Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (3190. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64.095
Cevap
63
Favori
2.095.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
124 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31883189319031913192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gözümüz aydın terim istifa veda gibi konuşmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi help21 -- 16 Mayıs 2021; 1:6:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En azından emre b. şampiyon olamadı o surati 10 şampiyonluk eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .montana. -- 16 Mayıs 2021; 1:8:4 >
  • "Bazı zamanlar da istifa zamanıydı ama ben Galatasaray'ın hatırı için yapmadım."
    Allah razı olsun ya zaten hayrına Teknik direktörlük yapıyordun. Galatasaray zaten Teknik direktörsüz de 2. 3. Olur..

• yarın itibariyle ailemle beraber bodruma gidiyorum, amerikaya gidemiyorum vizem yokmuş onu da verdim vize almaya çalışıyorum oradan da belki amerika yaparım.. ama bodruma gidiyorum.

-ft

güle güle bir daha da geri gelme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 16 Mayıs 2021; 1:11:35 >
  • Fatih Terim seneye olmasın gitsin diyen net troldür.
  • 33 şut 60 orta 15 kornere 3 gol çok az

• Bırakma bizi hocam etiketi ne iş anlamadım biri söyleyebilirmi bıraktıda benim mi haberim yok.

• Uwais kullanıcısına yanıt

Belki avrupada averaj takımı olmaktan sıkılmıştır.

• Trabzon iki transferi şimdiden bitirdi. 33 ve 31 yaşlarında aldıkları oyuncular ilginç.

• Önder kullanıcısına yanıt

oyunculara ceza sahası içinde en çok faul yapılan takım galatasaray demek ki.

Demek ki ceza sahası içine en çok girebilen takım galatasaray.

Demek ki en çok gol pozisyonu yaratan takım galatasaray.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Rüyamda Fatih hoca basın açıklaması yapıp yönetim yalnız bıraktığı için takımı bıraktığını açıklıyordu. O açıklama yaparken ağlıyordu bende izlerken ağlıyordum. Sonra da birbirimize sarıldık daha yapacak çok işin vardı hocam dedim. İnş Cumartesi günü sevinçten ağlarız.

Rüyam çıktı sanırım Fatih hoca basın açıklamasında istifa edeceğini ortada çok ciddi bir belirsizlik olduğu için yeni sezon planlamasının yapılmadığını, bu belirsizlik sürerse kiralık oyuncuların, sözleşmesi biten oyuncuların, takip edilen ve anlaşılan oyuncuların kararlarının değişeceğini söyledi. Basın toplantısının sonunda da Abd'ye gidemiyorum vizem yokmuş diye sağlam laf soktu.

Mustafa Cengiz kendi menfaatleri için seçimi erteledikçe kulübü bitiriyor. Seneye FFP bitecek diye sevinirken yine kimsenin almadığı döküntüler takıma doldurulacak. Fatih hocayı da kaçırırlarsa birde teknik direktör arayıp bulacaklar da o liste verecek de ölme eşeğim ölme... Eğer acele edilmezse Mustafa Cengiz imzalı 2021-2022 kaos sezonu kapıda...

• 42 Hafta boyunca lider tamamlanan haftalar.

Bjk:20

Alanya:10

Gs:7

Fb:3

Göztepe:1

K.Gümrük:1

22 şampiyonluk ile mayısların bizim olduğu kesin fakat...Görünen köy kılavuz istemez.

Bu sezon hiç haketmedik Alanya bile Fb+Gs toplamı kadar lider kalmış.

Şampiyon olacaksan işleyen bir oyunun olacak biz bulamadık.

• Terim yeni yönetimi bekleyip, ona göre tavır alacak gibi sanki. Önce hem sportif açıdan işleri bilecek hem de takımın haklarını her türlü koruyacak bir yönetim lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

https://beinsports.com.tr/haber/fatih-terimden-yonetime-cok-sert-aciklamalar

yıllık 18 milyon alan adam maç sonu açıklamalarında ben bodruma gideceğim diyor.

defol git artık lütfen. gittiğin yerden de gelme.

Galatasaray başkanı Mustafa cengize bu lafları söyleyecek ve yine oraya onu getirenin aklına gülerim!! Bu adam kendini herşeyin üstünde görüyor elinde gül gibi kadro vardı nerelere geldik umarım gider tek üzüldüğüm Tudor gibi adama bunun yerine katlansak belki o yıl şampiyon olamazdık ama şimdi bambaşka bir takım olacaktı.. Ben Tudor zamanı oynanan tempolu güzel oyunu özledim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Thejoker58906

Bırakma bizi hocam etiketi ne iş anlamadım biri söyleyebilirmi bıraktıda benim mi haberim yok.

Mevcut yönetime giydirdi. İstifasını sembolik olarak verir yeni gelen yönetim ile devam eder bence. Adayların hepsi hoca ile çalışacağını söyledi. Seçildikten sonra ne olur bilmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

42 Hafta boyunca lider tamamlanan haftalar.

Bjk:20

Alanya:10

Gs:7

Fb:3

Göztepe:1

K.Gümrük:1

22 şampiyonluk ile mayısların bizim olduğu kesin fakat...Görünen köy kılavuz istemez.

Bu sezon hiç haketmedik Alanya bile Fb+Gs toplamı kadar lider kalmış.

Şampiyon olacaksan işleyen bir oyunun olacak biz bulamadık.

Takım oyun olarak bir şey oynamadı. Normalde bir takım iyi oynar, şampiyon olur, takımdan asist kralı, gol kralı çıkar, en az 3-5 oyuncunun takımı sırtladığı falan söylenir. Bizde bunların hiçbiri yoktu bu sezon.

• quote:

Orijinalden alıntı: help21

Galatasaray başkanı Mustafa cengize bu lafları söyleyecek ve yine oraya onu getirenin aklına gülerim!! Bu adam kendini herşeyin üstünde görüyor elinde gül gibi kadro vardı nerelere geldik umarım gider tek üzüldüğüm Tudor gibi adama bunun yerine katlansak belki o yıl şampiyon olamazdık ama şimdi bambaşka bir takım olacaktı.. Ben Tudor zamanı oynanan tempolu güzel oyunu özledim..

Alıntıları Göster

Ahshad tudor ve guzel futbol mu? Tudorlu ligi bir daha izlesene ya ozellikle besiktas macini bi izle gozumu seveyim  

Fatih terim gitsin dersin anlarim da tudoru da istemezsin ya  

dur bakalim prandelli gelsin diyen cikacak mi  

• Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Şampiyon olamadık o yüzden M.C bir an önce gitmenin yoluna bakacaktır.

Başarısızlıkta pay sahibi olmak istemez hiç bir yönetim :)

M.C severim ama bu seçim konusunda yanlış yaptı ve bu resmen diktatör belirtisi.

Kısacası SAL BİZİ M.C

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 31883189319031913192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.