Şimdi Ara

Galatasaray 2015/2016 Sezonu Genel Tartışma ve Transfer Konusu (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49.245
Cevap
147
Favori
1.222.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rovasatacekenmanda R kullanıcısına yanıt
    bu tarz futbolcular reklamlardan daha fazla kazanırlar bir reklamda alırlar o parayı.cr7 yılda 100 milyon alıyor . ibra psg gibi avrupanın göbeginde mi kalsa daha cok reklamda oynar Tr 'de mi ? sneijder 3.5 milyon euro alırken ibra 14 milyon euro alıyor ne vergisinden bahsediyon sen.
  • Torres gelecek galiba , gelirse efsane olur bence , solda Podoslki ortada Sneijder sağda Bruma ilerde Torres

• quote:

Orijinalden alıntı: Magilum

Duyumcu,

Aşkın Ateş @AskinAtes29
    "İngiltere'den şu ana kadar adı basina sızmayan bi forvet ile de görüşmeler devam ediyor. İlk tercih o.Olmazsa diğer isimlere öncelik verilir"

"Gignac için daha önce dediğim gibi menajerler önerdi. Rakamsal olarak arada ciddi farklar var. İndirime gitmesi şart."

"Podolski devre arasında ikna edilmişti zaten. Arsenal ile pazarliklar devam ediyor."

Bu kişiyi takip ederim. Dedikleri çıkar. Çok konuşmaz, az ve öz konuşur.

Buradan çıkartılacak sonuç Podolski gelirse yanında golcü de gelecek. Gignac için bazı yerlerde biz 2 küsür vermişiz, o 3 küsür istiyor gibi birşeyler deniyordu. Aradaki farktan kasıt bu herhalde. Ama imza parası falanda istiyorsa fark daha çok olabilir tabi. İngiltere de bize uygun lig ama Fransa liginde başarılı olan genelde burada da başarılı oluyor. Gignac gelirse iş yapar bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: badangel01

bu tarz futbolcular reklamlardan daha fazla kazanırlar bir reklamda alırlar o parayı.cr7 yılda 100 milyon alıyor . ibra psg gibi avrupanın göbeginde mi kalsa daha cok reklamda oynar Tr 'de mi ? sneijder 3.5 milyon euro alırken ibra 14 milyon euro alıyor ne vergisinden bahsediyon sen.

Fransa'da futbolculardan alınan vergi oranı %70 civarı diye duymuştum ama doğru mu bilemem

yani ''belki'' 14 x 7 = 9,8 düz hesap 10 m eu vergi hesabı vardır hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecrübe17

biliyorum eksi alacak ama şampiyonlar ligi için kadro kurdum

ibra
    podolski arda
    sneijder

melo selçuk

coentrao semih kompany sabri

muslera

Sağbeke sabri gitmemiş bayernden lahm ıda almalıyız

• Başbakan Pirlo kullanıcısına yanıt
    fazla açılmayalım dedim

• the_japan kullanıcısına yanıt
    keske böyle birşey Tr ' de yapsa .futbol belki ozaman gelişmeye başlar.buraya top oynamak icin gelenler gelse keşke para icin gelenler defolup gitse.
  • rovasatacekenmanda R kullanıcısına yanıt
    Bunu herkes yanlış biliyor tvde cahil cahil konuşan yorumcuların lafları yanıltıyor insanları.Şu kadarı vergi mergi deniyor da dunyanın hiçbiryerinde oyuncu vergisini kendi ödemez.Klup öder oyuncunun eline anlaştıkları para geçer.12m euro alıyor sonra para hesabına gelince gidip yarısını vergi dairesine havale yapmıyor.12m euro alıyor ise eline 12 geçer.Vergi ilgilendirmez oyuncuyu
  • Ünal başkanı özledim yeminle ya Sneijder,drogba hatta muslera bu adama ne kadarda sallasalar adamın hakkı ödenmez şuan takımın başında olsaydı zlatan için çok net konuşurdu ya ilgileniyoruz ya ilgilenmiyoruz derdi ama 4.yıldızı o başkan iken alsaydık şuan %80 zlatanı getirmişti yada onun denginde birisini bu dursun denen adamı hiç sevmedim gözümde tutmadı şampiyonluk kutlamasında bile anlaşılmasına rağmen ali dürüst ve albayrak çıkmadı kendisi bir halt yapmış gibi çıktı kutladı bence önümüzdeki ilk 2 sezon felaketler bizi bekliyor hazır olun kusura bakmayın ama kadromuz gerçekten çöp burak umut olcan neyimle gitmez bu kadro
  • quote:

Orijinalden alıntı: LKLC

quote:

Duyumcu,

Aşkın Ateş ‏@AskinAtes29
    "İngiltere'den şu ana kadar adı basina sızmayan bi forvet ile de görüşmeler devam ediyor. İlk tercih o.Olmazsa diğer isimlere öncelik verilir"

"Gignac için daha önce dediğim gibi menajerler önerdi. Rakamsal olarak arada ciddi farklar var. İndirime gitmesi şart."

"Podolski devre arasında ikna edilmişti zaten. Arsenal ile pazarliklar devam ediyor."

Benteke hayirli olsun...

Bir an Benteke'nin bize geldiğini hayal ettim... Keşke gelse be, tek başına burak+umut x2'den fazlasını yapar.

• 29-30 yaşlarında, İngiltere'den ve gerçekçi olursak:
    Darren Bent. s. s

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benteke 30-40m olduğu için yerine Teneke gelmiş ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Duyumcu,

Aşkın Ateş @AskinAtes29

Bu kişiyi takip ederim. Dedikleri çıkar. Çok konuşmaz, az ve öz konuşur.

Buradan çıkartılacak sonuç Podolski gelirse yanında golcü de gelecek. Gignac için bazı yerlerde biz 2 küsür vermişiz, o 3 küsür istiyor gibi birşeyler deniyordu. Aradaki farktan kasıt bu herhalde. Ama imza parası falanda istiyorsa fark daha çok olabilir tabi. İngiltere de bize uygun lig ama Fransa liginde başarılı olan genelde burada da başarılı oluyor. Gignac gelirse iş yapar bence.

Ya 1 milyonun muhabbetini yapmasınlar. Kadroyu çöplerle doldururken milyonları hesap etmeyen takımım, iyi bir oyuncu alınırken 500 bin, 1 milyonun peşine takılıyorlar. Aynı şeyi Sneijder'in yeni sözleşmesinde de yaparlar şimdi. Ontivero'ya 2 milyon, Hayeoviç'e 3,5 milyon bonservis veren takımım, bir zahmet 2-3 milyonda imza parası versin, bonservis gibi düşünelim onu.
    2-3 Milton euro bonservis ile hangi forveti alabiliyorsun?

• torres veya ibra

sol açığa polodski sağda zaten yasin var.
    sneijder
    selçuk melo
    defansa azıcık katkı yapılsa tamamdır takım. 4 adet ilk 11 transferi lazım bize

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence transferlerden once onumuzdeki sezon takimin hangi dizilisle oynayacaginin bilinmesi lazim. Eger 4-2-3-1 sistemiyle oynanacaksa iyi bir forvet almak için Burakı satmak gerekir. Burak satılamazsa iyi bir kanat-forvet almak gerekir diye düşünüyorum. Misal Podolski geldi diyelim 4-2-3-1 de hem sol kanatta oynar hem de forvette oynar. Burak kalacaksa bizim bunun gibi adamlara yönelmemiz lazim. Ayrica sağ bek ve sol bek alınmasi da kesinlikle gerekli. Fenerbahceyi ornek verecek olursam bu sene les oynamasina ragmen bekleri sayesinde sampiyonluk yarisinin icinde oldu. Ozet gececek olursak ust duzey bir kanat-forvet, iki tane saglam bek bir de yedek kaleci lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

Andre Silva(Porto II'deymiş)
    Bryan Rochez
    uyuma yönetim!

Yeter be kardeşim.Cidden yeter.FM oynamıyorsun git kaldır kafanı sosyalleş biraz, 1 saatte 10 tane yorum atmışsın ama izlediğin adam sayısı 0.

Eksi manyağı olucaksın haberin yok

Ne saçmalıyorsun yorumlarımı abuk subuk olursan böyle anlarsın. Fm'den bakmadım saçmalamanın da lüzumu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arnavut7

quote:

Orijinalden alıntı: ne diyorum

Umut Olcan burak aydın pandev dzemaili g.zan bunlar derhal gönderilmeli..

Umut, Olcan ve Burak kalmalı bence. Bu listeye eklenmesi gereken iki oyuncu daha var: Sinan Bolat ve Eray

Stoper, sağ bek, bir kanat oyuncusu (amrabat kalırsa gerek duymayız), forvet ve iki yedek kaleci lazım

melo giderse o bölgeye iyi bir oyuncu alınmalı diye düşünüyorum

Aynen onları unutmuşum sinan ve eray ve ve yekta kesinlikle gönderilmeli bunlar. Gignac ve podolski alınmalı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

Andre Silva(Porto II'deymiş)
    Bryan Rochez
    uyuma yönetim!

Yeter be kardeşim.Cidden yeter.FM oynamıyorsun git kaldır kafanı sosyalleş biraz, 1 saatte 10 tane yorum atmışsın ama izlediğin adam sayısı 0.

Eksi manyağı olucaksın haberin yok

Ayrıca istediğiniz kadar eksileyebilirsiniz sıkıntı yok ben kendi görüşümü dile getiriyorum yoksa artilanmak için mesaj atmayı ben de biliyorum.
    Anlamayan arkadaşlar için söyleyeyim, u20 dünya kupasını takip ediyorum. Bu adamları da eğer 14 kişilik kontenjanın 11'u falan dolduralacaksa bari böyle ucuzlarından 1-2 genç alsınlar ya da alıp kiralasınlar diye yazdım. Merak etmeyin, Avrupa'da veya ligde yazdığım bu oyuncularla oynayacağımızı düşünecek kadar salak, futbol cahili, troll ve FM'ci bir insan değilim.
    Ayrıca fm oynayınca noluyor anlamıyorum. Bazıları oyunu beceremediği için, bazıları ego tatmini için, bazıları oyunu tam bilmediği için gelip burada fm oynayanlara ergen muamelesi yapıyor. Evet fm oynuyorum, hatta yıllardan beri oynuyorum ve en zevk aldığım 2-3 oyundan birisi. Ama gelip de buraya veya başka bir yere
    bir tane bile Fm'den oyuncu yazmadım. Ben bilmiyor muyum Gignac ile M.Pereira ile Vlaar ile Mbia ile Konoplyanka ile kadro yazmayı. Bu kadar hayalci olmayın. Şuraya Avrupa'nın iyi performans veren ön liberolarından yazıyorum, 2 dk sonra eksi yiyorum. Eksileyenler de adamın adını bilmediği için eksi atıyor. Bu konudan kaç kişi Avrupa Liglerindeki orta seviye takımları takip ediyor? Kaç kişi Allan denen adamı, Modeste denen adamı izledi? 2 elin parmaklarını geçer mi? Kimse takip etmek zorunda değil zaten izlemiyorsan da burada hebele hübele yapmayacaksın bu kadar basit.
    Tekrar söyleyeyim, ben yazdığım hiçbir şeyi hayali olarak yazmıyorum. Ama sizin şu yazdığınız Gignac'lı Mbia 'lı İbrahimovic'li Podolski'li Konoplyanka'lı kadrolar sadece Fm'de yapılır, oyunda bile bir sezonda yapılmıyor. Bu oyunculardan ancak 1-2 tanesinin gelebileceğini siz de biliyorsunuz.

• Joachim Löw’den Galatasaray’a transfer kıyağı!
    Hemen hemen her transfer döneminde Galatasaray’ın gündemine gelen Lukas Podolski için bu kez iş ciddiye bindi. Sarı-kırmızılı takımın çiçeği burnunda yeni başkanı Dursun Özbek’in Hamza…

Joachim Löw’den Galatasaray’a transfer kıyağı!
    Hemen hemen her transfer döneminde Galatasaray’ın gündemine gelen Lukas Podolski için bu kez iş ciddiye bindi. Sarı-kırmızılı takımın çiçeği burnunda yeni başkanı Dursun Özbek’in Hamza Hamzaoğlu’na şampiyonluk hediyesi olarak düşündüğü ismin Lukas Podolski olduğu ortaya çıkarken, genç teknik adamın da bu isme onay verdiği bildirildi. Alman oyuncunun da oynayabileceği bir takıma gitmek istediği ve Galatasaray’a oldukça sıcak baktığı öğrenildi.

Löw’den Galatasaray önerisi!

Arsenal’de ve devre arasında kiralık olarak gittiği Inter’de formaya hasret kalan Podolski, Almanya milli takımından da uzaklaştı. Euro 2016’da Almanya formasını giymek isteyen Podolski’ye Löw’ün de ”sürekli oynayabileceğin takıma gitmelisin. Galatasaray senin için iyi bir seçenek olabilir” diyerek tavsiyelerde bulunduğu ortaya çıktı.

3 yıllık teklif yapılacak!

Galatasaray yönetiminin Lukas Podolski’ye senelik 2.5 milyon Euro’dan 3 yıllık bir teklif sunmaya hazırlandığı ve sıcak temasın kupa finalinden sonra başlayacağı bildirildi.

KAYNAK: Fotospor

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.