Niye avrupada rezil olup,, averaj takimi olan, gecen sene comez okana bu sene comez sergene sampiyonluk veren Terim yerine daha iyi T.direktor bulamayacakmiyiz. Bir ton genc teknik direktorvar. Zaten terim Gs yi dusunse adam.akilli yardimci td. secerdi yanina. Okan Cagdas omer bir.cok eleman var Turk olarak, yabanci olarakta morinho bosta :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🟡🔴 Galatasaray 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (3192. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: M3lank0likBugün kupada izledim.Chelsea'den bir cacık olmaz.
Alıntıları Gösterkupa city'nin kanka o iş mart ayında belliydi zaten
kel reis cruyff un emanetini yerine getirecek
-
2. Rijkaard vakası olur bu ülkede. Yoksa iyi seçim👍quote:
Orijinalden alıntı: help21Gerard 😅
Alıntıları Göster -
Keşke jupp derhal gibi altyapıyı düşünen uzun ömürlü kemik kadro kurabilecek bir td miz olsa..
Leipzig hocası gibi birini bulsak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: help21Oynattığı futbol Tudorun gayet güzeldi asıl sen aç izle.. Terimin tek farkı hazır takıma derbi kazandırması oldu onun dışında futbol 3 senedir oynamıyoruz avrupada rezil oluyoruz üstüne ağır yavaş hantal bir PAS oynuyormuşuz terim öyle diyor.. Tudora 3 sezon katlansak şuan adım gibi eminim terimden kötü yerde olmazdı! Bu takım geçen sene ligi kaçıncı bitirdi??
Alıntıları GösterYahu uefada ustuahd diye bi takima elenen adamı buyuk maclarda sadece 2 gol atmis adami savunma gozunu seveyim buyuk maclarin hepsini kaybedecek ustune taraftarlar ona sabir edecek öyle mi ? Ulan 8 şampiyonlugu olan adamin icinden geciyorsunuz ona kim katlanacak turkiyede ?
bonus bilgi : Tudor bizden gittikten sonra bir takimi küme düşürüyordu gerci şuan da pek farki yok pirlo ile juventusu rezil ediyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Irkçı bu adam ya, türkiyeye tatile bile gelmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şampiyon olmanın ülkemizde fazla bir kıymeti kalmadı. Bunu Galatasaray taraftarı önce bir cebine koysun, taraftarın en çok istediği UEFA yada ŞL şampiyonluğu olduğundan. Her yıl burada şampiyon olsan ne fark edecek? Evet biraz üzüldük ama fenerbahçe taraftarı ne yapsın? Ali Koç geldiğinden beri takımın hali ortada, neler yaşadı adamlar. UEFA yı kaç yıldır görmüyorlar. Hakeza, bize bakın. Forvetsiz, tam istenilen düzeyde olmayan takımla ŞL ye gittik, elendik. Sonraki kura da ise dünyanın en iyi 2 takımı karşımıza geldi elendik. Benim tek umudum bu yüzden hocanın hayalleridir. Eninde sonunda olacak. Süper lig şampiyonluğu süt kupasından ibaret hale geldi.. Yemişim süper lig şampiyonluğunu, buraya bayern i getir her yıl şampiyon olur anlayın artık..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 16 Mayıs 2021; 1:49:27 > -
Seni üzmek istemem ama mourinho boşta değilquote:
Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCXNiye avrupada rezil olup,, averaj takimi olan, gecen sene comez okana bu sene comez sergene sampiyonluk veren Terim yerine daha iyi T.direktor bulamayacakmiyiz. Bir ton genc teknik direktorvar. Zaten terim Gs yi dusunse adam.akilli yardimci td. secerdi yanina. Okan Cagdas omer bir.cok eleman var Turk olarak, yabanci olarakta morinho bosta :)
Sezon için ise 3 hafta önce havlu atsaydık bu kadar dert etmezdim. Olan oldu artık. Dünya döndükçe yarış devam edecek. Terim le ya da terim siz de bu takım devam edecek. Hakkımızda hayırlı olsun. Tek üzüldüğüm şey direkt katılımlı son şampiyonlar ligi fırsatını kaçırmış olmamız. Bu arada eskiden de direkt gidemiyorduk. Eleme oynar yine gideriz inşallah.
Bu sezon özelinde tartıştığım kim varsa hakkını helal etsin. Herkesin ortak derdi galatasaray. Yeni sezonda görüşmek üzere
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tarifi vereyim;
Güçlü yönetim + Fatih Terim = Şampiyonluk %100
Zayıf Yönetim + Fatih Terim = Şampiyonluk % 50
Güçlü Yönetim + Okanlar, Hamzalar vs = Şampiyonluk % 50
Zayıf Yönetim + Okanlar, Hamzalar vs = Şampiyonluk % 0 -
Fatih Terim giderse, o geri gelene kadar şampiyonluk felan göremeyiz. Tekrar geri getirmek için yine evinin önüne birileri giderek "sana ihtiyacımız var hocam" der 2 sene şampiyon yapar sonra yine aynı kısır döngü..
Bilginize.
-
madem öyle neden zalad diye ağlıyorsunuz yahuquote:
Orijinalden alıntı: Tardis*Sonra bizim takıma laf ediyorlar yok 7 atmışız yok niye fazla atmışız sizde kolay rakiplere gol atsaydiniz atmayın diyen yoktu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Manu, UEFA'yı alırsa 2, almazsa 3 eleme oynuyormuşuz.
-
Ben istikrardan yanayım. Ama bu akşamdan sonra devam edeceğini düşünmüyorum. Umarım iyi bir yapılanma olur. Terim devam etse de etmese de iş bilen bir yönetim gelmeli. Ama bakınca o vizyonda birisi yok gibi.quote:
Orijinalden alıntı: XBladesFatih Terim giderse, o geri gelene kadar şampiyonluk felan göremeyiz. Tekrar geri getirmek için yine evinin önüne birileri giderek "sana ihtiyacımız var hocam" der 2 sene şampiyon yapar sonra yine aynı kısır döngü..
Bilginize.
Daha önceki şampiyonluklar için laf etmedim ama eden taraftarlar var malesef herkes aynı düşünceyi paylaşmıyor. Garip bir lig bitişi oldu.
Bu yönetim devam ederse, ayrılacak. Burak Elmas gelirse, devam edecek.
-
Zaten sıkıntı play off turunda. Çok büyük sürpriz olmasa ilk 2 yi geçmen lazım. Geçemiyorsakta ne işimiz var şampiyonlar liginde.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-5F6A14216Manu, UEFA'yı alırsa 2, almazsa 3 eleme oynuyormuşuz.
Fatih Terim'i Galatasaray'ın markasıdır. Kabul. Son açıklamalarına da bakarak sezonun genel özeti şu. Mustafa Cengiz ve Terim arasındaki sürtüşme Galatasaray'ı şampiyonluktan etti. Terim'in ceza aldığı dönem yönetim çıkıp 2 cümle etmedi. Terim'in takım başında olmadığı maçlarda takım kaybetti. Terim müdahale etmedi takıma. Bensiz takım bu dedi. Açıklamalarında da yönetime saydırıyor hatta sevindiler ceza almama diyor. Terim maçların kaybedilmesine göz yumdu. Açık ve net. İzleyin maçları. Yönetim ve Terim arası iyi olsaydı Galatasaray çoktan şampiyon olmuştu. Terim yerine kim gelecek? Bana göre bu parasızlıkta kim gelirse gelsin Terim'den iyi iş çıkaramaz. Şampiyonlar liginde sıfır çekmiş filan, Türk furbolunun kalitesi ortada. Para desen yok. Bu aralar pek başarı beklememek lazım.
Hoca inatçıdır, onunda payı var kaybedilen şampiyonluk da evet. Ama çok güzel bir sözü var unutma onu.
"İnsan kazanmaya çalışırım, kaybetmeyi değil." Emre Akbaba ve nice futbolcular için bu sözü kullanıp onlara sürekli şans vererek kazanmaya çalıştığından şampiyonluğu kaybetti. Daha dün gedsondan olmaz deniyordu, oldu. Emre Akbaba 2 maç da 6 puan kazandırsada şampiyonluğun gitmesinde büyük etken aynı zamanda. Hoca artık yeni yapılanmada kararını verecektir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bldshd
Fatih Terim'i Galatasaray'ın markasıdır. Kabul. Son açıklamalarına da bakarak sezonun genel özeti şu. Mustafa Cengiz ve Terim arasındaki sürtüşme Galatasaray'ı şampiyonluktan etti. Terim'in ceza aldığı dönem yönetim çıkıp 2 cümle etmedi. Terim'in takım başında olmadığı maçlarda takım kaybetti. Terim müdahale etmedi takıma. Bensiz takım bu dedi. Açıklamalarında da yönetime saydırıyor hatta sevindiler ceza almama diyor. Terim maçların kaybedilmesine göz yumdu. Açık ve net. İzleyin maçları. Yönetim ve Terim arası iyi olsaydı Galatasaray çoktan şampiyon olmuştu. Terim yerine kim gelecek? Bana göre bu parasızlıkta kim gelirse gelsin Terim'den iyi iş çıkaramaz. Şampiyonlar liginde sıfır çekmiş filan, Türk furbolunun kalitesi ortada. Para desen yok. Bu aralar pek başarı beklememek lazım.Cengiz-Terim gerginliği bu dönem başlamadı bunu da bilelim. Bu sene alevlendi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X