Şimdi Ara

[Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY - (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90.244
Cevap
109
Favori
3.247.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GANN1CUS

quote:

Orijinalden alıntı: Plexicroma

Gomis'le ilgileniyormuşuz. Gomis'in Eren'den farkı ne peki? Orta gelecek kafa vurursa gol. En az Eren kadar yavaş bir adam. Fiyasko transferler bizi bekliyor yine

Nasıl forvet istiyorsun isim ver

Hızlı forvete ihtiyacımız var bence.
  • Tamam isim ver
  • 5 falan veren varsa kesinlikle satılması gerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yonetim oldugu surece forma falan almayin. Cok buyuk bir basarimiz varmis gibi 179 tl yapmis utanmazlar. Türk bayragimizi bile kaybettik be yaziklar olsun

• Beyler sizce 2 yıllık derbi hasretimiz nasıl son bulacak ? Dursun gittiğinde düzelir mi ?

http://www.cnnturk.com/spor/futbol/galatasaray-yaklasik-2-yildir-derbi-kazanamiyor

• Formalara bak ya ne kadar kötü. Sene 2017, ne kadar zor olabilir ki bu işi taraftara sormak? Herkese değil tabi, GSStore'dan belirli bir alışveriş yapan kitleye sor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machan

quote:

Orijinalden alıntı: saimertug

quote:

Orijinalden alıntı: Irreplaceable

Hay Allah cezalarını versin ya yeni formalar ne öyle ?

Link var mı hocam merak ettim de?

Gör bak gs kimlerin elinde.
    [Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY -

Beyaz forma iyi olmuş beğendim.

• Utanmazlar birde 180 TL fiyat bicmis :D

• Gomis iyi forvettir beyler, hızlıdır da.. pes 13 te lyonu alma sebebimdi:)

• Leipzig Bruma için 15 m euro'luk transfer teklifinde bulunmuş. Yönetim yüzünden Bruma'yı bedava elimizden kaçıracağız diye satmamız mantıklı geliyor, umarım daha fazla bedele satma imkanı olur fakat o parayı yine bunlar harcayacağı için üzülüyorum.
  • Negredo resmî hesaplarından kulübüne veda mesajı yayınlamış acaba bizemi gelecek ? Gelse iş yaparmı onuda bilmiyoruz ancak keşke gomis gelse. Valla 2 senedir digitürk aboneliğim var ilk sene kötüydük sonra dedim seneye iyi olcaz iptal etmim aboneliği ama bu senede berbat bir sezondu. Şimdide seneye umutluyum bu başkanın sözünden güven olmaz ama yıldız sözü verdi erken transfer bitirme açıklamaları yapıyor bu bile seneyede aboneliği iptal etmememe bir sebep ama bilmiyorum. İnşallah bu sene transferlerle herkesin bizi konuşacağı bir sezon olur. Ffp miz ve mali bilançomuz bu sene ciddi anlamda kontrol altına alınmıştır olumlu yönde kulübün zararı ciddi anlamda kara geçiyor bu güzel bir gelişme bakalım inşallah güzel şeyler olacak bu kara günler geride kalacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Leipzig Bruma için 15 m euro'luk transfer teklifinde bulunmuş. Yönetim yüzünden Bruma'yı bedava elimizden kaçıracağız diye satmamız mantıklı geliyor, umarım daha fazla bedele satma imkanı olur fakat o parayı yine bunlar harcayacağı için üzülüyorum.

Adamın yeni sözleşme imzalaması durumunda bile serbest kalma maddesi 20 milyon euro olacak. 1 yıllık sözleşmesi kalan imza atmayan yanaşamayan birine mi 15 milyon euro verecekler.
  • quote:

Leipzig Bruma için 15 m euro'luk transfer teklifinde bulunmuş. Yönetim yüzünden Bruma'yı bedava elimizden kaçıracağız diye satmamız mantıklı geliyor, umarım daha fazla bedele satma imkanı olur fakat o parayı yine bunlar harcayacağı için üzülüyorum.

Yüksek bir bedel değil bence, zaten 12 Milyon Euro'ya almadık mı?
  • quote:

Sat sat sat...
  • https://twitter.com/CimbomluBob/status/867429954543378432

Bu arada formalar leş.

Formalara bakıp gelecek sezonun nasıl olacağını az çok anlarsınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe Taraftarı

quote:

Adamın yeni sözleşme imzalaması durumunda bile serbest kalma maddesi 20 milyon euro olacak. 1 yıllık sözleşmesi kalan imza atmayan yanaşamayan birine mi 15 milyon euro verecekler.

Muhtemelen yeni sözleşme imzalamadan anlaşmak istiyorlar, aksi takdirde 1 sezon bekleyip bedava alabilirler fakat o zaman rakipleri çok daha fazla olur. Bruma kendi yaş grubunda önemli bir yetenek ve talipleri çok olacaktır hele bedava konumuna düşerse...

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

Yüksek bir bedel değil bence, zaten 12 Milyon Euro'ya almadık mı?

Bruma'nın sözleşmesi seneye bitiyor, adamların en büyük avantajı o ve Bruma sözleşmeye yanaşmazsa bu yaz sattılar sattılar yoksa bedavaya gidecek...

Bruma ve onu almak isteyenlerde bu durumun farkında, o sebeple acele edip ya sözleşme yenilememiz lazım ya bu yaz satmamız gerek...

• gomis seri oyuncu dripling özelliği var doğru yerde bekliyor , eren de aslında iyi kasımpaşada ki perfonmasını hatırlarsınız ama adam çok sakatlık yaşadı takımda kötü olunca ne yapsın
  • bizimkiler bruma için 20 milyon istiyormuş, bu fiyata satarlarsa büyük başarı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.