Şimdi Ara

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4336. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
34 Misafir (2 Mobil) - 32 Masaüstü2 Mobil
5 sn
86.923
Cevap
105
Favori
452.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43344335433643374338
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kenan Karaman deniyor. Fransa maçlarında izlemiştim. Pres gücü yüksek bir oyuncuydu fazla bir şey bilmiyorum açıkçası hakkında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Radamel Falcao, hem garanti ücretinde hem de 2 milyon Euro tutarındaki ek maddelerden fedakarlık yapmaya hazır olduğunu yönetime iletti. (via @mesutluk)

Bu doğruysa bence seneye bir şans daha verilebilir.
    Oha bide 2 m euro ek maddesi mi var çüş

Bu arada futbolunun son deminde daha da bu paraları alamayacak olan falcao bence indirim yapmaz metin oktay bile düşünür yani şu paraya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler noluyor ya takımda adam kalmadı oynayacak herkes gitti . Biz nasıl transfer yapıcaz gelecek sezon a nasıl kadro planlaması yapıcaz ? Takıma şu an rahat 10 transfer lazım

• Vay be, gariplerin babası mazlumların abisi Mariano ayrılmış... Son sezonunda yaşından dolayı bekleneni veremedi ama Eboue ile birlikte son yılların en iyi bekiydi, özellikle oyun kurucu olması çok farklıydı. Yolu açık olsun reisin.

Bu arada, Donk için yıllık 1m euro ücreti kabul etmedi söylentileri var, eğer doğruysa kesinlikle gönderilsin. Cok büyük katkı verdi, ne desek yaptı ama o yaşta rol oyuncusuna bu kadar para verilmez, bizden başka da kimse vermez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi japon karınca -- 22 Temmuz 2020; 13:30:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Gidecekleri belliydi zaten. Bütçe yaratılabilirse bonservisli transferler yapılır yoksa bonservissiz oyuncularla bir takım kuracağız. Türk futbolu küçülüyor zaten ve bu küçülme devam edecek, yayın gelirleri düşecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 22 Temmuz 2020; 13:29:43 >
  • Linnes ümit verse bari son maçta da , en azından sağ sol bek alternatifi var diyelim

• Ahmet Nur Çebi: "Galatasaray Ruiz'i alıyorsa el insaf yani. Ruiz'in gittiği gün Mustafa Cengiz'i ziyaret ettim. Ya dedim 'Başkan görüyor musun?' dedim. O da sinirlendi, 'Benimki de böyle yaptı' dedi. Buna tepki koyan başkan bir başkasına bunu yapmaz!"

• mariano nun gitmesi çok saçma ya. seneye tek hedef lig olacak mariano nun temposu düştü ama sadece ligi rahatlıkla kaldırabilecek bir oyuncuydu. linnes ve adı geçen eleman marianonun sol bacağı etmez ne oyun kurabilirler ne iyi seviyede pasördürler. linnes için savunması iyi deniliyor biraz fizikli her kanat içinden geçiyor. seneye çok pişman olucaz gibi geliyor umarım yanılırım.
  • eboue'nin real madrid e attığı gol ve mariano nun başakşehire attığı golleri kolay unutmak mümkün değil yine bu adamların seviyesinde futbolcu da alamayız şampiyonlar geliri yok yayın gelirinin ne olacağı da belirsiz bu sene şener i izlemeye hazırlayın kendinizi sağ bekte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

Oha bide 2 m euro ek maddesi mi var çüş

Bu arada futbolunun son deminde daha da bu paraları alamayacak olan falcao bence indirim yapmaz metin oktay bile düşünür yani şu paraya

Alıntıları Göster
    bu indirim haberlerine inanan var mı gerçekten? bu seneki sakatlık rezaletinden sonra başka hangi ülkenin hangi takımı transfer edip bu paraları verir bu tokatçıya? adam sözleşmesinin sonuna kadar yatıp emekli ikramiyesini toplayıp gidecek ülkesine
  • PayneKillers P kullanıcısına yanıt
    Ruiz in malum takıma katkısı yok biz niye alalım ki, bunlar kendi kendine tribe girmiş bence, bu kadar dillendirmeleri de ilginç ama sanmıyorum

• Kenan karaman = adem büyük

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dert Sahibi kullanıcısına yanıt
    Kimi alırlarsa alsınlar takım oyunu olmadığı sürece bir şey yapamaz hocam, şino Drogba Melo dönemleri geride kaldı, takıma tek başına 2x güç veren oyuncular Türk takımları için hayalden ibaret, artık taktik dönemine giriyoruz, Okan buruk da işin startını verdi kupasıyla. Arkalarında derin bir maddi gücün olduğunu da unutmamak lazım en azından sponsor bazında, borçlarını da belediye kapatsa, bu takım şuan üst üste 3 şamipiyobluk daha alacak rahatlık ve güçte şuan, bakalım bizim takımlar bu dönemi nasıl atlatacak

• PayneKillers P kullanıcısına yanıt
    Ruiz zaten gitmedi mi BJK den? Gittikten sonra kimle anlaştığından Ahmet Nur Çebiye ne ? Ben anlamadım bu olayı

• Galiba batıyoruz iki şampiyonluk winner kanımızdan geliyordu kötü olduğumuzu görmemek için kör olmak lazımdı gerekli önlemler alınmadığı için acısı çıkacak gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: haklısın toprAAm

Galiba batıyoruz iki şampiyonluk winner kanımızdan geliyordu kötü olduğumuzu görmemek için kör olmak lazımdı gerekli önlemler alınmadığı için acısı çıkacak gibi
    3 büyük kulüpte birbirinden beter. Ben uzun süre bu üç takımın şampiyon falan olabileceğine inanmıyorum. Başakşehir ambargo koyar lige 5-6 sene.

• Vay be gariban reis veda etmiş.. Fotoğraflara bakınca gerçekten üzüldüğümü hissettim. Başakşehir’e attığı golle hatırlayacağım onu hep

• quote:

Orijinalden alıntı: Adolf_Hitler

3 büyük kulüpte birbirinden beter. Ben uzun süre bu üç takımın şampiyon falan olabileceğine inanmıyorum. Başakşehir ambargo koyar lige 5-6 sene.

Alıntıları Göster
    Bu kadar korkmayın. Ortalama 2 senede 1 şampiyon oluyoruz. Seneye olmazsa bile ondan sonraki sene tekrar ligin içinden geçer Fatih Terim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Bu kadar korkmayın. Ortalama 2 senede 1 şampiyon oluyoruz. Seneye olmazsa bile ondan sonraki sene tekrar ligin içinden geçer Fatih Terim.

Alıntıları Göster
    Fatih terim bu saatten sonra ancak köprüden geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: Adolf_Hitler

Fatih terim bu saatten sonra ancak köprüden geçer

Alıntıları Göster
    Nasıl bir insan böyle bir nik alıp böyle foto koyabilir? Senin gibileri direkt banlamak gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 43344335433643374338
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.