Şimdi Ara

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86.923
Cevap
105
Favori
452.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anthony Quinn

Haberler var hocam. Satılacağı söyleniyor. 13- 17 arası rakamlar konuşuluyor hatta.

@llusions: Genç dostum, sende de kabahat var. Neden cevap vermeye tenezzül ediyorsun ki, değerli vaktine yazık. Dikkate almaya değmez. Sürekli olarak belirttiğim halde hala alıntı mesajı geliyor bildirim kutuma benimde. Forum yönetimi bu sorunu çözse çok iyi olacak. Bir kurtulamadık maalesef.

Alıntıları Göster
    Aynı Twitter'daki gibi blokladığımız kişiler mesajlarımızı göremese hiçbir sorun kalmayacak. Bu özelliği getirmeleri elzem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: elophidae

Herkesi yazalım eyvallah ama Emre Mor gibi futbolcu olamadan ego olan tipleri yazmayalım
    Doğru, bir yerde haklısın hocam. Çocukta ciddi sorunlar var. Yazıyoruz,çiziyoruz belki Fatih hocanın takımında çeki düzen verir kendine, pozitif katkı sağlar falan diye ama ciddi sorunlu olduğu da bir gerçek. Genç yaşında ciddi paralarla haşır neşir olunca kaybetmiş kendini. Abuk subuk işlerle uğraşıyor.

Cengiz çok daha başarılı olmasına rağmen daha mütevazi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Aynı Twitter'daki gibi blokladığımız kişiler mesajlarımızı göremese hiçbir sorun kalmayacak. Bu özelliği getirmeleri elzem.

Alıntıları Göster
    Defalarca yazdım forum yönetimine. Ben kolay kolay engellemem insanları. Engelliyorsam da kendi çapımda vardır haklı sebeplerim. Engellediğim hesaplar da çoğu üyemiz ile aynıdır, en fazla 6-7 hesaptır. Onun dışında düzgünce ifade edilen her fikre saygım vardır. Katılırım ya da katılmam. O ayrı mevzudur. Farklı fikirde olmamız engellemeyi gerektirmez.

Kimseye blok falan da yazmam. Forum yönetiminin yapması gereken, bloklanan hesapların hiçbir şekilde bizi görememesi. Alıntı vs yapamaması. Sadece bu. Onun dışında ne yapıyorlarsa yapsınlar, bana ne. Ben görmeyeyim yeter. Bu çözülse harika olacak.

Neyse konumuza dönelim, kirletmeyelim sayfayı. İnsanların da vakti değerli.

Trabzonspor'dan 1 oyuncu alınacak olsa kimi isterdin yerli olarak ? Abdülkadir Ömür,Abdülkadir Parmak ve Yusuf Yazıcı üçlüsünden. Ben Ömür'ü çok beğeniyorum.

• İtici karşı takımdan olmadığı sürece kimseyi bloklamadım beni bloklarsan haberim olsun Hocam alıntı filan yapmam ben (( :

• quote:

Şu herif ile ilgili ciddi bir girişim yok mu ? Keşke düşünülse... Bonservissiz durumda.

Malesef artık çok geç atletico madrid ile anlaştı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lakers87

Malesef artık çok geç atletico madrid ile anlaştı.

Alıntıları Göster
    Evet hocam, sayende şuan baktım ve bu yönde haberler var. Üzücü.

Bizim gibi takımların bu tarz isimleri alması zaten kolay değil, çok zor. Ama genel kanının aksine imkansızda değil. Ben hap şunu savundum, sıradan isimlere 3 sene için 20-30.000.000 € para harcayacağına bu tarz üst seviye isimler için bu paraları harca. Kadronda bir ya da iki tane üst seviye oyuncu olsun.

Mesela zamanında yapılan Hagi,Popescu,Jardel,Sneijder,Drogba transferleri buna örnek olabilir.

• Telles için de Atletico haberleri var. Gerçi onun için son yıllarda birçok haber çıktı daha bir faydasını göremedik. Bu sezon bir yerlere gider inşallah.
    Filipe Luis gidici galiba Atletico'dan. Onun yerine düşünülüyor olabilir. Şöyle bir 45 - 50.000.000 € arası satılırsa harika olur. Bize de yaklaşık 5.000.000 € civarı para düşer.

Fenerbahçe Fejsa'yı alıyormuş bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 31 Mayıs 2019; 9:47:21 >
  • KOEMAN32 K kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında Marcao önlibero olarak oynayabilir ama o zaman yerine yine stoper almamız gerekecek aldığımız stoper Luyindama ile uyum sağlayacak mı onu bilmiyoruz.Kesin olan şey bu takıma yıldız seviyesinde dinamik bir 8 numara lazım.Gelecek sene CL ye katılacak takımlara baktım Genk,elediğimiz Lokomotiv Moskova bile bizden kat kat iyi orta sahaya sahip.Selçuk 34 yaşına geldi.Emre Akbaba 1 sene yok.Ndiaye zaten gitti.Takım bir şekilde gol atıyor bizim asıl sıkıntımız orta saha bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Doğru, bir yerde haklısın hocam. Çocukta ciddi sorunlar var. Yazıyoruz,çiziyoruz belki Fatih hocanın takımında çeki düzen verir kendine, pozitif katkı sağlar falan diye ama ciddi sorunlu olduğu da bir gerçek. Genç yaşında ciddi paralarla haşır neşir olunca kaybetmiş kendini. Abuk subuk işlerle uğraşıyor.

Cengiz çok daha başarılı olmasına rağmen daha mütevazi.

Alıntıları Göster
    Emre Mor bir ara akıllanacak da ne zaman. Ucuz maliyete alınırsa denenebilir. Artık Fatih hoca mı vura vura adam eder yoksa yaşam koçu falan mı bulmak lazım orasını bilemem. Ama yetenekli olduğu kesin.

Kişilik meselesi biraz da tabi.

• Michael J.Scofield kullanıcısına yanıt
    Bencede orta saha ya 2 saglam adam almak lazim. Belki marcao gibi birini buluruz oraya.

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

Emre Mor bir ara akıllanacak da ne zaman. Ucuz maliyete alınırsa denenebilir. Artık Fatih hoca mı vura vura adam eder yoksa yaşam koçu falan mı bulmak lazım orasını bilemem. Ama yetenekli olduğu kesin.

Kişilik meselesi biraz da tabi.

Alıntıları Göster
    Aynı fikirdeyim, aslında çok yetenekli ama aynı zamanda sorunlu.

Bu arada bir tablo hazırladım, 10 dakikada. Sözleşmesi sona eren oyuncuları eklemedim. 2019-2020 sezonuna dair. Hatalı olduğum yer varsa affola şimdiden.

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

Şuan maaş gideri 31.880.000 € olarak gözüküyor. Eğer Diagne,Belhanda,Fernando ve Mariano satılırsa, ek olarak Mitroglou Olympiakos'a giderse 14.000.000 € daha düşüyor bu rakam. Ve 17.800 € civarına düşüyor. Son yılların en düşük rakamı.

Geçen seneki habere göre UEFA 45.000.000 € civarına çekilmesini istiyormuş maaş giderinin. Geçen yıllarda 55.000.000 € civarıymış.

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

Bu sezon birkaç oyuncu satabilirsek, asgari 20 - 25.000.000 € civarı maaş bütçemiz olmuş olacak.
    1-2 yıldız isime ilave, 4-5 yerli ve yine 3 ya da 4 tane Marcao,Luyindama,Onyekuru tarzı transfer yapılabilir bu bütçelerle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 31 Mayıs 2019; 4:34:39 >

• Nazım Sangare nasıl topçu beyler uyar mı bize Türk olması ve genç olması avantaj

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JimmyJimmy

Kendi futbolcusunu gömen, 2 kuruşa gitsin diye dert yakınanlara şaşırıyorum.

Belhanda agrasif olur, her an kart görebilir diyip eleştirebilirsin. Lakin saha içerisinde futbol adına olumlu şeyler yaptığına inanıyorum. Bu kadar gömülmesine şaşırıyorum. Evet yıldız bir 10 numara, uzaktan şutlar çıkarıp şapkadan tavşan çıkaranlar estetik gelebilir, Hoşumuza gider. Fegu gibi adamları daha çok severiz. Ama F.Terim Belhandayı devre arasında göndermeyip şampiyonluğu getirmiştir.

Zaten çok şükür taraftar gazına gelip kadro şekillendiren bir F.Terim yok.

Alıntıları Göster
    belhanda sadece şu son dönemde top oynadı , oda tam değil yani top oynadığından kastım top kaptırmalarını biraz azalttı . adamın ayağı kalas bi kere şut atamıyor , ortayı çok sert dümdüz kesiyor hiçbir estetiği yok tek + sı top kazanması onuda sağolsun macta kaybettikleriyle dengeliyor . dediğim gibi son dönemlerde 2 li pas oyunlarında vardı ve top kkaybetmeyi minimuma indirdiği için oynadı diyorum yoksa 4m alacak bi topcu değil hele ki oos hiç değil

• Ronaldinho26 kullanıcısına yanıt
    Ben de satılmasını istiyorum zaten. Maaşı yüksek ve aldığı maaşın hakkını veremiyor bence ama yine de takımdaki en formda ortasaha oyuncusuna karşı bu kadar düşmanlık yapılmasını anlayamıyorum ben.
    Evet performansını beğenmiyorsundur ama gidip de her maç hakaret etmene gerek yok. Yok arap yok çöl bedevisi bilmem ne. Fernando mesela hata yapsa sırf ismi var diye belhanda kadar eleştirilmiyor. Veyahut muslera hata yapsa ve biri bunu dile getirse hemen linç yiyor. Muslera dediğimiz adam en çok maaş alan kalecilerden biri. Tabi ki hata yaparsa eleştirilecek.

• SimurgFC kullanıcısına yanıt
    Herkesin düşüncesi farklı, saygı duymak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Remo8

belhanda sadece şu son dönemde top oynadı , oda tam değil yani top oynadığından kastım top kaptırmalarını biraz azalttı . adamın ayağı kalas bi kere şut atamıyor , ortayı çok sert dümdüz kesiyor hiçbir estetiği yok tek + sı top kazanması onuda sağolsun macta kaybettikleriyle dengeliyor . dediğim gibi son dönemlerde 2 li pas oyunlarında vardı ve top kkaybetmeyi minimuma indirdiği için oynadı diyorum yoksa 4m alacak bi topcu değil hele ki oos hiç değil

Alıntıları Göster
    Belhanda geldiğinden beri oynuyor, geçen sene özellikle ikinci yarı ofansif etkinliği düştü, neden Ndiaye satıldı yerine kimse alınmadı, Fernando sakatlık yaşadı, dönüşünde ve ikinci dönem defansif ve ofansif etkinliği ciddi olarak azaldı Fernando’nun, Belhanda’nın yükü arttı hem ofansif hem defansif anlamda. Tudor Belhanda’yı biraz daha önde tutarken Terim daha geride oynattı geldiğinden beri, her maç senin dikinde oynayan tek orta sahan adam ama tutturmuşsunuz pas hatası yapıyor, tabi yapacak pas hatası, riskli pas deneyecek sonra pas hatası yapıyor diye eleştiriyorsunuz. İki senedir takımımızda en çok kilit pas atan oyuncu, bu da demek ki takıma pozisyon hazırlamada, ofansif etkinlikte gayet işini yapıyor. Çalım falan atamıyor diye bir şey yok. Adamın tek olumsuz özelliği çabuk sinirlenmesi, kendisine yapılan sert bir faul sonrasında kendini kaybetmesi ve misilleme yapıp kart görme riski. Bir de maaşı hak ediyor hesabını bırakın, Selçuk gibi adamların 3 kemiksiz aldığı yerde seni şampiyon yapan 2-3 adamdan birinin maaşı eleştirilmez. İki senedir fazlasıyla çıkardı zaten aldığı maaşı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 31 Mayıs 2019; 8:50:38 >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.