Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (4354. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87.310
Cevap
92
Favori
2.327.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43524353435443554356
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben buraya kimseyle tartışmaya gelmiyorum güzel kardeşim. Adı üstünde forum, seversin veya sevmessin ama düşüncem üzerinden benimle alay edeceksen olay farklı yerlere gider. Benim tüm bilgilerim sağdan soldan bulunmuş bilgiler değil, bir kısmı ciddi iddialar büyük bir çoğunluğuda gerçekleşmesi muhtemel transferler. Alan transferi gerçekleşecekti ama abdurrahim çinlilerden son dakika sorunuyla alamadı. Diğer transferler ise ffp ile sıkıntı yaşamamak için iptal edildi.. Diagne aciliyeti ise transfer parasını sonrakine aktarmak için yapılmış birşeydi yukardada belirttim.

Diagneyi yeri geldimi bende gömdüm. Ama adamın hem kötü oynayıp hemde maç kazandırdığı gerçeğini görmezden gelemem..

Ha gitmeli mi? Evet gitmeli. UEFA hedefimiz varsa, kesinlikle gitmelidir. Orada atamadığın her gol, sana atılacak gol olarak dönecektir süper lig gibi affetmezler. (bknz:ajax-tottenham) Oynadığımız rus ruletinde kazanan biz olduk, o kadar.

• Diagne gönderilmeli. Ahmet Çalık ise sabaha gitmeli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yav Şu Falcao yu alsak keşke mitroglou ve diagneye verdiğimiz maaş 5.400 felan bunu verelim kabul eder herhalde .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

Yav Şu Falcao yu alsak keşke mitroglou ve diagneye verdiğimiz maaş 5.400 felan bunu verelim kabul eder herhalde .
    Seni mi kıracağım, hemen onun da maaş bilgilerini ekleyeyim. Daha sonra sen karar ver 5.400.000 € maaşa gelir mi gelmez mi...

Ekstra olarak bonservisini alman lazım. Yıllık ücreti kadar bonservis ödemen gerekecek.

• Anthony Quinn kullanıcısına yanıt
    Orda vergi var hocam 7.5 eline geçmiyor ki burada direk 6 versek kabul eder bence oradan ayrılmak istiyor hem 1,5 yıl kiralarız maaşını karşılamak la beraber

Diagnenin 30 attığı yerde falcao 45 atar yani

• FFP var hala Falcao derdine düşmüşsünüz. Bize 33 yaşında ki dedeler değil 22 yaşındaki Marcaolar lazım. Yarın öbür gün satınca bütçe açabileceğimiz adamlar lazım. Bak Belhanda-Feghouli 27-28 yaşında geldi 2 sene şampiyon oldular 10-15M Eurolar konuşuluyor seneye ŞL'ye gideceğiz biz ŞL'yi alabilecek takım değiliz ama ora bizim için bir vitrin. Oyuncuları parlatabileceğimiz bir vitrin.
  • Manchester United için Alex Ferguson neyse Galatasaray içinde Fatih Terim odur. Hayırlı uğurlu olsun.
    Bu yönetim ile Fatih Terim büyük bir uyum yakaladı forvetsiz yedeksiz iki kupayı da kaldırdılar. Gelecek sezon da nokta atışı transferlerle nasıl olacağını siz düşünün.
    Daha yapacak çok işimiz var..

• Hedef 27

• kesınlıkle yaslı forvet risk artık o denemin kapanması lazım 33 yasında falcao belkı gelir atar eder ama sataamazsın artık bu düşünceden cıkmalıyız genc forvet lazım
  • Scout transferini kimse kestiremez, kozmik oda misali..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

Orda vergi var hocam 7.5 eline geçmiyor ki burada direk 6 versek kabul eder bence oradan ayrılmak istiyor hem 1,5 yıl kiralarız maaşını karşılamak la beraber

Diagnenin 30 attığı yerde falcao 45 atar yani
    Monaco'da vergi muafiyeti var. 2013 yılında Fransa hükümeti tarafından vergilerden muaf edildi. Fransa liginde mücadele eden Monaco dışındaki takımların oyuncuları, 1.000.000 € üstü kazanımlarında %75 vergi ödüyor. Mesela Balotelli.

Ancak Falcao bundan muaf durumda. Diğer Monaco oyuncuları da.
    http://www.milliyet.com.tr/monaco-ya-vergi-kiyagi---1807280-skorerhaber/

Kısaca, Falcao'nun bu ülkeye gelmesi için pek bir sebep yok gibi gözüküyor. Transfer söylentilerini paylaşıyorum ancak ciddiye aldığımdan değil. Maksat gündem boş kalmasın.
    Balotelli daha ihtimalli bir transfer.

- Bonservis sorunu yok. Bu sebeple oyuncu satmadan kadrona katma şansın var.

- Yüksek maaş ile aklını çelebilirsin. Marsilya'da devam etmeyişinin bir nedeni de Avrupa arenasından uzak kalacak olması. Zira Marsilya ligi 5. bitirdi.

- Lyon seçeneği var ama Lyon'un kadrosuna baktığımızda hali hazırsa 2 forvetleri var. Dembele ve Depay. Balotelli için yüksek maliyetler altına girerler mi ? Muamma.

- Galatasaray'ın Şampiyonlar liginde oynayacak olması ciddi avantaj.

- 2020 Avrupa futbol şampiyonası için kendini göstermek isteyecektir. İtalya milli takımına seçilmesi için oynaması ve kendini göstermesi lazım. İtalya'nın başında Mancini var. Türkiye'ye yabancı değil. Bunlar önemsiz gibi gözükse de üst üste toplandığında Galatasaray ciddi bir opsiyon. Galatasaray'da as forvet olacağı, taraftarın onu istediği ortada. Şampiyonlar ligi mücadelesi verme şansı var. Atacağı gollerle de kendini gösterme şansı bulacak.

- Yine de yıllık ücreti bir hayli yüksek olacaktır. İmza parası da cabası. Ancak imza parası olayını sponsorlar aracılığı ile halletme şansın var. Yıllık ücrete gelirsek, Diagne,Mitroglou gibi yüksek maaş alan isimler yeni sezonda kadronda olmazsa Balotelli için yüksek paralar ödeme şansın olabilir. Türkiye'nin özellikle yabancı futbolcular için vergi cenneti olduğunu düşünürsek düşük bile olsa ihtimal var bu transfer için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 25 Mayıs 2019; 23:54:3 >

• Şampiyonluk kutlamasina bile forvetsiz çıktık be (( :
    Çok zor ama forvette seneye Fatih Hocanın sistemine uygun Mitrovic veya Salomon Rondon hadi bee

• Süleyman rodop güvenilir mi? Bana sallıyor gibi geliyor.

• Çok zor ama olursa Mustafa başkan taraftarın gönlünü fazlasıyla alır. Melo'nun forvet versiyonu olacağı açık.

• Elbette ki güzel genç yetenekli forvetler bulup onları yüksek bonservislerine satmak daha akıllıca.
    Ama o tür kişilerle bizim Şampiyonlar liginde birşey yapmamız çok zor arkadaşlar.

Balotellide çok sorunlu bir arkadaş. Çok kırmızı yer. Çok tartışır çok disiplinsiz bir adam.
    Fatih Terim disiplinsiz oyuncuları sevmez.

Ben taraftar olarak 1 tane yıldız forvet transfer hakettiğimizi düşünüyorum.

Mitroğlu'nun kazandırdığı maç sayısı : Akhisar Maçı
    Diagne : Rizespor maçı.

Snejder'lerle, Drogba'larla Şampiyonlar liginde çeyrek-yarı final görürsünüz. Mitroğlu ile diagne ile değil.
  • Anthony Quinn kullanıcısına yanıt
    Balotelli en son Marsilya ile 6 aylığına 4 milyon euro karşılığında anlaşmıştı yani maaşı yüksek. İndirime gitmediği sürece gelmesi imkansız bizim için.
  • Balotelli gelsin çakması gitsin...

• gael kullanıcısına yanıt
    demek bize kaos futbolu iyi geliyor.

2000-2002 Mircea Lucescu - Romanya

2004-2005 Gheorghe Hagi

2005-2007 Erik Gerets

2007-2008 Karl-Heinz Feldkamp

2008 Cevat Güler

2008-2009 Michael Skibbe

2008-2009 Bülent Korkmaz

2009-2010 Frank Rijkaard

2010-2011 Gheorghe Hagi

2011-2011 Bülent Ünder

2013-2014 Roberto Mancini

2014 Cesare Prandelli

2014 Hamza Hamzaoğlu

2015-2016 Mustafa Denizli

2016-2017 Jan Olde Riekerink

2017 Igor Tudor – Hırvatistan

hangisi Fatih Terim in bize kazandırdıklarından daha fazla şey kazandırdı ki? Şampiyonluklar dışında alt yapıdan oyuncu çıkarma konusunda da çok iyi. Medya yönetimi de kriz zamanlarında güzel. Daha ne istiyorsunuz anlamıyorum ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alisinasyon

Elbette ki güzel genç yetenekli forvetler bulup onları yüksek bonservislerine satmak daha akıllıca.
    Ama o tür kişilerle bizim Şampiyonlar liginde birşey yapmamız çok zor arkadaşlar.

Balotellide çok sorunlu bir arkadaş. Çok kırmızı yer. Çok tartışır çok disiplinsiz bir adam.
    Fatih Terim disiplinsiz oyuncuları sevmez.

Ben taraftar olarak 1 tane yıldız forvet transfer hakettiğimizi düşünüyorum.

Mitroğlu'nun kazandırdığı maç sayısı : Akhisar Maçı
    Diagne : Rizespor maçı.

Snejder'lerle, Drogba'larla Şampiyonlar liginde çeyrek-yarı final görürsünüz. Mitroğlu ile diagne ile değil.
    Yıl olmuş 2019 hala Sneijder ve Drogba ile çeyrek final ve yarı final yaparsın geyiği var, bunlarla gruptan bile zor çıkarsınız artık. Takım olarak iyi olacaksın her parçanla, tüm parçaların çöp ama iki parçan çok iyi olursa hiçbir şey olamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Balotelli en son Marsilya ile 6 aylığına 4 milyon euro karşılığında anlaşmıştı yani maaşı yüksek. İndirime gitmediği sürece gelmesi imkansız bizim için.
    Okumadın herhalde yazdıklarımı
  • 
Sayfa: önceki 43524353435443554356
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.