Şimdi Ara

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2453. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.245
Cevap
147
Favori
1.222.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24512452245324542455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umut bulut ya adamım benim. Zaten takım falan kalmamış. Umut bulut sayesinde bari biraz olsun Gülebiliyoruz onun mallıklarına...

• Gerizekalıları kaale almayın.

• Haldun reyiz olsaydı son dakika kolundan tutar mehmet yıldız'ı getirirdi. Neyse sağlık olsun seneye görüşmek üzere.
  • Selçuğu neden begenmediginizi anlamiyorum o da gitti diyelim kim oynayacak ortada bugun gol hatasi disinda da gayet guzel oynadi, selcuk iyidir beyler

• quote:

Orijinalden alıntı: berkant19

Selçuğu neden begenmediginizi anlamiyorum o da gitti diyelim kim oynayacak ortada bugun gol hatasi disinda da gayet guzel oynadi, selcuk iyidir beyler

Bence de selcuk kotu değildi. Sadece donk ile daha iyi anlasmalari gerek, biri ileri cikinca digeri geride kalip adam karsilamalı. Ben hala 4-3-3 oynamamiz gerektiğini dusunuyorum.

muslera
    linnes chedjou denayer carole
    rodrigez donk selcuk
    sinan podolski sneijder

Ya da soyle de olabilir
    muslera
    linnes chedjou denayer carole
    donk selcuk
    sinan sneijder podolski (olcan)
    kral

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Valiente

quote:

Orijinalden alıntı: Tigrerra

quote:

Orijinalden alıntı: yellowred81

Biseswar > yasın

Bisesyok > Yasin

ikisesyok > Yasin

osesTürkiye > Yasin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herr Adler

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Orijinalden alıntı: LossMaho

Ama kiralık

Ya kiralık miralık. Sene başında Gomez ilk bize yazıldığında çöp, leş gibi yorumlar yazıp duruyordunuz. Adam çıkıyor çatır çatır atıyor. Geçen sene Demba Ba topçu değil, derbi kazandıramaz diyordum. Bu sene Gomez'i gördükten sonra ne kadar haklı olduğumu anladım. Adam tam bir winner. Bizde olsaydı da Sneijder ile çılgın atsalardı keşke. Şu halimizle ligin en çok gol atan takımlarından biriyiz. Gomez olsa neler olurdu düşünemiyorum.

Küme düşeceksiniz. Hala Beşiktaş'a laf ediyorsun. Gomez size gelmedi çünkü büyük oyuncular büyük takımlarda oynar.

Yok kardeş senin yanlışın var. Kural değişti bu sene.
    3. ler alttan gelen takımla play off oynuyor, 4 ve 5. takım küme düşüyor.

• Daha önce transferi kapattıklarını açıklayan Mustafa Denizli, Gaziantespor maçından sonra yaptığı açıklama ile taraftarları heyecanlandırdı. ''Transfere açık kapı bırakmak lazım'' diyen Denizli'nin bu sözlerinin hangi transfer için olduğu merak edilmişti. Denizli'nin son gün sürprizi olabilir diyerek kastettiği ismin Bartosz Kapustka olduğu öğrenildi. 19 yaşındaki Polonyalı yıldız Galatasaray'a gelmesi konusunda ikna edilirken, kulübüyle alakalı bonservis pazarlıklarının devam ettiği öğrenildi. Galatasaray yönetimi, pazarlıklarda sona geldiği Kapustka'yı bir ''Grosskreutz'' skandalı daha yaşanmaması için özel uçakla İstanbul'a getirtip, imza attırmayı planlıyor. Cracovia ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kapustka, bu sezon 20 maçta 3 gol atıp, 10 asist gerçekleştirdi.Polonya futbolunun yeni gözdelerinden 1.78 boyundaki oyuncu, milli takımda da 3 kez yer alıp, 2 gol attı.

• Milan Nigel de Jong'u serbest bırakmış. nasılsa battık şu adamı da bedava kapın lan bari maaşını yemişim umut selçuk burak a trilyonlar döküyorsunuz şu adama 3-5 bir şey verin.
  • SAHTEKAAAAARLAAAAR

ULAN TRANSFER YASAĞI GELECEK VE GELECEK SEZONDA UMUT BURAK OLACAK SANTRAFORLARRRRRRRRRR
  • Bi kapuskamiz eksikti tam oldu.

• Sinan Gumus'un (Masallah) performansini israrla hamza hocanin gozune gozune sokmak lazim, herif umutla yedi bitirdi lan bizi

• Galatasaray'ın eski teknik direktörü Hamza
    Hamzaoğlu, Sarı Kırmızılılar'dan Koray
    Günter ve Jem Paul Karacan'ı kadrosuna
    katmak üzere...

Galatasaray yönetimin elden çıkarmak istediği iki
    isim olan Koray Günter ve Jem Paul Karacan için
    Hamza Hamzaoğlu'nun harekete geçtiği öğrenildi.
    Yeşil Beyazlı yönetimin, teknik direktör Hamza
    Hamzaoğlu'nun isteği doğrultusunda transfer
    seferine çıktığı ve Sarı Kırmızılı yönetimle masaya
    oturduğu belirtildi.
    Ara transfer döneminin bitmesine saatler kala
    gerçekleşmesi beklenen bu transferin detaylarının
    ilerleyen saatlerde netlik kazanması bekleniyor.

• Takımdan yabancıları alınca, geriye kalan yerliler inanın insanı futboldan soğutuyor.
    Sinan hariç. Yazık burak ve umut yemese bari onu.
    Üzülüyorum şu takımın haline. Yazıklar olsun, kimin emeği varsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Milan Nigel de Jong'u serbest bırakmış. nasılsa battık şu adamı da bedava kapın lan bari maaşını yemişim umut selçuk burak a trilyonlar döküyorsunuz şu adama 3-5 bir şey verin.

Nigel de Jong, Milan ile sözleşmesini
    feshetti. Los Angeles Galaxy ile sözleşme
    imzalayacak.

• JPK gidiyor Bursaya
  • BursaSpor, GALATASARAY`da forma giyen Jem Paul KARACAN ile anlaştı. (A SPOR) Koray GÜNTER iddiaları da var inşallah doğrudur. Bu arada keşke De Jong`u alabilsek. Adam Melo`nun Hollanda sürümü resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.J. Pacino

Bi kapuskamiz eksikti tam oldu.

Alabilseler on numara transfer olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herr Adler

quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Orijinalden alıntı: LossMaho

Ama kiralık

Ya kiralık miralık. Sene başında Gomez ilk bize yazıldığında çöp, leş gibi yorumlar yazıp duruyordunuz. Adam çıkıyor çatır çatır atıyor. Geçen sene Demba Ba topçu değil, derbi kazandıramaz diyordum. Bu sene Gomez'i gördükten sonra ne kadar haklı olduğumu anladım. Adam tam bir winner. Bizde olsaydı da Sneijder ile çılgın atsalardı keşke. Şu halimizle ligin en çok gol atan takımlarından biriyiz. Gomez olsa neler olurdu düşünemiyorum.

Küme düşeceksiniz. Hala Beşiktaş'a laf ediyorsun. Gomez size gelmedi çünkü büyük oyuncular büyük takımlarda oynar.

:FQTDYAWFAW:ADGAW

BÜYÜK DEDİ YA

• 
Sayfa: önceki 24512452245324542455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.