Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87.310
Cevap
92
Favori
2.327.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vianadesantana

Hocam Shaqiri hep ukde içimizde.. Gelse çok başka olur. 15 aşşağısına geleceğini düşünmüyorum.

Belhanda merkez ikiliye yazılacak isim değil bence. Bir 8'e göre savunması zayıf, tekniği ortalama fakat 8 numara olmak için yeterli değil. Topa hükmetmesi gerek, Belhanda top kaybı çok yapan bir isim. 8'e kim örnek dersen Tolgay, 2011-2012'deki Selçuk. Fatih Hoca çoktan denerdi Belhandayı 8'de hiç denemedi bile, Selçuk olmayınca direk Donk-Fernando iki tane 6 yaptı Fernando box-to-box gibi oynamaya çalıştı.

Belhanda için en uygun yer Sol açık, Favre oraya koyunca çok verim aldı, en iyi oynadığı yer oldu. Büyük takımda merkezdeki oyuncuların topa hükmedecek, yüksek tekniğe sahip olması şart. Selçuk beğenmiyoruz, gitmesi gerekiyordu felan ayrı konu ama takımdaysa sebebi yüksek tekniği ve oyun zekası. Bunu daha önce de belirtmiştim. Bence bu transfer döneminde en kritik hamle alınacak 8 numara. Çok titiz davranılmalı. Ndiaye-Asamoah-Belhanda hiçbiri olmaz oraya, zaten hiçbiri merkez ikilide oynamadılar kariyerleri boyunca. 3'lü ortasaha için uygun profiller.
    12 ye serbet kalır maddesi varmıs kume düstügünde takımı bize yem etmezler

• quote:

Orijinalden alıntı: vianadesantana

Mustafa Cengiz çok başarılı bir dönem geçirmedi fakat bariz hataları da olmadı. Dursun kalsa 3-4 transfer yapıp yine mali problemler yaşanacaktı devre arasında. Belki yapılmadı transfer ama içimizden hallederek en az 10M euro kar ettik.

Diğer profillere bakınca ne olursa olsun hakediyor Mustafa Cengiz. Hocamızda en rahat ortamı onun başkanlığında bulur. Abdürrahim Albayrak gibi bir isimde var, anlatmaya gerek yok. Umarım devam eder.
    2-3 saglam ekleseydi yönetime süper olurdu
  • Mustafa Cengiz sosyal medyayı takip ediyormus
  • CİMBOM EVİMİZ MUSTAFA CENGIZ BAŞIMIZ
  • Müthis bir scout ekibimiz varmıs
  • Scout ekibimiz keske telles tarzı güney amerıkadan 2-3 oyuncu bulsa keske
  • Albayrak bizim zamanımızda transferler kolaydı ekiple gidip pazarlık yspıyoduk diyor ama yıl 2018 duolar-euro kuru uçtu biri 4.64 digeri 5.10 olmuş artık kolau değil valla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

Albayrak bizim zamanımızda transferler kolaydı ekiple gidip pazarlık yspıyoduk diyor ama yıl 2018 duolar-euro kuru uçtu biri 4.64 digeri 5.10 olmuş artık kolau değil valla
    türk oyuncu alacaksak eğer TL üzerinden yapmalıyız kesınlıkle sözlesmeyi
  • Dursun resmen takımın anasını bellemis 3 senede Allah Bildigi gibi yapsın
  • Transfer lazım da önce şu ceza işine bakmak lazım. "sattığın kadar al" falan derlerse ona göre bakılır.

Gerçi bence bonservissiz oyunculara bakılmalı bu sene. Uygun kiralık olursa da olur.

Belhanda, feghouli falan gibi f/p düşük oyuncuların yerine yenileri alınmalı bence.
  • Muslera bu sene A.Albayrak geldiginde tüm yabancı oyuncuları toplamış ve baba döndü no money problem demiş adamın dibi ya
    Yaglı surat 7 ay boyunca ödeme yapmamıs hıc bı oyuncuya
  • yağlı surat resmen ırzımıza gecmis tüm gslilerin
  • Abdürrahim Albayrak: Yönetime geldik. Muslera ile konuştum. 7 aydır para almamışlar. Başkanım bari 1 aylık maaşımı verebilir misiniz dedi.
    Ozan Korkut'un oyları böldüğüne ve size zarar verdiğine inanılıyor.
    Mustafa Cengiz: Eski Yönetime kızıp bana oy attılar. Ben bu tepki oyunu tercih oyuna çevirdiğime inanıyorum.
    Abdürrahim Albayrak: Eski yönetim sözünü geçiremediği yabancılara para ödemiş ama kabul edenlere ödememiş.
    FLAŞ | Albayrak: Galatasaray olarak Cavanda'ya ne paralar vermişiz. Başka kulüp zor durumdaymış. Cavanda gitti parasını yine GS ödüyor.
    Yasin Öztekin ile anlaşma durumunuz nedir ? Beşiktaş iddiaları var.
    Mustafa Cengiz: İşin ehli Fatih Terim'dir. Kararı o verir.
    Mustafa Cengiz: Galatasaray scout ekibi gerçekten çok iyi. Üst düzey bir data verisine sahibiz. Çok iyi tarıyorlar.
    Mustafa Cengiz: Bana transferde isim soruyorsunuz. Benim isim vermem doğru olmaz.
    Mustafa Cengiz: Bu aralar gece 2-3 gibi şak diye kalkıyorum sonra sosyal medyaya dalıyorum. Göz torbalarımı buna borçluyum.
    Mustafa Cengiz: Sosyal Medyayı takip etmek zorundayım çünkü taraftar orada. Trend topic ne demek artık biliyorum. Trol hesap ne demek öğrendim.
    Abdürrahim Albayrak: Fatih Terim ile çok ciddi transfer çalışmalarımız var.
    Mustafa Cengiz: Biz borç ödedik, zor durumdan çıkardık diye bana oy atın demiyorum. Bilin diye anlatıyorum.
    Mustafa Cengiz: Galatasaray'ın takım otobüsünü bağlatan firma bilgisayar firması. 11 bin TL borç yüzünden. Delirdim, çıldırdım. Ortalığı yaktım.
    FLAŞ | Mustafa Cengiz: Galatasaray takım otobüsüne haciz geldi. Albayrak aradı otobüsü bağladılar dedi. Anlatmıyoruz diye bilmiyoruz değiliz.
    Mustafa Cengiz: Bakın açık söylüyorum; Galatasaray'daki hırsızlıkların amansız takipçisiyim yemin ediyorum.
    Bahri Havadır: Dursun Özbek Yönetiminin UEFA'ya söylediği sözler doğru değil dediniz. O yalan sözler neydi ?
    stafa Cengiz: Ben buna girmek istemiyorum.
    Mustafa Cengiz: Galatasaray'a destek dedik. Ayağında ayakkabısı olmayan taraftar ürün aldı yemin ediyorum içimiz parçalandı.
    Mustafa Cengiz: Biz geldiğimizde localar satılmıyordu şu an millet loca almak için sıraya girdi. 30 Milyon Dolar kemiksiz para geldi.
    Mustafa Cengiz: UEFA bize diyor ki dürüst olun doğru konuşun. Bu laf nasıl bir laf arkadaşlar. Kırıcı bir laf arkadaşlar. Suç UEFA'nın değil tabi.
    Mustafa Cengiz: UEFA bize çok önemli bir şey söyledi; Bize doğru olun dürüst olun. Bu laf ağır bir laf derine inmeyeceğim.
    Mustafa Cengiz: UEFA resmi raporları inceliyor. Kulübün sistemine girip mali verilere bakıyor. Gidip birşey anlatmana gerek yok. Adamlar bize hikaye anlatmayın dediler.
    Mustafa Cengiz: Dursun Özbek Yönetiminden 322 Milyon Dolar borç ile alıp 284 Milyon Dolar'a indirince UEFA bunu görüyor.
    Mustafa Cengiz: 4 Aylık Yönetimimizde 30 Milyon Dolar civarı borç ödedik. Resmi rakamlar ve raporlar ile sabit.
    Mustafa Cengiz: Biz geldiğimizde Dursun Özbek'in devrettiği borç 322 Milyon Dolar. Şu an borç 284 Milyon Dolar.
    Abdürrahim Albayrak: Transfer yapmak uçak indirmek en kolay iş. 50 tane menajer dışarda bizi bekliyor. Ben hiçbiriyle başbaşa görüşmem.
    Abdürrahim Albayrak: Uçağı transferde değil ekonomi de indireceksin. Galatasaray'ız biz transfer en kolay şey. Öyle anlaşmalar yapılmış akıl almıyor.
    Bahri Havadır: Fatih Terim bıraksa B planınız ne olur ?

Mustafa Cengiz: Fatih Terim'i bırakmamak olur.
    Mustafa Cengiz: Dursun Özbek gibi 3 sezonda 650 Milyon TL zarar edip tüm mal varlığı satıp bu hale getirsem ben aday olmam. Benim yapıma ters.
    Mustafa Cengiz: Spor kulüpleri başarı odaklıdır. Başarılı olmayan gider. Bu kadar basit.
    Mustafa Cengiz: Dursun Özbek, Lucescu'ya göz göre göre gitti. Terim boşta iken havalimanında Lucescu'yu istiyoruz diye demeç verdiler.
    Mustafa Cengiz: Dursun Özbek, Terim'i istedik diyor. Fatih Terim, Milli takımdan ayrılınca siz niye Lucescu'ya gittiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB2ACA95A -- 23 Mayıs 2018; 0:15:13 >

• Ragnarok. R kullanıcısına yanıt
    Yaşıyor yasamaz mi 28 yasinda gayet formda bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muslera'nın aylarca maaşı ödenmemiş. Buna rağmen sıkıntı çıkarmamış.

Bazıları da 2-3 ay para alamayınca, kulübü dava eder,kaçar gider. Karakter başka birşey işte. İyi günde herkes yanında olur, kötü günde iyiler kalır.
  • Rodrigues'e hiçbir teklif gelmemiş.

Nagatomo'nun bonservisi alınıyormuş. Çok memnunlar.
  • Abdürrahim Albayrak:Nagatomonun bonservisini kesinlikle alacağız
  • Keşke üyelik işi ile ilgili hiç konuşmasaydı.Konuştukları doğru olabilir ama önünde seçim var.Oy kullanacakların çoğu liseli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sol bek' artik japon mali oh bee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wesley Sneijder soruldu. Fatih hocanın raporu doğrultusunda hareket edilecekmiş.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.