Şimdi Ara

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86.923
Cevap
105
Favori
452.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zooteknist93

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Üstadım, dolaylı yoldan benim de mesajımı alıntıladın bu yüzden cevap vermek istedim.

Yazım hatam için kusura bakmayın lütfen. Bir söz vardır, sürç-i lisan ettiysem affola.

Her insan hata yapabilir. Hele ki yazım konusunda. Sonuçta burası TDK değil. Ya da hiçbirimiz iyi eğitimli,başarılı "gerçek" öğretmenler ya da yazarlar değiliz. Foruma, özellikle de taraftar forumlarına sohbet etmek,kafa dağıtmak için giriyor insanlar. Bazen yazım hatası yapmak normal.Hele ki gecenin bir yarısı. Bize düşen birilerinin yazım hatasını arayıp ortaya çıkarmak, sonra da bununla ego tatmin etmek değil önce kendi eksikliklerimizi, ağır yetersizliklerimizi fark edip gidermeye çalışmak. Bu sebepten eksikliğim yani yazım hatam için senden ve forum üyelerimizden özür diliyorum ve düzeltiyorum. Özellikle de bunun kullanılmasına sebebiyet verdiğim için ayrıca özür diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 31 Mayıs 2019; 9:49:26 >

• Anthony Quinn kullanıcısına yanıt
    Açıkçası ben yazım hatalarına böyle bir platformda çok takilmam. Resmi yazışma olmadıkça sorun yok..

Sonuçta.. böyle...yazmak..haricinde.. sıkıntı..yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XBlades

Açıkçası ben yazım hatalarına böyle bir platformda çok takilmam. Resmi yazışma olmadıkça sorun yok..

Sonuçta.. böyle...yazmak..haricinde.. sıkıntı..yok.
    Aynen öyle hocam. Elimizden geldiği kadar dikkat etmeye gayret gösteriyoruz ancak insanlık hali sonuçta. Bazen ufak tefek yazım hataları oluyor. Şahsen birinde hata görünce ben çok umursamıyorum, senin de belirttiğin gibi burası sıradan bir forum. Resmi bir ortam değil.
  • Belhanda UEFA da oynayamaz arkadaşlar. Bize UEFA kadrosu lazım ..

Onun için gitmeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 31 Mayıs 2019; 11:0:21 >
  • Transfer politikalarını birazda tercihler belirleyecek.yine yüksek maasla tecrübeli oyuncular mi aranacak yoksa daha genç ve dinamik oyuncularla maaş yuku düşürülerek mi devam edecek beraber göreceğiz.

Kişisel görüşüm bizim ligde bu ekonomik durumda bir oyuncuya 4 milyon euro ve üstü maaş odeyemeyiz.sampiyonlar ligine girince oradan sağlam gelir gelince pek sorun yok ama her sene şampiyonlar ligine girileceğini de garantisi yok.

Konu sadece belhanda değil belhandayi gonderceksin,Fernando mariano tutacaksın.o zamanda çok birşey değişmeyecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maicole

Terim’e 27 yaşındaki Belhanda mı 27 yaşındaki Sneijder mi de Belhanda der. Adamı hiç tanımamışsınız. Terim Sneijder karakter ve futbol tarzındaki adamları sevmez. Kampa gelmeyip Ibıza’da bar açınca Terim ne yapardı hiç düşünüyor musun?!

Alıntıları Göster
    Uğur Karakullukçu sen misin?

• keşke bir mucize olsa hazırlık kampı öncesinde tüm transferlerimizi yapabilsek.Kondisyoner Bartali eşliğinde bütün eksiklerimizi tamamlamış bir takım olarak hazırlık kampına başlasak.Kamp sonrasında taş gibi gireriz sezona.
    Oyuncu alabilmemiz için öncelikle satış yapmamız gerekecek.Yerli rotasyonumuza kaliteli oyuncular gerekiyor.
    Ndiaye ve onyekurunun gittiğini varsayarsak önceliğimiz orta saha ve sol kanat olacaktır.Kiralik yada bonservisi elinde olan oyunculara mecburuz.
    Transfer sezonunun ilk günlerinde satış yapmamız lazım yoksa yine işimiz çok zor
  • Devre arası adı bizimle de anılmıştı. Çok isterdim alınmasını. 9 gol atmış dün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 31 Mayıs 2019; 11:50:23 >
  • Burak2658 B kullanıcısına yanıt
    Çok zor.transferin son günlerine doğru futbolcu fiyatları dusuyor ve kiralık futbolcular için daha iyi fırsatlar bulunuyor.bizde o yüzden transfer çabuk bitmez illa son bir iki haftaya kalır.

• quote:

Orijinalden alıntı: XBlades

Belhanda UEFA da oynayamaz arkadaşlar. Bize UEFA kadrosu lazım ..

Onun için gitmeli.
    bu sezonda şampiyonlar liginde gruptan çıkabileceğimizi düşünmüyorum.öncelikle finansal fair playdan kurtulmamız lazım.
    haziran ayında oyuncu satışı yapamazsak transfer sezonu bizim için yine sancılı geçecek.2-3 takviye ile yine türkiye ligi şampiyonu olmayı hedefleyeceğiz
  • transferin bir numaralı planı diagne den kurtulmak olmalı
    forvetsiz oynadık diye ortalığı yıkılan eren penaltısız attığı gol 5 diagne nin 4. o 4 golde çarpan giren boş kaleye attıkları dişe dokunur tek gol
    mevzu gol rakamıda değil oyun içi katkısı eren seviyesinde, üstüne kafası daha maçın 40.sn si kendini yere atmayı düşünecek şekilde çalışıyor
    devre arası kampı yemedi ondan böyle diyenler var,bu adamın sorunu fiziksel değil zihinsel
    bize maliyetini bir kenara koyup gelen ilk ciddi teklifte gönderilmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanhu11

Çok zor.transferin son günlerine doğru futbolcu fiyatları dusuyor ve kiralık futbolcular için daha iyi fırsatlar bulunuyor.bizde o yüzden transfer çabuk bitmez illa son bir iki haftaya kalır.
    ocak ayında yaşadığımız bolluk şuan olsa harika olurdu.
    haziran ortasında 10 15 milyon euroluk oyuncu satmış olursak.fatih terim liderliğinde marcao gibi gelecekte satıp para kazanabileceğimiz ve takımın kalitesini yukarıya çıkacak transferler yapabiliriz.
  • WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt
    son cümle hariç katılıyorum. herhangi bir teklife seğil 15-20 milyona gönderilmeli, çünkü biz her ne kadar işin içinde olup adamın yeteneksizlipini görsek de istatistikleri inanılmaz.

• Burak2658 B kullanıcısına yanıt
    İnşallah.bir risk aldı ve başarılı oldu.marcao tarzı uygun bonservis ve ücretle iş yapabilecek adamlar su mali durumda kan yapar.

Zaten artık geri dönüşü olmayan futbolculara pek yonelmememiz lazım.ancak Gomis tarzı takıma liderlik yapacak bir yıldız oyuncu belki olabilir gerisi daha genç oyuncular için kullanılmalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

transferin bir numaralı planı diagne den kurtulmak olmalı
    forvetsiz oynadık diye ortalığı yıkılan eren penaltısız attığı gol 5 diagne nin 4. o 4 golde çarpan giren boş kaleye attıkları dişe dokunur tek gol
    mevzu gol rakamıda değil oyun içi katkısı eren seviyesinde, üstüne kafası daha maçın 40.sn si kendini yere atmayı düşünecek şekilde çalışıyor
    devre arası kampı yemedi ondan böyle diyenler var,bu adamın sorunu fiziksel değil zihinsel
    bize maliyetini bir kenara koyup gelen ilk ciddi teklifte gönderilmeli
    ben diagnenin hazırlık kampı sonrasında daha güçlü olacağını düşünüyorum.bize geldiğinde ocak ayını hazırlanmadan geçirmişti.
    avrupa için yeterli bir oyuncu olmaz ama türkiye ligi için iyi bir golcü olur.
    futbolculuğundan ziyade beni korkutan çabuk kart görme,rakibine tükürme,ceza sahasında çabuk yere düşme gibi hareketleri.

• Diagne alındığı paraya satılsa yeter. Böyle kalas golcü futbol tarihi Lukunku dan sonra ilk kez görüyor.

• 2M lanis hagi ajax a gidiyormuş bize gelemezmiydi genc ve potansiyelli oyuncu

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.