Şimdi Ara

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86.923
Cevap
105
Favori
452.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selçuk için 500 bin iyi. Ben uzatılmamasından yanaydım ama en azından 20 dakikalık hamle oyuncusu için 500 bin euro iyi. Özellikle de yerli olması avantaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PayneKillers -- 31 Mayıs 2019; 22:28:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Selçuk için 500 bin iyi. Ben uzatılmamasından yanaydım ama en azından 20 dakikalık hamle oyuncusu için 500 bin euro iyi. Özellikle de yerli olması avantaj.
    Keşke TL cinsinden anlaşma olsaydı.

• Rize gibi bir takıma bir kuruş kazandırmamak lazım. Umarım gerçekleşmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 31 Mayıs 2019; 22:30:55 >
  • Anthony Quinn kullanıcısına yanıt
    Galatasaray düşmanı Hasan Kartal'a 1 kuruş bile kazandırırsak yazıklar olsun. Bu ligde bize düşman olmayan tek bir kulüp var o da Ankaragücü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anthony Quinn

Rize gibi bir takıma bir kuruş kazandırmamak lazım. Umarım gerçekleşmez.
    Fayda açısından düşünmek lazım. Rize maçında Muriq'i de gördük Diagneyide. Şuan Diagne bizim as forvetimiz ve Muriq gelirse yedek olacak. Çok iyi top saklayan bir adam. Çok iyi duvar oluyor ve 25 yaşında. Ucuz yollu alınabilir (2-3m€ civarına.

Zaten finansal fairplay var. Satacağımız oyuncuları ve beklenen değerleri düşünürsek, Belhanda+Diagneden en az 20-22m€ para gelecek. İşin içine Fernando-Mariano felan da girerse bu mebla 25-30 civarına evrilecek. zaten bu parayı harcamamız lazım. Vedat iyi bir yedek olur. Hiç yoktan eldeki futbolculara bakınca şuan alınsa formsuz Mitroyu düşersek en iyi yedek olur.

• quote:

Keşke TL cinsinden anlaşma olsaydı.

Alıntıları Göster
    Zaten yasa gereği tlye çevriliyor diye biliyorum ben. 5,3 liradan devlet sabitlemişti doları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer gerçekten CL seviyesinde mücadele etmek istiyorsak orta sahaya en az 30 M € harcamalıyız.Tamam Guerreiro alamayız belki ama Osmanlı’dan gelen Ndiaye’ye bile 8 M € verdik.Belhandaya 10 M €,Fernandoya 6 M € verdik.Bu orta saha bize ligi kazandırdı ama CL de kolay grupta 3.olduk sonra Benficaya elendik.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurguner

Zaten yasa gereği tlye çevriliyor diye biliyorum ben. 5,3 liradan devlet sabitlemişti doları

Alıntıları Göster
    Sabit kur geçerliyse fena sayılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

Fayda açısından düşünmek lazım. Rize maçında Muriq'i de gördük Diagneyide. Şuan Diagne bizim as forvetimiz ve Muriq gelirse yedek olacak. Çok iyi top saklayan bir adam. Çok iyi duvar oluyor ve 25 yaşında. Ucuz yollu alınabilir (2-3m€ civarına.

Zaten finansal fairplay var. Satacağımız oyuncuları ve beklenen değerleri düşünürsek, Belhanda+Diagneden en az 20-22m€ para gelecek. İşin içine Fernando-Mariano felan da girerse bu mebla 25-30 civarına evrilecek. zaten bu parayı harcamamız lazım. Vedat iyi bir yedek olur. Hiç yoktan eldeki futbolculara bakınca şuan alınsa formsuz Mitroyu düşersek en iyi yedek olur.

Alıntıları Göster
    Hocam sen biliyorsundur, sana sorayım. Muriqi yerli statüsünde mi sayılıyor ?

• quote:

Alıntıları Göster
    Bildiğime göre değil. Sayılmıyor.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Edit 1.

şimdi şöyle bir haber var. O kafayı karıştırabilir, ancak benim bildiğim Muriq Kosova milli takımında da oynamış. Bu durumda Türk statüsünde geçmiyor olması gerekiyor. Bu haberin eskiliğinden kaynaklanıyor olabilir.

Süleyman RODOP'ta yabancı sayılıyor diyor videosunda.

• Selçuk şu indirim işini geçen sene yapsaydı taraftara bu kadar batmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

Edit 1.https://www.ntvspor.net/futbol/vedat-muriqi-artik-turk-vatandasi-579df3f7c873cc40a4677750

şimdi şöyle bir haber var. O kafayı karıştırabilir, ancak benim bildiğim Muriq Kosova milli takımında da oynamış. Bu durumda Türk statüsünde geçmiyor olması gerekiyor. Bu haberin eskiliğinden kaynaklanıyor olabilir.

Süleyman RODOP'ta yabancı sayılıyor diyor videosunda.

Alıntıları Göster
    Benim de kafam karıştı biraz, yerli statüsünde olacak diyenler de var, yabancı diyenler de var. Hayırlısı olsun diyelim. Yerli olacaksa kabulüm. Takımın menfaatine olur.

• Bu ligden başka yerde forvet yok mu anlamıyorum abi yeter şu anadolu kulüplerinin kazığını yediğimiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 31 Mayıs 2019; 22:57:16 >
  • Diagne muriqiden çok daha iyi bir forvet. Muriqi türk olsa 3. forvet olarak alınacak olsa kabul ederdim ama yabancı sınırı düşünülünce oldukça gereksiz olur. İnşallah mitrogloudan da kurtuluruz. Diagneye 13 ve üstü teklif gelirse satsınlar. Belhanda iyi oyuncu ama çok sorun çıkartıyor adam herşeye mi trip atar anlamış değilim. Ergenler gibi herşeye trip atması sinirimi bozuyor her maç rakibi ittiriyor sövüyor gereksiz gereksiz kartlar görüyor. 10 civarı teklif gelirse satılsın.
    Feghoulinin ise kalmasından yanayım çok yüksek bir teklif gelmediği taktirde. Onyekuruyu kiralayamıyorsak babel dışında bir tane de hızlı onyekuru tarzı bir kanat alınmalı
  • [Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu
  • Abi iyi teklif varsa kim olursa olsun satılmalı bence. Musleradan tutta diagneye kadar hepsi satılık. Bize marcao gibi aç tanınmamış ucuz maaşlı adam lazım.

• Evet yalan bombalarla dolu trasfer sezonu baslasıstır beyler h.o. Marcao ve lyindama gibi isimlerinden uzaktan yakından geçemeyen adamlar twitterda baslıcakalr yine. herkes ters köşe. anca genel bütün gazetelerin yazdıgı 1-2 transferi bilirler. herkes yine ters olacak blinmeyen kişiler alınacak hayırlı olsun RABBİM UTANDIRMASIN TEKNİK EKİBİMİZİ VE GALATASARAYIMIZI BİSMİLLAH
  • Muriq falan alınmayacak sadece piyasayı yükseltmek amaçlı haberler. Klasik Türk futbolu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.