Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87.310
Cevap
92
Favori
2.327.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Umut K.

Bence direk Point otel önü toplanıp gereken tepkiyi vermeliyiz Mustafa Başkan seçilirse lise hegemonyasını kaldıracak bu takımın kamburu 90 yaşındaki lise tayfasının karın ağrısı bundan
    200 kişi otel önünde,

bin kişi lise önünde,

100'lerce kişi sosyal medyada.

her türlü baskıyı yapmalıyız.

https://twitter.com/OzanKorkutGS

https://twitter.com/NajaLegionis

https://twitter.com/Burak__Elmas/

baskı yapabileceğimiz twitter hesapları. boş vakitlerde bıkmadan usanmadan mesaj atıp kamuoyunu dikte etmeliyiz.

ultraslan acilen cengiz başkana desteğini sunmalı.

terim de destek sunarsa bu işi o vakit biter zaten. bunlar taraftar olarak elimizde.

bu kulübün sahibi biziz, yapabiliriz!

• vartoluu kullanıcısına yanıt
    cimbomda tek babamız var FATİH TERİM, Mustafa Cengizin Fatih Terime en küçük müdahalesini gördüğüm an karşısına dikilirim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #gri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ozan korkut seçilirse terim'e maalesef elveda demek durumunda kalabiliriz. kalırsa bile en fazla 1 sene kalacak. onlarca yazı okudum (gssözlük, ekşi, twitter) çoğu kişi ozan korkut listesinin terim ile soğukluk yaşayacağından emin.

şu durumda napıp edip cengiz başkanı koltuğunda korumalıyız.

ah, nereden çıktı bu seçim kararı, tam da her şey güzelleşirken.

twitter'da bir TT çalışması var, katılımlarınız önemli:

#BoykotDursunÖzbek
  • Yasin öztekin bjk ile görüşmüş şenol güneşin isteği üzerine gerçekleşmiş bugün. Uğur Karakullukçu söyledi program da, Gs den de sorgulatmış doğru diyor. Şaşırdım açıkçası
  • Geleceğe yönelik yatırım isteniyorsa Golovin gibi oyunculara yönelmeli.Bu çocuğu ileride büyük takımlarda izleyeceğiz.
  • Kankam aklıma sen geldin genelde bu ağızda yazardın sen de

[Galatasaray 2018/2019  Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23
  • #gri
  • tomthejeer kullanıcısına yanıt
    Fatih Hoca safını belli edemez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

Hocam Belhanda’da biraz kıpranma var gibi ama Feghouli umutsuz vaka gibi duruyor
    İyi bir sezon öncesi geçirmiş Feg süpürecek yeteneğe sahiptir. Bize geldiğinde çokta iyi değildi bildiğim kadarıyla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

Kankam aklıma sen geldin genelde bu ağızda yazardın sen de

daha yazmam heralde ceza yedik ondan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barni Moloztaş -- 23 Mayıs 2018; 1:32:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

Tekrar izleyebileceğim bir link olursa alıntılayın lütfen.
    Hocam bulursan sen de beni alıntıla :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tomthejeer

arkadaşlar ozan korkut seçilirse terim'e maalesef elveda demek durumunda kalabiliriz. kalırsa bile en fazla 1 sene kalacak. onlarca yazı okudum (gssözlük, ekşi, twitter) çoğu kişi ozan korkut listesinin terim ile soğukluk yaşayacağından emin.

şu durumda napıp edip cengiz başkanı koltuğunda korumalıyız.

ah, nereden çıktı bu seçim kararı, tam da her şey güzelleşirken.

twitter'da bir TT çalışması var, katılımlarınız önemli:

#BoykotDursunÖzbek
    Ya kardeşim bi heyecanla yazmayın şöyle. Fatih terimi gönderebilecek kimse yok şuan bitti o işler. Hiç bir başkan bırak cesaret etmeyi aklının ucundan geçiremez. Fatih terimi arkasına alan taraftarıda alır tum baskanlar böyle sosyal ortamlarda fazla takılmayın.
  • Twitter destek beyler

[Galatasaray 2018/2019  Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23

❌❌❌#BoykotDursunÖzbek

• Uğur Karakullukçu: "Belhanda için Galatasaray'a Orta Doğu'dan gelen teklif, iki parça şeklinde 10 M €'yu aşan bir teklif. Bu teklif seçimden sonra görüşülecek." (A Spor)

• Benim için başkanın kim olduğu önemli değil. Benim için önemli olan Fatih Terim'le ters düşmeyecek, hocanın işlerine karışmayacak ve onun özerkliğine saygı duyacak biri olmasıdır. Bu profile şu an en uygun isim Mehmet Cengiz görünüyor.

• Robert Nesta kullanıcısına yanıt
    12.000.000 / 13.000.000 € civarı rakamlar dönüyor. Ne kadar doğru bilemiyorum.

Ancak doğruysa mükemmel bir haber. Şu şartlarda müthiş bir para. Belhanda'nın maaşı 3.350.000 € sabit + puan başı 5.000 € + her 25 puan sonrası 100.000 €

Bu sezon ödenecek toplam rakam 3.900.000 €. Gelecek sezon Şampyionlar ligi maçları da eklenince en az 4.000.000 € olacak maaşı. 12.000.000 € satabilirsek büyük başarı olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Nesta

Uğur Karakullukçu: "Belhanda için Galatasaray'a Orta Doğu'dan gelen teklif, iki parça şeklinde 10 M €'yu aşan bir teklif. Bu teklif seçimden sonra görüşülecek." (A Spor)
    Teklif doğruysa satılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robert Nesta

Uğur Karakullukçu: "Belhanda için Galatasaray'a Orta Doğu'dan gelen teklif, iki parça şeklinde 10 M €'yu aşan bir teklif. Bu teklif seçimden sonra görüşülecek." (A Spor)
    15m civarıysa ben bile hayır demem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu latovu da kakalaydık birine.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.