Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (4336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87.310
Cevap
92
Favori
2.327.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43344335433643374338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ismail çipeyi övenlere söylemiştim ptt 1. lig kalecisi diye . emre taşdemir , semih , yunus akgün ,sinan gümüş bu arkadaşlardan da bir şey olmaz
  • Ozan Kabak'ın takımı kume duserse kesınlıkle 1 sene gerı kıralamalıyız.Yerlı olucaksa ozan olsun,semıh kaya degıl.
  • Sahada 11 başlayanların hepsini göndersek linnes ve marcao dışında sanırım kimse bir oyuncuya üzülmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Aga siz gündemi nasıl takip ediyosunuz ya, şampiyon olduk ya geçen hafta
    Adam totem yapmış herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsmail bu takımın yedek kalecisi olamaz. Max 3.kaleci olabilir. Muslera'nin yokluğunda gözümüz kapalı güvenebileceğimiz bir kaleci almamız lazım. Akhisardan Fatih ya da Rizeden Gökhan olabilir.

• Onyekuru girdi, enteresan.

• muslera yerine ismail geçsin diyen tipler iyi izlesin maçı. gerçi onlar galatasaraylı değil ki,niye izlesinler.
  • Ben gençleri izlemek istiyordum.
    İlk 11e bakalım
    İsmail hadi buna tamam
    Linnes ne vereceği belli, sivrilen genç yoktur buna da tamam
    Semih ne vereceği belli geç.Genç biri oynayamaz mıydı?
    Marcao buna da tamam
    Emre hadi buna da tamam
    Ndiaye-Selcuk-Donk 1-2 sini kes genç oynat elimizde var.
    Yunus hadi buna da tamam
    Sinan bu da belli de hadi belki görmek istedin tamam diyelim.
    Muğdat asfsgshcjdsgaahs bu da belli geç.

2.yarı Atalay,Ali yavuz Kol,Celil oynasın bari ne kadar kötü olabilir.
    #yabancısınırınahayır

• Ismail'in bir hatasini göremedim. O topu nereye cikarabilir baska? Adamini takip etmeyen defans sorumlu golden.

Emre Tasdemir tam bir fiyasko. Bildigim kadariyla sadece mac basina ücretle oynuyor. Seneye kadroda olmaz.

Yunus topa cok az bulustu. Hemen balon muamelesi yapmayin. Takim dogal olarak rehavetle oyunuyor. Mac bitse de gitsek diye top ceviriyoruz.
  • Onyekuru son izleyişimiz olabilir.
  • Yunus çöp çıktı Atalay veya abdüssamede odaklanalım.
  • Mupdatın pasına bak. Sonra niye ilk 11 yabancı!

• Yedeklerimiz bunlar ve şampiyon olduk valla helal olsun Yunus bu çocuktan birşry olmaz ahanda yazıyorum buraya! Bakın ilerde Atalay tutar çünkü sahada direk belli ediyor kendini yunus yokları oynuyor. Semih için hayatımızın transferi onu göndermek umarım geri gelmez çok kötü maçı sahadan iyi izliyor. Emre Taşdemir fatih terim güveniyor ama gs kalitesinde değil ne yazıkki şampiyonlar ligi diyorsak yedeği iyi olacak arkadaş. Sinan yeteneklerini kullanma özürlü biri konuşmaya gerek yok. Muğdat zaten bu fazlası değil.

Özetle bu maç değil tüm sezonda oynasa ismini saydıklarımdan birşey olmaz.

• Bu maç şampiyonluk maçı olsaydı bitmiştik yeminle.

• Semihe laf edemiyorum Douglas Emrenin içinden geçiyor içeri gelen ortanın haddi hesabı yok.

BEN ATALAYI İZLEMEK İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 24 Mayıs 2019; 22:17:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

Ismail'in bir hatasini göremedim. O topu nereye cikarabilir baska? Adamini takip etmeyen defans sorumlu golden.

Emre Tasdemir tam bir fiyasko. Bildigim kadariyla sadece mac basina ücretle oynuyor. Seneye kadroda olmaz.

Yunus topa cok az bulustu. Hemen balon muamelesi yapmayin. Takim dogal olarak rehavetle oyunuyor. Mac bitse de gitsek diye top ceviriyoruz.
    Emre boş ama yunusta boş ilerde muğdat Sinan kendisi var bunların arasından sıyrılamıyor ilk yarı topu ayağına alıp evet bu iş yapar diyemiyoruz umudum yok tutmaz yunus. Mesela Atalay tanımayın sahaya girsin çocuk direk kalite kokuyor umarım Atalay çok iyi olur çok umudum var ondan yana

• Ömer Bayram ne abi yav şaka mı bu maç. Gençleri ne diye yedeğe yazdınız madem.

• Atalay gündüz oynamış sanırım o yüzden son 5 dakika alsa anca alır hoca. Bu arada Ömer Bayram giriyor.
  • Bunlarin kafasi mi guzel yahu.

Gencleri gorelim diyoruz bunlar kimleri aliyor oyuna

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaxson Ryker

Atalay gündüz oynamış sanırım o yüzden son 5 dakika alsa anca alır hoca. Bu arada Ömer Bayram giriyor.
    Hee öyleyse tamam ama ben bu çocuğu bir adam akıllı izleyemedim çok duyuyoruz adını Yunus hayal kırıklığı şuanlık.

Muhammed Demirden yedek forvet olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 24 Mayıs 2019; 22:21:1 >
  • 
Sayfa: önceki 43344335433643374338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.