Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (3187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64.095
Cevap
63
Favori
2.095.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31853186318731883189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adem Büyük’e de helal olsun. Golünü attı, üzgünüm ama işim bu der gibi duruşu vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 742793

aga terimin de hataları var ama bu sezon bjknin şampiyon olması gerekiyordu oldu.

en basit örnek son maçta bjkye verilen hakeme bak , bize verilen hakeme bak

önümüzdeki sene fenere sus payı verebilirler. artık bireysel ya da takım olarak faaliyet bitti bu ligde. kimin olması gerekiyorsa o oluyor. futbolda siyasetleşti artık maalesef. sıkmaya başladı zaten.

Bize sus payını 7 yıl oldu vermediler kardeş bi alo de unutmasınlar. Arada beşiktaş galatasaray başakşehir şampiyon oldu ama sıra bi türlü bize gelmedi bi el atsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökyüzüMavi

Şaka gibi bir yorum  

Kaptırdık nedir ya, biz size şampiyonluğa ortak ettik.

Alıntıları Göster

Haklı 2 hafta önce 6 puan fark vardı.

• Terim gitsinciler okan falan demeyin onu da gördük şl lig derken düşme hattında istifa etti yada kovuldu. Gs camiası diğer kulüplere benzemez iç savaşlarını herkes kaldıramaz. Çok değil 15 maç sonra kovulur o da. Nize terimin kendisi hoca hazırlayacsktı ama şuan stafta öyle bir kaltie göremiyorum. Yabancı hoca gelse bi dünta transfer lazım. Terim gibi değil herkes içine atsın. Belki ilerde bülent kaptan geri gelebilir. Ama dediğim gibi kim gelse 2 günde yerler. Hamza hoca 4 kupa aldı bir.sezonda kovuldu. Çünkü paranın kokusunı aldımı çöken çok kongre üyelerinde

• Tardis* kullanıcısına yanıt

kardeşim yönetimde birazcık adalet varsa hepinizi sınırsız banlaması lazım. la şampiyon oldunuz gitsenize konunuza. niye bu kadar eziksiniz olum siz. bu kafayla zaten her zaman 3.olarak kalacaksınız.

• Sast kullanıcısına yanıt
    Ayrıca gomis için konuşuyorum tolga gibi bir ÇAPSIZ oyuncuya dahi gol attırıyordu o gomis vucudunu çok iyi kullanıyordu tam bir forvetti o adama istediği parayı verseydik zamanında şu anda orta sahaya kimi alsak yaaa muhabbetini tartışıyor olurduk
  • 🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]

Şiştim şiştim.. hele oradan maden suyu getir yeğenim.

• Buz kovası reis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gol ile şampiyonluk kaçtı. Hatayspor maçı büyük bir önem arz ediyor 7 0 mıydı neydi.
    Galatasarayda 2 gol ile nasıl şampiyonluğu kaçırdı şaka gibi sadece 2 gol son iki maçta denizli ve malatyaya +2 gol atamadılar

• FT ile Şenol Güneş'in kaderi aynı oldu. Şenol Güneş 4 sezon kaldı, ilk iki sezon şampiyon oldu. Terim gelince dengeler değişti ve Terim, Güneş'i söndürdü, kalan 2 sezonda şampiyonluk yüzü göremedi. Sonra Şenol devri kapandı. Terim ise ilk 2 sezonunda Şenol gibi şampiyon olurken, önce öğrencilerinden Okan sonra Sergen Terim'in güneşini söndürdü ve aynı Şenol gibi Terim dönemi artık kapanacak yüksek ihtimalle. Şenol gene milli takıma geçti jübilesini öyle yapacak ama koskoca FT'nin gidebileceği bir milli takım da kalmadı. Jübilesini şampiyon olarak da yapamadı. Başarılarla dolu kariyerine böyle bir son yakışmadı. Aslında 2018/19 sezonu sonunda aldığımız mucizevi şampiyonluk sonunda 5 yıl gibi anlamsız mukavelelerin altına girmek yerine emekli olmayı tercih etseydi, o dönem boşa çıkan Okan'a koltuğu devretseydi efsane olarak kalacaktı. Şimdi taraftar ikiye bölünmüş durumda Terim'i seven ama gitmesini isteyenler, Terim'den nefret eden ve gitmesini isteyenler. Artık iki grubun da sonucu aynı, Terim gitsin. Yazık oldu. Kendisini babam gibi severdim ama ben bile ümidi kestim artık. Çok geç olmadan ve Okan Hoca Başakşehir'e dönecek söylentileri gerçek olmadan koltuğu Okan'a devretmeli. Okan Buruk bu takımın Ferguson'u olur. Terim ise camiadan kopmamalı, gerekirse yönetimde görev almalı. Başkan olmaz ama Futbol şube sorumlusu YK üyesi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 16 Mayıs 2021; 0:34:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Raz Muay

2 gol ile şampiyonluk kaçtı. Hatayspor maçı büyük bir önem arz ediyor 7 0 mıydı neydi.
    Galatasarayda 2 gol ile nasıl şampiyonluğu kaçırdı şaka gibi sadece 2 gol son iki maçta denizli ve malatyaya +2 gol atamadılar

Aslında 2006'daki ahınız çıktı. Sizin hayallerinizi söndüren, çöküşünüzü başlatan Denizli, 15 yıl sonra bizi bitirdi.

• Seneye de Sergen kaçar gider , Fatih hoca gene kalır

• 
Sayfa: önceki 31853186318731883189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.