Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87.310
Cevap
92
Favori
2.327.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Selam bebeğim

Alıntıları Göster
    Selam, tamam şimdi nick isimleri oturdu Noir Desir sanırım Anıl'dı, şiirci abinin nicki "De Niro" idi...

• Mustafa Cengiz: 7'de açıklama yaptım. Terim'i getireceğim dedim. 8.30'da Dursun Özbek Yönetiminden biri Terim'e gidiyor. Biz biliyoruz sizin amacınızı.

Meriç Müldür: Sakin başkanım.

Mustafa Cengiz: Sinirlendim şu an.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harry Kewell

Selam, tamam şimdi nick isimleri oturdu Noir Desir sanırım Anıl'dı, şiirci abinin nicki "De Niro" idi...

Alıntıları Göster
    Anıl utku dediginiz arkadaş İstanbuldan mıydı?

• Şu adam inşallah seçimi alır ya, cok sıkıntılı bence. Cuma geçsin de rahatlayalım.
    He bi gün Mustafa Cengiz de başarısız olursa onu da gönderirler zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FB2ACA95A

Anıl utku dediginiz arkadaş İstanbuldan mıydı?

Alıntıları Göster
    Evet İstanbul'dan...
  • İSTE VİZYON BUDUR.Mustafa CENGİZin konusmasında kalite akıyor resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harry Kewell

Evet İstanbul'dan...

Alıntıları Göster
    Kendisi askere gitmişti kısa dönem yeni döndü daha hocam selamınızı ileteyim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jens Lehmann

Lokomotif neden 1. torbada?

Alıntıları Göster
    1. torba şampiyonların torbası. CL ülke puanında rusya ilk 6 da galiba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dursun özbeke oy verenler ihraç edilmelidir kulupten vatan haini olarak ilan edilmelidir.
  • Tartışmasız,Mustafa Cengiz başkan ile devam edilmeli cok net.

• quote:

Kendisi askere gitmişti kısa dönem yeni döndü daha hocam selamınızı ileteyim :D

Alıntıları Göster
    Facebook'ta ekli bende
  • Umut K. kullanıcısına yanıt
    Rodrigues çok müthiş sezon geçirdi ama yine de o ileri 3'lüye yazılacak isim değil bence oraya Sinan, Babel, Ahmed Musa gibi Forvet özellikli kanat gerekir yine, hocanın 4-3-3'ü pek tercih edeceğini sanmıyorum. 4-1-4-1 kurar ama iki tane 8 numara ile. biri dinamik 8 olur diğeri yaratıcı, 10 özellikli bir 8.

Banega olsa ama çok zor bence.

Ndiaye ağzımıza bal sürüp gitti, Tudor çok yanlış kullandı fakat Hocanın pek ısrarcı olacağını sanmıyorum, pas oyununda çok zayıf. Yaratıcı bir oyuncu da değil. Ndiaye alınsa bile yanındaki oyuncunun çok ekstra özellikli olması lazım.
  • quote:

Ahmet Çalık +3 m kabul etmezler mi acaba :D

Alıntıları Göster
    Yanında Yasin'i de versek kabul ederler bence.. :)

• Bence de hoca 4-3-3 oynatmaz, kontra oyun çok sevmiyor gibime geliyor bi de bu adamlar açık alan topçusu bence Shaqiri(12 mio sözleşme demişler Rodri satılırsa alınır) ve 10 numara transferi de güzel olabilir. Belhanda-Fernando tandemi nasıl olur bilemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F763346C1

1. torba şampiyonların torbası. CL ülke puanında rusya ilk 6 da galiba

Alıntıları Göster
    İnşallah onu çekeriz o zaman

• Mustafa Cengiz klüpte herşeye hakim ve bilgili. Boş konuşmuyor.

• Takım otobüsüne haciz gelmiş bu sezon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umut K. kullanıcısına yanıt
    Hocam Shaqiri hep ukde içimizde.. Gelse çok başka olur. 15 aşşağısına geleceğini düşünmüyorum.

Belhanda merkez ikiliye yazılacak isim değil bence. Bir 8'e göre savunması zayıf, tekniği ortalama fakat 8 numara olmak için yeterli değil. Topa hükmetmesi gerek, Belhanda top kaybı çok yapan bir isim. 8'e kim örnek dersen Tolgay, 2011-2012'deki Selçuk. Fatih Hoca çoktan denerdi Belhandayı 8'de hiç denemedi bile, Selçuk olmayınca direk Donk-Fernando iki tane 6 yaptı Fernando box-to-box gibi oynamaya çalıştı.

Belhanda için en uygun yer Sol açık, Favre oraya koyunca çok verim aldı, en iyi oynadığı yer oldu. Büyük takımda merkezdeki oyuncuların topa hükmedecek, yüksek tekniğe sahip olması şart. Selçuk beğenmiyoruz, gitmesi gerekiyordu felan ayrı konu ama takımdaysa sebebi yüksek tekniği ve oyun zekası. Bunu daha önce de belirtmiştim. Bence bu transfer döneminde en kritik hamle alınacak 8 numara. Çok titiz davranılmalı. Ndiaye-Asamoah-Belhanda hiçbiri olmaz oraya, zaten hiçbiri merkez ikilide oynamadılar kariyerleri boyunca. 3'lü ortasaha için uygun profiller.

• Mustafa Cengiz çok başarılı bir dönem geçirmedi fakat bariz hataları da olmadı. Dursun kalsa 3-4 transfer yapıp yine mali problemler yaşanacaktı devre arasında. Belki yapılmadı transfer ama içimizden hallederek en az 10M euro kar ettik.

Diğer profillere bakınca ne olursa olsun hakediyor Mustafa Cengiz. Hocamızda en rahat ortamı onun başkanlığında bulur. Abdürrahim Albayrak gibi bir isimde var, anlatmaya gerek yok. Umarım devam eder.
  • Merhaba arkadaşlar,
    Şampiyon Galatasaray'ın tüm gollerini izleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terilgenbudun -- 22 Mayıs 2018; 23:58:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.