Şimdi Ara

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (4335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86.923
Cevap
105
Favori
452.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43334334433543364337
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam falcao ya sallayanlar fiyat-performans konu ise haklı, maalesef adam iyi niyetli bile olsa bu , aldığı para yanında düşük katkı yaptığı gerçeğini değiştirmez, başakşehir değil tüm takımlar bize sallıyor, her zaman en büyüğe yüklenilşr yada rakip olarak görülür, normal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kerem Aktürkoğlu 2 tane çok güzel gol attı. Şu golleri atacak oyuncu yok şuan bizim takımda. Golleri A sporun twitter sayfasında bulabilirsiniz.

İnşallah elimizden kaçırmayız.

An itibari ile hattrick yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 21 Temmuz 2020; 21:43:54 >
  • Bu çocuğu almışızdır umarım.

• Kerem insallah gelince de oynar

Takımlarında çok başarılı olup bize gelince kulübede oturan çocuklara çok üzülüyorum belli kumaşında kalite var umarım hem o bizden yararlanır hem biz ondan.

• Kerem'in plaseleri gayet iyi. İçeri kat etmeyi seviyor. Havadan ortaları tercih etmiyor. Kenara inip ara ara içeri top çeviriyor ama daha çok 4-3-3'ün sol kanadı gibi oynuyor. Pas oyununda çok anlayamasam da aşırı iyi değil gibi. Ara ara hatalı, saçma paslar gördüm. Hızlı, çabuk bir adam. Ayağı da iyi. Süre alırsa iş yapar bence. 1-0 öndeyken oyuna girip fişi çekebilecek bir oyuncu. Forveti beslemez bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 21 Temmuz 2020; 22:3:51 >
  • 8 numaraya bakasetası alırsak iyi mi olur bilemedim. Alp pehlivan gibi, bir durur düşünürüm 🤔

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kerem Akturkoglu seneye forma sansi cok bulacak bence. Sol kanat oyuncumuzu Monaco geri cagirdi. Yedegi Jesse bekleneni hic veremedi. Omer desen orta saha rotasyonunda kullaniliyor daha cok. Ustune yabanci siniri geldi. Umarim sansini iyi degerlendirir. Tabi birileri yine sulanmazsa.
  • Muslera'nın sakatlığı da kötü etkiledi takımı baya sıkıntılı dönem oldu. Seneye tekrar bu durumları yaşamayız umarım.
  • malum takımlar kerem i de kıskaca alır şimdi, gündem oldu ya

• quote:

Orijinalden alıntı: sublebaaa

https://www.transfermarkt.com.tr/statistik/klubrangliste

Sen de burayi oku....

Alıntıları Göster
    Bu listeye göre birkaç sene öncenin EPL şampiyonu bizim birçok Türk takımından kötü. Hatta inter de bjk den kötü.

• quote:

Orijinalden alıntı: PayneKillers

Bu çocuğu almışızdır umarım.

Sözleşmesi bitiyor. Serbest oyuncu. Umarım bizimkiler anlaşma sağlamıştır. Yoksa bu akşam ki oyundan sonra talipleri artar.

Ben uzun zamandır bu kadar temiz vuruşu olan yerli oyuncu görmemiştim.

Fizik olarak yetersiz. Ama 21 yaşında. Üstüne koyarsa çok iyi futbolcu olabilir.

Bu şekilde bir transfer politikamız varsa terim in ilk dönemindeki gibi başarılı yerli oyuncu iskeleti kurabiliriz.

Ülkede böyle bir oyuncu olduğunu bilmiyordum. Önümüzdeki sezon için acayip heyecanlandım

• Hocam taraftar sallarda futbolcunun mâli komuda başka takıma sallamasını ilk defa görüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Tr de olur, ekonomik ve kültürel yapı müsait, o yüzden sürpriz yapmayacak kariyerli getiremeyecek sen hiç risk almayacaksın, en havalı olduğu ilk sezon bu durumda olan adam iki yıl ne yapar sen düşün

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

Sözleşmesi bitiyor. Serbest oyuncu. Umarım bizimkiler anlaşma sağlamıştır. Yoksa bu akşam ki oyundan sonra talipleri artar.

Ben uzun zamandır bu kadar temiz vuruşu olan yerli oyuncu görmemiştim.

Fizik olarak yetersiz. Ama 21 yaşında. Üstüne koyarsa çok iyi futbolcu olabilir.

Bu şekilde bir transfer politikamız varsa terim in ilk dönemindeki gibi başarılı yerli oyuncu iskeleti kurabiliriz.

Ülkede böyle bir oyuncu olduğunu bilmiyordum. Önümüzdeki sezon için acayip heyecanlandım

Alıntıları Göster
    Bizim son 3 senedir en büyük eksiklerimizden biri de yaratıcı oyuncu eksikliğiydi. Bu yüzden kilidi açmakta zorlandığımız maçlar oldu. Umarım bu eksiğimizi de kapatırız.

• Radamel Falcao, hem garanti ücretinde hem de 2 milyon Euro tutarındaki ek maddelerden fedakarlık yapmaya hazır olduğunu yönetime iletti. (via @mesutluk)

Bu doğruysa bence seneye bir şans daha verilebilir.
  • PayneKillers P kullanıcısına yanıt
    İnanmıyorum, adam enayi mi

• Şu jesse midir nedir hemen gönderin bu elemanı ya .

Adam gaspet in önde gideni

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhaan

İnanmıyorum, adam enayi mi
    O ek maddeler için performans göstermesi gerekli olabilir. Oynamaya çok niyetli olmadığı için vazgeçmesi normal

• Arkadaşlar aranan kanı buldum hemde has galatasaraylı.. Orta sahamıza ilaç olur.. Yalnız bizim lige gelmesi için epey bi zaman geçmesi gerek
    [Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu

• 🔥SON DAKİKA

🦁Galatasaray'da Mariano ile yollar ayrıldı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 43334334433543364337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.