gelirse Türk oyunculara TL üzerinden sözleşme yapacağız demediği sürece her sene kulüp zarar yazar.
  • quote:

Ama kiralık

Ya kiralık miralık. Sene başında Gomez ilk bize yazıldığında çöp, leş gibi yorumlar yazıp duruyordunuz. Adam çıkıyor çatır çatır atıyor. Geçen sene Demba Ba topçu değil, derbi kazandıramaz diyordum. Bu sene Gomez'i gördükten sonra ne kadar haklı olduğumu anladım. Adam tam bir winner. Bizde olsaydı da Sneijder ile çılgın atsalardı keşke. Şu halimizle ligin en çok gol atan takımlarından biriyiz. Gomez olsa neler olurdu düşünemiyorum.
  • DH SPOR SERVİSİ ÖZEL HABER| Galatasaray bonservisi elinde olan Ganalı santrafor; "Abdul Basit Adam" ile imza

aşamasına geldi. Eğer bundan bir sonuç çıkmazsa, Mustafa Denizli; Cimbom'un eski yıldızı Yaser Yıldız'a imza

attırmayı planlıyor...Yönetimin ise ayrıca Mevlüt Erdinç transferinde nabız yokladığı öğrenildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abc123xyz

quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

Adamların gündemini bile biz atıyoruz buraya. Bu bölüm ölmüş, gömeni yok.

Kimsenin öldüğü yok, yönetim transfer yapılmayacak dedi o yüzden boşaldı konu...Zaten sezon

içinde de konuya fazla kimse uğramıyordu.

• Lan transfer yapmayin tamam, bari alt yapidan birini cikarin, alt yapi ne ise yarar arkadas?

• quote:

Biseswar > yasın

Bisesyok > Yasin

• Eskiden sallama transfer haberi yapan arkadaşlar vardı. Onlar bile tenezzül etmiyor bir şey yazmaya. Varın gerisini siz düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Ama kiralık

Ya kiralık miralık. Sene başında Gomez ilk bize yazıldığında çöp, leş gibi yorumlar yazıp duruyordunuz. Adam çıkıyor çatır çatır atıyor. Geçen sene Demba Ba topçu değil, derbi kazandıramaz diyordum. Bu sene Gomez'i gördükten sonra ne kadar haklı olduğumu anladım. Adam tam bir winner. Bizde olsaydı da Sneijder ile çılgın atsalardı keşke. Şu halimizle ligin en çok gol atan takımlarından biriyiz. Gomez olsa neler olurdu düşünemiyorum.

Küme düşeceksiniz. Hala Beşiktaş'a laf ediyorsun. Gomez size gelmedi çünkü büyük oyuncular büyük takımlarda oynar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Herr Adler

quote:

quote:

Ama kiralık

Küme düşeceksiniz. Hala Beşiktaş'a laf ediyorsun. Gomez size gelmedi çünkü büyük oyuncular büyük takımlarda oynar.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alinti: Herr Adler

quote:

Orijinalden alinti: Sanki Bana Pele

quote:

Orijinalden alinti: LossMaho

Ama kiralik

Ya kiralik miralik. Sene basinda Gomez ilk bize yazildiginda çöp, les gibi yorumlar yazip duruyordunuz. Adam çikiyor çatir çatir atiyor. Geçen sene Demba Ba topçu degil, derbi kazandiramaz diyordum. Bu sene Gomez'i gördükten sonra ne kadar hakli oldugumu anladim. Adam tam bir winner. Bizde olsaydi da Sneijder ile çilgin atsalardi keske. Su halimizle ligin en çok gol atan takimlarindan biriyiz. Gomez olsa neler olurdu düsünemiyorum.

Küme düseceksiniz. Hala Besiktas'a laf ediyorsun. Gomez size gelmedi çünkü büyük oyuncular büyük takimlarda oynar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Herr Adler

quote:

quote:

Ama kiralık

Övdük suyunu çıkarma. Kırk yılın başı geldi böyle adam size. Kıymet bilin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uwais

Eskiden sallama transfer haberi yapan arkadaşlar vardı. Onlar bile tenezzül etmiyor bir şey yazmaya. Varın gerisini siz düşünün.

Bir arkadaşın sözde akrabası psg sekreteriydi ondan duymuş ibra kesin geliyordu bize

Zemin de top düz yuvarlanmıyor şu zemine niye para harcamazlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tigrerra

quote:

Biseswar > yasın

Bisesyok > Yasin

ikisesyok > Yasin
  • Umutla Burak takımın el freni resmen

• 
Sayfa: önceki 24502451245224532454
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.