Şimdi Ara

[Galatasaray 2018/2019 Sezonu] - ŞAMPİYON GALATASARAY - #Hedef23 (4356. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87.310
Cevap
92
Favori
2.327.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43544355435643574358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ömer bayram yerine çıkar ben oynarım ne ömer bayramı?

Muğdat ve emre kalabilir insiyatif olarak elbette.

4-5 tane yerli oyuncu almamız lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

Fenerli bazı arkadaşlar kendi forumlarında aglıyor bizi yazmak istemiyorum hala kendilerini ilah gibi zannediyorlar en üst düzey klüb felan gibi garip nediyim.

Denizlide kendi ellerinle sampiyonlugu ver otu fetoya at, trabzonu kendi evinde yeneme fetöö de, süper finalde bizi evinde yeneme(tamamen onlar için uydurulmuş final o sezon sampiyon olsunlar diye) fetoo de. Ali koç de paramız var de bittiniz de oglum de, Aziz'di bunun sorumlusu yıllardır o gidince sizde biteceksiniz de ve 2 ay geçmeden aziz başkanı arıyoruz demeler.. Aziz yıldırım en azından futoldan anlayan yırtık bi adamdı savunuyordu. HERŞEY ALİ Babaları gibi para olsa city psg her sene bütün kupalara ambargo koyardı. Yine başaramadılar bize baglamayı. bakalım önümüzde seozn bizi nerden vuracaklar.

3 sampiyonluk takmışız fark olarak hala kumpas sezonu diyorlar kendi forumlarında fenerbahçe yerine başka klub olsa küme düşerdi demeler. Juventus gibi cıkıp gelselerdi sampiyon olsalardı üzerine tüm türkiye ayakta alkıslardı. Ben şike yaptıysam fenerbahçe için yaptım diyen başkanı senelerce savunmaları garip olaylar ama suclu galatasaray arkadaşlar. VEBA GİBİ TAKIMIZ HERKESİN HER PROBLEMİ GALATASARAY. CUNKU VEBAYIZ ABİ HERKESİN BAŞARISIZLGININ SEBEBİ GALASARAY.

İçlerinden adam akıllı hoca cıkarıp, bizim gibi futbolculardan olusan teknik edip cıkaramayıp birlik beraberlik beceremelerinin sebebide biziz. 14 sene sampiyon olamayan biziz zamanında ama iyi gün taraftarıda biz oluyoruz. Daha cok söylenecek cok sey varda Şampiyonlugmuzu gölgelemesinler.

BU SÖYLEDİKLERİM FUTBOLU HOLİGANLIGA CEVİRİP TARAFSIZ GÖZLE BAKAMAYIP HATAYI KENDİLERİNDE GÖREMEYEN INSANLAR ICINDI.

HEDEF #23. BİSMİLLAH.!
    Hiç deme Hocam ama böyle olmaları iyidir bu şekilde avundukları sürece bulunduklari durumdan daha beter olurlar. Bu yüzden bizim yangın tayfa bazen gereksiz yangın yapsa da yönlendirme yönünden iyidir.
    Dün Abdullah Hunterin "Kupa almak bazen iyidir, çünkü hedeftir. Ama bazen kupa alıp saygı kaybedersin. Bazen de kupa almayıp saygı kazanırsın." demeciyle avunup bizim şampiyon olmadığımızı şampiyon yapıldığımızı söylüyorlardı.
    Ula Fatih Terimin hayatımdaki en önemli şey dediği Galatasaray'ı ve Galatasaray taraftarını karşısına alma pahasına senle çalışmayı kabul etmiş. Biz bizi sevenleri üzerek buraya geldik deyip seninle calışmış Fatih Terimin hayatındaki en önemli kişi vefat ediyor ve magazin haberi verir gibi başsaglığı twitterdan veriliyor. O Tff ki adı sanı duyulmayan topçu icin bile methiler düzerek başsağlığı yayınlıyor. Yıllarını vermis, onca başarısı olan adamın ölmüşüne bile saygı göstermeyen Tffnin bu kin ve nefretiyle mi şampiyon yaptı (( :
    Küme düşmüş takım kupa törenine çıkmıyor ve açıklama olarak "emir kuluyuz hocam çıkmayın dediler" diyor. Kim bu emri veren çekemeyen niye veriyor bu emri diye soran yok.
    Ligi bitirmiş takım başkanı, bizim maçtan önce 2.8 milyonluk prim açıklaması yapıyor. bir kişi çıkıp da "başkan diğer maçlarda neden vermedin, bu prim bu dönemde nerden geldi, dünya borcunuz vardı" diye sormuyor. Aynı başkanin fener ve bjk maçından sonraki açıklamalarına bir de bizim maçtan sonraki açıklamalarına bakın.
    Tffnin ilgili kurulların da 1 (bir) tane üyemiz var o da madalya takar anca fenerlisi bjklisi kurullarda cogunlukta ama bizi sampiyon yaptılar.
    Şenolun hakemin annesine aleni sövdüğünde 1 mac ceza yedi, Terim Allah belanızı versin deyince kaç maç yedi bu ülkede?
    3 takımın gazına gelip 17 takım bildiri hazırlar 17 takıma karşi tek olmasına rağmen ligi ayarlar.
    RTE benim takımım Basakcityi ben kurdum dedigi yerde biz şampiyon yapılmışız. Harbiden ne büyük bir takımmışız biz, ulkedeki tüm büyük güçleri saf dışı bırakmışız helal bize.
    Abdullah Hunter siyaseti yardımları filan geciyorum birazcık Td olsan zaten kupa senin elindeydi senin sayende şampiyon olduk. Da Costa senin icin önemli oyuncuydu duran toplardaki katkısı bile yeterdi neden gönderdin veya neden yerini doldurmadin, sirf Galatasaray talip diye Demba Bayı aldin ne oldu? Diger tercihlerin yanlışların bir tarafa dursun bu sene ligte Eren Derdiyok 200 dk Adebayordan fazla süre bulmuşsa bi kararlarını Tdlügünü sorgula.
    Fener zor günleri atlattı artık çok zor günler bekliyor onları bu avunan radikal degişiklik için yangın yapmayan taraftarı ile daha çok derler en başarılı Galatasaray ama Turkiyenin en büyük spor kulübe Fenerbahce diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aymen oyle ama yok iste eldekinide ucuz maliyetle tutmak lazim hocam bunlarin elindeki tek koz yabanci kuralını değiştirmek baska sanslari kalmayacak
    Gs silip süpürecek insallah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haydi İnşAllah

• Belhanda o müzikle çıkarak bi sene daha kalır. Hocam zaten seviyo kendisini bize bişey demek düşmez. Aslanım benim :)

Diagne gider. Diğer çöplerden bahsetmek istemiyorum sinan vs.

Diagne'den 15 fln gelse harika olur. Bi yıldız transferi haketti bu taraftar.

Ribery ve net iyi bi forvet gelirse ballı kaymak olur. Yerli diye Allah aşkına çöpleri almayalım. Ömer bayram gibi..

Son olarak Fatih Terim ile sonsuza dek..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deniz Türüç’ü bize çok pis kitleyecekler gibi bir his var içimde.

• Bu arada gelecek sezon oyun liderimiz kesinlikle Feghuli olmalıdır. Net.

• Sözleşmesi sona eren bazı futbolcular: • Franck Ribery • Arjen Robben • Juan Mata • Danny Welbeck • Daniel Sturridge • Mario Balotelli • Yacine Brahimi • Wilfried Bony • Hector Herrera • Max Kruse • Antonio Valencia
  • Tolga Ciğerci ve Serdar

• Mlada boleslavdan nikolay komlicenko yu alsak fiyatıda uygun üstelik çokta genç.. bizde tutmasa bile çok zarar ettirmez. Umarım scout ekiplerimizin dikkatini çekmiştir bu adam.

• Yerli oyuncu hamlesi yapmamız lazım. Ama piyasada bizim mali yapıya uygun oyuncu yok maalesef.

Yusuf yazıcı gibi isimleri alamayacağımıza göre ikinci sınıf yerli oyunculara hazırlıklı olalım.

Küme düşen takımlarda iş yapacak kimler var bilmiyorum ama bu sezon epey talep göreceklerdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt
    Kume dusen takimlardada cok yok gibi bizim isimize yaricak keske olsa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

Yerli oyuncu hamlesi yapmamız lazım. Ama piyasada bizim mali yapıya uygun oyuncu yok maalesef.

Yusuf yazıcı gibi isimleri alamayacağımıza göre ikinci sınıf yerli oyunculara hazırlıklı olalım.

Küme düşen takımlarda iş yapacak kimler var bilmiyorum ama bu sezon epey talep göreceklerdir.
    Yerli oyuncu illa isteniyorsa direk alt yapıdan çıkarılsın. 16 17 yaşında çocuklar oynatılsın ama
    şu medyada adı geçen kişiler gelmesin. Ya da en kötü ihtimal yabancı liglerde alt yapı görmüş Türk futbolcular getirilsin.
    Bizim ülkedeki Türk futbolculardan bir halt olmaz.
  • Yerli oyuncu dediğin adamın hepsi 11 olmayacağına göre alt düzey olabilir bazı arkadaşlar herşeyi üst düzey 11 lık 2 kadro kuralacağını felan mı sanıyor şaşırıyorum valla bunları okudukça Bizi araplar felan satın mı aldı benim mi haberim yok arkadaşlar şu takımın Manchester City olmadığını ve her bölgeye 200-300 milyon eurolar harcamadığını biliyorda trollmü yapıyorsunuz yoksa cidden bir hayal alemi daldınız da çıkamıyormusunuz çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 26 Mayıs 2019; 2:58:6 >
  • Yıldız 1 forvet birde ribery -robben den biri gelse yeter marka transferde geriye kalan scout olmalı ucuz onyekuru marcao gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: XBlades

Kesin bilgiler.

Sinan, suriyeli ifadelerinden ötürü kutlamalara alınmamış. (Islıklandı zaten)
    Diagne ise 2 gün önceden "tatile çıkacağım" diyerek izin almış.(Bavul ve araba fotorafı bunu doğrular nitelikte)
    Taffarel gitmek zorundaydı. (Adam sorumlu)

Sinan ve eren %100 gitti.
    Diagne ise %80 oranında gitti. %20 ihtimal kalabilir.
    ben diagne konusunda hala şüpheliyim gitmesi noktasında.külübe en az 15m euro veren çıkmaz ise diagne kalır takımda,net.velevki o para verildi satıldı bu adam,yerine sorunlu balotelli alınmaz.terim tetteh veya carvalho isimlerine yönelir.bunlarda iyi oyuncu ama hangisini alırsak alalım diangeden gelecek meblağ bu oyunculardan birine verilir.
    sinan zaten gitti ve gidecek daha çok oyuncu olacak.bizi yine forvet kaousu yeni transfer sezonunda başımızı ağrıtacak.diagne gitsin diyenler ,terimi zorlayacak olanlar vs artık 15 gün içinde diagne satılmassa bu takımda kalır benim düşüncem.hazılık döneminde bu takımın asıl forveti kim olacaksa o şekilde sistem kurulmalı ve transferin son günlerinde lades yapılmamalıdır.yönetimin en büyük sınavıda transfer dönemindeki adımları olacak.şayet tatmn edici transferler olmaz ise taraftar homurdanmya başlar.ama orta sahaya ama forvete yıldız denilecek bir oyuncu lazım ama her iki alan için alınmayacağına göre hazırlık kampı başlamadan önce diagne konusu netleşmeli ve taraftar olarak kafalar rahat ettirilmeli.

• Diagne gitsin ondan gelen para 15 civarı olursa, orta sahaya yabanci iki genç yıldız alınsın.Forvete bonservissiz Max Kruse ,mario balotelli gibi isimlerle idare etmeliyiz bu sezonluk.Sol açığa Babel geldi diyorlar zaten.Ayrica Şener,Gökhan töre,deniz turuc ve Kaan Ayhan takıma katılmalı bunlar milli takım futbolcusu.semih kaya topu unutmuş.

• TV kanallarını yeni ve geç gördümde fener ağlamaya takılmış hepsi kimi yok çekiniyor vb demişler ulan kimle yarışıyoz biz ondan haberiniz var mı kimle 110 senedir rekabetteyiz bursa ile felanmı da fenere dalaşmayalım fener isterse 3.lig de olsun gs nin tek rakibidir arkadaş ona gönderme yapılır Barça sampiyon olunca real e takılıyor taraftarlar Valladolid e değil ne dediği bilmeyen adamları yorumcu yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 26 Mayıs 2019; 3:58:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradaisu.

Sözleşmesi sona eren bazı futbolcular: • Franck Ribery • Arjen Robben • Juan Mata • Danny Welbeck • Daniel Sturridge • Mario Balotelli • Yacine Brahimi • Wilfried Bony • Hector Herrera • Max Kruse • Antonio Valencia
    Ek olarak yıllık ücreti daha düşük maliyetli olarak

Omar Abdulrahman

Kahraba

gibi oyuncular da var.

• 
Sayfa: önceki 43544355435643574358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.