Şimdi Ara

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.245
Cevap
147
Favori
1.222.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3-5 bişiler verselerde satsak şu burak'ı
  • Gignac hayirli olsun %80 bizde lazio olmasa yuzde yuzde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fhistle-X

quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

quote:

Orijinalden alıntı: asosyalist

Trabzon gignac ve fuchsa teklif yapmış

Bu trabzon parayı nerden buluyor yav...Kılım zaten trabzona son maçta yaptıklarından dolayı

birde oyuncuları kaptırırsak yazıklar olsun.

@Mitokondri. Haklısın sağda daha verimli ched.

Mbia Trabzon'a gittiğine göre bizimkiler teklif yapmamış demektir.Eğer yapmış olsalardı Trabzon'a gitmezdi bize gelirdi diye düşünüyorum.Açıkçası bizimkiler de teklif yaptığı sürece Trabzon'dan korkum yok benim.Tabii eğer Trabzon çok para verirse işler değişir o zaman.

Trabzon'dan yıllık 2,5m euro istemiş mbia habere göre...

Umarım bizimkiler uğraşır zaten ekonomimiz iyi değil CL avantajını kullanarak

Bu adamı kadroya katmalıyız...Orta sahanın defansif yönü melo hariç 0

• quote:

Orijinalden alıntı: heisenbergww22

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: heisenbergww22

Ryan Babel:Galatasaray ve Beşiktaş ile görüşüyorum
    -.-

Rotasyonda iş yapar.

Rotasyona ihtiyaç yok daha sağlam birini alsınlar alternatif var zaten bruma Olcan

Bruma'yı kullanacak herhalde hamza hoca gelecek sezon...

Ama ben kiralık gitmesi taraftarıyım 1 yıl düzenli oynasın en azından.

Olcan içinse iyi orta açıyor ama pek bi olayını göremedik açıkçası olmayacakmış gibi geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Umut Olcan burak aydın pandev dzemaili g.zan bunlar derhal gönderilmeli..

Gökhan Zan zaten gitti ya da kesin gidecek sanırım

En başta umut gerçekten yetti, gitmeli artık

Aydın da kesinlikle gönderilmeli; bu adam, oynayıp üstüne kulübe para vercem dese bile gönderilmeli ! + HAMİT!!! + SABRİ!!!!!!!!!! + TARIK!!!!! + Telles + Sinan bolat!!!!!+ ERAY!!!+ Yekta + Dzemaili toptan gönderilmeli ki zaten bu adamların maliyetini düşersek ciddi ciddi iboyu getirebiliriz fakat egosuyla baş edebilir miyiz bilemem

Pandev zaten TR kupası harici hiç bir işe yaramadı ki kalacağını sanmıyorum, ünal başgan sağolsun

Bana göre Olcan'a bir şans verilmesi gerekir, zira bu adamda potansiyel var, tabi bir tarafını kaldırıp düzgün oynarsa

• O deilde hamza hoca hiLi bir sag kanat istedi icin podoaki olmaz diyor yani gignac podoski ayni anda gelmez biri gelecekmis

• quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Umut Olcan burak aydın pandev dzemaili g.zan bunlar derhal gönderilmeli..

Umut, Olcan ve Burak kalmalı bence. Bu listeye eklenmesi gereken iki oyuncu daha var: Sinan Bolat ve Eray

Stoper, sağ bek, bir kanat oyuncusu (amrabat kalırsa gerek duymayız), forvet ve iki yedek kaleci lazım

melo giderse o bölgeye iyi bir oyuncu alınmalı diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

galatasarayın transfere ihtiyacı yok ki zaten rakip kaleciler topu falan tutmuyorlar.

• Fadeout kullanıcısına yanıt
    artıladım hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agulec40

O deilde hamza hoca hiLi bir sag kanat istedi icin podoaki olmaz diyor yani gignac podoski ayni anda gelmez biri gelecekmis

Sağ veya sol taraf önemli değil bize skorer - adam geçen keita gibi kanat lazım.

Llorente veya gignac'ta santrafor olursa...Hamza hocanın vizyonu konusunda kuşkularım azalır.
  • Bilal gelmiş beyler hayırlı olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Agulec40

O deilde hamza hoca hiLi bir sag kanat istedi icin podoaki olmaz diyor yani gignac podoski ayni anda gelmez biri gelecekmis

Sağ veya sol taraf önemli değil bize skorer - adam geçen keita gibi kanat lazım.

Llorente veya gignac'ta santrafor olursa...Hamza hocanın vizyonu konusunda kuşkularım azalır.

İns dedin cikar

• Bilal Kısa transferine olumsuz gözle bakan arkadaşlara sesleniyorum. Hamza hoca onu ilk 11 için değil, alternatif yani yedek olarak alacağını belirtti.

Ki bence yedek oyuncularda böyle bir sistem oluşturmalıyız. En az 2 yılda bir yedek kadroda sirkülasyon olmalı. Adam bir geliyor, 5 sene yatıyor, sene de 4-5 maça belki çıkıyor.....

Futbol oynaya oynaya öğreniliyor, oynaya oynaya geliştiriliyor ve aynı zamanda oynamaya oynamaya unutuluyor ve futbolunuz geriliyor....

Bilal geldiyse Yekta gitmeli mesela. Yada bu kadar kanat bolluğunda Aydın ve Emre gitmeli.... Bilal Yekta kadar oynar herhalde. 2 sene sonra yedekten Bilal çıkar yerine başka bir yedek oyuncusu gelir.

Yada atıyorum Gökhan Değirmenci ile 2 yıl sözleşme imzalanmalı. Zaten sene de kaç maça çıkacak? Oynamaya oynamaya kalecilik özellikleri gerileyecek, maç eksiği olumsuz etkileyecek. 2 yıl sonra başka bir kaleci yedeğe alınır. Önemli olan zinde ve taze kanların takıma kazandırılması. Gökhan gelip 5 yıl yatarsa, tabiki çıktığı maçlarda saçma sapan goller yer...

Yedek kadroda bu anlamda sirkülasyon her zaman gereklidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: u_g_o_189

forum ortak karar almış şekilde forvet olarak gignac diyoruz.
    da...
    bu adamın kaç maçını izledik?? ben attığı gollere söyle bi göz attım da hiçte abarttığımz gibi değil hani

Ekşi'den alıntı Gignac için;

ortada bonservis ve yabancı sınırı yokken tartışmanın anlamsız olduğu futbolcu. galatasaray seneye belki 50-60 maç yapacak. birinin son vuruşu, diğerinin top kontrolü olmayan iki tane forvetle koca sezon geçirdik. golcüye hayır diyecek noktada değiliz.

gignac gelsin, bir tane de parasıyla alırız. her yer forvet olsun. elimizde sneijder var tek forvet umut bulut'la maça çıkıyoruz. 16 gb ram'i celeron 400 bilgisayarda harcıyoruz.

• 32 Yaşına gelmiş, Selçuk'tan bile ağır Bilal'i almak çok saçma geliyor bana. Hazır yabancı sınırı da kalkmışken neden gidip brezilya veya arjantinden çok maliyeti olmayan bir oyuncu bulamıyoruz ki?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: u_g_o_189

forum ortak karar almış şekilde forvet olarak gignac diyoruz.
    da...
    bu adamın kaç maçını izledik?? ben attığı gollere söyle bi göz attım da hiçte abarttığımz gibi değil hani

Ekşi'den alıntı Gignac için;

ortada bonservis ve yabancı sınırı yokken tartışmanın anlamsız olduğu futbolcu. galatasaray seneye belki 50-60 maç yapacak. birinin son vuruşu, diğerinin top kontrolü olmayan iki tane forvetle koca sezon geçirdik. golcüye hayır diyecek noktada değiliz.

gignac gelsin, bir tane de parasıyla alırız. her yer forvet olsun. elimizde sneijder var tek forvet umut bulut'la maça çıkıyoruz. 16 gb ram'i celeron 400 bilgisayarda harcıyoruz.

benim omesaj da vurgulamak istediğim gignac gelecek dertler bitecek havası var forumda.
    umut ve buraktan iyi oyuncu ama o derece bi etki yapmayacagını düşünüyorum. yokas gelmesin demiyorum asla
    ama kesinlikle golcü özelliği olan kanat/lar ile desteklenmeli

• Gignac'a burun kıvıranlar mı var?
  • hadi beyler gündemi düşürmeyelim oranlar artsın

• quote:

Orijinalden alıntı: lunarstrain

32 Yaşına gelmiş, Selçuk'tan bile ağır Bilal'i almak çok saçma geliyor bana. Hazır yabancı sınırı da kalkmışken neden gidip brezilya veya arjantinden çok maliyeti olmayan bir oyuncu bulamıyoruz ki?

katılıyorum. yedeğe transfer yapmak da ne oluyor ya.
    yedek olarak hamit-emre-yekta stepne luyor zaten.
    eğer illa alacaksan öyle bi adam al ki melo yu yedek bıraksın.
    senede 10 maç oyanayacak diye adam mı alınırmış
  • Ben Bilal transferini mantikli bulmuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.