Bildirim
Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (37. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: heisenbergww22
quote:
Orijinalden alıntı: hastaruhluluciferian
Hamza Hocanin ne oldugu bu transfer doneminde belli olacak.
Hadi Selcuk,Burak evladiniz artik onu kabullendik fakat bu gozler bundan sonra Umut,Yekta,Aydin gibi adamlari bu forma altinda izlemeyi kaldiramaz.
Direk ilk 11 e yazilacak bir sag bek bir stoper bir ortasaha bir kanar bir forvet gerekiyor.
Sabri bu form durumuyla koca 1 sezonu geciremez oraya transfer sart
Ched-Semih uyumsuzlugu cok net Ched def edilip lider ruhlu stoper sart.
Melo gidiyor yerine o standartlarda biri sart
Bu forvet hattina en az 2 adam sart.
Ama Hamza hoca gidip Buraki tek forver oynatip defans dortlusunde 1 degisiklik yapip 1 kanat alip bitirirse isimiz yas.
Hamza hoca kadroda istikrardan yanaymış kadroyu fazla degistirmiyecez bir iki takviye yapicaz dedi.Umarım yanıltır bizi 11e 3.4 tane saglam adam alır
Yoksa 11e iki transfer yapicaksa avrupada yine 4yiyecez istikrarlı bi şekilde
Vizyonunu göreceğiz GS'de bu şans ayağına her zaman gelmez...Olacak olacak romantizm i bir yere
kadar gerçekleri görelim en son Bjk maçında adamlar pas manyağı yaptı bizi...Sneijder-Yasin-Muslera olmasa kazanmazdık
İstikrarlı bir şekilde 4 yemek istemiyorum artık yetti.
-
Gignac is yapar umut buraktan iyidir, ama CL icin baya bir adam almamiz gerek. Stoper, sag bek, defansif orta saha, sag acik bu da baya butce gerektirir, bence solda bruma bu sene is yapar. Hamza hoca geldikten sonra baya guclendi eski celimsiz hali yok biraz vizyonu gelistirse sut calissa bruma ilk 11 oyuncusu. Defansa serdar aziz is yapabilir aslinda.
Bu arada bilale bonservis odemedik galiba ters ayakli isabetli paslari var bence rotasyon icin gayet isabetli secim,para vermeden alindiysa ki ben oyle biliyorum bundan iyisi olmaz. Seneye turkiye kupasi ve lig maclarinda is yapar. Gignacda bonservissiz gelecek gelirse, transfere 15-20m ayrilmissa guzel bir kadro kurulabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SirJustice
Onda da cok iş yok be hocam
Sen söyle o zaman, nasıl bir santrafor istiyorsun merak ettim. -
Duyumcu,
Aşkın Ateş @AskinAtes29
"İngiltere'den şu ana kadar adı basina sızmayan bi forvet ile de görüşmeler devam ediyor. İlk tercih o.Olmazsa diğer isimlere öncelik verilir"
"Gignac için daha önce dediğim gibi menajerler önerdi. Rakamsal olarak arada ciddi farklar var. İndirime gitmesi şart."
"Podolski devre arasında ikna edilmişti zaten. Arsenal ile pazarliklar devam ediyor." -
Kalitesi tartışılmaz bi adam olmalı
Yoksa her türlü trabzon tayfası adamın başını ezecek burak ı oynatacak
Forumda iyi isimler dolaşıyor
Falcao,Zlatan uyar mesela
Podolski ile Gignac katkı sağlar.Yasin uçurdu bu takımın kanadını Podolski ye olur mu acaba diyenler var el insaf beyler. -
Gignac gelmesin. İsmini okuyamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: SirJustice
Kalitesi tartışılmaz bi adam olmalı
Yoksa her türlü trabzon tayfası adamın başını ezecek burak ı oynatacak
Forumda iyi isimler dolaşıyor
Falcao,Zlatan uyar mesela
Haydaaa ne yaptın yav sen...Trabzon tayfası için dediklerin doğruda Drogba bile geldi bu takıma
burak yine oynadı...Anca zlatan paklar bunları siyah kuşağı ile 2 pataklarsa bunları kimse çıt
çıkaramaz.
Ben Burak'ın yanına rekabet edeceği bir forvet alınsın sonra ne kadar yetersiz olduğu anlaşılsın
istiyorum...Kamuoyu baskısı ile keseriz anca bunların başını.
-
Ben, şu iddia edilen menajeri başkanla bjk maçını izleyen avrupalı 30 yaşlarındaki forveti merak ettim ya -
Bu umut niye gitmiyor takımdan kardeşim yetti artık bu adamdan çektiğimiz kadroda Umutun ismini görünce milletin mac izleme hevesi kalmıyor kontratı bitene kadar takimdami kalacak bu adam manevi oğlu hamzanin tabi trabzon tayfasının dokunulmazligi var bide
biliyorum eksi alacak ama şampiyonlar ligi için kadro kurdum
ibra
podolski arda
sneijder
melo selçuk
coentrao semih kompany sabri
muslera
Şl için sağlam 3 transfer şart yoksa 4 yemeye devam
ibra psg de 12 milyon alıyo zaten sözleşmesi de var neden gelsin ki ? -
bu yıl sözleşmesi bitiyor diye biliyordum.
Ya saf saf konusmayin.İbo psg den 12 milyon euro aliyosa eşşek kadar vergi veriyor.Tr de sneijder den az bişey fazla kazanıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Magilum
Duyumcu,
Aşkın Ateş @AskinAtes29
"İngiltere'den şu ana kadar adı basina sızmayan bi forvet ile de görüşmeler devam ediyor. İlk tercih o.Olmazsa diğer isimlere öncelik verilir"
"Gignac için daha önce dediğim gibi menajerler önerdi. Rakamsal olarak arada ciddi farklar var. İndirime gitmesi şart."
"Podolski devre arasında ikna edilmişti zaten. Arsenal ile pazarliklar devam ediyor."
Benteke hayirli olsun...
Yemisim İbrahimovic'i hayal gibi birsey zaten gelmesi.Eli ayağı düzgün bi forvet gelsin takıma koca sene forvetsiz oynadık
quote:
Orijinalden alıntı: the_japan
Ben, şu iddia edilen menajeri başkanla bjk maçını izleyen avrupalı 30 yaşlarındaki forveti merak ettim ya
Yaşları 29-30 ve üstü Avrupalı Santraforlar...Podoslki bu ismin ancak çantasını taşır demiş
bir de adam Dzeko-Rvp-Mandzukic'ten biri oluyor bu mantıkla bakarsak..İbo
olmayacağına göre.
-
herşeyi geçtigimde adamın yedegi cavani nin degeri 60 milyon euro .bir de fiyat olarak gs karsılayamaz. 10 milyon az degil bir kulüp için daha 5-6 ay önce sneijder'in maaşı ödenmediğinden serbest kalma maddesi geçerli oluyordu adam insanflı davrandı.senijder gitseydi bu yıl belki ama sneijder + ibra nın maaşı gs'ye cok pahalıya malolabilir .ama zaten gelecegini sanmıyorum.adamın maaşı 12 milyon sterlin ve bu adam cavani yi yedek bırakıyor . gs 12 milyon sterlin verebilir mi bi oyuncuya veremez. gs fiyatta indirim isteyecektir ama ibra zaten 12 den fazlasını verene gitmek ister ancak yoksa aynı parayı psg de de alır . bu yıl pek iyi degildi ama gecen yıl bana göre en iyi forvetti bu adam.messiyi forvet olarak saymazsak.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X