Şimdi Ara

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49.245
Cevap
147
Favori
1.222.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray Barcelonalı Dani Alves'in transferi için ısrarcı

Barcelona ile sorun yaşayan ve bonservisi elinde olan Alves’e resmi teklif yapan 4 takımdan (Juve, Man Utd ve PSG ile birlikte) biri Galatasaray. Devler Ligi finali sonrası Brezilyalı yıldızın gideceği milli takım kampında Taffarel de devreye girecek. Transfer zor ama Cimbom ısrarcı.

Ga­la­ta­sa­ra­y’­da 6 Ha­zi­ra­n’­da Bar­ce­lo­na ile Ju­ven­tus ara­sın­da Ber­li­n’­de oy­na­na­cak Şam­pi­yon­lar Li­gi fi­na­li son­ra­sı önem­li ge­liş­me­ler ola­bi­lir.

Sa­rı-Kır­mı­zı­lı­lar, Bar­ce­lo­na ve Bre­zil­-ya­’nın sağ be­ki Da­ni Al­ves ile gö­rü­şü­yor. Geç­ti­ği­miz gün­ler­de “Ken­di­mi Bar­ce­lo­na­’nın dı­şın­da gö­rü­yo­rum” di­ye­rek ay­rı­la­ca­ğı me­sa­jı­nı ve­ren Al­ves için res­mi trans­fer tek­li­fin­de bu­lu­nan 4 ta­kım­dan bi­ri de Ga­la­ta­sa­ray. Di­ğer­le­ri ise Ju­ven­tus, Manc­hes­ter Uni­ted ve PSG.

FARK 1.5 MİLYON EURO

Bar­ce­lo­na, 32 ya­şın­da­ki Al­ve­s’­e yıl­lık üc­re­ti olan 5 mil­yon eu­ro­nun al­tın­da bir ra­kam ver­mek is­te­di­ği için oyun­cu red­det­ti. Sa­rı-Kır­mı­zı­lı­lar ise bo­nus­lar ha­riç yıl­lık 4 mil­yon eu­ro ga­ran­ti üc­ret­le 3 yıl­lık söz­leş­me öner­di. Al­ves yıl­lık 5,5 mil­yon eu­ro ga­ran­ti üc­ret ve 3 yıl­lık kon­trat ta­lep edi­yor. İş­te bu­ra­da dev­re­ye Ga­la­ta­sa­ray ve Bre­zil­ya­’nın ka­le­ci an­tre­nö­rü Taf­fa­rel gir­di. Tec­rü­be­li isim, Ga­la­ta­sa­ray ko­nu­sun­da Al­ves ile Dev­ler Li­gi fi­na­li son­ra­sı özel bir gö­rüş­me ya­pa­cak, dün­ya yıl­dı­zı­nı ik­na et­mek için me­sa­i har­ca­ya­cak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Galatasaray ile Sabri Sarıoğlu'nun yolları ayrılma noktasına gelirken, ''reyiz'' lakaplı ismin yeni adresi de belli oldu

Daha önce Samnsunspor'a söz veren ve "Galatasaray'la anlaşamazsam sizde Süper Lig'e çıkarsanız gelmeye hazırım" diyen Sabri Sarıoğlu, gözünü PTT 1. Lig finaline dikti.

Yönetimin kendi yaşıtları Sneijder ve Melo'ya yaptığı gibi kendisine de 3 yıllık sözleşme önermesini bekleyen Sabri'nin bu teklifi alamaması durumunda sözleşme yenilemeyeceği, Samsunspor'a gideceği bildirildi. Sabri'ye Samsun'da kaptanlık da verileceği bildirildi.

3 YILLIK SÖZLEŞME DİYOR YA

• Gignac ve Podolski gelirse tabii ki faydalı olurlar. Hatta ciddi gol katkısı verirler bence. Ama çoğu kişinin atladığı bir şey var.Böyle hücum hattıyla yine maçlarımız gittili geldili skorlarla biter. Gol yememizin sebeblerinin tamamı defans hattımızın kötü olması değil. Sneijderi oos olduğundan forvet hattında sayarsak 4 forvetle oynuyoruz. Örneğin beklerden biri de hücuma çıkıyor. Geride az adamla yakalanıyoruz çoğu zaman dengesiz bi şekilde. Ve artık Melo-Selçuk ikilisi hem adam markajında(orta sahadan kalemize doğru akan oyucuları takip) hem de hücum kesme-top kapmada ilk seneki formlarının çok uzağındalar. Dinamizm ve coşkularını kaybettiler. Skora katkıları da bariz düştü.Ayrıca selçuk takımı atağa kaldıracak pasları vermiyor. Geri paslarla stoperleri baskı altında bırakıyor. Keza Melo da 3 kez uzun oynasa 2 si isabetsiz olmaya başladı.Yani oyunu açma, takımı nefeslendirme özellikleri de neredeyse kayboldu. Örneğin Ozan Tufan-Darida gibi Selçuk-Meloyu yedek bırakacak hem yırtıcı hem dinamik, topla takımı atağa çıkaran bi ikili tandem almalıyız keyifli futbol görmek istiyorsak. Aslında bu keyiften çok ihtiyaç. Futbolun temel taşı bence orta sahadır. Orta saha Selçuk-Melo olduğu sürece alacağımız oyuncuların da verimi düşecektir illa ki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dani alvesin saçma sapan açıklamaları olmuş diye duydum ülkemiz ile ilgili -1 i aldı benden uzun yıllardır kombine alan bir taraftar olarak,futboluna lafım yok barcanın yıllardır as oyuncusu lakin bu kadar para vermek 32 yaşında oyuncuya ve özellikle defans bölgesinin oyuncusuna ne kadar doğru olur bilemedim.

• Galatasaray, Ozan'ı resmen isteyecek!

Sarı-Kırmızılı kulübün yöneticileri, bugün Bursa’da Bursaspor’la oynanacak kupa finalinde Ozan Tufan için resmi girişimlerde bulunacak.

Görüşmeleri bizzat kulüp başkanı Dursun Özbek’le, Florya’nın başına getirilen Cüneyt Tanman’ın yürütmesi planlanıyor. Maçtan önce yemekte bir araya gelecek olan iki kulüp yöneticileri, Ozan Tufan için anlaşma zemini arayacak. Her ne kadar Bursa cephesi bu transfer işine çok sıcak bakmasa da, iyi bir bonservis teklifi ya da yüksek kaliteli oyuncu takası durumunda, buzların kırılabileceği belirtiliyor. Ayrıca Ozan Tufan’ın artık büyük bir takıma gitmek istemesi, Galatasaray formasıyla da Şampiyonlar Ligi’nde oynama şansı bulacak olması, Sarı-Kırmızılılar’ı avantajlı kılıyor.

Melo’nun gidişine önlem

20 yaşındaki Ozan Tufan, performansıyla A Milli Takım’a kadar yükselmeyi başardı, hatta ilk 11’in kilit isimlerinden biri haline geldi. Ozan’daki potansiyeli iyi bilen, Fatih Terim’in eski yardımcısı Hamza Hamzaoğlu, iç piyasa için sunduğu transfer listesinde, genç yeteneği ilk sıraya yazmıştı. Galatasaray cephesi bu transferle, hem Melo’nun olası gidişine karşı önlem almak hem de Selçuk’a iyi bir alternatif yaratmak istiyor. Ozan için gözden çıkarılan bonservis parasının 5 milyon Euro civarında olduğu da gelen haberler arasında.

Serdar Aziz de masada

Ozan Tufan transferi için nabız yoklayacak olan Galatasaray Yönetimi, bir taşla iki kuş vurmayı hedefliyor. Bu nedenle, bugün Bursaspor Yönetimi ile yapılacak görüşmede Serdar Aziz ismi de masaya yatırılacak. Kaliteli alternatifi bol olan bir kadro kurmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, genç savunmacının bonservisi için 2.5 milyon Euro artı Dany’nin bonservisini önerecek. Böylece Semih Kaya’nın İnter’e gitmesi durumunda, kulübede önemli bir yerli alternatifi bulundurulmuş olunacak.

• Zlatan Ibrahimovic'in İstanbul'da görülmesi taraftarlar arasında heyecan yarattı.

Fransa’dan Azerbaycan’a aktarmalı olarak İstanbul’a giden Paris Saint Germain’in yıldız ismi, havaalanında bir taraftarın sorusunu yanıtladı. Mercato365'in verdiği habere göre Zlatan, 'Galatasaray’a gelecek misin?' sorusuna, “Hayır gelmiyorum. İstanbul’a Azerbaycan’a geçiş yapmak için geldim. Golf oynamaya gidiyorum” dedi. Haberde, Ibra'nın Azerbaycan'da hobilerinden biri olan avcılık yapmak için de gitmiş olabileceğinin de altı çizildi.

Fransız medyası, Ibrahimovic'in kendisine sürekli Galatasaray'ın sorulmasını ise 'çılgınlık' olarak yorumladığının da altı çizildi.

Paris Saint-Germain'in (PSG) pazarlama direktörü Frederic Longuepee, İsveçli golcü Zlatan İbrahimoviç ile yeniden anlaşacaklarını ve ünlü oyuncunun PSG forması giymeye devam edeceğini söylemişti.

• Marsilya'daki sözleşmesi biten Gignac, Rus kulübü Dinamo Moskova ile yaptığı transfer görüşmesinden olumsuz sonuçla ayrıldı.

Marsilya’daki sözleşmesi biten Andre Pierre Gignac, bir süredir Galatasaray'ın gündeminde olsa da, Rus kulübü Dinamo Moskova ile görüşme halindeydi.

Fransız medyası ise, bu gelişmenin ardından Galatasaray adını yeniden ön plana attı. Durumu New York’ta tatil yapan Gignac’a da bildiren menajeri, Galatasaray’dan gelen teklifi aktardı ve yıllık 2.5 milyon avroya anlaşma yapabileceklerini iletti. Daha önce L'Equipe'de yer alan habere göre golcü oyuncu Dinamo Moskova'nın 2 milyon avro imza parası ve yıllık 3.5 milyon avroluk teklifini geri çevirdi.

29 yaşındaki golcü geçtiğimiz sezon Marsilya forması ile ligde 38 maçta görev aldı ve 21 gol kaydetti. 17 kez de Fransa Milli Takımı'nın formasını giyen oyuncu bu maçlarda beş gol attı.

• zlatanın vergilerini de kulüp ödüyor diye biliyorum. şu boş beleş medyadın gazına gelmeyin lütfen.
  • Ben Podolski'de ziyade Ayew'i tercih ederdim şahsen. Ayew savunmayı da iyi yapıyor, gol katkısı da iyi. Bir de ilginç bir şekilde (kanatlar için) hava toplarında iyi.
    Ama kesinlikle katılıyorum size, Beşiktaş bile o savunma hattıyla bizden az gol yedi, sebebini açıklamışsınız zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

Ben Podolski'de ziyade Ayew'i tercih ederdim şahsen. Ayew savunmayı da iyi yapıyor, gol katkısı da iyi. Bir de ilginç bir şekilde (kanatlar için) hava toplarında iyi.
    Ama kesinlikle katılıyorum size, Beşiktaş bile o savunma hattıyla bizden az gol yedi, sebebini açıklamışsınız zaten.

Kesinlikle haklısınız keşke Ayew olsa. Ben Podolskiyi basında twitterda vs daha ön planda, geçen devre arası anlaşma sağlamışız diye yazdım. Sanırım 25 yaşındaydı Ayew. Hava toplarında iyi olması benimde dikkatimi çekmişti bi kaç maçını izlediğimde. Kadronun gençleşmesi için de iyi olur şöyle 3-4 yıllık bi sözleşme Ayewle.

• Trabzonspor’da transfer çalışmaları hızıyla devam ediyor.

Bordo-Mavili takımın transfer komitesinde yer alan yöneticilerinden Başkan yardımcısı Ali Uzunay Haber61 Spor Servisine açıklamalarda bulundu.

Uzunay transfer çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada transferde birçok oyuncuyla görüşmelerimiz sürüyor. Stephane M’bia Trabzon’a geldi. Şehri gezdi ve görüşmemiz oldu. Biz oyuncuya bir teklif sunduk. Oyuncuya bizim dışımızda teklif yapan takımlar da oldu ama bunların hepsi yurt içinden. Galatasaray’ın oyuncuya bir teklifi olmadığını belirten Uzunay şuanda oyuncu bize daha yakın görünüyor dedi.

Belfodil transferi içinde açıklamalarda bulunan Uzunay bizim görüştüğümüz oyunculardan sadece biri ilerleyen günlerde bu oyuncuyla ilgili durumda netlik kazanır dedi.
    kaynak haber61 yani güvenilir olabilir yerel medya

• Beşiktaş'ın da listesinde olan Pereira'dan Devler Ligi şartı

Beşiktaş, Benfica ile sözleşmesi ay sonunda bitecek olan Uruguaylı sağ bek için nabız yokluyor. 30 yaşındaki oyuncu Devler Ligi’nde yer alacak bir takım istiyor.
    Beşiktaş’ta transfer için ön çalışmalar sürüyor. Benfica’nın Uruguaylı sağ beki Maxi Pereira da listede.
    Sözleşmesi 30 Haziran’da bitecek olan ismin bonservisi yok. 30 yaşındaki oyuncu, 8 yıldır formasını giydiği Benfica’yla yeni kontrat için görüşme yapmadan, 7 Haziran’da Guatemala ile hazırlık maçı yapacak Uruguay’ın kampına katıldı.

TALİBİ ÇOK

Pereira, Uruguay’a menajerini de çağırdı. Hedefi ise Şampiyonlar Ligi’nde oynayan bir takıma gitmek. Arsenal, Liverpool, Juventus ve Roma da istiyor.
    Bugün

Yönetim ayakta mı uyuyor teklif yapsalar Bjk'den önce burayı ister tabi ki.

• Galatasaray transferde saldırıyor

Önce 4. yıldızı takan Galatasaray, şimdi de Şampiyonlar Ligi'nde tarih yazmak için transferin yıldızlarına sarıldı. Listede İbrahimovic'ten Ayew'e kadar birçok önemli isim var.

Forvet adayları: Zlatan İbrahimovic, Podolski ve Pierre Gignac

Galatasaraylılar’ın gönlünde yatan Aslan elbette Zlatan İbrahimovic. Yönetim şampiyonluğu ve 4. yıldızı taçlandırmak, Şampiyonlar Ligi’nde başarılı olmak adına imkanları İsveçli golcü için zorlayacak ama olası bir olumsuzluğa karşın alternatifleri de hazırlıyor. İnter’de mutsuz olan ve Arsenal’in satış listesindeki Podolski’nin yanına bir tanıdık oyuncunun daha adı yazıldı: Pierre Gignac. Lorient ve Toulouse’tan sonra şimdi de Marsilya forması giyen ve ilk kez ülke dışına çıkma heyecanı yaşayan 29 yaşındaki forvetin şartları araştırılıyor.

Orta saha adayları: Andre Ayew, Ozan Tufan ve de Jong

Galatasaray, Melo gitse de kalsa da orta alanın hem ortasına hem de kanatlarına takviye yapacak. Melo ayrılığı için düşünülen isim, oyun tarzıyla da Brezilyalı futbolcuya çok benzeyen Milan’ın 30 yaşındaki deneyimli oyuncusu Nigel de Jong. Orta alanın her bölgesinde görev yapabilen Bursasporlu Ozan Tufan da Aslan’ın radarında. Cim Bom’un listesinde olan ve bonservis bedeli bulunan ender oyunculardan biri. Fakat genç yaşı ve her geçen gün aşama kaydediyor olması, Ozan Tufan’a verilecek parayı sorun olmaktan çıkarıyor. Hücum gücüne büyük katkı yapabilecek bir başka yıldız ise Andre Ayew... Marsilya’nın 25 yaşındaki sol açığı, transfer harekatında öncelikli durumda.

Stoper adayları: Ron Vlaar ve Serdar Aziz

Semih’e İnter’den gelen sürpriz transfer teklifi, hem oyuncunun hem de Galatasaray’ın aklını karıştırdı. Yönetim, İtalyanlar’ın genç futbolcu için gözden çıkardığı 7 milyon Euro’yu (21 milyon TL) gündemdeki diğer transferlerde kullanmayı düşünüyor. Aston Villa’dan ayrılan Ron Vlaar (30) ve Bursaspor’un başarılı stoperi Serdar Aziz, Sarı-Kırmızılılar’ın en ciddi adayları.

Sağ bek adayları: Maxi Pereira ve Glen Johnson

Yönetimin tavrı kaptan Sabri Sarıoğlu’nun kalmasından yana ama ideal kadro için savunmanın sağına da transfer yapılacak. Liverpool ile sözleşmesi biten ve yeni teklifleri değerlendirmeye başlayan 30 yaşındaki Glen Johnson, Cim Bom’da favori aday. İngiliz oyuncunun alternatifi de bir başka usta ayak Maxi Pereira. Onun da Benfica ile mukavelesi bitti, Şampiyonlar Ligi’nde boy gösteren bir takım istediğini dile getirdi.

Fanatik

• Beyler ıssız bırakmayın konuyu Fener'in konusu çok canlı sıkıldım ben buralarda

• podolskiye bonservis ödenmesine karşıyım.
  • Beyler podolski yerine ayew daha iyi olmaz mı genç daha 25 yaşında hem kadroyuda gençleştiririz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jonny_J

podolskiye bonservis ödenmesine karşıyım.

Aynen 9 milyon Pound yani 12.6 milyon euro konuşuluyor. Onun yerine bonservissiz Konoplyanka ve Ayew'e yönelmek çok daha mantıklı olur.

• Ya bu Dursundan yeminle bi cacık olmaz illa bu oyuncular kapılıcak son haftaya kalıcak ordanda anadolu topçusu alıp dönemi kapatıcaklar.Şimdiye podolski yada ayew,gıgnac,maxi ve mbia yla anlaşılmalıydı yönetim uyuyor daha çoğunun bu oyunculardan haberi bile yoktur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Beyler ıssız bırakmayın konuyu Fener'in konusu çok canlı sıkıldım ben buralarda

gscimbombom forumu var aktif, burası çok boş.

• quote:

Orijinalden alıntı: duetyo

quote:

Beyler ıssız bırakmayın konuyu Fener'in konusu çok canlı sıkıldım ben buralarda

gscimbombom forumu var aktif, burası çok boş.

gscimbom'muş

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.