Şimdi Ara

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.245
Cevap
148
Favori
1.222.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: u_g_o_189

forum ortak karar almış şekilde forvet olarak gignac diyoruz.
    da...
    bu adamın kaç maçını izledik?? ben attığı gollere söyle bi göz attım da hiçte abarttığımz gibi değil hani

Gignac, Elmander tarzı yere sağlam basıp az çok top yapabilen bir forvet olduğu için taraftarın bunu özlediğini düşünüyorum. Yine sahaya o hırsı yansıtır mı bilemeyeceğim ama Burak daha hırslı ve daha hızlı söyleyeyim.

Bilal Kısa 2+1 diyor Seten, hayırlı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bilal Kısa Galatasaray'da
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogulcansnmz

beyler herkes gignac diyorda hamza hoca buragi kesip onu oynatacak mi?

Burak kanat oynar hocam gerekirse ikinci forvete döner sneijder doldurur açığını

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroCypheR

quote:

Orijinalden alıntı: ogulcansnmz

beyler herkes gignac diyorda hamza hoca buragi kesip onu oynatacak mi?

Burak kanat oynar hocam gerekirse ikinci forvete döner sneijder doldurur açığını

burak kanatta oynayamaz hocam.
    top süremiyor. pas atamıyor. savunma yapamıyor.
    bir ara denenmişti ama başarılı olamamıştı. hatta forvet arkası falan oynatmayı denemiişti hamza hoca
    sonuç: forvet olarak devam etti
  • bence burak kanat oynamaz oynayamaz oyle ikinci konumada duserse kuser darilir falan ama insallah gignac gelir.

• ogulcansnmz kullanıcısına yanıt
    Ya seneye sırf Burak Umut yüzünden kombine almiyoruz seneye.Cigerimize yazık son maçlarda sigara mi bizi içti biz mi sigarayı içtik belli degil

• quote:

Orijinalden alıntı: rovasatacekenmanda

Ya seneye sırf Burak Umut yüzünden kombine almiyoruz seneye.Cigerimize yazık son maçlarda sigara mi bizi içti biz mi sigarayı içtik belli degil

aynen bazen cok basit golleri atamiyor top surme yetenegi falan yok bire birde hemen kendini falan atiyor keske gignac gelse fakat buragi kesecek hoca yok bizde.

• Bilal kesin oldu sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Scholes

quote:

da...
    bu adamın kaç maçını izledik?? ben attığı gollere söyle bi göz attım da hiçte abarttığımz gibi değil hani

Gignac, Elmander tarzı yere sağlam basıp az çok top yapabilen bir forvet olduğu için taraftarın bunu özlediğini düşünüyorum. Yine sahaya o hırsı yansıtır mı bilemeyeceğim ama Burak daha hırslı ve daha hızlı söyleyeyim.

Bilal Kısa 2+1 diyor Seten, hayırlı olsun.

o zamanda ya arkadakilerin (o dönem: selçuk-melo) yada kanatların gol sayılarında çift haneleri görecek kalitede olması gerekir.
    bu sezon şampiyon olan takımlar içerisinde en az gol atarak şampiyon olan takımlarından biri olduk. şamğiyon takımlar içerisinde az gol attık yani.
    bunda kanatların (olcan(1)-yasin(4)-bruma(1)-emre(4) ) toplamda 10 gol anca atabilmesi de yatıyor.
    bu sistemde kanatların en az 7-8 gol atması gerekir.
    birde sneijder gibi bir yıldızın sadece 2 asisti (!) olması kanat ve ileri uç elemanlarının bitiricilik konusunda ne kadr yetersiz olduğunun en belirgin özelliği olarak görüyorum

• Merak ediyorum, sistem dizilişinden vs pek anlamam ama;

sizce gignac mı podolski mi ?

edit: gignac'a biraz baktım da bu adam forvet-hız açısından biraz fazla kilolu değil mi? 1.86 - 84 kg

edit 2: inş. rvp gelir
  • the_japan kullanıcısına yanıt
    Podol kanat diye biliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Patient93

galatasarayın transfere ihtiyacı yok ki zaten rakip kaleciler topu falan tutmuyorlar.

Kıyamam

bjkli kaleci günay mıydı neydi o da öyle diyodu sonra 2 tane aldı içeri
  • quote:

galatasarayın transfere ihtiyacı yok ki zaten rakip kaleciler topu falan tutmuyorlar.

http://inci swf.com/1285125877.swf
  • Trolleri beslemeyelim, iplemeyin giderler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magilum

quote:

http://inci swf.com/1285125877.swf

• Burağı göndermek sezonun transferi olur.Bu arada gignacın attığı gol sayısına bakıp gelsin denilmez.Burak da gol atıyor ama halı sahada takımıma almam.Özverisi hırsı tamam mukemmel ama yok yani yetenek yok.20 atıyor 40 kaçırıyor.Messi nasıl bir sezonda 46 gol atıyor ?Çunku kolay kolay kaçırmıyor.Eğer burağın yerinde biraz yetenekli bir adam olsa 30 golden aşağı atmaz ligde.

Bu yönetim klubu adnanların zamanına dusurecek o da ayrı dava demedi demeyin sonra
  • quote:

da...

Bir örnek olsun bu gol. En son Baros topun dibine girip, kaleciyi çaresiz bırakıyordu. Burak olsa plase atmaya çalışır, ama kalecinin kucağında top kalır.

Bu sezon Umut Sneijder'in pasları ile çok kez kaleci ile karşı karşıya kaldı ve atamadı. Umut onları atsa rahat 20 gole ulaşırdı. Sezon boyunca sadece kaleci ile karşı karşıya pozisyonları gole çevirsen rahat 20'yi bulursun. 10 tanede öyle böyle atsan al sana 30. Hatta bu sayı daha da çıkar. Arkanda Sneijder gibi bir pas ustası varsa illa gol pozisyonuna girersin. Önemli olan bunu değerlendirebilmek.

Diğer taraftan Gignac'ın fiziki de fena değil. Tabiki gol vuruşları dışında, 90 dk. toplu, topsuz ne yaptığıda önemli. Ancak Burak ve Umut'tan daha faydalı olacağını düşünüyorum.

Gelmesindeki tek sorun. Burak'ın yedek kaldığında sorun çıkaracak olması. Ki çokçada maaşı var. Hal ve hareketlerinden de hiç hoşnut değilim. Bu Trabzonlu tayfası sorun çıkartır. Bunları azdıranda Burak. Senden daha faydalı olacak adam sahadaysa ses çıkartmazsın, oturup paranı alırsın. Yedek kalmaktan hoşnut değilsende gidersin. Laga luga yapmanın, takımın, diğer oyuncuların, teknik ekibin moralini bozmaya gerek yok. Daha Atınç ile mücadele edemiyorsun. O adam Burak'a top göstermedi. Santrafor, Forvet her neyse ayağında top tutamaması bize çok şey kaybettiriyor. Burak'ın futbol anlamında bu kadar çok gol atıp, bu kadar çok eleştirilmesinin de temel sebebinin de bu olduğunu düşünüyorum.

Gol attığında eleştirileri bir nebze olsun yumuşatıyor ancak oyuna katkısı olmadığı gol atamadığı maçlarda taraftarın daha da fazla gözüne batıyor. Hele rakip savunmanın içinde kaybolduğu zaman. Örneğin Elmander öyle 15-20 gol atan bir oyuncu değildi ancak taraftar bu kadar gaddarca eleştirmiyordu çünkü Elmander gol atmak dışında oyunun içinde de vardı aynı zamanda.

• quote:

Baydınız artık

• quote:

Orijinalden alıntı: BasicPower

quote:

Baydınız artık

• Umut Olcan burak aydın pandev dzemaili g.zan bunlar derhal gönderilmeli..

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.