Şimdi Ara

[Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY - (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90.244
Cevap
109
Favori
3.247.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok mu bir tane Milan Baroş gibi forvet hızlı, yırtıcı, golü koklayıp bulduğunu atan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

Visca % 99,8 bizde. Hayırlı olsun.

Nerden çıktı
  • Önümüzdeki sezon mümkün olduğunda az transfer yapmalı takım. Yeni gelecek yönetime sıcak para sağlamak için bu şart.

Kaleciler: Muslera , Cenk. ( İsmail Çipe ve ya Eray 3. kaleci )

Stoperler: Ahmet, Serdar, Semih , Koray ( Balta kalırsa 5. yedek olur. Chedjou'ya güle güle )

Sol bek: Carole , Linnes , Tarık

Sağ bek: Cavanda , Salih ( Sabri'ye güle güle )

Ön libero : Jong, Donk

Merkez ortaha: Selçuk , Tolga , Josue ayarında kiralık bi oyuncu.

On numara : Sneijder , Emrah Başşan

Sol kanat: Bruma , Garry R.

Sağ kanat : Sinan , bi tane kiralık oyuncu ( Yasin'e güle güle )

Santrafor: Eren, bi tane kiralık oyuncu.

Boktan bi kadro oldu, farkındayım ama alacakları adamları 2 sezondur görüyoruz. Haybeye para saçacaklarına hiç transfer yapmasınlar, yapacaklarsa da 1 sezonluk kiralık alsınlar ki 2019'a girerken kesenin ağzını açıp takımı baştan kurabilelim.

• yasi gitmez bu sezon skor yönünden katkıda sağladı üstelik zamda yapıldı adama

ama bu eski #23 numara yasinin döndüğünü KANITLAMAZ
  • Lider stoper, clichy,visca,levia,gomis,denayer.

Denayer-serdar-stoper-clichy

-----------levia--------selcuk------------

Visca------sneijder-------bruma--

-------------gomis----------

Zor transferler öylesine yazdım visca'yi alamayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gomis'i alabilirlerse iyi iş yapacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Gomis'i alabilirlerse iyi iş yapacağını düşünüyorum.

Gomis ile her konuda anlaşma sağlandı. Transferin önümüzdeki günlerde sonuçlanması bekleniyor. (NTVSpor)

• quote:

Orijinalden alıntı: GANN1CUS

quote:

Gomis ile her konuda anlaşma sağlandı. Transferin önümüzdeki günlerde sonuçlanması bekleniyor. (NTVSpor)

Bruma'dan 15-18 arası bir bonservis gelirse baya iyi olur, iyi kullanılırsa çok sağlam bir kadro kurulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GANN1CUS

quote:

Gomis kötü oyuncu diyemeyiz ama fransa dışında da hiçbir halt yapamadı buda bir gerçek.

Bence Martinezi beklemeleri gerekirdi. Hemde 1 sene kiralık olacak sadece maaş yükü olacak. Bu sene götürse yeter. En akıllıca transfer bu olurdu.

Gomis belkide müthiş faydalı olacak birşey diyemem ama görünen o ki yönetim değişecek, yönetim değişirse TD değişir. (Albayrak, Ali Dürüst gelirse Terimi getirirler.)

Yazık olacak paraya..

Bu arada Artık Bruma yazmayın kadrolara adam gidecek, bi zahmette defolup gitsin.

ManCity, Clicy ile Navası salmış. Brumayı sat. Sağ açık arıyordun al sana Navas . Tecrübeli gerekirse forvet arkası 10 numara oynar.

Beke de Clicy al. Seni bu 2si rahat 2-3 sene götürür.

• quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

Leipzig Bruma için 15 m euro'luk transfer teklifinde bulunmuş. Yönetim yüzünden Bruma'yı bedava elimizden kaçıracağız diye satmamız mantıklı geliyor, umarım daha fazla bedele satma imkanı olur fakat o parayı yine bunlar harcayacağı için üzülüyorum.

Yüksek bir bedel değil bence, zaten 12 Milyon Euro'ya almadık mı?

Bruma'nın sözleşmesi seneye bitiyor, adamların en büyük avantajı o ve Bruma sözleşmeye yanaşmazsa bu yaz sattılar sattılar yoksa bedavaya gidecek...

Bruma ve onu almak isteyenlerde bu durumun farkında, o sebeple acele edip ya sözleşme yenilememiz lazım ya bu yaz satmamız gerek...

Bu detayı bilmiyordum, eğer seneye bitiyorsa o zaman haklısınız; ama bu sefer de şu soru akla geliyor: Neden bir sene beklemiyorlar da bu kadar para veriyorlar?

• 30 yaş üstü futbolcu alınıyorsa mutlaka kiralık olarak alınmalı.
  • Büyük ihtimalle Gomis gelecek gibi gözüküyor. Ondan patlayıcı savunma arkası koşular veya 1-2 kişiye çalım atıp fantastik goller atması bekleniyorsa büyük hata olur. Bu seneki sistem ya da sistemsizlik devam ederse Gomis'e de çok sövülür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

Visca % 99,8 bizde. Hayırlı olsun.

Ben de böyle düşünüyorum. Bruma 10 - 14 arası satılacak. (Gelen tepkilere karşı oyuncu gitmek istedi,yapacak birşeyimiz yoktu denilecek.)
    7 - 10 milyon euro arası bir paraya Visca alınacak. Büyük ihtimalle de bu transfer beklenen etkiyi sağlamayacak, tutmayacak.
  • Aslında para yok değil. Fikret Orman, Ünal Aysal tarzı iş bilen yöneticiler olsa, eldeki para edecek oyuncuları (5 edecek adamı 10'a satıp) güzel bir kadro oluşturabilir. (2011 sezonu benzeri)

Sol stoper Mangala (Kiralık)
    Sağ stoper Benatia (Kiralık) yada bonservissiz Khacheridi
    Sağ bek Zaba (Bonservissiz)
    Sol bek Abdul Rahman Baba (Kiralık)

Orta saha Cheikh Ndoye (Bonservissiz)
    Orta saha Moussa Sissoko

Forvet Jackson Martinez yada Mario Gomez

Lig için hiç fena değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 26 Mayıs 2017; 5:31:28 >
  • Bruma 18

Sneijder 4-5

Yasin 2-3

Satilsa

Gomis,Clichy,Visca,Delaney,Mangala alsalar on numara olur

• gomisin ritim bozukluğu olayı nedir abi çok mu riskli ya şüphelendim
  • .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Leipzig Bruma için 15 m euro'luk transfer teklifinde bulunmuş. Yönetim yüzünden Bruma'yı bedava elimizden kaçıracağız diye satmamız mantıklı geliyor, umarım daha fazla bedele satma imkanı olur fakat o parayı yine bunlar harcayacağı için üzülüyorum.

Yüksek bir bedel değil bence, zaten 12 Milyon Euro'ya almadık mı?

Bruma'nın sözleşmesi seneye bitiyor, adamların en büyük avantajı o ve Bruma sözleşmeye yanaşmazsa bu yaz sattılar sattılar yoksa bedavaya gidecek...

Bruma ve onu almak isteyenlerde bu durumun farkında, o sebeple acele edip ya sözleşme yenilememiz lazım ya bu yaz satmamız gerek...

Bu detayı bilmiyordum, eğer seneye bitiyorsa o zaman haklısınız; ama bu sefer de şu soru akla geliyor: Neden bir sene beklemiyorlar da bu kadar para veriyorlar?

Onunda sebebi şu; şimdi pazarlık yapmanız gereken tek yer Galatasaray, fakat Bruma 1 sene sonra bedava konumuna gelince çok fazla rakibiniz olacak ve Futbolcu için daha fazla alternatif olacak...Bu durumda Bruma'yı ikna etmek daha zor olur.

Şimdi 15 m euro verip olayı bitirmek daha cazip geliyor, zaten sponsor desteği olan bir kulüp yani para kaynakları iyi...

• Sneijderi 4-5e satip yerine 4milyon+3oyuncu verip serdar azizi mi alalim?

Saniyorsunuz ki 4milyona bu yonetim sneijderin yerini doldurur. Ruyanizda gorursunuz.

Bu seneki transferler'

Cavanda

Eren

Ahmet

Serdar

Gary

Josue

Bu adamlarin hangisinden verim aldik? Hepsi cok oglu cop. Yonetim brumayi da sneijderi de satip bunlar gibi coplerle doldurursa takimi seneye kume savasi veririz.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.