Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (4355. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87.310
Cevap
92
Favori
2.327.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43534354435543564357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Alisinasyon

Elbette ki güzel genç yetenekli forvetler bulup onları yüksek bonservislerine satmak daha akıllıca.
    Ama o tür kişilerle bizim Şampiyonlar liginde birşey yapmamız çok zor arkadaşlar.

Balotellide çok sorunlu bir arkadaş. Çok kırmızı yer. Çok tartışır çok disiplinsiz bir adam.
    Fatih Terim disiplinsiz oyuncuları sevmez.

Ben taraftar olarak 1 tane yıldız forvet transfer hakettiğimizi düşünüyorum.

Mitroğlu'nun kazandırdığı maç sayısı : Akhisar Maçı
    Diagne : Rizespor maçı.

Snejder'lerle, Drogba'larla Şampiyonlar liginde çeyrek-yarı final görürsünüz. Mitroğlu ile diagne ile değil.
    bitti artık o şampiyonlar ligi devri. Bundan sonra öyle abuk subuk drogbadır falcaodur o dedelere harcayacak paramız yok. Bunlar iyi oynasa bile 1-2 sene oynar sonra satamazsın. Bu finansal fair play iyi ki gelmiş ki abuk subuk parasını çıkaramayacak yaşlı dedeleri almıyoruz.
    Diagne transferine hiç boşuna kızılmasın! Adam iyi oynamadı evet belki sistemden belki kondisyon-fizik gücünden. Kötü oynamasına rağmen adamdan kar edeceğiz.
    Yani artık yönetim akıllandı parasını amorti etmeyecek oyuncu almıyor.
    Siz hala yok falcao bilmem ne. Falcaoyu isteyen adamın kahvedeki dedelerden farkı yok gözümde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anthony Quinn

Okumadın herhalde yazdıklarımı

Alıntıları Göster
    Tamam işte sen çok zor demişsin ben de imkansız diyorum. Galatasaray'ın 4 milyon euro maaş verecek durumu var mı sence
  • Balotelli niçin istiyorsunuz abi? ne katacak bu takıma, gittiği takımlara ne katmış? Güvenemezsin, kırmızı mı yer, oynar mı oynamaz mı hep muallak.
    Falcao falan hikaye. Nispeten genç para yapacak ve oynayacak adam lazım.

• Ama Gs Kollanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Tamam işte sen çok zor demişsin ben de imkansız diyorum. Galatasaray'ın 4 milyon euro maaş verecek durumu var mı sence

Alıntıları Göster
    Zor olmasının asli nedeni maaşı değil diyorum.

Marsilya'dan güzel paralar kazandı ancak ciddi bir vergi ödüyor Fransa'da. Vergiden muaf olma durumu yok. Vergi oranı da %45.

Galatasaray'ın 4-5 milyon euro maaş verecek durumu var da diyemem yok da diyemem. Daha doğrusu diyemeyiz. Aksi halde Babel transferi ne oluyor diye sorarlar adama. Değil mi ? 3 yıl için 10 - 11.000.000 € ödeme yapılacağı konuşuluyor. Bahsedilen adam da 33 yaşına gelmiş Babel yani. Brahimi,Schürrle falan değil.

Kısaca zor transfer hatta çok zor transferdir Balotelli. Ama imkansız değildir. Yukarıda uzun uzadıya yazdığım bir mesaj var. Orada anlatmaya çalıştım. Neden imkansız olmadığını.

Bu arada genç oyuncu aşkıyla yanıp tutuşan dostlarımızı anlıyorum. Ancak atladıkları birşey var. Bir takımda her transferi bu mantıkla yapamazsın. Takımın her bölgesine, genç, potansiyelli oyuncu alıp o takımın başarılı olmasını bekleyemezsin maalesef. En iyi futbol akademilerinden biri Ajax bile böyle saçmalık yapmadı. Yeri geldi Huntelaar alındı. 35'lik Huntelaar bu sezon tam 43 maç oynadı.

Satışlar gerçekleşirse en az 2 forvet transferi olacağı muhtemel bana göre. Bunlardan biri üst düzey diğeri de genç,gelecek vaad eden oyuncu olur işte. Yoksa gidipte forvete as oynası diye 20 yaşında genç oyuncu alınmaz. Alınmamalı da şu durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 26 Mayıs 2019; 0:36:35 >

• Anthony Quinn kullanıcısına yanıt
    Fransa'daki %75 oranındaki gelir vergisi (düpedüz hırsızlık) uygulaması sonlandırıldı. Fransa'da en yüksek marjinal gelir vergisi oranı %45.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 26 Mayıs 2019; 0:36:39 >

• Bu futbolcuların eşleride hep model.

• quote:

Orijinalden alıntı: hckr

Fransa'daki %75 oranındaki gelir vergisi (düpedüz hırsızlık) uygulaması sonlandırıldı. Fransa'da en yüksek marjinal gelir vergisi oranı %45.
    https://www.forbes.com/sites/jonhartley/2015/02/02/frances-75-supertax-failure-a-blow-to-pikettys-economics/#47feced65df2
    Teşekkür ederim, yabancı kaynaklı daha güncel bir haber.
  • O, bu değil de bu diagne kendini ne sanıyor yav? Çok büyük futbolcu falan olduğunu mu düşünüyor
    da böyle artist artist takılıyor? Normal zamanda kselam bile verilmeyecek biri şansa, bala futbolcu olmuş, orası burası oynuyor bir de. İlk gönderilmesi gereken şahsiyet bence. Sonra sırayla belhanda, mariano, fernando..
  • Onu bunu bilmem ben bu sene 2 sağlam transfer isterim.
    +satılabilecek 4-5 tane oyuncumuz var
    +bir sürü kan emiciden kurtulacağız maaş yükü açılacak
    +geçen sezonların hatasını telafi için düzgün transfer isteriz aga.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesin bilgiler.

Sinan, suriyeli ifadelerinden ötürü kutlamalara alınmamış. (Islıklandı zaten)
    Diagne ise 2 gün önceden "tatile çıkacağım" diyerek izin almış.(Bavul ve araba fotorafı bunu doğrular nitelikte)
    Taffarel gitmek zorundaydı. (Adam sorumlu)

Sinan ve eren %100 gitti.
    Diagne ise %80 oranında gitti. %20 ihtimal kalabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 26 Mayıs 2019; 0:46:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XBlades

Bu futbolcuların eşleride hep model.

çoğu öyle. futbolcu olmasalar yüzlerine bakmıcak kadınlarla evleniyolar.

ronaldo da da öyle. bütün modellerle sevgili oldu, çoğundan çocuğu var sanırım.

messi öyle değil sanırım. çocukluk aşkıyla evlenmiş
  • Eskilerin bir lafı var.

"Evlenmeden önce, dünyayı gez.."
  • Fenerli bazı arkadaşlar kendi forumlarında aglıyor bizi yazmak istemiyorum hala kendilerini ilah gibi zannediyorlar en üst düzey klüb felan gibi garip nediyim.

Denizlide kendi ellerinle sampiyonlugu ver otu fetoya at, trabzonu kendi evinde yeneme fetöö de, süper finalde bizi evinde yeneme(tamamen onlar için uydurulmuş final o sezon sampiyon olsunlar diye) fetoo de. Ali koç de paramız var de bittiniz de oglum de, Aziz'di bunun sorumlusu yıllardır o gidince sizde biteceksiniz de ve 2 ay geçmeden aziz başkanı arıyoruz demeler.. Aziz yıldırım en azından futoldan anlayan yırtık bi adamdı savunuyordu. HERŞEY ALİ Babaları gibi para olsa city psg her sene bütün kupalara ambargo koyardı. Yine başaramadılar bize baglamayı. bakalım önümüzde seozn bizi nerden vuracaklar.

3 sampiyonluk takmışız fark olarak hala kumpas sezonu diyorlar kendi forumlarında fenerbahçe yerine başka klub olsa küme düşerdi demeler. Juventus gibi cıkıp gelselerdi sampiyon olsalardı üzerine tüm türkiye ayakta alkıslardı. Ben şike yaptıysam fenerbahçe için yaptım diyen başkanı senelerce savunmaları garip olaylar ama suclu galatasaray arkadaşlar. VEBA GİBİ TAKIMIZ HERKESİN HER PROBLEMİ GALATASARAY. CUNKU VEBAYIZ ABİ HERKESİN BAŞARISIZLGININ SEBEBİ GALASARAY.

İçlerinden adam akıllı hoca cıkarıp, bizim gibi futbolculardan olusan teknik edip cıkaramayıp birlik beraberlik beceremelerinin sebebide biziz. 14 sene sampiyon olamayan biziz zamanında ama iyi gün taraftarıda biz oluyoruz. Daha cok söylenecek cok sey varda Şampiyonlugmuzu gölgelemesinler.

BU SÖYLEDİKLERİM FUTBOLU HOLİGANLIGA CEVİRİP TARAFSIZ GÖZLE BAKAMAYIP HATAYI KENDİLERİNDE GÖREMEYEN INSANLAR ICINDI.

HEDEF #23. BİSMİLLAH.!

• herşey bir yana eğer s*lçuk 100.000 lira maaşla dahi kalırsa şahsen zırnık alışveriş yapmam
    bu adam çoktan gönderilmeliydi ama kulübün evladı çocuğu vs ayağına yattı yatabileceği kadar

daha gönderilmesi gereken;
    ismail çipe
    semih
    ahmet ç
    ömer bayram
    emre taşdemir
    mariano
    fernando
    emre akbaba = dondurulmalı
    belhanda
    feghouli
    sinan
    diagne
    eren
    muğdat
    hepsini komple şutlamalı - satmalı

yoksa avrupada hüsrana uğrarız valla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balotelli, Falcao falan imkansız. Gene Diagneninho ayarında birini bulur alırız. Mitrouglu kalsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkmışlar tv de yok fb çok büyük klüp. Yok ağlama diye fb ye laf atılıyor. Bilmem ne diye algı yaratıyorlar.
    Ulan tabi ki fb büyük bir camia ve bizim de rakibimiz. Tabii ki fb ile eğleneceğiz. Ayrıca rakiplerin hepsine göndermeler vardi. Basaksehire de gondermeler yapildi , puan farki vs.
    Anlamadığım olay ne diye algi yapıyorsun medya olarak. Biz fb küçük takımmı dedik yani
    Bir sene geride kalinca küçük takımmı olunuyor.
    Ayrıca hic sevmesemde kendileri en büyük rakibimiz.
    Hem başarı hem tarafta olarak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • the_japan kullanıcısına yanıt
    Hocam ne yaptin ya Feghouli kalir insallah
    Ayrica mugdat da kalsin maasi cok ucuz ve yedek milli oyuncu hemde sorunsuz
    Ayrica emre tasdemir ve omer bayram da kalmali
    Olasi yabanci kurali sonrasi mumla arariz bu kazmalari

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradaisu.

Ama Gs Kollanıyor
    Devletten nemalanmaya çalışan herkes orada. Ama Galatasaray kollaniyor, tff yi kendi stadında ıslıklayan tek takım Galatasaray ama tff Galatasaray i kolluyor.

Bazı insanların akıl yaşını anlamak mümkün değil maalesef...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

Fenerli bazı arkadaşlar kendi forumlarında aglıyor bizi yazmak istemiyorum hala kendilerini ilah gibi zannediyorlar en üst düzey klüb felan gibi garip nediyim.

Denizlide kendi ellerinle sampiyonlugu ver otu fetoya at, trabzonu kendi evinde yeneme fetöö de, süper finalde bizi evinde yeneme(tamamen onlar için uydurulmuş final o sezon sampiyon olsunlar diye) fetoo de. Ali koç de paramız var de bittiniz de oglum de, Aziz'di bunun sorumlusu yıllardır o gidince sizde biteceksiniz de ve 2 ay geçmeden aziz başkanı arıyoruz demeler.. Aziz yıldırım en azından futoldan anlayan yırtık bi adamdı savunuyordu. HERŞEY ALİ Babaları gibi para olsa city psg her sene bütün kupalara ambargo koyardı. Yine başaramadılar bize baglamayı. bakalım önümüzde seozn bizi nerden vuracaklar.

3 sampiyonluk takmışız fark olarak hala kumpas sezonu diyorlar kendi forumlarında fenerbahçe yerine başka klub olsa küme düşerdi demeler. Juventus gibi cıkıp gelselerdi sampiyon olsalardı üzerine tüm türkiye ayakta alkıslardı. Ben şike yaptıysam fenerbahçe için yaptım diyen başkanı senelerce savunmaları garip olaylar ama suclu galatasaray arkadaşlar. VEBA GİBİ TAKIMIZ HERKESİN HER PROBLEMİ GALATASARAY. CUNKU VEBAYIZ ABİ HERKESİN BAŞARISIZLGININ SEBEBİ GALASARAY.

İçlerinden adam akıllı hoca cıkarıp, bizim gibi futbolculardan olusan teknik edip cıkaramayıp birlik beraberlik beceremelerinin sebebide biziz. 14 sene sampiyon olamayan biziz zamanında ama iyi gün taraftarıda biz oluyoruz. Daha cok söylenecek cok sey varda Şampiyonlugmuzu gölgelemesinler.

BU SÖYLEDİKLERİM FUTBOLU HOLİGANLIGA CEVİRİP TARAFSIZ GÖZLE BAKAMAYIP HATAYI KENDİLERİNDE GÖREMEYEN INSANLAR ICINDI.

HEDEF #23. BİSMİLLAH.!
    En son ps2 çıkışında şl görmüşler onlar kendini en üst düzey sansa ne olur sanmasa ne olur? Her sene bizi küçümsüyorlar sene sonunda görüyoruz. Bjk de bunlardan farklı değil. Sürekli bir küçümseme, aşağılama. Sene sonunda şampiyon olunca ama hakem, tff, mhk. Hiç şaşmıyor.

• 
Sayfa: önceki 43534354435543564357
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.