Şimdi Ara

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86.923
Cevap
105
Favori
452.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

Guerreiro,Schürrle,Isak,Ömer Toprak(yerli kontenjanı,CL de yedek Semih bekleyeceğine Ömer beklesin)alsak baya iyi olur.
    Katılıyorum. Ömer de iyi bir hamle olur. Ahmet,Semih gibi isimlerdense Ömer bulunsun kadroda. Yerli kontenjanı açısından elimizi çok rahatlatır bu transfer.

Guerreiro da iyi oyuncu. Joker. Solbek bile oynayabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 31 Mayıs 2019; 15:9:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

Emre akbaba almıyorsun fejsa diyorum.İyi oyuncu kötü mü olurdu zamanında taliscayı aboubakarı bjk alırken biz alsaydık ? Yada kjaeri skrteli fb alırken ? Fejsa iyi oyuncu , maliyeti de normal fernando gidecek gelsin fernando yerine oynasın
    Benim söylemek istediğim farklı bişey kosecki stoch alper vs bu adamların değeri 500 bin dolarken iki ezeli rakip işin içine girdi diye 6 milyon dolarlara çıktı yazık o paralara vizyonu geniş tutalım biz keşfedip biz alalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne Fejsası ne Schürlesi boş bitik topçular. Fejsa geleceğine Donk oynasın ne gerek var masrafa.

• lastwarriors kullanıcısına yanıt
    Tamam benim demek istediğim de farklı.İyi oyuncu için biraz fazla para verebilirsin sıkıntı yok , boş topçu için girme ona ben de tamamım zaten

• Anthony Quinn kullanıcısına yanıt
    Hocam guerreiro psg , city falan yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

Hocam guerreiro psg , city falan yapar
    Şaşırmam, kaliteli oyuncu. Weigl için de PSG söylentileri var. O da büyüklerden birine gider herhalde.
  • Anthony Quinn kullanıcısına yanıt
    Aynen weigl için zaten 60 civarı istiyorlarmış.Guerreiro da 30 civarı gider büyük ihtimalle

• Bizin lig Türkiye ligi, takım Galatasaray adam Weigl, Gurrrero falan yazıyor, yedeğe Ömer Toprak yazıyor. Herhalde Galatasaray kulübünün sezonluk transfer bütçesi 100 milyon Euro oldu da haberimiz yok, Weigl, Guerrero gibi isimli pahalı transferler isteyecekseniz gidin Bayern Münih’i tutun kardeşim.

Burası Türkiye, Türkiye gerçeklerinden hiç haberiniz yok. Geçen sene yıldız diye gelen oyuncular Slimani, Moses, Ayew vs. bunların hepsi senin kulübünün ekonomisini daha berbat hala getirmekten başka bir şey yapmadı.

Transfermarkt’ı açıp, ya da FM’i açıp bonservisi elinde şu oyuncu var, şurada şu oyuncu var alalım diye akıllılık yapmayı bırakın artık.

• Belhanda’ya sövüp Sneijder hayranı olan Sneijder’i Galatasaray’dan yüksek tutan, Sneijder’in hala Galatasaray’a katkı verebileceğine iddia eden futbol profesörlerine gelsin bu video.

• Biz bu 2000 doğumlu çok ümit bağlanan arkadaşlardan ne zaman faydalancaz adamlar 20 yaşına gelcek hala genç diye bekliyoruz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • falcao gelir mi beyler sizce
  • TRT Spor yorumcusu Fatih Doğan: Nihat Özdemir'in listesinde Servet Yardımcı, Mehmet Baykan, Muzaffer Nasıroğlu, Selim Soydan ve Hamit Altıntop yer alacak.

Ciddi ciddi Selim Soydan koymuş listeye hiç utanmadan. Ligin anasını ağlatacaklar ben size söyleyeyim şimdiden.
  • Transfer konusunda dengeli bir politika izlenmeli. Yani tümüyle scout transferi ya da toptan tecrübeli isimli oyunculara yönelmemek lazım.

Babel'i ben görmek isterim takımda düzgün maaşla. Öyle 11 milyon eurolar falan gerçekse hiç gelmesin ama 2,5 gibi bir maaşla 2 yıl düzgün katkı verir. Doldurulacak veteran kotası için iyi bir isim.

Örneğin Diagne gidecekse oraya scout transferinden ziyade Gomis gibi kendini ispatlamış bir oyuncu alınmalı. Ekonomik olarak iyi olursak santrafora genç birini de alabiliriz yedek olarak ama 1.forvetin tartışma bırakmayacak biri olmalı.

Scout transferi veya ucuz genç oyuncu alacaksak , kaleye ve orta sahaya Marcao'da olduğu gibi uygun maliyetli oyuncular alabiliriz.

Tabi bunların hepsi yapabileceğimiz satışlara bağlı. Luyindama ile zaten eksiyle başlıyoruz. Elimizde para edecek Diagne , Belhanda , Feghouli var. Belhanda ve Feghouli satılacaksa yerlerine onları aratmayacak adamlar lazım. Yoksa bu 2 adamı ararız. Diagne ise ne olursa olsun gönderilmeli bence. Kalırsa bizim başımıza daha çok iş açar.

• Galatasaray, BB Erzurumspor forması giyen Taylan Antalyalı için harekete geçti. BB Erzurumspor, pazarlığı 2 milyon euro'dan başlattı. (TRT Spor)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • miyavlayankirpi kullanıcısına yanıt
    Yuh yemin ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyavlayankirpi

Galatasaray, BB Erzurumspor forması giyen Taylan Antalyalı için harekete geçti. BB Erzurumspor, pazarlığı 2 milyon euro'dan başlattı. (TRT Spor)

Her sene şu küme düşen takımların topçusuna para yedirmekten bıkmadılar yav.

• Muric ile ilgileniyormusuz menajeri oyle demis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.