Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87.310
Cevap
92
Favori
2.327.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Faramir

Düşünsenize Galatasaray'ın hucüm hattı Rodriguez, Ahmed Musa, Trezeguet. Rakip takımı otoban yaparlar.
    Güzel olur ama orta sahaya 1 tane hızlı adam lazım bunun için belhanda bunların hızına yetişemez
  • Abi koskoca Galatasaray kulübünün nasıl yönetildiğine bakar mısınız ya okudukça kanım dondu resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F763346C1

Keşke üyelik işi ile ilgili hiç konuşmasaydı.Konuştukları doğru olabilir ama önünde seçim var.Oy kullanacakların çoğu liseli
    4-5 seneye kan emici liselilerin çoğu geberip gidecek inşallah .Şu fotoğrafa bakar mısın Allah aşkına[Galatasaray 2018/2019  Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23[Galatasaray 2018/2019  Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23

• Taraftarın organize olup başkan için seçim için bir şeyler yapması lazım. Bu adam Dursun'un baskın seçiminde ortalarda kimse yokken elini taşın altına koydu ki mali açıdan durum içler acısıydı. O gün ortada olmayan adamlar şimdi aday olup ortalığı bulandırıyor. Başkanın çok güzel düşünceleri var bizler gibi düşünüyor. Gerek Fatih hoca gerek taraftar gerek rakiplerimize karşı tutumu, duruşu çok hoşuma gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 23 Mayıs 2018; 0:24:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xginxa

Taraftarın organize olup başkan için seçim için bir şeyler yapması lazım. Bu adam Dursun'un baskın seçiminde ortalarda kimse yokken elini taşın altına koydu ki mali açıdan durum içler acısıydı. O gün ortada olmayan adamlar şimdi aday olup ortalığı bulandırıyor. Başkanın çok güzel düşünceleri var bizler gibi düşünüyor. Gerek Fatih hoca gerek taraftar gerek rakiplerimize karşı tutumu, duruşu çok hoşuma gidiyor.
    Sucukcu tayfanın çıkıp birseyler yapması lazım kesinlikle
  • Katılıyorum. Bu adama şans tanımak lazım. Mevcut adaylar içerisinde en iyisi tartışmasız.

Umarım Dursun Özbek seçilmez. Kahrolurum...
  • Arkadaslar biz Galatasaray taraftarıysak bu D.Ö. yü kulubun kapısından sokmamalıyız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belhanda-Feghouli direk satılsa maaş yükü de kalkar

• Umut K. kullanıcısına yanıt
    Hocanın raporu belirleyici olacak. Bana satmayıp, önümüzdeki sezon maksimum verimi almaya çalışacak gibi geliyor. Fatih Terim'le hazırlık kampı geçiren Belhanda, önümüzdeki sezon ofansif anlamda bambaşka bir kimliğe de bürünebilir.

Ben olsam yüksek maaşı olan oyunculardan en az 2 tanesini, iyi bir bonservis ücretiyle satıp yerine daha kaliteli,takviyeler yapardım. Ama bu işler yazmakla da olmuyor.

Bence şampiyon olmuş takım iskeletinde ciddi bir değişiklik yapmayacaktır hoca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

Belhanda-Feghouli direk satılsa maaş yükü de kalkar
    Maicon Eren Tolga bu 3üde keske satılsa
  • İnşallah seçimi alırlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafa cengiz desteklenmeli taraf sahip çıkmalı

• Mustafa Cengiz: Adnan Öztürk görev istedi. Gel çalışalım dedik sonra ben ameliyata gelirim diyor telefonda. Ne ameliyatı bu ne demek ?
    Mustafa Cengiz: Adnan Öztürk geldi görev almak istiyorum dedi. Bakacağız dedik. Sonra aradım tamam dedim. Anlamadım deyince acaba Adnan Polat'ı mı aradım diye telefona baktım ama doğru kişiyi aramıştım. Ben ameliyata gelirim ekibimle gelirim dedi. En az 10 kişiler. Olmaz dedik.
    Mustafa Cengiz: Adnan Öztürk ile hiçbir koltuk pazarlığına girmedim. Ben yalan söylemem. Bu konular konuşulurken her zaman 2-3 kişi vardı.
    Albayrak: Nagatomo'nun kesinlikle bonservisini alacağız.
    Mustafa Cengiz: Benim oylarımı bölebilirler, alabilirler ama sonuç şu; Galatasaray Genel Kurulu, kulübün kaderini belirleyecek. Onların kararına saygı duyacağız.
  • Bu yönetm devam etmeli. Herşey güzel giderken dursun gelirse bütün enerjimiz biter tudorlu günlere döneriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar cumartesi günü seçimlerden önce 3-4 bin taraftar liseye gitse nasıl olur?

bizim adayımız mustafa cengiz. zor zamanda geldi elini taşın altına soktu ve hakkıyla, alnının akıyla görevini yerine getirdi.

konuşması, duruşu, karizması takdire şayan bir adam. gerçek bir başkan.

ama en olmadı, ozan korkut olsun. (listesi nasıldır, gerçekten terim düşmanı mıdır bilmiyorum. ama terime yüz üzerinden 0.001 bile yan gözle bakarlarsa onların kelleleri de alınır.)

ne olursa olsun, yaşam sevinci katili; karabasanın vücut bulmuş hali hayırsız şahsiyet bu kulübe tekrar başkan olmasın.

bu yolda fiziksel şiddete dahi açığım ben. bir tane galatasaray var. onu da bir kişinin cebine peşkeş çekemeyiz. gerekirse suratına bir şeyler filan fırlatılabilir. arabası tekmelenebilir. bunları tehdit etmek için yazmıyorum, bu haydudu bu kulüpten uzak tutmalıyız, onun için yazıyorum.

lütfen bir etkinlik, bir yürüyüş, bir şey yapalım. gssözlükte biri hoca mustafa başkan ile fotoğraf paylaşsın demiş, kesinlikle mükemmel olurdu.

ayrıca ultraslan cmts. saat 9'da lise'ye yürümeli. olası bir dözb*k galibiyeti sonrasında o lisede çok feryat duyulmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F763346C1

Bu yönetm devam etmeli. Herşey güzel giderken dursun gelirse bütün enerjimiz biter tudorlu günlere döneriz.
    napıp edip mustafa başkanı seçtirmeliyiz hocam.

ozan korkut'a hiç güvenmiyorum. birçok yerde listesinin terimle çok sıkıntı yaşayacağı konuşuluyor.

ayrıca çakmak ve elmas gibi isimler de, taraftarda bıraktıkları 'iyi' izlenimleri tamamen silerek, güvensiz bir duruşa sahip oldular.

bir tane daha aday var konuşmayı filan bilmiyor, o dursundan bile kötü olabilir, onu hiç saymıyorum zaten.

ve dözbek. Allah'ın belası isim. nereden geldi, nereden galatasaraylı oldu, beynindeki hangi ur onu galatasaraya başkan olma düşüncesine itti bilmiyorum ama bu herif tekrar gelirse galatasarayı 3 seneliğine hayatımızdan silmek durumunda kalırız. yapıştı mı gitmiyor da kene gibi. lanet herif.

gerekirse zorbalıkla bu arsız şahsiyeti kulüpten uzak tutmalıyız.

• Hocam Belhanda’da biraz kıpranma var gibi ama Feghouli umutsuz vaka gibi duruyor

• Eren>Basel diyorlar

Tolga gitmez 2m maaşı kimse vermez ona. Adamın ne yaptığını ben çözemedim pas istasyonu olamaz markajı kötü tekniği kötü tek katkısı bu sezon başında attığı garip goller oldu. Nereye koysan sırıtıyor

Maicon benim çok sevdiğim bir adam ama çok hantal ve fiziğine rağmen kafa topları hiç iyi değil

• tomthejeer kullanıcısına yanıt
    Bence direk Point otel önü toplanıp gereken tepkiyi vermeliyiz Mustafa Başkan seçilirse lise hegemonyasını kaldıracak bu takımın kamburu 90 yaşındaki lise tayfasının karın ağrısı bundan

• Tekrar izleyebileceğim bir link olursa alıntılayın lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.