Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87.310
Cevap
92
Favori
2.327.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaşlı taraftarların İnstagramda "Come To Beşiktaş" yorum bombardımanina tuttuğu Mandzukic rahatsız olup profilini yorumlara kapattı.

Mario Mandzukic'in İnstagramda tam 180 gönderisi var ve tüm paylaşımlarını üşenmeden yoruma kapadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [Galatasaray 2018/2019  Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23
    Hadi inşallah

• Ahmed Musayı umarım biz alırız. Fenerbahçe haberleri var. Biz istersek bizi tercih eder feneri ne yapsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünsenize Galatasaray'ın hucüm hattı Rodriguez, Ahmed Musa, Trezeguet. Rakip takımı otoban yaparlar.
  • Ahmed Musa
    Nagatomo
    Denayer
    Chiellini
    Éver Banega
    gelecek costurcaz inş

• Nagotomo kalmak istedigini soylemis.Hadi bakalim.

• Bize şuan Gomis harici 2 forvet lazım.
    Kafa toplarında etkili her hava topuna çıkan Fernandao tarzı kuvvetli ve defansı yıpratan bir forvet.
    Diğeri ise Ben Yedder tarzı kısa boylu,hızlı,iyi top tutan ve kontra ataklarda çok etkili olan bir isim.
    Gomis bitirici ve press yapan bir oyuncu tamam da kafa toplarında çok etkisiz ve çok yönlü bir forvet değil.
    Yani topu iyi kullanan,ezmeyen,hızlı Ben Yedder tarzı bir oyuncu kesin şart bu takıma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Düşünsenize Galatasaray'ın hucüm hattı Rodriguez, Ahmed Musa, Trezeguet. Rakip takımı otoban yaparlar.
    *********Ahmed Musa---Gomis*********
    Garry********************************Trezeguet

*************Ndiaye-----Fernando***********

Nagatomo--Chiellini--Serdar*****Mariano

************Muslera******************

• Faramir kullanıcısına yanıt
    Harbi felaket kontra takımı olur ama bunları besleyecek sağlam 8 numara lazım Belhanda şüpheli

• Trt sporu açın! Mustafa Cengiz ve Abdurrahim Albayrak var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

Harbi felaket kontra takımı olur ama bunları besleyecek sağlam 8 numara lazım Belhanda şüpheli
    O İSİM Éver Banega

• Gelmez hocam

• [Galatasaray 2018/2019  Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23[Galatasaray 2018/2019  Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23[Galatasaray 2018/2019  Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23[Galatasaray 2018/2019  Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23[Galatasaray 2018/2019  Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23

• quote:

Gelmez hocam
    NİYE gelmesin hocam
  • quote:

Ever Banega'nin ismi geçiyor. Belhanda satılırsa yerine güzel tercih olur.

Şu Feghouli de satılsa iyi olur. Valencia günlerindeki gibi hayal etmiştim, bu sezon benim için hayal kırıklığı oldu. Bir türlü isteneni veremedi. Yerine Trezeguet şuan güzel tercih olur.

• FM oynayan arkadaşlar bilir Kanat bölgesinde "Raumdeuter" diye bir rol vardır, Ahmed Musa tam o görevin oyuncusu işte. 4-4-2'nin forvetinde de görev verilebilir, tek forvet oynayamaz.

Kanat bölgesinde de oynayabiliyor, sprint özelliği var, arkaya kaçabilen hızlı bir oyuncu. Çalışkan oyuncudur, rakip stoperlere baskı yapar hocanın hayvani pres'ini rahat kaldırır. Atletik yapısıda var.

Bir Gomis kadar bitirici olmasını beklemeyin zaten Forvet mevkisinden kanat bölgesine devşirilen bir oyuncu, ama geldiği takdirde takıma olumlu katkıları çok olacaktır.

Leicesterda etkili olamadı ama burada fark yaratacağını düşünüyorum.
  • Faramir kullanıcısına yanıt
    Gelmez bence ama gelirse direk formasını alırım

• Bizim lige fazla bir topçu hocam başka talipleri vardır en kötü Fransa falan yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Ever Banega'nin ismi geçiyor. Belhanda satılırsa yerine güzel tercih olur.

Şu Feghouli de satılsa iyi olur. Valencia günlerindeki gibi hayal etmiştim, bu sezon benim için hayal kırıklığı oldu. Bir türlü isteneni veremedi. Yerine Trezeguet şuan güzel tercih olur.

Alıntıları Göster
    Ever Banega gelirse fernando ile 2sinin IQSU yeter hocam oyunu cok iyi okuyor ikiside Ever Banega tam aradımız oyuncu keske alsak
  • Alanya yönetiminde hiç GS'lı yok mu ya?

Emre Akbaba uçmadan kapatalım kafese..

[Galatasaray 2018/2019  Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.