Şimdi Ara

[Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY - (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
90.244
Cevap
109
Favori
3.247.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GЅ

Önümüzdeki sezon mümkün olduğunda az transfer yapmalı takım. Yeni gelecek yönetime sıcak para sağlamak için bu şart.

Kaleciler: Muslera , Cenk. ( İsmail Çipe ve ya Eray 3. kaleci )

Stoperler: Ahmet, Serdar, Semih , Koray ( Balta kalırsa 5. yedek olur. Chedjou'ya güle güle )

Sol bek: Carole , Linnes , Tarık

Sağ bek: Cavanda , Salih ( Sabri'ye güle güle )

Ön libero : Jong, Donk

Merkez ortaha: Selçuk , Tolga , Josue ayarında kiralık bi oyuncu.

On numara : Sneijder , Emrah Başşan

Sol kanat: Bruma , Garry R.

Sağ kanat : Sinan , bi tane kiralık oyuncu ( Yasin'e güle güle )

Santrafor: Eren, bi tane kiralık oyuncu.

Boktan bi kadro oldu, farkındayım ama alacakları adamları 2 sezondur görüyoruz. Haybeye para saçacaklarına hiç transfer yapmasınlar, yapacaklarsa da 1 sezonluk kiralık alsınlar ki 2019'a girerken kesenin ağzını açıp takımı baştan kurabilelim.

Bende kiralık transfer konusuna sıcak bakıyorum dostum, hem riski hem maddi yükü az transferler oluyor. En büyük örnek Beşiktaş, adamları şampiyon yapan futbolcuların en önemlileri kiralık...

Dediğin gibi daha fazla maddi zarar vermeden, kulübü diğer yönetime devrederlerse en sağlıklısı olacak...

• Bafetimbi Gomis konusunda ciddi söylentiler var, son sezonunda Marsilya'da 34 maçta 21 gol 4 asistlik performansı var gayet iyi durumda...

31 yaşında en kötü ihtimalle 2 sezon oynar, daha fazlası için opsiyon koyulması gerek...Adaylar arasında en iyi performansa sahip forvet

Bekleyip görelim, sizler ne düşünüyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Bafetimbi Gomis konusunda ciddi söylentiler var, son sezonunda Marsilya'da 34 maçta 21 gol 4 asistlik performansı var gayet iyi durumda...

31 yaşında en kötü ihtimalle 2 sezon oynar, daha fazlası için opsiyon koyulması gerek...Adaylar arasında en iyi performansa sahip forvet

Bacca ile ikisini alsak keşke :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkanın Dursun Özbek olduğunu unutmayın geçen sene de Cenk Ergün ilgileniyordu bu işlerle bolca seyahat yapıyordu.Son dönemleri diye deli para harcayacaklar karşılığı alınır mı peki? Hiç sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pozitron~ -- 26 Mayıs 2017; 11:43:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

Başkanın Dursun Özbek olduğunu unutmayın geçen sene de Cenk Ergün ilgileniyordu bu işlerle bolca seyahat yapıyordu.Son dönemleri diye deli para harcayacaklar karşılığı alınır mı peki? Hiç sanmıyorum.

Bende bu durumdan korkuyorum, umarım taraftara şirin gözükmek adına saçmalıklar yapmazlar ve en az zararla diğer yönetime devrederler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IceWizardd

quote:

Bafetimbi Gomis konusunda ciddi söylentiler var, son sezonunda Marsilya'da 34 maçta 21 gol 4 asistlik performansı var gayet iyi durumda...

Bacca ile ikisini alsak keşke :D

Gomis ve Bacca iyi istatistikler ortaya koymuş, ikisini geçtim birini getirsek bile olur fakat Gomis bize daha yatkın gibi...

Bacca konusunu pek duymadım
  • Ünal Aysal iş bilen bir yönetici olsa takımı bu batağa sürüklemezdi. Kuliübünüz Avrupa'ya gidemiyor daha ne olsum

Bir fenerbahçeli olarak söylüyorum, oyuncu havuzunuz bizden daha iyi ve geniş. Gomis ismi geçiyor, olursa başarılı olur. Artı olarak ben Özbek'in bruma'yı satacağını düşünüorum. Ordan gelecek maddi kaynakla 2-3 alternatif alınır. Bal yapan bir kanat oyuncusuysa amaç visca çok iyi alternatif.

• Milan moratayı bitirmiş Bacca'da yolcuymuş
  • quote:

Gomis sadece fransada var başka yerde yok onuda gözardı etmemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

quote:

Gomis sadece fransada var başka yerde yok onuda gözardı etmemek lazım.

Açıkçası Gomis konusunda kafamda çok soru işareti var, böyle bir performans sonrasında Marsilya'nın havada kapması gerek yada onu kiralayan Swensea bırakmaması gerek... Her şeyden öte futbolcu piyasa yapmak yada iyi sözleşme kapmak için kasten görüşme yapıyor olabilir.

Bizim ligde öyle yada böyle iş yapar diye umuyorum ama dediğinde doğru Fransa dışında pekte etkisini gösterememiş.

• [Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY -

Yakıştı Adama forma 😂

• Maşallah konu ne kadar canlı

• Gomis

Coantro

Khacheridi

Vlad Chiriches

Delaney

Visca

Nokta transfer olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trebonianus -- 27 Mayıs 2017; 11:13:1 >
  • Adı bizimle anılan Sağ bek var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Trebonianus

Gomis

Coantro

Khacheridi

Vlad Chiriches

Delaney

Visca

Nokta transfer olur

Hiçbiri gelmez.
  • Serdar Gürler hayırlı olsun.
  • Menajer Bayram Tutumlu: "Cenk Ergün'e hoca nasıl diye sordum, 'Beğenmiyorum' dedi. O zaman hoca arayalım dedim 'Aman abi gizli olsun' dedi."

Bu adamın açıklamalarından sonra, benim artık umudum kalmadı.

Bu yönetimide gönderilmeyip ibra edilmesinin tek sebebi bu florya ve riva işlerinde develtin meselesi olduğu için dursun özbek'de bu görev ile oraya geldi.

Yazik

• Napoli Sportif Direktörü Stefano Antonelli tecrübeli savunmacının Galatasaray’a transfer olacağını belirtti.

İtalyan radyosu Radio Crc’ye konuşan Napoli sportif direktörü, “birçok Avrupa takımı tarafından isteniyor. Fakat maalesef bizim takımımızda biraz geri planda. Chiriches bu yaz Türkiye’ye gidecek muhtemel adresi de Galatasaray olacak çünkü orada da önemli bir pazarı var” ifadelerini kullandı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fransa marsilya iş seyahatim yeni bitti gomesin menajerinin ahbabının da arasında olduğu bir grupla yemek yedik hoşsohbet olduğum için işi cimboma ve transfere getirdim. Gomes 3 senelik yıllığı 2.2 den imzayı atmaya geliyor

• Ayrıca fransada gomes için bulunan yöneticilerle de konuşmamız esnasında öğrendim ki psgden matuidiyi bu sene kesin alıyoruz. Yönetici ahpaplarım beni pek sever zaten sürekli yemeğe davet ederim kendilerini.:-)2+1 anlaşıldı temmuz gibi istanbula gelir. :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IspanakLord -- 27 Mayıs 2017; 13:8:53 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.