Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (3189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64.095
Cevap
63
Favori
2.095.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31873188318931903191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lotus_dh

Şampiyonluğu kaptırmadık, BJK ortak etti. Doğrusu elbette bu.

İşleri iyi yönetememeden dolayı bu şampiyonluk kaçtı.

Örnek, akbaba’nın penaltısı. Bu adam penaltıcı da biz bilmiyoruz? Denizli maçı harbi averaj maçıydı. Bu maç daha iyi olabilirdi.

Elbette BJK Hatay maçı normal bir skorla bitse farklı şeyler konuşulurdu.

Çok sular akar bu sezon üzerine.

Acaba takım 6.cı 7.ci mi olacaktan şampiyonluğa giden bir sezon oldu. Sergen hocanın da deyimiyle, belki de lig tarihinin en zor sezonuydu.

Bjk’yi tebrik ederim.

Fenerlilere sabır dilerim.

GALATASARAY’lılara da sağlık olsun, seneye inşallah derim.

Babel'in el dolayısı ile iptal edilen golü... Bugün maç özetlerini de izledim atılırmış aslında 2 tane. Hoca ilk yarıyı çöpe atmış gerçekten. Hoca 2. yarıları çöpe atmaya alıştı ama :) Umarım bırakır bu alışkanlığı. Sanırım ligin ilk yarısında ilk devrede en çok gol atan takımdık ya da yanlış hatırlıyorum.

• kardeşim evinde rizedende 4 yenmez yapmayın lütfen yani bir hataya 7 atıncamı şampiyon oldu bu takım herkesin ağzında hatay kaç aydır lider bu takım bakın hafta demiyorum ay diyorum,10 haftadır forvetsiz oynuyor bu takım yani dönün bir yedek kulubenize bakın Falcaolar Muahmmetler Feghuliler bolluktan Belhandayı yolladınız larin le nsakala nkodu ile oynadık siz bu adamları kadronuzda istermisiniz yani bence siz kendinize bakın kaç hafta önce umudunuzu kesmiştiniz burayada Beşiktaşın hatalarından geldiniz şimdi hakeden sizdinizde hakkınız almışız gibi konuşmanız bence yakışmıyor iyi geceler dilerim şampiyonlar ligindede başarılar dilerim yürekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: lotus_dh

Adem Büyük’e de helal olsun. Golünü attı, üzgünüm ama işim bu der gibi duruşu vardı.

Adem karakterli bir futbolcu.Zaman zaman çirkefliğe varan hareketli olmuyor değil ancak oynadığı takıma olabildiğince fazlasını verebilen bir oyuncu.

Gönül isterdi ki yabancı oyunculara harcadığımız paralar, verilen toleranslar yerine Adem gibi oyuncular ülkemizde el üstünde tutulsun ancak olmuyor.

• Terim atıyor tutuyor. Haklı haksız bir tarafa ancak bu takım koca sezon futbol adına ortaya ne koydu?

Kusura bakmasın bu sezon genelinde oynanan leş futbolun üstünü hiç bir mazeret örtemez ...

• Raz Muay kullanıcısına yanıt

Araplarin elinin bulastigi her yerde bu olaylar yasaniyor.

Artik izlemenin bi mantigi yok bu ligi

Onumuzdeki en az 5 sene lig bu adamlarda ve her sene son haftalara kadar yaris surecek ayni bugün oldugu gibi 3. Hatta 4.nun bile sampiyonluk sansi olacak son haftalarda.

Ben soyle bi 5 yil bekliyorum

2 gs sampiyonlugu 24e dayanacak 5.yildiz yukleniyor vs

Bu 2 gs sampiyonlugu arasinda bi fb sampiyonlugu 4.yildiz alinacak sonra gs 24.sampiyonlugu alip hedef 5.yildiz diyecek ortalik yine kizisacak

Bjk seneye de sampiyon olacak sonraki sene hic beklenmeyen biri trabzon olacak mesela ya da tekrar bjk

Ardindan yildiz muhabbeti cart curt.

Hatta iddia ediyorum ki fenerin 4.yildiz macinda 3 takiminda sampiyonluk sansi olacak bjk seriyi bozmamak icin cirpinacak gs 4.yildizi siz takmadan 5.yi takmak icin ve bu arada beinsports ozellikle bugün oldugu gibi tek maç satisi vb ile paraya para demeyecek

Futbol uyusturucu gibidir. Parayi futbolcular, yayincilar kazanir hüznü kederi kavgayi taraftarlar yapar

Bjk sampiyon oldu diye kimse bana aciyip maasima zam yapmayacak

Ya da hunharca sevinen asgari ucretli bjklinin eline kilo kilo et vs gecmeyecek kole gibi yasamaya devam edecek ama iste bi sekilde uyusturulmamiz gerekiyor :)

Devletler de bu isin icinde halk bi sekilde uyusturulmali ki kendileri yapilacak seyleri yapsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

Tüm futbolcuların yorumları , Fatih Terim’e sahip çıkar , yönetime sallayan cinsten.

Muslera dahil. Muslera bile yönetime alttan mesaj veriyorsa , bu yönetjm büyük boklar karıştırdı...

Ben Fatih Terim ve futbolculara gelecek sezon için simdikinden daha fazla inanıyorum

bu sezon fatih terime 1 yazdıysa mustafa cengiz ve yönetimine 5 yazdı bence

FT'e durduk yere ceza verdiler kimsenin sesi çıkmadı levent şahinle çıktıgımız maçlarda 1 puan mı ne aldık yanlış hatırlamıyorsam

üstüne bir de mustafa cengiz yaşadığı hastalıktan ötürü ne dediğini bilmez bir hale gelmiş saçma sapan açıklamalar onun saatler sonrasında yalandan bir yalanlama rezillik gerçi rezillikleri hala devam ediyor yok seçim olmayacak vs açıklamaları.....

• Yahu şu an düşündümde FT’nin hataları çok eyvallah şu yönetim neden çıkıp iki kelam edemiyor? Kötü gün dostu iyi gün dostu kim çok güzel gösteriyor yönetim...
  • Bakanlık biz şampiyon olduğumuzda kutlamış mıydı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeasme

Adem karakterli bir futbolcu.Zaman zaman çirkefliğe varan hareketli olmuyor değil ancak oynadığı takıma olabildiğince fazlasını verebilen bir oyuncu.

Gönül isterdi ki yabancı oyunculara harcadığımız paralar, verilen toleranslar yerine Adem gibi oyuncular ülkemizde el üstünde tutulsun ancak olmuyor.

Alıntıları Göster

Adem kendi gitti takımdan. Yedek olmak istemedi. Karakterli adam sahada olmak istiyor, oynamak istiyor. Belki kariyerinin sonlarına yaklaşırken milli takıma seçilmek için oynaması garanti bir takıma gitmek istedi. Zaman geçirdi diye Adem'e kızmadan önce dönüp kendimize kızalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5F6A14216

Adem kendi gitti takımdan. Yedek olmak istemedi. Karakterli adam sahada olmak istiyor, oynamak istiyor. Belki kariyerinin sonlarına yaklaşırken milli takıma seçilmek için oynaması garanti bir takıma gitmek istedi. Zaman geçirdi diye Adem'e kızmadan önce dönüp kendimize kızalım.

Alıntıları Göster

Hocam ben Adem e gram kızmam.Adam kanat da oynadı, forvet de başka yerde de.Formayı verdin, görevini yaptı.

Oynamak istiyorsa oynayacağı takıma gitmesi zaten en mantıklısı ancak bizde niye bu adam forma giyemiyor onu anlamıyorum ben.

Çift forvet sisteminde gayet de iş yapan bir adam.Halil in yaptıklarını yapamayacak mıydı sanki bu yıl? Yaşı var diye, Türk diye adamı istemedik ona üzülüyorum.

• Şahsen 3 hafta önce BJK takımını tebrik etmiştim. Bana göre şampiyon olmuşlardı Hatay maçı sonrası. Ama hem Ahmet başkanın GS maçı öncesi "alkışlayacaklar tabi ne yapacaklar" demeci, sonrasında Hatay maçında çok hata yapan oyuncunun ilk yarı sonrası oyundan alınıp kadro dışı bırakılması ve en son olarak Malatya için averaj takımı olmak istemezler açıklaması yeterince saygısızlık barındırıyor. Yoksa BJK şu olaylara maruz kalmasa FB olacağına BJK olsun diyecek milyonlarca GS taraftarları vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlacKartal78

kardeşim evinde rizedende 4 yenmez yapmayın lütfen yani bir hataya 7 atıncamı şampiyon oldu bu takım herkesin ağzında hatay kaç aydır lider bu takım bakın hafta demiyorum ay diyorum,10 haftadır forvetsiz oynuyor bu takım yani dönün bir yedek kulubenize bakın Falcaolar Muahmmetler Feghuliler bolluktan Belhandayı yolladınız larin le nsakala nkodu ile oynadık siz bu adamları kadronuzda istermisiniz yani bence siz kendinize bakın kaç hafta önce umudunuzu kesmiştiniz burayada Beşiktaşın hatalarından geldiniz şimdi hakeden sizdinizde hakkınız almışız gibi konuşmanız bence yakışmıyor iyi geceler dilerim şampiyonlar ligindede başarılar dilerim yürekten.

Neyin tatavasını yapıyorsun sen?

Derbide 2-0 avantajını koruyamamışsın

Sonraki maçta yenilmissin

Bu maçta hakem fanatiklik değil hakemlik yapsa şampiyonluğu kaybedecektin

Daha bana forvetsiz oynadık laga lugasi yapıyorsun ki forvetinize 3 kuruş fazla vermemek için kendi kendinizi forvetsiz bırakan da siz iken.

• Yonetim Belhandayi gondermese son hafta sampiyonluk potasindada olmazdik. Keske yonetim arda konusundada direnseydi. Arda kimya GS YE ne katmistir arda. Arda varken bir sampiyonluk kazandik ta 2007-2008 sezonunda ondada katkisi ne kadar. Adam geldi.ugursuzluk getirdi takima. Alsin ardasinida gitsin terim efendi.

• Ben lig boyunca kollanan takımı tebrik etmem. Her maçta aleni bir şekilde kollandılar.

Önümüzdeki sene bu mhk devam ederse Galatasaray ne yaparsa yapsın işi zor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

4-1-3-2 akalım yeterli bence.

muslera,

yedlin, marcao, donk, sarrachi,

taylan,

kilinc, gedson, ömer,

mohamed, halil.

belli ki maçta ısırıp tempo yapacağız. bu da demek oluyor ki rakip yarı sahada efektif olacağız. haliyle çift forvet işte şimdi gerekli.

dün söyledim bugün yine söylüyorum. maçta minimum 5 gol buluruz. çünkü 1. si bizimkiler hiç zaman geçirmeden sürekli arayacaklar. denizlideki gibi olmayacaktır yani. 2.si de malatyadaki bizim eski oyuncular zaman geçirmeyecekler, yok yere yatmayacaklardır diye düşünüyorum. aklıma takılan tek soru işareti cüneyt çakır. umarım eyyam yapmaz. kendisi maçlarda fazla gol olsun istemez.

TAMAM hadi bakalım tebrikler 

• https://beinsports.com.tr/haber/fatih-terimden-yonetime-cok-sert-aciklamalar

yıllık 18 milyon alan adam maç sonu açıklamalarında ben bodruma gideceğim diyor.

defol git artık lütfen. gittiğin yerden de gelme.

• Özeti izledim ve Emre Akbaba'nın kalenin önünden dışarı attığı topu gördüm...

• Gedson teşekkür etmiş son İnsta gönderisinde, gidiyor :/

• Gedson Fernandes, Galatasaray'a veda etti; "Teşekkürler Galatasaray"

Fernando Muslera: "Katkın için teşekkürler, harika oyuncusun" 🙌

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 31873188318931903191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.