Bildirim
[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4337. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
Sınır 6'ya düşünce bu çocukların menajerleri ve kulüpleri oyuncumuzu Lyon, Real istiyor diyerek en az 2 katı ücrete 4 büyüklere itelemeye çalışacak. Orada da oynayan oynar. Oynayamananlar da daha genç bu çocuk diye 24 yaşına kadar kulübede çürürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayret cuma günü maç izleyeceğiz, gider ayak pazar gününden vazgeçmişler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ali Naci Küçük @AliNaciKucuk
Galatasaray'da Sinan Gümüş ismi gündeme geldi
Ve ilk görüşme önceki gün gerçekleştirildi
NotSinan'ın bedelsiz olarak Genoa'dan çıkış yapacağı bilgisi iletildi
Galatasaray'da çıktığı 116 maçta 33 gol 16 asist yapan Sinan'ın dönmesi söz konusu -
Sinan ı geri isteyecek kadar zor bir sezon geçirdik, yerli oyuncu yapacak bir şey yok
Malum takımlar GS maç öncesi oyuncu ayarlıyorlar açıklaması yapar bu akşam,
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 23 Temmuz 2020; 11:27:18 >
Hadi bakalım fatih hoca,
gelsin evlatlar
semih kaya, emre çolak, sinan gümüş, arda turan -
Vallaha Yunus Akgün’e yazık.İmkanı varsa İtalya dan talipleri vardı gitsin topunu oynasın çocuk.Sinan Gümüş nedir abi ya?
-
Ben size olası senaryoyu yazayım lige falcao ve diagne ile başlarız falcao 2. Hafta sakatlanır diagne yine izinsiz penaltı kullanır kaçırır kadro dışı bırakırlar devre arası lille den burak yılmaz ı getiririz
Takımda burağa karşı bir uzaklık var ama anlamadım, bu adam en iyi zamanlarını seninle geçirdi, neden malum takımlar adamı alıp oynatırken biz izledik acepquote:
Orijinalden alıntı: lido
Ben size olası senaryoyu yazayım lige falcao ve diagne ile başlarız falcao 2. Hafta sakatlanır diagne yine izinsiz penaltı kullanır kaçırır kadro dışı bırakırlar devre arası lille den burak yılmaz ı getiririz
-
Emre Kılınç
Arda Turan
Semih Kaya
Omar Elabdellaoui
Kerem Aktürkoğlu
Hayırlı olsun.
Caner ve Sinan listede yok -
Bence de riskli ir transfer. daha yüksek bir ücrete çıkmadığımıza memnunum. Rıza Çalımbay'ın oynattığı oyunda çok başarılı bir görev ifa etti. Ancak aynı oyun düzeni dışında ne kadar başarılı olur bilinmez. Rıza hoca bol tempolu, bol koşulu, oyunu hızla ve genişçe açan, bir açık alan oyunu oynattı. bu oyunda hız ve mesafeye rağmen oldukça yüksek bir pas isabet yüzdesi tutturdular. bu da hem başarı hem seyir zevki verdi.quote:
Orijinalden alıntı: lido
erol bulutun fatih terime yaptığı hareketi mert hakan erol buluta yaptı şimdi beraber nasıl çalışacaklar çok ilginç
mert hakan ın transfermarkt profiline baktım son sezon hariç doğru düzgün bişey yok alper potuk v2 olma ihtimali yüksek
Alıntıları Göster
Ancak, büyük takımın en azından iç saha maçlarında bu şekilde bir geniş alan oyunu bulunabilir mi? ayrıca sivas kadrosundaki oyuncular çok iyi bir uyumda yakalamışlardı, aynı seviyede uyum yakalayabilirler mi? bu iki koşul olmadan mert hakan'ın mevcut fb orta sahasındaki ortalama oyuncular seviyesinde kalma ihtimali yüksek.
-
eğer ŞLne giden bir takım kupayı kazanırsa, yerine finalist değil ligde 5. olan takım gidiyor.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-5F6A14216
Birince ŞL'ye gidiyor. İkinci ŞL ön elemesi oynuyor. 3 ve 4 Avrupa ligi ön elemesi oynuyor. Biz 5. sıradayız. Trabzon ceza yerse 5. Avrupa ligine gidebilecek. Alanya maçı berabere gidiyor. Böyle biterse haftaya beraberlikte yeter ama haftaya kaybedersek ve Alanya kazanırsa puanlar eşitlenir ikili averajdan Alanya gider.
TR kupası durumu varmış okuyunca gördüm o zaman ne olur bilemiyorum.
Alıntıları Göster
Yani Trabzon ceza almaz ve kupayı kazanırsa da, ligi 5. bitiren gidecek kupa sahibi konjenjanından. ancak kupayı alanya alırsa, 5. ancak trabzon ceza alırsa avrupaya gidebilir.
-
Terim'in misyonu bu zaten. Ahı gitmiş vahı kalmış vasat yerlilere evlat evlat diyerek para yedirmek. Terim'in transfer edip de faydalı olan bir tane oyuncu yoktur 25 senede. Hoca moca değilquote:
Orijinalden alıntı: Bucephalas
Hadi bakalım fatih hoca,
gelsin evlatlar
semih kaya, emre çolak, sinan gümüş, arda turan
Prim meselesinden terimle küsler hoca istemedi zaten.
terim in profesyonel olmadığının kanıtı, adam duygusal yaklaşıp oyuncu ile küs kalabilecek bir ortam oluşturuyor, daha kötüsü, gazeteciler karşısında elini öpse anında yelkenleri suya indirir
terim burakla kişisel bir meselesi var. gelip arda gibi el öpmediği için klübümüz transfer etmemeyi tercih etti.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635
Takımda burağa karşı bir uzaklık var ama anlamadım, bu adam en iyi zamanlarını seninle geçirdi, neden malum takımlar adamı alıp oynatırken biz izledik acep
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X