Şimdi Ara

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2454. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.245
Cevap
147
Favori
1.222.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24522453245424552456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Noel Gallagher

quote:

Orijinalden alıntı: Herr Adler

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Orijinalden alıntı: LossMaho

Ama kiralık

Ya kiralık miralık. Sene başında Gomez ilk bize yazıldığında çöp, leş gibi yorumlar yazıp duruyordunuz. Adam çıkıyor çatır çatır atıyor. Geçen sene Demba Ba topçu değil, derbi kazandıramaz diyordum. Bu sene Gomez'i gördükten sonra ne kadar haklı olduğumu anladım. Adam tam bir winner. Bizde olsaydı da Sneijder ile çılgın atsalardı keşke. Şu halimizle ligin en çok gol atan takımlarından biriyiz. Gomez olsa neler olurdu düşünemiyorum.

Küme düşeceksiniz. Hala Beşiktaş'a laf ediyorsun. Gomez size gelmedi çünkü büyük oyuncular büyük takımlarda oynar.

:FQTDYAWFAW:ADGAW

BÜYÜK DEDİ YA

devre arasını lider tamamlayınca kendilerini barcelona sanmaya başladılar. 20 yılda 2 şampiyonluk 2 yıldızları var hala kendilerini bizden büyük görüyorlar. sene sonu fener şampiyon olunca gene mağaralarına çekilirler sıkıntı yok.

• storeden 199 tl ve üzeri alışverişe lazio maçı için bilet hediye ediyorlarmış
  • Herr Adler kullanıcısına yanıt
    Beşiktas in nesi büyük Galatasaray dan bana bi anlatsana ? Her sene 3. olunca buyuk takim mi olunuyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denge hoca cidden cem karacani + korayi alacaksa umutu da gonderici odemeli kargoyla bedavaya yollasinlar?

• quote:

Küme düşeceksiniz. Hala Beşiktaş'a laf ediyorsun. Gomez size gelmedi çünkü büyük oyuncular büyük takımlarda oynar.

Yanlış hatırlamıyorsan son baktığımda ligde sizin son 10 yıldır sabit olarak beklediğiniz 3.sıradaydık. Üçüncü sıradan küme düşme durumu olsaydı şayet, siz rekor kırmıştınız o konuda.

Büyük takım? Neye göre büyük takım mesela? Ne gibi başarılarınız var kendinizi büyük olarak lanse edecek kadar açar mısınız biraz? Yahu siz hepiniz seri üretim gibisiniz yemin ederim. Bütün anne tarafım dayılar, kuzenler %90'ı Beşliktaşlı. Hepsi mi aynı olur arkadaş? Birinci olmaya görsün hepsi kendini kaybeder. Ergenken benim kuzen 100.yıl şampiyonluğundan sonra Beşiktaş bu sene Şampiyonlar Ligi'nin favorisi diyordu. Yüksek rakım size yaramıyor bence. Birinciliğe çıkınca başınız dönüyor.

Ama normal, görmemiş olmak bunu gerektirir.

• Sezon sonuna kadar Mcgeady kiralanmalıydı bence. Championship'e gitmiş kiralık olarak. Yasin'in yerine oynardı ve en azından Euro 2016 hedefi olduğu için ciddi performans göstermeye çalışırdı. Sneijder Podolski Sinan Mcgeady hücum dörtlüsü ciddi iş yapardı taraftar da memnun kalırdı. Gerçi Burak kadroda oldukça as oynamaya devam ederdi ama yine de o şekilde bir kadro olsaydı bazen Burak sakatken en azından düzgün bir kadro görürdü taraftarlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Orijinalden alıntı: LossMaho

Ama kiralık

Ya kiralık miralık. Sene başında Gomez ilk bize yazıldığında çöp, leş gibi yorumlar yazıp duruyordunuz. Adam çıkıyor çatır çatır atıyor. Geçen sene Demba Ba topçu değil, derbi kazandıramaz diyordum. Bu sene Gomez'i gördükten sonra ne kadar haklı olduğumu anladım. Adam tam bir winner. Bizde olsaydı da Sneijder ile çılgın atsalardı keşke. Şu halimizle ligin en çok gol atan takımlarından biriyiz. Gomez olsa neler olurdu düşünemiyorum.

Potur sen misin??

Beşiktaş + 2 yıldız + atar = potur

tüm özellikler sende var... evet eminim sen potursun

• Nadir çiftçi florya da imiş ama eskişehir icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursaspor, Jem Paul Karacan'ı sezon
    sonuna kadar kiraladı.

• BATUHAN KARADENİZ DİYORLAR SİZİN İÇİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

BATUHAN KARADENİZ DİYORLAR SİZİN İÇİN

Siz alın RVP den iyi olacaktır
  • Dalga geçme amaçlı söylemedim ki galatasaraylı bir kaç hesap twitter da yazdı

• Dalga geçme amaçlı söylemedim ki galatasaraylı bir kaç hesap twitter da yazdı

• quote:

Dalga geçme amaçlı söylemedim ki galatasaraylı bir kaç hesap twitter da yazdı

Öncelikle şu bilinmelidir ki; Fenerbahçe savunma yapmaz, yaptırır. -Ersun Yanal
  • quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

Bursaspor, Jem Paul Karacan'ı sezon
    sonuna kadar kiraladı.

Hamza komisyoncusuna kıyamadı tabi taraftar anladı ne halt olduğunu Hamza'da altta kalmamak için bağrına bastı.
  • umut bulutu da alirsa ciddi hayir duasi alir denge hoca

• quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

quote:

Yani?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

quote:

Yani?

yani batuhan'ı siz alın rvp nani markoviçle yaptıramadığınız savunmayı yaptırırsınız
  • bayern münih serdar taşçı yı kiralamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

bayern münih serdar taşçı yı kiralamış.

@Cane® Serdar TAŞÇI forumda yıllardır yazılır Gökhan İNLER ile birlikte. Yalnız biraz sakatlık problemi var yoksa iyi oyuncu. Chedjou`nun yanına iyi giderdi valla. Hakan, Semih, Koray`dan da her türlü iyidir. Bayern Münih büyük ihtimalle kadrosuna katar sezon sonu. Bizimkiler de gider Serdar AZİZ, Uğur DEMİROK yada Ahmet Yılmaz ÇALIK`ı kovalar yaz transfer döneminde.

• 
Sayfa: önceki 24522453245424552456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.