Şimdi Ara

[Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY - (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90.244
Cevap
109
Favori
3.247.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IspanakLord

Fransa marsilya iş seyahatim yeni bitti gomesin menajerinin ahbabının da arasında olduğu bir grupla yemek yedik hoşsohbet olduğum için işi cimboma ve transfere getirdim. Gomes 3 senelik yıllığı 2.2 den imzayı atmaya geliyor

Evet transfer sezonu resmi olarak açılmıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irreplaceable

Adı bizimle anılan Sağ bek var mı ?

Paok'tan Leo Matos'un ve Manu'dan Darmian isimlerini duydum.

• quote:

Orijinalden alıntı: efe.77

gomisin ritim bozukluğu olayı nedir abi çok mu riskli ya şüphelendim

Ağır fiziksel yada duygusal stres altında beyne yeterince kan gitmiyor ve mavi ekran verip bayılıyor. Hayati tehlikesi yok, olsa doktorlar oynamasına izin vermezdi zaten. Zaten çok sık olan bir şey değil, son 3-4 sezonda bir kez oldu sadece.

Son bayıldığı seferde çok yakın bir akrabasını kaybetmişti sanırım öyle bir durum vardı. Duygusal stresten kaynaklandı yani, öyle kötü bir şey yaşamazsa bir şey olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

quote:

Orijinalden alıntı: efe.77

gomisin ritim bozukluğu olayı nedir abi çok mu riskli ya şüphelendim

Ağır fiziksel yada duygusal stres altında beyne yeterince kan gitmiyor ve mavi ekran verip bayılıyor. Hayati tehlikesi yok, olsa doktorlar oynamasına izin vermezdi zaten. Zaten çok sık olan bir şey değil, son 3-4 sezonda bir kez oldu sadece.

Son bayıldığı seferde çok yakın bir akrabasını kaybetmişti sanırım öyle bir durum vardı. Duygusal stresten kaynaklandı yani, öyle kötü bir şey yaşamazsa bir şey olmaz.

Yalnız ritim bozukluğu olayının çok farklı çeşitleri var,futbolcu için sıkıntı olabilir.

• gs stad isimlerindeki arena kelimesini değiştiren ilk kulüp olmuş. arena yerine stadyumu eklemiş "Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu" olmuş hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: PolisBey

Gs iyi transferler yaparsa 2.olabilecegini dusunuyorum

niye seneye trabzonmu şampiyon olacak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

quote:

Son 2 sezondur boyle deyip bizim sampiyonlugumuzu izliyosunuz.Sizde haklisiniz yoksa nasil futboldan sogumadan bizimle tartisacaksiniz demi =)

• Olmaz da olaki son hafta FB Adanaspor'a takıldı, biz ligi 3. bitirdik. Avrupa Ligi ön elemesi oynayacaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GЅ

Olmaz da olaki son hafta FB Adanaspor'a takıldı, biz ligi 3. bitirdik. Avrupa Ligi ön elemesi oynayacaz mı?

Oynamayacaksınız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

quote:

Son 2 sezondur boyle deyip bizim sampiyonlugumuzu izliyosunuz.Sizde haklisiniz yoksa nasil futboldan sogumadan bizimle tartisacaksiniz demi =)

bizde şampiyonlukta kupada çok. merak etme. Sayıları öğrenmeni tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

Napoli Sportif Direktörü Stefano Antonelli tecrübeli savunmacının Galatasaray’a transfer olacağını belirtti.

İtalyan radyosu Radio Crc’ye konuşan Napoli sportif direktörü, “birçok Avrupa takımı tarafından isteniyor. Fakat maalesef bizim takımımızda biraz geri planda. Chiriches bu yaz Türkiye’ye gidecek muhtemel adresi de Galatasaray olacak çünkü orada da önemli bir pazarı var” ifadelerini kullandı.

Yanlış isim bence. Daha güçlü bir isim lazım. Tek bi adam lazım. Kompany gibi. Ahmet, Serdar yetersiz değil yanına sağlam isim lazım
  • Beyler yavaştan yeni sezon hazırlıkları başlıyor, beklentiniz var mı bu yönetimden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Beyler yavaştan yeni sezon hazırlıkları başlıyor, beklentiniz var mı bu yönetimden ?

Yok.
  • quote:

Beyler yavaştan yeni sezon hazırlıkları başlıyor, beklentiniz var mı bu yönetimden ?

Yönetimden yok. Yeni sezonda da saçma sapan hatalar yapacaklar.

Ancak elimecbur iyi transferler yapacaklar isim transferler. Ondan takım adam akıllı top oynayabilir. Umarım tabi.

Ancak saçma sapan isimler alınmasa bari.
  • sağ bek sagna veya zabaleta
    sol bek clichy
    forvet gomis
    stoper denayer
    ortasaha geovanni lo celso, asamoah, leiva
  • Okan Buruk Allah ne verdiyse yapıştırıyor. Adam 3-4 hafta önce gelse dipten alıp uefa kupasına katılmaya hak kazanacaklardı. Konyaya deplasmanda yerleştirmiş hemde 3-0

Göztepe değerini bilemedi hocanın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çapsız yönetimden nokta transfer bekleyemiyorum . Neyse önümüzdeki sezon bitse de kurtulsak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zabelata işi yaş west hama gitti oyuncu
  • quote:

Orijinalden alıntı: David Trezeguet

Okan Buruk Allah ne verdiyse yapıştırıyor. Adam 3-4 hafta önce gelse dipten alıp uefa kupasına katılmaya hak kazanacaklardı. Konyaya deplasmanda yerleştirmiş hemde 3-0

Ya Okan Buruk'u Göztepe ne diye yolladı ? Kötü futbol mu oynatıyordu ?

Tabi buradaki patlamaya çıkışa çokta aldanmamak gerek, dönem dönem anadoluda çoğu teknik adam bu tarz çıkışlar yapıyor. Mesela Sergen'in son Kayseri'ye gelişi çok etkiliydi fakat sonradan bi düşüş yaşadılar.

Okan Buruk'un çıkışı daha fena ama bekleyip görmek lazım, belki Tudor sonrası onu görürüz :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: David Trezeguet

Okan Buruk Allah ne verdiyse yapıştırıyor. Adam 3-4 hafta önce gelse dipten alıp uefa kupasına katılmaya hak kazanacaklardı. Konyaya deplasmanda yerleştirmiş hemde 3-0

Ya Okan Buruk'u Göztepe ne diye yolladı ? Kötü futbol mu oynatıyordu ?

Tabi buradaki patlamaya çıkışa çokta aldanmamak gerek, dönem dönem anadoluda çoğu teknik adam bu tarz çıkışlar yapıyor. Mesela Sergen'in son Kayseri'ye gelişi çok etkiliydi fakat sonradan bi düşüş yaşadılar.

Okan Buruk'un çıkışı daha fena ama bekleyip görmek lazım, belki Tudor sonrası onu görürüz :)

Göztepe de suç Okan hocada değil 2. Devre yönetimin yaptığı saçma transferleri kabak hocaya patladı :)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.