Şimdi Ara

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86.923
Cevap
105
Favori
452.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Harbi şeyi çıktı Belhanda muhabbetinin.
    Geldiği günden bu yana seveni ve nefret edeni var bu adamın. Hala neyin tartışmasını yapıyosunuz yav bi de üşenmeden satırlarca yazıyosunuz hayret ediyorum. Belhanda tartışması çıkaran forumdan uzaklaşsın bir süre de şuradaki haberlere bi göz atalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5F6A14216

Diyelim ki Diagne-Fernando-Mariano satıldı bunlar toplam kaç paraya satılacak?

Bize en az 1 kanat oyuncusu + 6 numara + 8 numara + forvet + yedek bek lazım. Kaldı ki bu transferleri yapabilsek de yedekler yine güçsüz olacak ve 3 kulvarı kaldıramayacağız. Altyapıdan oyuncu çıkaramadıktan veya iyi bir scout transferi yapamadıktan sonra işimiz hayli zor.
    20 milyon bile bonservis gelmez. Üçü de çok para edecek oyuncu değil, hele mevki olarak Mariano’yu ancak Brezilya kulüpleri talip olur belki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maicole

Bu mesaj silindi.
    Kendi futbolcusunu gömen, 2 kuruşa gitsin diye dert yakınanlara şaşırıyorum.

Belhanda agrasif olur, her an kart görebilir diyip eleştirebilirsin. Lakin saha içerisinde futbol adına olumlu şeyler yaptığına inanıyorum. Bu kadar gömülmesine şaşırıyorum. Evet yıldız bir 10 numara, uzaktan şutlar çıkarıp şapkadan tavşan çıkaranlar estetik gelebilir, Hoşumuza gider. Fegu gibi adamları daha çok severiz. Ama F.Terim Belhandayı devre arasında göndermeyip şampiyonluğu getirmiştir.

Zaten çok şükür taraftar gazına gelip kadro şekillendiren bir F.Terim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

Harbi şeyi çıktı Belhanda muhabbetinin.
    Geldiği günden bu yana seveni ve nefret edeni var bu adamın. Hala neyin tartışmasını yapıyosunuz yav bi de üşenmeden satırlarca yazıyosunuz hayret ediyorum. Belhanda tartışması çıkaran forumdan uzaklaşsın bir süre de şuradaki haberlere bi göz atalım
    Feghouli’ye gömseler de böyle der miydin?

• maicole kullanıcısına yanıt
    Derdim tabi ki. Burada zamanında fegulim de çok eleştirilmedi mi? Kimi alıntıladım günlerce hatta aylarca uzattım kendi tezimi savundum?

Uğraşmam abi ne düşünüyosa düşünsün der geçerim, ki öyle de yaptım zamanında
  • Terim yeni gelmedi ki elinde fırsat vardı gönderip birini alabilirdi. Feghouliyi yollamayi tercih etti iyi ki de yollayamamış. Feghouliye de ayni muamele yapılıyordu.
    Belhanda icin ölüp bitmiyorum ilk alınırken de karşı cıkan biriydim alınmasını istememiştim. takımda çok iyi oyuncular var da belhanda süper diyen yok vazgeçilmez diyen de yok. Daha derli toplu takim kurulsun ortasahamiz iyi olsun diye Belhanda Cagne gitsin para ile iyi oyuncular alınsın diyen biriyim. Sadece körü körüne düşmanca eleştiriye karşıyım.
    Gorelim Fatih Hocanın planını..

• Satılabilme ihtimali olan oyuncu belhanda donku selçuğu kim alır ki

Fernando da satılabiliyorsa satılsın.
    İkisininde takıma katkısı olmuştur görevleri tamamlanmışdır.
    Donk herkesin gözünde yedek oyuncu aldığı para az gereksiz kart çok az görüyor.
    Ama 1 kırmızı 8 sarı kart gördü belhanda görülmeyenler hariç
    Maçlardaki hareketleri penaltı için frikik için takım arkadaşları ile kavga edip küstüm oynamıyorum tiplerine giren bir adam hakem kararına öfkelenip maçı bırakma tripleri en önemli örneği Fenerbahçe maçında yediğimiz ikinci gol daha buna benzer 3-5 örnek var en az gole dönüşmeyen
    Kardeşim ben linnens gibi oyunu bırakmayan profesyonellik anlayışında minimum problem olan adam istiyorum taraftar olarak buna hakkımız var bunu dile getirmeye de.

• Duyumcular daha iş başı yapmamış herhalde gelen futbolcuların sayısını unutuyoruz transfer dönemi bitinceye kadar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • archdark kullanıcısına yanıt
    Körü körüne düşmanca eleştiri taraftar mantığına ters zaten yanlış bir anlayış. Aynen sizin gibi düşünüyorum hizmetlerini yaptılar ellerinden geldiği kadarıyla paralarını aldılar zamanı gelince de ayrılık uzatmanın anlamı yok satılıp derli toplu bir orta saha kurulmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5F6A14216

Diyelim ki Diagne-Fernando-Mariano satıldı bunlar toplam kaç paraya satılacak?

Bize en az 1 kanat oyuncusu + 6 numara + 8 numara + forvet + yedek bek lazım. Kaldı ki bu transferleri yapabilsek de yedekler yine güçsüz olacak ve 3 kulvarı kaldıramayacağız. Altyapıdan oyuncu çıkaramadıktan veya iyi bir scout transferi yapamadıktan sonra işimiz hayli zor.
    Diagne için konuşulan rakamlar 13- 18 arası. Birçok söylenti var ama şuan söylentiden öteye geçmiyor tabii ki. Bunlardan biri de, Kasımpaşa'dan transfer edilirken başka bir takımla anlaştığı, elimizdeki 10.000.000 € civarı paranın güme gitmemesi için ara transferde kadroya katıldığı, yeni sezonda asıl anlaştığı takıma satılacağı söylentileri. Ne kadar doğrudur bilemem.

Galatasaray yöneticilerinin de daha iyiyi hedeflemesi lazım. Diagne iyidir ya da kötüdür. Elinde gol kralı olmuş forvet var. Satabilmen lazım iyi rakamlara.

Belhanda için de söylentiler var. Al-Hilal ile görüşüldüğüne dair. 10 -13.000.000 € arası rakamlar dönüyor.

Fernando ve MAriano'nun son senesi. Gelecek sene serbest kalıyorlar. Fernando'nun maaşı 3.500.000 € civarı. Mariano ise 2.500.000 € civarı kazanıyor. Bunların satılması zor. Maaşları yüksek, burada kazandıkları parayı başka bir takım karşılar mı muamma. Satılarlarsa adam başı maksimum 3.000.000 € falan gelir tahminen. Bu sebeple bütçe oluşturabilmen için Diagne,Belhanda gibi isimleri pazarlamak zorundasın. Bu iki isimden 25 - 30 arası gelir elde edilebilirse o zaman güzel hamleler yapılabilir.

Altay Bayındır (250.000 € artı birkaç oyuncunun kiralık olarak verilmesi söylentileri var)
    Ryan Babel (Söylentiden öte durumda. Çok ciddi rakamlar dönüyor. Umarım bu rakamlar yalandır. Yıllık 1.500.000 - 1.750.000 gibi olursa fena olmaz. Üstü çılgınlık)

Babel yerine sponsorluk anlaşması ile Brahimi olabilir ufak bir ihtimal. Yıllık ücreti yüksek olur o ayrı. Ama bonservisi yok.

Yerli oyuncular için 7 - 8 civarı bütçe ayırsan, güzel hamleler yapabilirsin. Kiralık olarak yapabileceğin hamleler de var. Enes Ünal,Umut Bozok gibi. Bonservissiz olarak Salih Uçan olabilir. Kiralık olarak Emre Mor olabilir. Bonservisiyle Deniz Türüç,Tarkan Serbest,Efecan Karaca olabilir. Bunlar varsayım tabiki.

Geri kalan bütçe ile de bonservisiyle yabancı oyuncu alınabilir. Skov Olsen,Eleke,Savanier,Muriel,Samatta,Ze Luis vs... Bunlardan 1 ya da 2 tanesi işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 31 Mayıs 2019; 1:45:16 >

• Şu herif ile ilgili ciddi bir girişim yok mu ? Keşke düşünülse... Bonservissiz durumda.

• Michael J.Scofield kullanıcısına yanıt
    Usta kadro güzelde. Sence marcao veya lyundama ikilisinden birini öne cekip defansa baska birini bulamazmiyiz? Bence marcao oynayabilir ? Koydugun yerde

• quote:

Orijinalden alıntı: archdark

Terim yeni gelmedi ki elinde fırsat vardı gönderip birini alabilirdi. Feghouliyi yollamayi tercih etti iyi ki de yollayamamış. Feghouliye de ayni muamele yapılıyordu.
    Belhanda icin ölüp bitmiyorum ilk alınırken de karşı cıkan biriydim alınmasını istememiştim. takımda çok iyi oyuncular var da belhanda süper diyen yok vazgeçilmez diyen de yok. Daha derli toplu takim kurulsun ortasahamiz iyi olsun diye Belhanda Cagne gitsin para ile iyi oyuncular alınsın diyen biriyim. Sadece körü körüne düşmanca eleştiriye karşıyım.
    Gorelim Fatih Hocanın planını..
    Ben de öyle körü körüne düşmanlık yapmıyorum zaten. Ligin ikinci yarısında özellikle Şubat-Nisan arası Feghouli ile birlikte takımı sırtladılar. Ama o malum şahsın Belhanda'yı ölümüne savunması sinir bozucu. Messi veya Ronaldo'dan bahsediyormuşuz gibi sanki.

• diagne ilgili haber varmı satılıyormu menajer afrika kupasında oynasın degerı artar demıs afrıka kupası 7 temmuzda bıtıyor elimizde falan kalmasın yeni forvet kampa yetışmesi lazım sonra gomis olayı olucak yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YKaan53 -- 31 Mayıs 2019; 2:20:48 >
  • Herkesi yazalım eyvallah ama Emre Mor gibi futbolcu olamadan ego olan tipleri yazmayalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YKaan53

diagne ilgili haber varmı satılıyormu menajer afrika kupasında oynasın degerı artar demıs afrıka kupası 7 temmuzda bıtıyor elimizde falan kalmasın yeni forvet kampa yetışmesi lazım sonra gomis olayı olucak yine
    Haberler var hocam. Satılacağı söyleniyor. 13- 17 arası rakamlar konuşuluyor hatta.

@llusions: Genç dostum, sende de kabahat var. Neden cevap vermeye tenezzül ediyorsun ki, değerli vaktine yazık. Dikkate almaya değmez. Sürekli olarak belirttiğim halde hala alıntı mesajı geliyor bildirim kutuma benimde. Forum yönetimi bu sorunu çözse çok iyi olacak. Bir kurtulamadık maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 31 Mayıs 2019; 2:26:48 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.